Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 15:33   #3121
m_moni
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
ja się juz boję komunie mojego chrzesniaka choć to dopiero za 5-6 lat ....
ja też się boję. mam dwóch chrześniaków- jeden 6 lat, a drugi 3 latka i obydwaj mają wszystko. i co tu takim kupić? o tym pierwszym to już myślę intensywnie żeby zacząć zbierać... w sumie już zaczęłam
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 15:36   #3122
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
ja też się boję. mam dwóch chrześniaków- jeden 6 lat, a drugi 3 latka i obydwaj mają wszystko. i co tu takim kupić? o tym pierwszym to już myślę intensywnie żeby zacząć zbierać... w sumie już zaczęłam
No niestety za niedługo zaraz po chrzcinach trzeba będzie zbierać kasę na komunię, a zaraz po niej myśleć o weselu, a jeszcze parę lat temu jak się dostało od chrzestnego rower na komunie to było naprawdę coś
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 15:56   #3123
Agnes!84!!
Rozeznanie

Już niedługo bo o 17 mam wizytę u ginekologa. Po raz pierwszy będę podglądać swoje maleństwo. Mam nadzieję że się za bardzo nie rozkleję. Zawsze byłam wrażliwa i płaczliwa, a teraz w ciąży tym bardziej. Muszę się jakoś opamiętać bo wstyd!

Też mam zawsze problem co kupić chrześniakowi, bo ma strasznie dużo zabawek. Dzwonię żeby zapytać czego nie ma. Czasem kupuję mu drobne prezenty bez okazji. Na pierwsze urodziny dostał ode mnie duży samochód który uwielbia do dziś(ma 3,5 roku).

Edytowane przez Agnes!84!!
Czas edycji: 2012-03-21 o 16:02
Agnes!84!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 16:45   #3124
Coco_Blanco
Raczkowanie

Heja!
Widzę, że rozkręciła się rozmowa o chrzestnych i chrześniakach. Co do prezentów to u mnie w mieście jest taka tradycja, że kupuje się prezenty dla chrześniaków na Wielkanoc. Mówi sie na to "wykup" i nie wiem skąd to się u nas wzieło A i ten prezent kupuje się do komunii, później już nie.
Ja nie mam chrześniaków i dobrze mi z tym Mąż ma dwójke i mam nadzieje, że na tym koniec bo zbankrutujemy
A tak w ogóle to słyszałyście żeby gdzieś jeszcze była taka tradycja jak u mnie? Bo ja nie
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 16:59   #3125
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość
Heja!
Widzę, że rozkręciła się rozmowa o chrzestnych i chrześniakach. Co do prezentów to u mnie w mieście jest taka tradycja, że kupuje się prezenty dla chrześniaków na Wielkanoc. Mówi sie na to "wykup" i nie wiem skąd to się u nas wzieło A i ten prezent kupuje się do komunii, później już nie.
Ja nie mam chrześniaków i dobrze mi z tym Mąż ma dwójke i mam nadzieje, że na tym koniec bo zbankrutujemy
A tak w ogóle to słyszałyście żeby gdzieś jeszcze była taka tradycja jak u mnie? Bo ja nie
To gdzie ty mieszkasz?? bo ja pierwszy raz słyszę o czymś takim, ale to może nawet lepiej że w moich okolicach czegoś takiego nie ma, jedna okazja do wydawania kasy na prezenty mniej

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Już niedługo bo o 17 mam wizytę u ginekologa. Po raz pierwszy będę podglądać swoje maleństwo. Mam nadzieję że się za bardzo nie rozkleję. Zawsze byłam wrażliwa i płaczliwa, a teraz w ciąży tym bardziej. Muszę się jakoś opamiętać bo wstyd!

Też mam zawsze problem co kupić chrześniakowi, bo ma strasznie dużo zabawek. Dzwonię żeby zapytać czego nie ma. Czasem kupuję mu drobne prezenty bez okazji. Na pierwsze urodziny dostał ode mnie duży samochód który uwielbia do dziś(ma 3,5 roku).
Nie przejmuj się mi też łezki poleciały jak zobaczyłam malutka na USG, to chyba normalna reakcja i nie ma się czego wstydzić udanej wizyty
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:19   #3126
funnybaby
Przyczajenie

ŁOOOOOO Hoooo hooooo ale napisałyście dużo. Mnie ta piękna pogogoda wypędziła na podwórko i całymi dniami korzystam ze słońca. Dziś cos zachmurzone ale nawet ciepło. Tak na mnie słoneczko podziałało, że zakupiłam dużo sadzonek i nasion i obsadziłam ogród Kupiłamborówki amerykańskie i agrest i na co tylkoochotę miałam mam też śliczną magnolię i jeszcze dużo różnych różniastych kwiatów. Nie mogęsię doczekaćjak to wszytsko zakwitnie. Nie nadribie chyba tego co napisałyście Widzę, że kilka z was już wie jaka płeć dzidziusiów Fajnie macie, ja muszę jeszcze poczekać
Codo rozmów o chrześnikach to się nie wypowiem bo nie mam, ale u nas z prezentami też szaleństwo. I pomyśleć że nam na święta czekolada wystarczała, a na komunię rower to już był szczyt marzeń
funnybaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:45   #3127
lidka0308
Zadomowienie

Konczi dzięki serdeczne za wiadomość, ale ja głupia jestem w pień i nie wiem, gdzie ten mail?
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:51   #3128
Sojka1990
Zadomowienie

a tak q temacie chrzestnych to musze przyznać że nie zawsze rodzina to dobty wybó na to stanowisko.
Kurcze moja chrzestna bliska ciotka i co z tego? nigdy jej nie widywałam, komunia, 18stka, ślub- o tyle. a mieszka 300metrów ode mnie.
Chrzestny, niestety nie żyje już, święty człowiek- przyjaciel rodziców, no fantastyczny facet, a do tego zakochany w chrześnicy swej bo 5 synów miał i żdnej ccórki
a te prezenty.. ja pamiętam do dziś moje łzy w oczach jak zobaczyłam swojego komunijnego górala od chrzestnego..
Stary 2012-03-21, 17:54   #3129
Elmiria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
pod każdym postem między opcją "odpowiedz" a "cytuj" masz środkową ikonkę. jeśli chcesz zacytować kilka postów przy każdym poście klikasz na tą właśnie środkową ikonkę, podświetli się na pomarańczowo, a gdy już zaznaczysz w ten sposób wszystkie posty, na które chcesz odpowiedzieć, przy ostatnim klikasz "cytuj" i otworzy Ci się wówczas okno do odpisywania. No i po kolei na każdy możesz odpowiadać
Cytat:
no to klikasz ten znaczek na środku co jest tam gdzie cytowanie to obok jest taki inny i to jest multicytowanie no i se zaznaczasz po kolei jakie posty chcesz cytować i jak klikniesz odpowiedz to ci wszystkie są zacytowane i pod kazdym mozesz odpowiedzieć coś
dziekuję

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
mi właśnie po tym prenatalu było niedobrze okropnie więc gin mi go zamienił na femibion natal 1 i już było wsio ok
ja biorę prenatal kompleks i dobrze się po nim czuję

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
ło matko dzieczyny jak mnie dzisiaj kaszel męczy, do mojego lekarza się nie mogę dodzwonić, więc na razie eska mu wysłałam i czekam, czy oddzwoni, bo pierwszy raz w trybie awaryjnym próbuję go złapać, internisty jeszcze tu nie mam, ale zaraz poszukam i najwyżej prywatnie pojedziemy bo coś okropnego z tym kaszlem jest
Ja brałam na kaszel, będąc już w ciąży Stodal czy jakoś tak, bez recepty w aptece syrop.

Cytat:

Nie ma w tym żadnego wstydu Przecież to twoje dzieciątko Ja pamiętam za pierwszym razem, tak mnie zatkało, że się rozpłakałam dopiero w autobusie, jak wracałam
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:12   #3130
marta1986222
Zakorzenienie

Jestem,wróciłam do Was,cieszycie się prawda?

Komputer działa ale i tak muszę pomyśleć nad nowym bo raczej coś stało się z dyskiem i nie jest do odratowania ale najważniejsze że mogę pisać z Wami,bardzo tęskniłam.

U mnie wszystko dobrze pomimo mdłości,dalszych wymiotów i zmęczenia w poniedziałek mam wizytę.
Dzisiaj mam 14tydzień +1 dzień czyli chyba 15 tydzień tak

Cieszę się że Wasze wizyty udane i u Wad wszystko w porządku.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:30   #3131
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

U Nas jednak wyszło dzisiaj slonkomąż robi pizze,korzystam póki jest na urlopie.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:02   #3132
weronika_91
Zakorzenienie

hej hej

POWRACAM do Was

Jestem ciekawa czy mnie w ogóle pamiętacie bo w tej części wątku jeszcze mnie nawet nie było :/

Jestem mega zacofana tutaj hehe i ciężkooooo będzie nadrobić zaległości w czytaniu
Stary 2012-03-21, 19:03   #3133
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Trzymam dziewczyny kciuki za dzidziusiów. Chociaż Colds to już po wizycie. Niedawno wróciłam do domciu i robie naleśniczki, jakoś mam smaka. Tylko wyjdzie och jak dla całej armi. No przez dwa dni będziemy jeść.

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
No właśnie, ja nie biorę żadnych witamin. Lekarz nic mi nie wspomniał ani o witaminach ani o tym, żeby przestać brać kwas foliowy... Trochę mi się to nie podoba. Z tego co Was czytam to wnioskuję, że czas najwyższy zmienić Folik na coś innego.
Mój gin odradził mi branie jakichkolwiek witamin. Powiedział, że witaminy wspomagają tycie i wzrost dziecka. Co lekarz to pewnie inna teoria. Teraz kazał brać mi magnez MAGNEZIN-strasznie duże tabletki i dalej folik 2 x dzinnie.

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Cześć dziołszki - poczytałam Was, ale nie zacytuje - mam dzisiaj dzień pełen szkoleń i dopiero teraz zasiadłam spokojnie by podelektować się herbatką i trochę odpocząć przed wyjściem do domku.

Lukrecjo, gratuluje chłopczyka i idealnych wyników maluszka

Co do tematyki chrzestnych, to niestety obecnie patrzy się jak na św Mikołajów, którzy będą spełniać widzimisię rodziców, a później dzieci, bo niestety dzieci wzorce ściągają od rodziców, nie muszę daleko szukać chrześniak mojego męża na komunię dostał rower od swojej chrzestnej, przy wszystkich gościach wyraził swoje niezadowolenie bo nie ma tego, bo to nie najnowszy model nam z małżem szczęki opadły. I wiecie jak głupio czuliśmy bo chrześniak prezent od nas dostał dwa tygodnie wcześniej, gdyż składaliśmy się razem z jego rodzicami na komputer, który mój małż osobiście zakupił i złożył. I dla niego w dniu Komunii mieliśmy tylko kartę. A on co robił do każdej karty, którą otrzymał z życzeniami od razu zaglądał i przeliczał kasę. W efekcie, ani nie podeszliśmy do niego, ani nie złożyliśmy życzeń bo autentycznie nie wiedzieliśmy jak mamy się zachować.
Rok temu mieliśmy komunie chrzesnika męża. Te dzieci są dziś okropne. Rozpieszczone, uzależnione od komputera. Mąż sprezentował rower, postarał się bo kupił taki lepszy (matka chrzesnika wymagająca), od babci dostał laptopa, za rower nawet nie podziękował, a koszt tego sprzęta to połowa wypłaty tż. Siedział gburek całą impreze w rogu z nowym laptopem i się uśmiechał sam do siebie. O 15 znudził się i na forum oznajmił, że dość przedstawienia idziemy do domu bo on się nudzi, tu nie ma co robić, on musi sobie pograć. Pozatym co roku mamusia organizuje urodziny a on dzwoniąc zaprosić oznajmia jaką gre chce dostać. Ale mój tż powiedział dość i kupuje tylko słodycze za max 20 zł.

Cytat:
ja się juz boję komunie mojego chrzesniaka choć to dopiero za 5-6 lat ....
Mój chrzesnik ma komunie za 2 lata, już powoli zaczynam się bać, tylko że nikt odemnie nie wymaga nie wiadomo jakich prezentów. Chrzesnik zadowolony ze wszystkiego co kupie i cieszy się że ciocia przyszła. Mój tż mówi, że do czasu.

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
przykład mam nad nosem - córki mojej siostry

idę do nich na urodziny czy imieniny i zawsze jest tak samo. dziewczynki już od progu czekają na prezent, nawet nie zdążę się dobrze rozebrać a one już się nadstawiają do życzeń i odebrania prezentu. a później znikają przed komputerem i do końca imprezy ich ni widzę ale cóż, tak wychowała je siostra i nic na to nie poradzę. mogę jedynie nie powielać tego błędu w wychowaniu własnych dzieci...
Dlatego moje dziecko nie dowie się co to komputer. Pewnie jak pójdzie do przedszkola to zacznie pytać ale wcześniej nawet będzie zakaz używania przy nim laptopa. To już mi tż zapowiedział, a ja mam takie samo zdanie.
Stary 2012-03-21, 19:13   #3134
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Konczi dzięki serdeczne za wiadomość, ale ja głupia jestem w pień i nie wiem, gdzie ten mail?
https://accounts.google.com/ServiceL...t&ltmplcache=2

tu proszę o login i hasełko

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
hej hej

POWRACAM do Was

Jestem ciekawa czy mnie w ogóle pamiętacie bo w tej części wątku jeszcze mnie nawet nie było :/

Jestem mega zacofana tutaj hehe i ciężkooooo będzie nadrobić zaległości w czytaniu

ja Cię pamiętam gdzie się podziewałaś ?? jak się czujecie ??

jak czytam to tylko utwierdzam się że to rodzice są winni tego że dzieci tak podchodzą do tematu .. mam nadzieje, że my nie popełnimy takich błędów ... bo to bardzo trudne dla swego maleństwa chce się wszystko najpiękniejsze i może gdzieś umknąć uwadze. Jednak ja trzymam się zasady że prezent dla dziecka jeżeli już a nie dla ambicji rodziców
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:17   #3135
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Dlatego moje dziecko nie dowie się co to komputer. Pewnie jak pójdzie do przedszkola to zacznie pytać ale wcześniej nawet będzie zakaz używania przy nim laptopa. To już mi tż zapowiedział, a ja mam takie samo zdanie.
Moja Paula ma dostęp do komputera i nie uważam tego za złe. Wręcz przeciwnie, ona wyciąga z niego mnóstwo korzyści. Może grać do godziny dziennie. Siada, włącza sobie You Tube i ulubioną muzyczkę, a na gry.pl ma swoje ulubione logiczne gry. Siedzi, kombinuje jak przejść plansze, uczy się logicznego myślenia. Albo piecze wirtualnie babeczki, robi koktajle. Komputer to nie samo zło
Stary 2012-03-21, 19:32   #3136
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Moja Paula ma dostęp do komputera i nie uważam tego za złe. Wręcz przeciwnie, ona wyciąga z niego mnóstwo korzyści. Może grać do godziny dziennie. Siada, włącza sobie You Tube i ulubioną muzyczkę, a na gry.pl ma swoje ulubione logiczne gry. Siedzi, kombinuje jak przejść plansze, uczy się logicznego myślenia. Albo piecze wirtualnie babeczki, robi koktajle. Komputer to nie samo zło
u mnie to samo,maly potrafi juz wszystko na laptopie,nawet wpisac haslo cyfrowe na internet nie uwazam tego za zle.jestem nawet dumna ze ma 3 lata i tyle umie
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:32   #3137
Agnes!84!!
Rozeznanie

Już po strachu Oczywiście bródka mi się trzęsła i poleciały strumienie łez ale tylko mąż widział Wszystko jest w porządku. Trochę dziecko szalało, odwracało się pleckami ale w końcu udało się dokonać wszystkich pomiarów. Miałam robione usg dopochwowo bo jelita strasznie zasłaniały obraz. Ponoć rzadko się to zdarza. Ogółem - fajne przeżycie
Aha i wyszedł mi 12tc czyli odrobinę młodsza ciąża niż wg OM.

Edytowane przez Agnes!84!!
Czas edycji: 2012-03-21 o 19:35
Agnes!84!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:38   #3138
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
No tak, ale trzeba poświęcać uwagę temu ile dziecko czasu spędza przed komputerem a nie dla wygody mamusi odpala się kompa, bo ma wtedy dziecko z głowy i zajmuje się sobą.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Już po strachu Oczywiście bródka mi się trzęsła i poleciały strumienie łez ale tylko mąż widział Wszystko jest w porządku. Trochę dziecko szalało, odwracało się pleckami ale w końcu udało się dokonać wszystkich pomiarów. Miałam robione usg dopochwowo bo jelita strasznie zasłaniały obraz. Ponoć rzadko się to zdarza. Ogółem - fajne przeżycie
Super
Stary 2012-03-21, 19:48   #3139
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

za piękną wizytę

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:53   #3140
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
u mnie to samo,maly potrafi juz wszystko na laptopie,nawet wpisac haslo cyfrowe na internet nie uwazam tego za zle.jestem nawet dumna ze ma 3 lata i tyle umie
Dokładnie

Cytat:
Super że pomyślne wiadomości

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
No tak, ale trzeba poświęcać uwagę temu ile dziecko czasu spędza przed komputerem a nie dla wygody mamusi odpala się kompa, bo ma wtedy dziecko z głowy i zajmuje się sobą.
Zgadza się. Tym bardziej że teraz w internecie jest wszystko. Pamiętam jak Paula miała fazę na Krecika i siedziała i wyszukiwała na You Tubie bajki. Oglądała sobie, ja dosłownie na chwilę wyszłam z pokoju, wracam a tu nowa bajeczka Krecik pali zioło inny równie ciekawy odcinek: Krecik i masturbacja. Trzeba bardzo sprawdzać co dziecko ogląda, bo pod normalną nazwą nieraz kryją się zboczeństwa pełne przekleństw.
Stary 2012-03-21, 19:56   #3141
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

jak czytam to tylko utwierdzam się że to rodzice są winni tego że dzieci tak podchodzą do tematu .. mam nadzieje, że my nie popełnimy takich błędów ... bo to bardzo trudne dla swego maleństwa chce się wszystko najpiękniejsze i może gdzieś umknąć uwadze. Jednak ja trzymam się zasady że prezent dla dziecka jeżeli już a nie dla ambicji rodziców
Dzięki Konczita ja kretynka jedna zamiast wejść w treść maila kliknęłam na twój profil i się dziwie czemu tam nie ma hasła i loginu, ło matko z tej choroby całkiem mnie zaćmiłojuż sobie na was popatrzyłam i zaraz może wrzucę coś od siebie tylko moje aktualne zdjęcia są na tel u męża a nie wiem gdzie mamy jakiś kabel bo jeszcze nie wszystko rozpakowane po przeprowadzce, a że kabel nie jest produktem pierwszej potrzeby to jeszcze go nie zlokalizowałam, ale jak tylko znajdę to zrzucę zdjątka i dodam na maila
Stary 2012-03-21, 20:06   #3142
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
kochana gratuluję !!!! wsio pięknie i tak ma być )

to teraz ja spróbuje się lognąć na naszego maila bo nie mogłam się tam dostać
Stary 2012-03-21, 20:17   #3143
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Ogólnie to nie wiem czy pamiętasz, ale byłam w szpitalu na zakaźnie układu moczowego... już jest na szczęście wszystko ok
Nie było mnie głównie za względu na przeprowadzkę i brak czasu niestety .
W czwartek byłam na wizycie u gina i ogólnie byłam w szoku jak mi powiedział, że USG brzuszne bo już za późno na dopochwowe hehe z maluszkiem wszystko ok aczkolwiek jest bardzo ale to bardzo ruchliwe... i tak na każdym USG. Teraz czekam do wizyty 12 kwietnia tak się napaliłam jak mi powiedział, że na następnej wizycie będziemy szukać płci )
aaa no i napotkała mnie grzybica :/ dziś biorę ostatnią globulkę i myślę,że została wyleczona
Stary 2012-03-21, 20:22   #3144
kajaja
Zadomowienie

gratulacje wizyt!!!

a ja wcinam sałatkę owocową
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:24   #3145
weronika_91
Zakorzenienie

kajaja
OooO uwielbiam to żeś mi teraz narobiła apetytu
Stary 2012-03-21, 20:32   #3146
lidka0308
Zadomowienie

błagam napiszcie jeszcze raz jak się te maile wstawia przez te etykiety bo było już gdzieś napisane, ale nie mam siły szukać a raz mi się udało a drugi raz nie i mail wszedł normalnie na stronę główną a nie w moją etykietę a że zaćmiona przez przeziębienie jestem to nie pamięta co tam było napisane krok po kroku tylko tak na czuja robiłam i na dwoje babka wróżyła bo raz z sukcesem a raz nie
Stary 2012-03-21, 20:34   #3147
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Ogólnie to nie wiem czy pamiętasz, ale byłam w szpitalu na zakaźnie układu moczowego... już jest na szczęście wszystko ok
Nie było mnie głównie za względu na przeprowadzkę i brak czasu niestety .
W czwartek byłam na wizycie u gina i ogólnie byłam w szoku jak mi powiedział, że USG brzuszne bo już za późno na dopochwowe hehe z maluszkiem wszystko ok aczkolwiek jest bardzo ale to bardzo ruchliwe... i tak na każdym USG. Teraz czekam do wizyty 12 kwietnia tak się napaliłam jak mi powiedział, że na następnej wizycie będziemy szukać płci )
aaa no i napotkała mnie grzybica :/ dziś biorę ostatnią globulkę i myślę,że została wyleczona

Dobrze że już w domku jesteście oby ta grzybica sobie powędrowała daleko

ale dzisiaj mi się nic nie chce napisałam tylko 1 stronę pracy musze się zmobilizować
Stary 2012-03-21, 20:40   #3148
lidka0308
Zadomowienie

no i oczywiście dziewczynki popatrzyłam sobie na was i rzeczywiście sympatyczne z was grono nie tylko z wpisów ale i z buziek nic dziwnego, że nam się tak przyjemnie konwersuje

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

na dzisiaj już zmykam spaciulkać. Dobranocka!
Stary 2012-03-21, 20:41   #3149
weronika_91
Zakorzenienie

A powiecie mi o co chodzi z tym mailem ???

Widzę, że kilka z Was zna już płeć maluszka i będzie Jasiu u mnie też jeśli będzie chłopiec to najprawdopodobniej Jan
Stary 2012-03-21, 20:52   #3150
kajaja
Zadomowienie

oj u nas to trudny wybor z imionami ale mamy jeszcze 6 miesięcy także myśle ze damy radę
ok uciekam dobrej nocki
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości