Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 19:10   #361
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

Wciąż czekam na zamówienie. Tym razem trwa to zdecydowanie dłużej. Poprzednie zamówienia otrzymywałam po 2 dniach. Przesyłkę obsługuje "aramex", dziewczyny pisały, że przyjdzie DHLem?! Niby została wysłana 19.03, także trochę to trwa.
Hm, to dziwne, myślałam że największe opóźnienia będą na samym początku (co każdy się rzuci tuż po otwarciu i będzie nawał), chyba że dopiero wieść się rozniosła

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam za off top ale mam pytanie, czy nosicie duże kopertówki? Jesli tak to gdzie, jak? Wyszperałam ostatnio takową ze swojej szafy z h&m w kolorach pudrowych, ale zupełnie nie wiem jak ją potraktowac. Jest zapinana na napę, ma odpinany cienki pasek, jednak jak się dużo rzeczy włoży do torby, to się ona odpina. Można taką dużą kopertówkę nosić w dłoni? Już sama nie wiem...
Ja noszę, pewnie Ale nie na długie wyjścia, zwykle jak z mężem gdzieś wychodzimy na miasto, np. w niedzielę, podręczne rzeczy pomieści W inne dni gorzej, muszę gdzieś mieścić te wszystkie papiery Chociaż i na co dzień zdarza się że ją biorę, a ewentualne papier wrzucam do ekotorby ale to rzadko. Oczywiście mówię o cieplejszych dniach, bo w zimie muszę mieć zabezpieczoną rezerwę w torebce na rękawiczki a najlepiej szalik też
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:16   #362
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Chyba naprawdę nie uda mi się kupić trencza tej wiosny
Dzięki za opinie
A żaden z pozostałych nie wpadł Ci w oko?
Ja zastanawiam się nad tym o dziwnej fakturze - skórki brzoskwiniowej. Ten, który jest również w różowej wersji kolorystycznej.
Uważam,że jest porządny, dobrze odszyty i ładnie się układa.
Co do materiału, nie mam do niego żadnych ale. Była mowa o łątwym brudzeniu,ale widziałąm go już na znajomej i niczego podobnego nie zauważyłam. Myślę,żeby zamówic go jeszcze w tym tygodniu.

Widziałąm jeszcze kilka w Mango,ale nie oglądałąm ich. Za dużo nie moge powiedzieć.

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam za off top ale mam pytanie, czy nosicie duże kopertówki? Jesli tak to gdzie, jak? Wyszperałam ostatnio takową ze swojej szafy z h&m w kolorach pudrowych, ale zupełnie nie wiem jak ją potraktowac. Jest zapinana na napę, ma odpinany cienki pasek, jednak jak się dużo rzeczy włoży do torby, to się ona odpina. Można taką dużą kopertówkę nosić w dłoni? Już sama nie wiem....
A i pewnie,że nosimy, ale to głównie na wielkie wyjścia. Wtedy zazwyczaj taka torebka jest idealna na potrzebne akcesoria, do ręki jak znalazł. Mile widziana na drobnym łańcuszku.
Natomiast jako torebka do użytku powszedniego chyba nie ma racji bytu. Miejsca zawsze za mało.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2012-03-21 o 19:20
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:16   #363
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Są w Zarach już od jakiegoś czasu . Z tego co kojarzę anies5 ją zamówiła (właśnie, przyszła już? ).
Mnie się ogólnie podoba, trzyma kształt a skórka wygląda na porządną, natomiast okucia w kolorze różowego złota dodają jej uroku. Jedyny minus dla mnie to jej zbyt pękaty kształt, nieco dziwnie przez to trzeba ją trzymać w ręku.

Dziewczyny, ma może któraś lub mierzyła ten płaszczyk?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PODSZEWK%C4%84
Przyzwoita jakość? Czy dać sobie spokój
Kurde, sprawdzam krakowską zarę prawie codziennie i nie mogę jej dorwać . Właśnie ta pękatość mnie zastanawia, czy niska osoba nie będzie z nią wyglądała śmiesznie ... z drugiej strony potrzebuję czegoś pakownego. Chyba pozostaje mi tylko nadal poszukiwanie jej w sklepie i obmacanie na żywo . Ale dziękuję za opinię!
Ewentualnie jakby ktoś posiadał zdjęcie kogoś z tą torebką ... byłabym bardzo wdzięczna .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:17   #364
aga79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cygaretka888 Pokaż wiadomość
też mi się zepsuł zamek w kurtce - naprawili tak, że po pierwszym założeniu był zepsuty na nawo. Radzę sprawdzić mimo ciepłej pogody, czy z Twoim nie będzie tak samo. Ja reklamowałam drugi raz i zażądałam zwrotu pieniędzy, czekam na rozpatrzenie.
A jak naprawią mi wychodzący puch i pierze ?
Pojadę w piątek i zobaczę jak ta reklamację rozpatrzyli
aga79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:18   #365
winyl
Zakorzenienie

Skoro już tak wypytuję - te buty są już w sklepach? Też nie widziałam i nie wiem czy przegapiłam, czy jeszcze nie weszły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1108101040_1_1_3.jpg (16,9 KB, 25 załadowań)

XOXO
Stary 2012-03-21, 19:21   #366
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Świetne!

Cytat:
jak już dziewczyny pisały,trencz zrobiony jest ze śliskiego, błyszczącego materiału. Bardziej skojarzył mi się z przeciw deszczowym

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Skoro już tak wypytuję - te buty są już w sklepach? Też nie widziałam i nie wiem czy przegapiłam, czy jeszcze nie weszły
są już
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:23   #367
magdalenaa
Zadomowienie

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BCOURT%2BSHOE

dziewczyny czy widziałyście te buty na żywo? Jak się prezentują i czy są wygodne?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 19:23   #368
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga79 Pokaż wiadomość
A jak naprawią mi wychodzący puch i pierze ?
Pojadę w piątek i zobaczę jak ta reklamację rozpatrzyli
pojęcia nie mam ale zara niestety jest nierzetelna jeśli chodzi o naprawy, ja jestem ogromnie rozczarowana. Mam wrażenie, że ledwo co dotknęli mój zamek w nadziei, że już nie założę tej kurtki do następnej zimy i dam im spokój... takie załatwienie sprawy z rzeczą za 400 zł to jakaś pomyłka, dwa razy chodziłam z zepsutym zamkiem po całym mieście i kolejna taka naprawa mnie nie interesuje, teraz chcę kasę na porządniejszą kurtkę
Stary 2012-03-21, 19:28   #369
aga79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cygaretka888 Pokaż wiadomość
pojęcia nie mam ale zara niestety jest nierzetelna jeśli chodzi o naprawy, ja jestem ogromnie rozczarowana. Mam wrażenie, że ledwo co dotknęli mój zamek w nadziei, że już nie założę tej kurtki do następnej zimy i dam im spokój... takie załatwienie sprawy z rzeczą za 400 zł to jakaś pomyłka, dwa razy chodziłam z zepsutym zamkiem po całym mieście i kolejna taka naprawa mnie nie interesuje, teraz chcę kasę na porządniejszą kurtkę
W sumie mogą puch wyskubac i z zimowej kurki będę mieć wiosenną
Zamek w tej kurtce nawet wymienić się nie da (chciałam to zrobić na własny koszt) bo napy są zbyt blisko nabite żeby go mozna było wypruć bez problemu
Schrzanili tak fajną kurtkę
aga79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:34   #370
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ja zastanawiam się nad tym o dziwnej fakturze - skórki brzoskwiniowej. Ten, który jest również w różowej wersji kolorystycznej.
Co do materiału, nie mam do niego żadnych ale. Była mowa o łątwym brudzeniu,ale widziałąm go już na znajomej i niczego podobnego nie zauważyłam. Myślę,żeby zamówic go jeszcze w tym tygodniu.

Widziałąm jeszcze kilka w Mango,ale nie oglądałąm ich. Za dużo nie moge powiedzieć.
Właśnie z każdym coś nie tak Najbliżej mi też do tego nad którym sama się zastanawiasz tylko raz że obawiam się tego brudzenia, a dwa - nie dorwałam jeszcze XS a wolałabym najpierw zmierzyć Nie do końca podoba mi się też ta klamra u góry przy klapie.
Zobaczę jeszcze te w Mango, może coś się trafi chociaż na wieszaku wydawały mi się szmatkowate.

Co do kopertówek jeszcze, to najbardziej lubię właśnie te wielkie, takie co dużo mieszczą i można śmiało wrzucić je pod pachę
Stary 2012-03-21, 19:41   #371
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję . Powinnaś, bo bardzo ładnie w nich wyglądasz . Muszę kupić jakieś okulary, bo wieczorami oczy odmawiają współpracy z soczewkami.

Wciąż czekam na zamówienie. Tym razem trwa to zdecydowanie dłużej. Poprzednie zamówienia otrzymywałam po 2 dniach. Przesyłkę obsługuje "aramex", dziewczyny pisały, że przyjdzie DHLem?! Niby została wysłana 19.03, także trochę to trwa.

Dziekuje Te oprawki sa tanie , placilam ok 270 zl bez szkiel wiec polecam
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 19:47   #372
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
To vogue 2596 dobrze,ze mi o nich przypomnialas, ostatnio ich w ogole nie nosze...

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

raczej tak,ale nie przygladalam sie jej zbytnio bo chyba mi w niej brzydko

to ta bluzka : http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PRINT%2BBLOUSE

Dziekuje kochana ;*
dzięki
a co o niej myślisz - warto przymierzyć czy szkoda fatygi?
ostatnio mam fazę na kwiaty
Stary 2012-03-21, 19:47   #373
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Ja prawie wyłącznie nosze duże kopertówki. W torebkach nie umiem nic znaleźć i nawet najładniejsza duża torebka jest dla mnie brzydsza niż duża kopertówka. Jak noszę? Biorę do ręki i idę Ja na co dzień noszę w torebce portfel, trochę kosmetyków, klucze i to wszystko. A do duzej torebki zawsze coś napcham i potem mi ręka odpada
Cytat:
U mnie kopertówki nie sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Zwyczajnie jest mi z nimi niewygodnie, z dużymi zwłaszcza. Stąd noszę je tylko na jakieś okazjonalne wyjścia.
Cytat:
Hm, to dziwne, myślałam że największe opóźnienia będą na samym początku (co każdy się rzuci tuż po otwarciu i będzie nawał), chyba że dopiero wieść się rozniosła

Ja noszę, pewnie Ale nie na długie wyjścia, zwykle jak z mężem gdzieś wychodzimy na miasto, np. w niedzielę, podręczne rzeczy pomieści W inne dni gorzej, muszę gdzieś mieścić te wszystkie papiery Chociaż i na co dzień zdarza się że ją biorę, a ewentualne papier wrzucam do ekotorby ale to rzadko. Oczywiście mówię o cieplejszych dniach, bo w zimie muszę mieć zabezpieczoną rezerwę w torebce na rękawiczki a najlepiej szalik też
Cytat:

A i pewnie,że nosimy, ale to głównie na wielkie wyjścia. Wtedy zazwyczaj taka torebka jest idealna na potrzebne akcesoria, do ręki jak znalazł. Mile widziana na drobnym łańcuszku.
Natomiast jako torebka do użytku powszedniego chyba nie ma racji bytu. Miejsca zawsze za mało.
Dzięki za odzew dziewczyny. Tak jak myślałam na wyjście na imprezę, czy na niedzielny spacer ok. Jednak codziennie muszę mieć ze sobą drobiazgi i wode, parasol, to podstawa, a w kopertówce się to nie pomieści.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:50   #374
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja go chyba kojarzę,ale nie wiem czy piszemy o tym samym. Materiał nie jest tragiczny. Co zwróciło moją uwagę, brzydko się układa. Gdyby był trochę sztywniejszy, prezentowałby sie o niebo lepiej.
Zwróc uwagę na zdjęcia tyłu tego rudego egzemplarza.

Może przesadzam,ale w porównaniu do innych wypada słabo. Widząc go na wieszaku, ominęłam szerokim łukiem. Natomiast jak zawsze, radzę bys oceniła sama.
to pierwsze co mi się rzuciło w oczy - kompletnie nie trzyma fasonu, tzn. myślałam, że będzie sztywniejszy a tak to przypomina jakąś kurtkę deszczówkę
Stary 2012-03-21, 19:51   #375
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga79 Pokaż wiadomość
W sumie mogą puch wyskubac i z zimowej kurki będę mieć wiosenną
Zamek w tej kurtce nawet wymienić się nie da (chciałam to zrobić na własny koszt) bo napy są zbyt blisko nabite żeby go mozna było wypruć bez problemu
Schrzanili tak fajną kurtkę
Rozumiem Cię, bo ja też byłam zakochana w mojej kurtce, wydawała mi się idealna. Ale jak przeszłam się w niej 2 razy przez Kraków z zepsutym zamkiem to moja miłość zamieniła się we wściekłość
Stary 2012-03-21, 19:54   #376
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie z każdym coś nie tak Najbliżej mi też do tego nad którym sama się zastanawiasz tylko raz że obawiam się tego brudzenia, a dwa - nie dorwałam jeszcze XS a wolałabym najpierw zmierzyć Nie do końca podoba mi się też ta klamra u góry przy klapie.
Zobaczę jeszcze te w Mango, może coś się trafi chociaż na wieszaku wydawały mi się szmatkowate.

Co do kopertówek jeszcze, to najbardziej lubię właśnie te wielkie, takie co dużo mieszczą i można śmiało wrzucić je pod pachę
A ten : http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/190033/630806/TRENCZ%2BDWURZ%C4%98DOWY ? Wydaje sie niezły. Nie widziałąm go w sklepie chyba.

Poza tym, jest również jeden z działu Basic, ze złotymi zameczkami. Cena : 369 PLN. Kupiłam go, ale okazał się za duży, a moja rozmiarówka zniknęła. Nie mogę go znaleźć na stronie. Płaszcz bardzo ciekawy. Materiał porządny. Pamietam,że anies wstawiałą tutaj w nim zdjecia.

Dziwne,ale na stronie nie ma całago asortymentu.

Te płaszcze z Mango też mi tak 'szmatkowo wyglądały' - już na stronie, ale nic Ci nie chciałąm mówić, co by Cię nie zniechęcać.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2012-03-21 o 20:18
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:57   #377
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję . Powinnaś, bo bardzo ładnie w nich wyglądasz . Muszę kupić jakieś okulary, bo wieczorami oczy odmawiają współpracy z soczewkami.

może nosisz je za długo - ja kiedyś zakładałam rano i wieczorem wyrzucałam (jednodniówki, świetna sprawa tak przy okazji) a okulistka się złapała za głowę jak usłyszała, że mam je na oczach kilkanaście godzin - mimo, że producent pisze, że można je nosić cały dzień, to dobrze jest dać oczom odpocząć i np. wieczorem zamieniać na okulary
Stary 2012-03-21, 20:04   #378
iwi88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Ja mam 172, to chyba będzie mi sięgać przed kostki, albo i wyżej. Chyba nie będzie wygladac dobrze, prawda?
ciężko powiedzieć, myślę że może być trochę krótka, ale jak byś jej nie nosiła wysoko to powinna być ok, musisz zamierzyć

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Pięknie w niej wyglądasz!
Że też nie weszłam dzisiaj na dział TRF
dziękuję, przejazdem złapałam XS
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Cudownie wyglądasz
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Noelma Pokaż wiadomość
pięknie w niej wyglądasz. powiedz mi jaki to jest dokładnie kolor? Mam 162 i boję się że będzie za krótka..
na pewno nie będzie za krótka ja mam 164cm i mam na równo z ziemią a nie spuszczałam jej na biodra bardzo nisko. Kolor jest taki jak na wstawionych zdjęciach, na stronie zary lekko odbiega
Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Świetna Ja też się przymierzam, ale do tej womanowej.
na mnie womenowa jest za duża niestety
iwi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:13   #379
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
A ten : http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/190033/630806/TRENCZ%2BDWURZ%C4%98DOWY ? Wydaje sie niezły. Nie widziałąm go w sklepie chyba.

Jets również jeden z działu Basic, ze złotymi zameczkami. Cena : 369 PLN. Kupiłam go, ale okazał się za duży, a moja rozmiarówka zniknęla. Nie mogęgo znaleźć na stronie. Płaszcz bardzo ciekawy. Materiał porządny. Pamietam,że anies wstawiałą tutaj w nim zdjecia.

Dziwne,ale na stronie nie ma całęgo asortymentu.

Te Mangowe też mi tak 'szmatkowo wyglądały' - już na stronie,ale nic Ci nie chciałąm mówić, co by Cię nie zniechęcać.
Ten z zamkami odpada, całościowo jakiś dziwnie to wygląda W sumie ciekawy ten co wkleiłaś, przyjrzę się mu bo chyba jeszcze u mnie się nie pojawiły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 20:17   #380
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Przymierzyłam wszystkie płaszcze w Zarze i każdy był na mnie za duży, z tego co pamiętam jest on dobrej jakości
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:19   #381
funkystar87
Rozeznanie

Dziewczyny widziałyście juz te bluzki: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...MI%2BWSTAWKAMI ??
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:34   #382
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście juz te bluzki: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...MI%2BWSTAWKAMI ??
Ooo świetnie się zapowiadają! Ale niestety nie widziałam jeszcze .

XOXO
Stary 2012-03-21, 20:46   #383
SaMa
Zadomowienie

Cytat:

ja otrzymalam dzisiaj przesylke wyslana 18.03. zamawialam 17.03.
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:20   #384
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
może nosisz je za długo - ja kiedyś zakładałam rano i wieczorem wyrzucałam (jednodniówki, świetna sprawa tak przy okazji) a okulistka się złapała za głowę jak usłyszała, że mam je na oczach kilkanaście godzin - mimo, że producent pisze, że można je nosić cały dzień, to dobrze jest dać oczom odpocząć i np. wieczorem zamieniać na okulary
Zdecydowanie noszę je za długo, wstaję około 6.30 i pierwsze co robię, to
zakładam "oczy". Pracuję około 9-10h przed komputerem i w dokumentach, stąd bardzo męczę wzrok. Po powrocie do domu ogarniam "biznes Allegrowy", więc to kolejne godziny przed komputerem. Niestety, ale komputer to niewątpliwy winowajca. Stare okulary mam za słabe i morduję oczy (i siebie) soczewkami. Myślę, że po zakupie nowych okularów dam oczom odpocząć od szkieł. Czasami lepiej założyć okulary do pracy.
Stary 2012-03-21, 22:09   #385
besio
Wtajemniczenie

Mierzyła któraś z was? Jak wrażenia?

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BZ%2BPASKIEM
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 23:15   #386
madziunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwi88 Pokaż wiadomość
Moja dzisiejsza TRF 149zł
Świetnie wyglądasz w tej spódnicy
Mi też się marzy taka, ale nie umiem się zdecydować którą wybrać
Może któraś z Was coś podpowie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (15,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (20,8 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (16,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (51,6 KB, 102 załadowań)
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 02:18   #387
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

Dziewczyny, czy któraś z Was płaciła w online shopie kartą do płatności przez internet BZ WBK?
(o, taką http://bank-zachodni-wbk.na.allegro....194812987.html)

Edytowane przez .domi
Czas edycji: 2012-03-22 o 08:43
.domi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 05:33   #388
paulinalalala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
Świetnie wyglądasz w tej spódnicy
Mi też się marzy taka, ale nie umiem się zdecydować którą wybrać
Może któraś z Was coś podpowie ?

Ja mogę polecić taką z Women, 169zł, niestety nie ma na stronie, czarna, jest jakby asymetryczna u dołu ma lekkie falowanie . W pozostałych osobiście wyglądałam jak cyganka.
Poza tym zależało mi bardzo na mocnym prześwitywaniu kiecy, bo wygląda to naprawdę nieziemsko
Spodobała mi się jeszcze ta http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BSPLITS
ale ileż można?

Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa.

paulinalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:05   #389
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

podoba mi sie
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BWITH%2BFRILL

i ta tez
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BPRINT%2BDRESS

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych

Edytowane przez Pani_Pusia
Czas edycji: 2012-03-22 o 08:08
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:06   #390
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, dhlem, mi nadali paczkę niby 14.03, a dostałam ja szczęśliwie we wtorek 20.03. Jeśli dostałaś smsa, to możesz śledzić paczką tak jak któraś z dziewczyn pisała na stronie niemieckiego dhla po tym numerze, który Ci przesłali jako nr przesyłki

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości