Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 20:31   #961
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
jeśli będziesz zamawiac na allegro to upewnij się że to napewno srebro bo już miałam klientki które przyszły ze srebrem kupionym na all do reperacji i okazywało się że to nie srebro niby próba 925 była nabita ale nie było tej jakby to nazwac "piecząteczki", cena atrakcyjna
Skusiłabym się na Twoje kolczyki, skoro mówisz, że z angielskim zapięciem, masz też wisior?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:34   #962
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wróciłam i protokół spisany

księciulka też mamy już zaklepanego - ślubu nam udzieli ten z którym spisaliśmy protokół i nawet się ucieszył

a teraz hit wieczoru - w ogóle się nie szczypał i tak 300 zł na zapowiedzi i 700 zł dzień przed ceremonią

od 1 kwietnia musimy zaliczyć jeszcze 4 spotkania i sajonara ciupy nie ma
Że ile??? On chyba oszalał!!!
W życiu nie dam tyle księdzu.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:34   #963
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Skusiłabym się na Twoje kolczyki, skoro mówisz, że z angielskim zapięciem, masz też wisior?
nie dam sobie głowy uciąc że to było angielskie zapięcie bo mamy tyle tego na sklepie że - ale jutro sprawdzę, jest tylko taki problem że został nam się tylko wisior z tego a kolczyki dzisiaj sprzedałam sama musze poczekac aż szefowa je przywiezie bo narazie nie ma, są inne kolory

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:35   #964
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

księciulka też mamy już zaklepanego - ślubu nam udzieli ten z którym spisaliśmy protokół i nawet się ucieszył

a teraz hit wieczoru - w ogóle się nie szczypał i tak 300 zł na zapowiedzi i 700 zł dzień przed ceremonią

O mamo ile kasy to u mnie zapowiedzi 100 zł

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
! Gratulacje

uwielbiam poranny WF

A nie rozbiją tego? Chociaż w sumie ja miałam 5 mm i wyleczyli mi farmakologicznie..

Gosza będziesz piękną PMką

Za bliska rodzina :/ To siostrzenica taty, więc najbliższa kuzynka :/

O matko! to ja moge rodzic drużyne piłkarską

Kasiul ja Cię podziwiam całym sercem, że przy takich przeżyciach, sytuacjach jesteś w stanie z nim być, patrzeć mu w oczy i funkcjonować jako jego kobieta. Ja bym nie potrafiła. Trzymaj się mocno bo zasługujesz na szczęście i najbardziej za☠☠☠isty ślub na świecie!

Ad1- co za pieprzony babsztyl! Ale bym jej nawtykała następnym razem dzwoń po mnie, pójde z Tobą i ją zrypie

Ad2 świetna wiadomość !

Ad3 super ta bransoleta, a nie boisz się że będzie zaciągać sukienkę?

nawet nie pokazuje mojemu TŻtowi bo jak zobaczy że jednak któraś kobieta zgodziła sie na conversy to mnie zabije i przyklei je sobie poxipolem no girów
super wygląda!

Kili ja nimom siły do tej Twojej pizgoliny. Serio, udusiłabym własnymi rencami gdybym mogła !!

Byliśmy u księdza wreszcie! Godzina 16.30!
Będziemy mieć na 90% ceremonię zaślubin bez mszy
W ten dzień o 15 ma jeszcze jedna para, ale nie z mojej parafii więc nie znam, poproszę księdza za miesiąc o nr żeby dogadać sprawe ubioru kościoła.
Księżul był przemiły, byliśmy z siostrzeńcami TŻta 5 i 6 l. bo akurat byli pod Naszą opieką. Ksiądz do nich żartował, pokazywał im maszyne do pisania bo nie wiedzieli co to a on do nich: "to taki antyczny komputer, pisze sie na nim, ale nie ma backspace" Byli zachwyceni. Księdza mamy serio przefajnego.

Chciałam zamówić zaproszenia VERSO i nie ma ich za 2 tyg mają wrócić bo teraz niby urlop
Za załatwienie godziny
Stary 2012-03-21, 20:37   #965
madzia2306
Zakorzenienie

dziewczyny jakbyście kiedyś miały jakieś pytania na temat srebrnych wyrobów itd to mnie pytajcie właśnie sie uczę że tak powiem tego fachu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-03-21, 20:38   #966
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczyny potrzebuje specjalistki od nazwisk, bo mamy kilka i nie wiemy co z nimi zrobić z Mami. Kminimy, odmieniamy i ... nic
Stary 2012-03-21, 20:42   #967
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
nie dam sobie głowy uciąc że to było angielskie zapięcie bo mamy tyle tego na sklepie że - ale jutro sprawdzę, jest tylko taki problem że został nam się tylko wisior z tego a kolczyki dzisiaj sprzedałam sama musze poczekac aż szefowa je przywiezie bo narazie nie ma, są inne kolory
ojoj
sprawdź proszę kochana i jakie mają wymiary i wisiora i kolczyków oraz jakie ma zapięcia
z góry dziękuję

Powiesz szefowej, że klientki są na nie, już dwie (ty i ja ), to szybciej sprowadzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 20:43   #968
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ale sie porobilo....

Siedze, patrze w sciane i sama nie wiem co mam robic.. Myslalam ze juz mam za soba sytuacje dajace do myslenia o chorobach i wszystkim tym, co jest z nimi zwiazane..
Bylam dzisiaj u dermatologa tak jak pisalam i rano wpadlam na genialny pomysl pokazania mu jednego pieprzyka ktory pojawil sie jakies 3 lata temu i zawsze jak na niego patrze mam dziwne wrazenie ze to nie jest normalny pieprzyk..
co lekarka dzisiaj potwierdzila i kazala zrobic dokładniejsze badanie u innego dermatologa ktory ma jakies tam urządzenie ktore wyzna sie co to moze byc...
Szczerze to jestem przygotowana na wyciecie, na wszystko ale po prostu- kasa...

a tak wogole to nienawidzę z TZ rozmawiac o chorobach. Serio.

a ze spraw slubnych- mialam dzisiaj jechac do dekoratorki ale jakos juz nawet nie mialam ochoty.

ide Was nadrobic troche
Kochana, ja wycinałam piepszyki na fundusz, moja mama także, na termin konsultacyjny do chirurga czekałam 2 tyg, na wycięcie czekałam jeszcze tydzień. Więc tragedii nie ma. Jeśli ktoś nie wie, gdzie miałam cięcia nawet się nie skapnie, że tam kiedykolwiek były pieprzyki Tak więc głowa do góry. Będzie dobrze! A lepiej to cholerstwo za wczasu wyciąć i mieć spokój

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ja Wam się chyba jeszcze nie chwaliłam, ze już jest ustalona data mojego panieńskiego na 28 kwietnia, czyli na 4 dni przed ślubem, hardcor ale to był jedyny termin, który wszystkim pasował
No to ładnie z tym panieńskim

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
chcecie zobaczyć mojego przystojniaka w ślubnym garniaku ??
To, że garnitur świetny i trampki stylowe, tego pisać nie muszę. Mnie się i tak najbardziej podoba czarny krawat. Niby takie nic a jak pięknie to wygląda
I niech mi ktoś kurna powie, że stylizacja black&white jest nie na miejscu, lub kojarzy się z żałoba to pałką po plecach dostanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Dawno nie pisałam Wam o bratowej TŻ ostatnio powiedziala,ze wybralismy beznadziejny garnitur dla TŻ (czarny z vistuli w typie smokingowym, bardzo ładny wg mnie), wg niej TŻ powinien ubrać garnitur ekri, skoro ja mam suknię ekri, bo teraz jest tak, ze sie garnitury dopasowuje do sukni.
Powiem Wam,ze nie mam sily na jej zlosliwosci. Niby bez sensu ten komentarz i tak glupi,ze żal komentować, ale przykro się robi, gdy ktos tak na sile próbuje zepsuc nasz dzien
Ona ewidentnie chce Wam spiepszyć najfajniejszy dzień w życiu i specjalnie wymysla jakies badziewie, by tylko Wam dopiec. Czuję, że ona chce byście się ośmieszyli przed wszystkimi, na szczęście macie głowy na karku i nie dacie się jej głupim i bezsensownym radom

Przez 2,5 godziny łupałam orzechy do ciasteczek na wesele. Z dwóch dużych mich koniec końców wyszło ledwie 700g
No i przed weselem nam się zmywarka zrypała, nie da się jej w ogóle zamknąć. Sama odbija i się otwiera

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:43   #969
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
ojoj
sprawdź proszę kochana i jakie mają wymiary i wisiora i kolczyków oraz jakie ma zapięcia
z góry dziękuję

Powiesz szefowej, że klientki są na nie, już dwie (ty i ja ), to szybciej sprowadzi
podejrzewam że gdybym ją poprosiła (wie że wychodze za mąż) żeby mi je zakupiła bo to do slubu to by sprowadziła ok jutro sprawdzę wymiary konkretnie i ci powiem

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-03-21, 20:45   #970
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
podejrzewam że gdybym ją poprosiła (wie że wychodze za mąż) żeby mi je zakupiła bo to do slubu to by sprowadziła ok jutro sprawdzę wymiary konkretnie i ci powiem
super
ślub mam za miesiąc, szybciej niż Ty

na all:
kolczyki:

długość całkowita 50 mm
średnica kuli: 12 mm.
srebro pr. 925

wisior:

długość całkowita : 47 mm.
średnica kuli: 12 mm.
srebro pr. 925

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-03-21 o 20:52
Stary 2012-03-21, 20:50   #971
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Kindzia czy oni w Twojej parafii powariowali???? Ja dam za ślub 200, max 300zł i uważam, że to dużo
Gratuluje podpisania protokołu i ustalenia godziny

Audrey za godzinę.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:51   #972
(kicia)
Zakorzenienie

kiliana nie mogę z tej laski jej komentarze są tak bez sensu że

kindzia 300zł o matko i to taka opłata obowiązkowa? My dajemy co laska 50zł w naszym przypadku.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:53   #973
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kindzia 300zł o matko i to taka opłata obowiązkowa? My dajemy co laska 50zł w naszym przypadku.
zemsta książulka
Stary 2012-03-21, 20:59   #974
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
kiliana nie mogę z tej laski jej komentarze są tak bez sensu że

Też myślałam, że damy 50zł za zapowiedzi, w każdej z parafii, a za ślub Tż mówi, że dużo nie da bo jest cięty pod tym względem na księży, ale wszytko się okaże co ksiądz nam powie. Na pewno więcej niż 500zł nie damy bo jeszcze organistka, kościelny i siostra, która ubiera kościół.

Laura

Stary 2012-03-21, 21:19   #975
(kicia)
Zakorzenienie

A jeszcze wam powiem że dzisiejsze dzieci to mają nasrane we łbach. Jak leżałam na izbie przywieźli dziewczynę z rozwalona głową. Facetowi z karetki powiedziała że wzięła acodin (to lek na kaszel) no i on jej pyta ile i uwaga wzięła 40tabletek ponoć ten lek w dużych dawkach ma działanie pobudzające i ma się odlot. No to miała odlot.

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

A jeszcze dodam że sanitariusza mina była bezcenna jak to usłyszał. Nie wiedział facet czy ma się śmiać czy płakać nad jej głupota
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 21:19   #976
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze wam powiem że dzisiejsze dzieci to mają nasrane we łbach. Jak leżałam na izbie przywieźli dziewczynę z rozwalona głową. Facetowi z karetki powiedziała że wzięła acodin (to lek na kaszel) no i on jej pyta ile i uwaga wzięła 40tabletek ponoć ten lek w dużych dawkach ma działanie pobudzające i ma się odlot. No to miała odlot.
Też o ty słyszałam, ze ma takie działanie. Kiedyś mi Pani doktor syrop przepisałam, ale zanim się zorientowałam to już go nie było bo mój kochany brat mi go wypił. I całkowicie sie z tym zgadzam, że ma nastrane we łbie.

Laura

Stary 2012-03-21, 21:21   #977
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak były jeszcze czasy, kiedy jeździłam na kolonie, jako uczestnik, to dużo osób chorowało i jedna z dzieczyna ze strachu, że też się rozchoruje wzięła całe opakowanie aspiryny i to te duże, wylądowała w szpitalu
Stary 2012-03-21, 21:34   #978
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kiciuniu dużo zdrówka! Mam nadzieje,że szybko da Ci to spokój...

Trzeba było jej powiedzieć tak:

Ach kochana! Dziękuję, że tak o mnie dbasz! Dziewczyny na wizażu też radziły, żeby dobrać garnitur pod kolor sukni, więc się mój mały sekret wydał. Ale będę oryginalna w czarnej sukni, nie?
Dobre, dobre Minę by miała bezcenną i .... pewnie chciałaby wyglądać tak jak PM i szybko zrezygnowałaby z tej białej
Cytat:

No kurna chyba go lekko pogięło albo się kadzidłem ujarał
Cytat:
! Gratulacje

nawet nie pokazuje mojemu TŻtowi bo jak zobaczy że jednak któraś kobieta zgodziła sie na conversy to mnie zabije i przyklei je sobie poxipolem no girów
super wygląda!
poplułam się...
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:41   #979
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję rady. Byłam dzisiaj u ginekologa i zmienił mi tabletki, na poprzednie narzekałam przede wszystkim dlatego, że miałam humory i bywałam agresywna, średnio 7 dni w miesiącu, no i libido mam bardzo niskie. Dostałam dwa opakowania innych na próbę i opadło mnie w domu zwątpienie czy czas przed ślubem jest dobry na eksperymenty. Brałybyście inne? Boję się że spuchnę, przytyję albo co, a za miesiąc przymiarka.
Ze swoich doświadczeń mogę powiedzieć tyle, że ja nie ryzykowałabym. Miałam kiedyś taką sytuację, że tabletki, które przez długi czas były dobre, nagle zaczęły pokazywać skutki uboczne. 2 razy zmieniano mi tabletki i albo nie było poprawy, albo było gorzej. Przy ostatnich potrafiłam codziennie ryczeć z byle powodu W końcu wkurzyłam się i całkiem odstawiłam. A do wagi sprzed tabletek nie mogę wrócić nawet chodząc na siłownię. Nie mam nadwagi, ale jednak tęsknię za starą wagą

U mnie kijowo. Znowu mam problem z zatokami, wczoraj byłam prywatnie u laryngologa i razem z lekami wydałam 150 zł

Poza tym mam głupią sytuację na allegro. Użytkownik chce mi zwrócić przedmiot, o którym wiedział, że może mieć pewne wady. Informuję go, że nie mam obowiązku przyjąć zwrotu, bo jestem os. fizyczną, a ten dalej bezczelnie mi wpiera swoje. Robi się niesympatyczna sytuacja... może któraś z Was miała jakieś doświadczenia i może mi coś podpowiedzieć w tej sprawie ?

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 21:45   #980
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

kupiliśmy dziś wyprawkę dla Tżta :
- garnitur
- koszule
- krawat
- pasek
- bieliznę.
A więc Tż ma już wszystko (bo wcześniej miał już kupione spinki no i butki).
Garnitur ma zwężane nogawki, byłam w szoku że mój Tż może tak dobrze w takim fasonie wyglądać, bo on ma szeroką klatkę i bałam się efektu odwróconego trójkąta. Marynarka jest zapinana na jeden guzik. Sprzedawca był taki śmieszny wciskał nam na siłę jakieś dziwne akcesoria, typu błyszczący pasek i kapelusz a'la Capone. Tż oczywiście wszystko grzecznie mierzył, ale już fot nie pozwalał zrobić. Mierzyliśmy też z muchą, ale niestety wyglądało to dość kuriozalnie. A więc poniżej kompletna wyprawka dla Tżta
prezentuje się świetnie
Cytat:

Też myślę o 28 kwietnia ale ja chcę mieć w ten sam dzień co TŻ i nie wiem czy się zgodzi na tę datę.
oo to może będziemy jednocześnie balować
trochę się szczerze mówiąc boję tej daty, no ale najważniejsze jest dla mnie żeby towarzystwo dopisało, bo zapraszam tylko najbliższe osoby, więc się zgodziłam
TŻ być może też wtedy zrobi, ale u niego jak na razie jeszcze cisza co do organizacji
Cytat:

cena mnie powaliła
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

No to ładnie z tym panieńskim
będzie zabawnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:50   #981
justyna_g4
Zakorzenienie

Dziewczyny znalazłam na allegro bieliznę, która mi się podoba. Jest firmy LISE MARIE miała, któraś?? Znacie może jakiś sklep stacjonarny gdzie można kupić ja??

Laura

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2012-03-21 o 22:27
Stary 2012-03-21, 21:56   #982
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze to od wielkosci i tego czy badanie histopatologiczne bedzie potrzebne a dla wszystkich pieprzykow jest, mojego pod pacha wielkosci 1 c,x 0,5 cm pani dermatolog wycenila na 400 zl

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

nie wiem kurcze, bo TZ dzisiaj dzwonil i mowi, ze ma 2 piprzyki do usunięcia, a Ona na to: dobrze, czyli koszt bedzie 2 x 70zł (za usunięcie)+ 90 zł wizyta. Nic sie nie pytala o wielkość.. Wiem, ze moj kolega tez mial tam wycinanego z glowy takiego "wrzoda" (taki maly móżdzek) i też placil 70 zł.. moze to zalezy od kliniki..

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
tekścik jest mój

pamiętacie mnie jeszcze?

jestem tak zagoniona, że od tygodnia nie umiem się zebrać żeby napisać, w pracy sajgon, każdy weekend na studiach, zaczęli nam robić łazienkę, jutro jedziemy do kwiaciarni i zamawiać projekt kuchni, działam na wysokich obrotach o 6 do 22....

gratuluję Wam wszystkich ślubnych zakupów i załatwionych spraw, u mnie przybyła tylko podwiązka (fioletowa oczywiście ). Ciągle brak pomysłu na 1 taniec i wielu innych rzeczy....zostały 4 m-ce bez tygodnia, za niedługo studniówka, postaram się coś więcej skrobnąć z tej okazji...

BAAAAARDZO GORĄCO WAS POZDRAWIAM!!!

ciągle podczytuje i ściskam kciuki za Wasze sprawy! BUZIAKI!

PS. Sesja Seagirl - przecudna!!! i wiele innych rzeczy, które po drodze mnie minęły...ach, nie jestem w stanie być na bieżąco, ale myślami zawsze jestem z Wami!
jasne, ze pamietamy trzymaj się ciepło

Cytat:

- garnitur
- koszule
- krawat
- pasek
- bieliznę.
Garnitur ma zwężane nogawki, byłam w szoku że mój Tż może tak dobrze w takim fasonie wyglądać, bo on ma szeroką klatkę i bałam się efektu odwróconego trójkąta. Marynarka jest zapinana na jeden guzik. Sprzedawca był taki śmieszny wciskał nam na siłę jakieś dziwne akcesoria, typu błyszczący pasek i kapelusz a'la Capone. Tż oczywiście wszystko grzecznie mierzył, ale już fot nie pozwalał zrobić. Mierzyliśmy też z muchą, ale niestety wyglądało to dość kuriozalnie. A więc poniżej kompletna wyprawka dla Tżta

No i jak to się prezentuje razem?? Z Tżta to już nawet wołami tych trampoli się nie ściągnie. Ubaw miał tylko sprzedawca, bo myślał, że żartujemy, że Tż idzie w trampkach do ślubu
jak dla mnie bardzo fajnie, tym bardziej, ze styl Twojego TZ to taki luzacki z tego co pamietam pokazalam mojemu TZ i sie pytam jak Mu sie podoba, to mowi:"no fajnie, ale tych butów do garniaka bym nie zalozyl" ja też bym nie chciala, zeby moj w takich poszedl, ale On na codzień nawet nie nosi trampek

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Śliczny ten komplecik, tylko nie wiem czy te kolczyki przez takie zapięcie nie będą za bardzo długie..

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Podoba wam się ta sukienka? Z przewagą ekri??

http://moda.allegro.pl/swiatowa-moda...196680151.html
fajna mi sie jasna bardziej podoba

Cytat:
Znowu mnie zaczęło boleć masakra leżę w łóżku i się nie ruszam

bidulko 3maj sie

Cytat:
mi się bardzo to podoba. Oryginalnie i najwazniejsze, ze TŻ zadowolony i dobrze się czuje w tym garniturze i trampkach

Dawno nie pisałam Wam o bratowej TŻ ostatnio powiedziala,ze wybralismy beznadziejny garnitur dla TŻ (czarny z vistuli w typie smokingowym, bardzo ładny wg mnie), wg niej TŻ powinien ubrać garnitur ekri, skoro ja mam suknię ekri, bo teraz jest tak, ze sie garnitury dopasowuje do sukni.
Powiem Wam,ze nie mam sily na jej zlosliwosci. Niby bez sensu ten komentarz i tak glupi,ze żal komentować, ale przykro się robi, gdy ktos tak na sile próbuje zepsuc nasz dzien

co za wstrętna baba. odpowiedzialaś jej cos na to??? co Ona wogole za glupoty gada?
Cytat:

ale Was skroił.. ale dobrze, ze zalatwiliście

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Poza tym mam głupią sytuację na allegro. Użytkownik chce mi zwrócić przedmiot, o którym wiedział, że może mieć pewne wady. Informuję go, że nie mam obowiązku przyjąć zwrotu, bo jestem os. fizyczną, a ten dalej bezczelnie mi wpiera swoje. Robi się niesympatyczna sytuacja... może któraś z Was miała jakieś doświadczenia i może mi coś podpowiedzieć w tej sprawie ?

skoro napisalaś w aukcji, ze towar jest uszkodzony to facet nie ma sie o co ciskać.
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:05   #983
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

A jeszcze dodam że sanitariusza mina była bezcenna jak to usłyszał. Nie wiedział facet czy ma się śmiać czy płakać nad jej głupota
tydzień w domu dziecka i byłabyś w szoku jakie leki dostępne od reki w aptece potrafią dać efekt amfetaminy. gwarantuję Ci. a 40 tabsów acodinu to jest pikuś

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
poplułam się...
Ty się Koziczko nie śmiej, bo on byłby w stanie to zrobić
Stary 2012-03-21, 22:05   #984
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
skoro napisalaś w aukcji, ze towar jest uszkodzony to facet nie ma sie o co ciskać.
No właśnie sytuacja jest o tyle dziwna, że przedmiot nie jest uszkodzony. Przedmiot po prostu nie współpracuje z niektórymi sprzętami (nie mam rozeznania, z którymi działa, a z którymi nie, nie znam się) i napisałam w aukcji, że z moim nie działa dlatego sprzedaję.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:06   #985
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Ze swoich doświadczeń mogę powiedzieć tyle, że ja nie ryzykowałabym. Miałam kiedyś taką sytuację, że tabletki, które przez długi czas były dobre, nagle zaczęły pokazywać skutki uboczne. 2 razy zmieniano mi tabletki i albo nie było poprawy, albo było gorzej. Przy ostatnich potrafiłam codziennie ryczeć z byle powodu W końcu wkurzyłam się i całkiem odstawiłam. A do wagi sprzed tabletek nie mogę wrócić nawet chodząc na siłownię. Nie mam nadwagi, ale jednak tęsknię za starą wagą
No niby tak, ale z drugiej strony może przestanie ze mnie wychodzić "mała franca" raz w miesiącu, to by było dobre. Ostatnią zmianę tabletek zniosłam dobrze, ale teraz sama nie wiem. U mnie jedynym 'cielesnym' skutkiem jest cellulit - kiedyś dało się go pozbyć, teraz nie.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
nie wiem kurcze, bo TZ dzisiaj dzwonil i mowi, ze ma 2 piprzyki do usunięcia, a Ona na to: dobrze, czyli koszt bedzie 2 x 70zł (za usunięcie)+ 90 zł wizyta. Nic sie nie pytala o wielkość.. Wiem, ze moj kolega tez mial tam wycinanego z glowy takiego "wrzoda" (taki maly móżdzek) i też placil 70 zł.. moze to zalezy od kliniki..
Myślę że chodzi o sposób usuwania, ok. 400 zł kosztuje zabieg gdzie pieprzyk usuwany jest skalpelem, tańsze jest usuwanie laserem (chociaż 70 zł to chyba niedużo). Tylko że: laserem wolno usuwać tylko pieprzyki powierzchowne, takie bez korzenia, które są tylko na skórze, głębsze zmiany wymagają skalpela. Myślę, że zmian kancerogennych nie będzie można usunąć laserem, ale to już musi lekarz potwierdzić po dermatoskopii (czy jak tam się nazywa to badanie).
Ważne są dwie rzeczy:
- bez badania nie wiadomo czy można laserem czy potrzebny zabieg,
- musi to potwierdzić lekarz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2012-03-21 o 22:07
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:17   #986
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Myślę że chodzi o sposób usuwania, ok. 400 zł kosztuje zabieg gdzie pieprzyk usuwany jest skalpelem, tańsze jest usuwanie laserem (chociaż 70 zł to chyba niedużo). Tylko że: laserem wolno usuwać tylko pieprzyki powierzchowne, takie bez korzenia, które są tylko na skórze, głębsze zmiany wymagają skalpela. Myślę, że zmian kancerogennych nie będzie można usunąć laserem, ale to już musi lekarz potwierdzić po dermatoskopii (czy jak tam się nazywa to badanie).
Ważne są dwie rzeczy:
- bez badania nie wiadomo czy można laserem czy potrzebny zabieg,
- musi to potwierdzić lekarz.

możliwe, ja sie na tym nie znam jak coś to mogę Wam zdać relacje z 3 kwietnia, wtedy moj TZ bedzie PO i bede wiedziala jak to wyglada
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:20   #987
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:

- garnitur
- koszule
- krawat
- pasek
- bieliznę.

No i jak to się prezentuje razem?? Z Tżta to już nawet wołami tych trampoli się nie ściągnie. Ubaw miał tylko sprzedawca, bo myślał, że żartujemy, że Tż idzie w trampkach do ślubu
fajny gajer, mój tż jak zobaczył to pyta się : może my też załozymy trampole

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Śliczny ten komplecik, tylko nie wiem czy te kolczyki przez takie zapięcie nie będą za bardzo długie..

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Podoba wam się ta sukienka? Z przewagą ekri??

http://moda.allegro.pl/swiatowa-moda...196680151.html
boska zamawiam chyba granatową
Cytat:
mi się bardzo to podoba. Oryginalnie i najwazniejsze, ze TŻ zadowolony i dobrze się czuje w tym garniturze i trampkach

białe garnitury kojarzą mi się z alfonsami
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:33   #988
chocolate muffin
Rozeznanie

Widzę temat pieprzyków. Też mam 1 duży do usunięcia. Mam go od bardzo dawna i nie rośnie i nie zmienia kształtu ale jest w takim miejscu na żebrach, że łatwo go podrażnić i czasami boli, chociaż ostatnio bardzo rzadko.
Moja koleżanka za to ma masę pieprzyków w tym jeden... na gałce ocznej. I przez to nie może nosić kontaktów.

Dobranoc.
Wizaż to zło Gdzie moja grupa wsparcia ? Absolutnie i pod żadnym pozorem nie wchodźcie wieczorem do działu moje gotowanie. Ja popełniłam największy błąd i weszłam do wątku sosy i dipy. I wyglądam teraz tak
Stary 2012-03-21, 22:42   #989
ladystar
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za opinie o bizuterii gratulacje i za wsparcie dot. wrednej pipy z urzedu,

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ale sie porobilo....

Siedze, patrze w sciane i sama nie wiem co mam robic.. Myslalam ze juz mam za soba sytuacje dajace do myslenia o chorobach i wszystkim tym, co jest z nimi zwiazane..
Bylam dzisiaj u dermatologa tak jak pisalam i rano wpadlam na genialny pomysl pokazania mu jednego pieprzyka ktory pojawil sie jakies 3 lata temu i zawsze jak na niego patrze mam dziwne wrazenie ze to nie jest normalny pieprzyk..
co lekarka dzisiaj potwierdzila i kazala zrobic dokładniejsze badanie u innego dermatologa ktory ma jakies tam urządzenie ktore wyzna sie co to moze byc...
Szczerze to jestem przygotowana na wyciecie, na wszystko ale po prostu- kasa...

a tak wogole to nienawidzę z TZ rozmawiac o chorobach. Serio.

a ze spraw slubnych- mialam dzisiaj jechac do dekoratorki ale jakos juz nawet nie mialam ochoty.

ide Was nadrobic troche
Kochana, ja usuwalam pieprzyka z twarzy, dzisiaj sie podziwiam, bo jestem bardziej rozwazna i pewnie 1000 razy bym sie zastanowila, ale wtedy bylam mloda i uparta, nie lubilam tego pieprzyka, a jeszcze lekarz utwierdzil mnie w przekonaniu, ze takie pieprzyki powinno sie usuwac, bo na twarzy narazone sa najbardziej na promienie sloneczne, choc wszyscy mi odradzali, bo uwazali ze nadaje mojej twarzy wyjatkowosci, ja go nie znosilam Ale zabieg poszedl bardzo sprawnie, robilam go w prywatnej klinice i ok. 8 lat temu zaplacilam chyba 300 zl wiec to nie sa bardzo drogie zabiegi. A teraz prawie sladu nie ma, mowie prawie, bo nikt nie widzi blizny tylko ja
Wiec nie martw sie na zapas bo nie ma o co

Cytat:

- garnitur
- koszule
- krawat
- pasek
- bieliznę.

gratuluje zakupow
moj TZ wlasnie w zwezanych nogawkach wyglada jak odwrocony trojkat o czym juz kiedys pisalam a teraz jest tyle pieknych modeli z niestety takimi spodniami ale jego proporcje ramion do bioder sa bardzo widoczne, wiec nie ma innej opcji, jak tylko proste nogawki

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:

moj TZ musialby miec snieznobialy w takim razie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kiciuniu dużo zdrówka! Mam nadzieje,że szybko da Ci to spokój...

Trzeba było jej powiedzieć tak:

Ach kochana! Dziękuję, że tak o mnie dbasz! Dziewczyny na wizażu też radziły, żeby dobrać garnitur pod kolor sukni, więc się mój mały sekret wydał. Ale będę oryginalna w czarnej sukni, nie?

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:56   #990
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Ad1- co za pieprzony babsztyl! Ale bym jej nawtykała następnym razem dzwoń po mnie, pójde z Tobą i ją zrypie

Ad2 świetna wiadomość !

Ad3 super ta bransoleta, a nie boisz się że będzie zaciągać sukienkę?

super wygląda!

Chciałam zamówić zaproszenia VERSO i nie ma ich za 2 tyg mają wrócić bo teraz niby urlop
za ustalene godziny

hehe, nie watpie ze bys jej nawtykala tylko ze od tej pipy niestety zalezy wydanie pozwolenia na budowe, a od tego pozwolenia zalezy moja kilkumiesieczna praca
jutro znow do niej jade ale TZ sie uparl ze jedzie ze mna

Co do bransolety to musze sprawdzic czy nie zaciaga ale jest taka piekna na zdjeciach tego nie widac, ale tak pieknie blyszczy swietle

Ja jutro wypuszczam pierwsze zaproszenia juz nie prototypowe tylko do rozdania w zwiazku z tym ze dostalam dotacje moge sobie kupic gilotyne i bigownice

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości