Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 21:10   #1651
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

A ja czekam i czekam... ehhh
a tak mi się spać chce, a wizyta na 21:40 zaraz tu zasnę... ostatnio jestem mega śpiąca.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:12   #1652
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja bym się chętnie tam przeniosła, ale czekam na zmianę pracy małża

matko co ja przeżyłam właśnie
poszłam się kąpać-sama jestem w domu, TZ na treningu pluskam się, pluskam i nagle... ktoś łazi po domu ja już dusza na ramieniu i myślę nie możliwe bo drzwi zamknięte i łańcuszek też założony więc nikt wejść nie mógł i słyszę jakby kroki, jakiś hałas, stukanie i już umieram, dzwonię do TZ, ale nie odbiera bo na treningu-myślę "nie wyjdę z tej łazienki nie ma bata!" i co? nagle mi się przypomniało, że pralkę puściłam a ona za ścianą głupia blondynka ze mnie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ogłądałam wsyzstkie części jak dla mnie przeciętny..... ale więszkość podziela Twoją opinię - penwie dlatego, że niby na faktach.

A ten film z wczoraj to ten http://www.filmweb.pl/film/Naznaczony-2010-559840 nawet potem mi się śnił w nocy - ale bzykanka nie było

widzialam ten film fajowy

witam sie ja - druga zmiana hahaha

bylam dzis na kontroli i do zapalenia gardla doszly jeszcze zatoki!!! jak mi do poniedzialku nie przejdzie to bede miala naswietlania bosko poprostu...

dziewczynki moje drogie mam prosbe jesli ktoras z Was nie jest w k. prosze o info na priva a bedziemy dzialac

Strong wybacz!!! wyslalam Ci zaproszenie

a mialam pisac Strong moje dwie znajome maja lozeczko ktore wkleilas i nie narzekaja

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-03-21 o 21:13
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:17   #1653
Ana***
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33063676]W tym cyklu nie.[/QUOTE]

Stary 2012-03-21, 21:22   #1654
onyks
Zakorzenienie

Cześć

Coś ostatnio mało czasu mam dla Was

Dziś prawie cały dzień urzędowałam z tym francuzem i powiem Wam,że chyba mocno te kciuki trzymałyście, bo dobrze mi poszło to tłumaczenie Bo trzymałyście, tak?

Wieczorem byłam na masażu, ale mi dziś dała w kość tzn mojemu cellulitowi

Przeczytałam sumiennie co pisałyście i mogę iść spokojnie spać

Madzia, myślałam co tam u Ciebie, mam nadzieję że idzie ku dobremu

Jutro też chyba dłużej w pracy, a potem korki więc tylko będę zerkać w wolnej chwili, tak jak dziś

Abby, też często tak mam, jedynie furagin mnie ratuje, zawsze w domu mam zapas Gin mi kiedyś na to zalecił sikanie po każdym "numerku" powiedział, że to po to żeby wypłukać bakterie, które do cewki moczowej się dostaną
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:23   #1655
kaska87
Zakorzenienie

chce mi się spać, a zaraz ycd pewnie na pierwszej reklamie zasnę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:30   #1656
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Abby, też często tak mam, jedynie furagin mnie ratuje, zawsze w domu mam zapas Gin mi kiedyś na to zalecił sikanie po każdym "numerku" powiedział, że to po to żeby wypłukać bakterie, które do cewki moczowej się dostaną
o patrz, o tym nie wiedziałam. Ja też zawsze na Furaginum jade.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
chce mi się spać, a zaraz ycd pewnie na pierwszej reklamie zasnę
a wiesz że mam ten sam problem

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

a tak na wogóle to może dodałybyście mnie spowrotem na pierwszą stronę? Wiem że nie piszę z Wami regularnie ale to tylko dlatego że tak gnacie z postami :P
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:34   #1657
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam takich problemów z pęcherzem, ale Furafina też ma zawsze w zapasie i jak tylko coś poczuję to biorę...właśnie ostatnio miałam wrażenie, że się coś odzywa ten pęcherz, ale na szczęście nic się nie rozwinęło...

A siusiu po przytulaniu to ja przeważnie robię...jakoś tak samo mi się chba chce

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a tak na wogóle to może dodałybyście mnie spowrotem na pierwszą stronę? Wiem że nie piszę z Wami regularnie ale to tylko dlatego że tak gnacie z postami :P
napisz mi na priv dane to Cię wpiszę...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:53   #1658
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Farbowanie to dużo powiedziane - ja chciałam je szamponetką na 6-8 myć potraktować Oczywiście jak to ja - dziś patrzę w lustro na włosy i "Uff, jak dobrze, że nie farbnęłam" Ciekawe, ile razy jeszcze będę miała szampon koloryzujący w ręce
W życiu tylko raz farbowałam włosy. Poszłam do fryzjera i chciałam średni brąz - lekko ciemniejszy od tego, co mam, żeby je ożywić, odświeżyć, nadać blasku. Fryzjerka powiedziała, że wychodzą ciut ciemniejsze, więc poleciła jasny brąz. Wyszłam z czarnymi! Co więcej, z każdym myciem po trochę mi schodziło i robiły się... rude! Uwierzcie, że w słońcu to byłam coś między marchewką a mahoniem Dłuuugo czekałam, aż dojdę do swojego koloru i od wtedy mam uraz... Więc chwilowo odpuszczam

wiesz co, ale ta henna jest w 100% naturalna i trochę intensyfikuje naturalny kolor, nie jest to żadna farba absolutnie nie szkodzi włosom, wręcz je wzmacnia i odżywia, potem wyglądają na o wiele zdrowsze. Na tej stronie co Ci podałam wczoraj są zdjęcia dziewczyn przed i po użyciu henny i efekty są super
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem co się ze mną dzieje... 3 dzień z rzędu pod wieczór, mam doła... czuje się po prostu nieszczęśliwa. Myślę nad wszystkim, życiem, dzieckiem, ślubem... i dolina. Do południa mam power i radość w oczach a przychodzi wieczór i nawet kakao mnie nie cieszy.
to hormony, jesteśmy z Tobą...
Cytat:

poszłam się kąpać-sama jestem w domu, TZ na treningu pluskam się, pluskam i nagle... ktoś łazi po domu ja już dusza na ramieniu i myślę nie możliwe bo drzwi zamknięte i łańcuszek też założony więc nikt wejść nie mógł i słyszę jakby kroki, jakiś hałas, stukanie i już umieram, dzwonię do TZ, ale nie odbiera bo na treningu-myślę "nie wyjdę z tej łazienki nie ma bata!" i co? nagle mi się przypomniało, że pralkę puściłam a ona za ścianą głupia blondynka ze mnie
ja też bym chętnie się przeniosła do innej rubryczki
Ale miałaś przygodę hahah! Mój kuzyn miał kiedyś taką pralkę, że chodziła im po łazience jak wirowała i raz wyszła przez drzwi łazienki na przedpokój

Cytat:
O Matko mój mąż miał ostatnio podobne zwidy w nocy - nawet wstał z łózka i poszedł do łazienki bo wydawało mu się, że ktoś tam jest, a jego nie tak łatwo zwlec z łóżka, i jeszcze mnie wystraszył, bo przebudziałm się a ten stoi nade mną i pytam się co robi a ten mi "poronormal aktivity"
A wczoraj oglądaliśmy zaje......biaszczy horror, jak tż wróci to Wam napiszę jaki tytuł - ale super był, a mnie nie tak łatwo zaimponować, bo większość filmów mi się nie podoba
ja bym mojego chyba udusiła jakby mi powiedział to "paranormal...." ja się trochę bałam na tym filmie w momentach z tym dzieckiem i psem...
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
To ja kiedyś byłam jakoś taka zmęczona, że położyłam się spać...i nie wiadomo kiedy usnęłam....przebudziłam się w nocy i coś mi się poruszyło w łóżku.... jak wyskoczyłam z tego łóżka (!!!) to masakra, wyskoczyłam i zapaliłam światło ....patrzę....a tam mój TŻ leży już w łóżku i śpi!!! I to on się przekręcał!

Mówię wam dziewczyny, jak mi serce waliło...normalnie zawału prawie dostałam...a ja po prostu taka chyba byłam zmęczona i tak szybko usnęłam, że w ogóle niezarejestrowałam jak TŻ przychodzi i idzie spać.... oj nigdy więcej....masakra

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A jesli ktoras sie nie boi to dobry jest film Egzorcyzmy Emili Rose (film na faktach) po tym filmie nie chodzilam sama siusiu przez chyba m-c. Straszny, majac jeszcze swiadomosc ze na faktach
Mnie cały ten film tak nie przeraził jak na youtubie nagrania z taśmy magnetofonowej z prawdziwych egzorcyzmów Annalise Michel... uwaga, apel zwłaszcza do dziewczyn w ciąży - nie szukajcie tego na YT przed porodem
Cytat:
O matko to ja miałąm mnóstwo podobnych sytuacji, ale najgorsza była jak mi w wakacje przez otwarty balkon wlazł do łóżka i spał na poduszce obok mojej głowy obcy kot!!!!!!! możecie sobie wyobrazić jaką miałąm pobudkę
Ja pinkole

Cytat:
Bikus u nas teraz w kinach leci cos podobnego ale podobno bardziej po glowei daje bo w film dolaczene sa wydarzenie krecone na zywo. Nie wiem jak sie nazywa bo jak widze ze sie zaczyna to przelaczam bo az dreszcze dostaje.
Bikus widzialas mnie i nic nei mowilas
o matko, co to za horror?! obejrzałabym...

Cytat:
to fajnie że większości się udało
u mnie 6 c.s. no ale tak to jest jak mąż tam a ja tutaj, niedługo to będe tak jak ta "Gosza" z Lejdis w dni płodne do Brukseli latać
hahaha "czekamy tu na Ciebie - ja i moja owulacja"

EDIT: coś mi się porobiło z emotkami...

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-03-21 o 21:54
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:54   #1659
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Wieczorem byłam na masażu, ale mi dziś dała w kość tzn mojemu cellulitowi
a co to za masaz?? wez no tu szybko szybko pisz bom ciekawa

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:00   #1660
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
uwielbiam "Lejdis"
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:00   #1661
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Dobranoc kochane dziś już nie odpisuję, zjadłam prince polo i mam jakby lepszy humor, ale idę spać nim się zepsuje.
Stary 2012-03-21, 22:26   #1662
xxKasiax
Wtajemniczenie

wyobrazcie sobie, ze probuje wam poodpisywac juz od 19.00
ale najpierw maz chcial na neta, bo do pracy na nocke, potem tesciowa dzwonila, pozniej kuzynka, a po niej moja mama i dopiero teraz nadrobilam wszystko i odpisuje

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Strong chcę rozjaśnić troche włosy bo strasznie mi sie przetłuszczaja a jak miałam kiedys blond to nie musiałam myć codziennie.

Dziewczyny taki wstydliwy problem mam, otóż odkąd jestem w ciąży to często chce mi się siku i jak gdzies jadę to sie zastanawiam czy ja wytrzymam tyle bez sikania a jak mi sie zachce czy znajde jakis kibelek, może to śmieszne no ale pić trzeba a potem jest problem
jak mialam rozjasniane wlosy to tez mi sie tak nie przetluszczaly, wiadomo rozjasniacz wysusza

a co do siku, to ja czasem przed wyjsciem 3 razy ide i chociaz juz tylko kropelki leca, to wole isc, niz potem szukac

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Pokazuję brzuszek. I różnicę 2 tygodniową. Troszeczkę się zmienił
sliczny i naprawde urosl

Cytat:
Dziewczyny, nie wiem co się ze mną dzieje... 3 dzień z rzędu pod wieczór, mam doła... czuje się po prostu nieszczęśliwa. Myślę nad wszystkim, życiem, dzieckiem, ślubem... i dolina. Do południa mam power i radość w oczach a przychodzi wieczór i nawet kakao mnie nie cieszy.

wyżaliłam się a teraz po odpisuje moim kochanym koleżankom...
hormony nie martw sie, mysl o czyms przyjemnym, tez mialam taki okres

Cytat:

ale straszysz a ja zaraz do wanny chce wskoczyc

Cytat:
Kaska tez tak mam, dlatego ogladam komedie romantyczne

A jesli ktoras sie nie boi to dobry jest film Egzorcyzmy Emili Rose (film na faktach) po tym filmie nie chodzilam sama siusiu przez chyba m-c. Straszny, majac jeszcze swiadomosc ze na faktach
ogladalam, bardzo fajny

Cytat:
Odnośnie horrorów to jedyny jakiego się boję i mam totalne schizy jak przypadkiem zobaczę głównego bohatera to - uwaga uwaga, zaraz pękniecie ze śmiechu - laleczka chucky.
Kiedyś nawet mąż próbował mi zrobić terapię szokową i zmusił mnie do obejrzenia filmu - ale skończyło się na tym, że przez półtorej godziny nie otworzyłam oczu a łzy mi same płynęły po policzkach - chyba powinnam się leczyć.
Za to mój tż wszystkich innych horrorów się boi a jak się z niego śmieję, że to przecież tylko film, to mi mówi - ej, Ty się bisz chuckiego.... ale poważnie boje się go jak nic, teraz to już na pewno z łóżka nie wyjdę do póki tż nie wróci tak się sama nastraszyłam jak o nim pisałąm
a ja od zawsze boje sie tego w masce z otwarta buzia z "Krzyk-a" moj brat mnie kiedys nastraszyl i do teraz sie go boje

a co do horrorow to najlepszy jaki ogladalam to "The Ring 1" i "Wrong Turn 1" zaje...ste
uwielbiam horrory, ale teraz od kiedy jestem w ciazy jakos boje sie ogladac tego typu filmow, wole jakies wesole

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

widze ze tylko Malenstfo jeszcze jest
pokasowala mi sie polowa co chcialam napisac, no trudno
ide sie kapac
jutro ide do dentysty, acha... chyba wam nie pisalam wogole, ze zab mi sie kruszy i juz po kawalku odpada a na poczatku ciazy dziurka sie zrobila, myslalam, ze taka dziurka mala, to wytrzymam do konca ciazy, a chyba pod plomba zaczal sie psuc ina zewnatrz tego nie widac
trzymajcie za mnie kciuki, bo sie boje, ja bez znieczulenia to sobie nie wyobrazam tego, ale niby mozna znieczuleniemiejscowe wziasc, takze zobacze co lekarka powie
Stary 2012-03-21, 23:01   #1663
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

wyżaliłam się a teraz po odpisuje moim kochanym koleżankom...

Cytat:

o jaaaa

My niedawno mielismy taka ,,straszna noc,,, w sumie przez moja glupoteMaly przybiegł do Nas ok. 3, a ok. 4 słyszymy jakies szelesty, ja juz wyobrazalam sobie,z e na dole ktos chodziTz tez to zaniepokoiło, zerwal sie z łozka, zszedł na dół i wszystko gra...jak wrócił juz byla cisza...rano wstajemy, ide do małego do pokoju a tam plakat sie odkleił z drzwi i spadł na podłoge(i to byl ten szelest)Az sie rozesmialam

Cytat:
Hallo, gnacie z tym watkiem, ze nawet nie dajecie szansy na nadrobienie. Ja wciaz jak cien chodze, strasznie mnie zmeczenie lapie nie mam sil ani energii

Wrócilam ze szkoly
Jeszcze za tydz i 2 tyg wolne
Stary 2012-03-22, 07:20   #1664
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
aaby nie wpadłabym na to, żeby emotikonki nazwać kulkami
Oj tam oj tam

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33061445]Powoli zaczynam sobie układać w myślach życie tylko we dwoje
[/QUOTE]
I to chyba jest dobry plan

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Miałam tyle wieczorem zrobić.. a siadłam na wizażu... Dupa blada.
Zero motywacji, zero chęci, jaka ja jestem niezorganizowana coś.
Bajzel wokoło...
Miałam to samo A nauka czeka...

Cytat:
To chyba hormony Kochana... Jeszcze chwila i minie

Cytat:
Aaby, jak tak często to nie ma opcji, żebyś nie poszła z tym do lekarza. Nie wiesz co się z tego może jeszcze przybłąkać.
Wiem wiem... Kwiecień już na pewno!

Cytat:
Kurczę, ale żeby co najmniej raz w m-cu? Przecież oszaleć idzie! Zastanawiałam się już nawet, czy może jakoś Durexy nie mają wpływu - jak byłam na plastrach, to owszem, było czasem zapalenie, ale nie co m-c! Co prawda wtedy też praktycznie nie było se.xu
Gdzieś czytałam, że Furagin powinno się brać do końca - w sensie całe opakowanie. Inaczej się zalecza, a nie wylecza. Ale nie mam tyle w zapasie... Praktycznie zostało mi może 6 tabletek... Poza tym to jednak jest antybiotyk - a całe opakowanie to koło 2 tygodni
Ja również po każdym przytulaniu lecę na kibelek, ale jak widać w ogóle to nie pomaga

Cytat:
wiesz co, ale ta henna jest w 100% naturalna i trochę intensyfikuje naturalny kolor, nie jest to żadna farba absolutnie nie szkodzi włosom, wręcz je wzmacnia i odżywia, potem wyglądają na o wiele zdrowsze. Na tej stronie co Ci podałam wczoraj są zdjęcia dziewczyn przed i po użyciu henny i efekty są super
No fakt - efekty są super! Ale i tak mam pewne obawy... Spróbuj pierwsza

Ana, jak po wizycie?

Ja się tylko na szybko witam i pewnie wpadnę później Miłego słonecznego czwartku!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:37   #1665
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
jutro ide do dentysty, acha... chyba wam nie pisalam wogole, ze zab mi sie kruszy i juz po kawalku odpada a na poczatku ciazy dziurka sie zrobila, myslalam, ze taka dziurka mala, to wytrzymam do konca ciazy, a chyba pod plomba zaczal sie psuc ina zewnatrz tego nie widac
trzymajcie za mnie kciuki, bo sie boje, ja bez znieczulenia to sobie nie wyobrazam tego, ale niby mozna znieczuleniemiejscowe wziasc, takze zobacze co lekarka powie
Trzymam mocno! Mam nadzieję, że dostaniesz znieczulenie.

Dzień dobry w ten jakże pochmurny dzień! Jakoś dalej bez humorku jestem.
Nic uciekam do pracy (pewnie i tak bede zagladac) a potem jeszcze angielski
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:55   #1666
agnusek22
Wtajemniczenie

Heloł

Dziś mnie czeka sajgon w pracy - trzymajcie kciuki!

Od wczoraj miałam koncepcję ubrania na dziś (zawsze układam sobie w głowie dzień wcześniej żeby nie tracić rano czasu) i ubieram się i o mało się nie poryczałam - wszystko nie tak Musiałam improwizować i nie wiem czy to mi wyjdzie na dobre

Madzia, super brzuszek, naprawdę!

Bika, ja to jestem taka strachliwa, że kiedyś się wystraszyłam na serialu LOST Chyba Wam pisałam o tym. Także ja się nie nadaję na straszne filmy.

Mrowinka, fajnie, że z nami jesteś Mimo wszystko

Strong, to pewnie hormony. Ja w ciąży nie jestem a też tak czasem mam

Tomalinka, u mnie słoneczko - podzielę się

Onyks, brakuje mi Ciebie Ale cieszę się, że tłumaczenie poszło dobrze Kciuki trzymałam I współczuję Francuza - to bardzo niefajni ludzie jeśli chodzi o podejście do innych języków

Aaby
witaj

Malenstfo i Kasia - niezłe te wasze "straszne" historie

Ana, jak wizyta?

Kotek, wita się pierwsza zmiana

Aaa, Kaśka pisała wczoraj o YCD...ostatni raz to oglądam - same łzawe historie a ja myślałam, że to program rozrywkowy - o słodka naiwności

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:01   #1667
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
!

Kurczę, ale żeby co najmniej raz w m-cu? Przecież oszaleć idzie! Zastanawiałam się już nawet, czy może jakoś Durexy nie mają wpływu - jak byłam na plastrach, to owszem, było czasem zapalenie, ale nie co m-c! Co prawda wtedy też praktycznie nie było se.xu
Gdzieś czytałam, że Furagin powinno się brać do końca - w sensie całe opakowanie. Inaczej się zalecza, a nie wylecza. Ale nie mam tyle w zapasie... Praktycznie zostało mi może 6 tabletek... Poza tym to jednak jest antybiotyk - a całe opakowanie to koło 2 tygodni
Ja również po każdym przytulaniu lecę na kibelek, ale jak widać w ogóle to nie pomaga

No fakt - efekty są super! Ale i tak mam pewne obawy... Spróbuj pierwsza

Ana, jak po wizycie?

Ja też się zmagam się z infekcjami w tym okolicach... i mam dość tylko, ze u mnie nie chodzi o drogi moczowe tylko te drugie drogi

a nie masz czasami piasku na nerkach?

Dziękuję za pamięć

Wiadomości od ginekologa niezbyt dobre oczywiście obraz usg ten sam a to 25dc czyli owulacji nie ma... ale to nie oznacza, że jej nie ma w ogóle, bo mogą być np. dwie w roku, ale szansa aby trafić wtedy w bobasa drastycznie maleje... (...)

Przepraszam, ale pozwoliłam sobie przenieść temat do k.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Ana, jak wizyta?
już napisałam

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-03-22 o 10:19
Stary 2012-03-22, 09:10   #1668
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Dziewczyny witam się tylko
TŻ ma wolne, zrobił mi niespodziankę, a ja wystraszona że zaspał... więc jedziemy dziś załatwiać parę spraw potem odpiszę
Stary 2012-03-22, 09:29   #1669
xxKasiax
Wtajemniczenie

Edytowane przez xxKasiax
Czas edycji: 2012-03-22 o 10:59
xxKasiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:31   #1670
blonde_hair
Zakorzenienie

Dzien dobry
Stary 2012-03-22, 09:36   #1671
xxKasiax
Wtajemniczenie

a wogole chzyba wam nie pisalam, ze jedziemy na Swieta do PL
tak sie ciesze, chociaz to tylko na kilka dni Mam w planach pojezdzic po sklepach dla dzieci i porownac ceny, a moze tez cos kupic
Stary 2012-03-22, 09:51   #1672
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a co to za masaz?? wez no tu szybko szybko pisz bom ciekawa
Antycellulitowy, biorę serię 10, już kiedyś miałam i naprawdę są efekty, ale do przyjemnych nie należy

Cytat:
uwielbiam "Lejdis"
Ja też

Cytat:
Dobranoc kochane dziś już nie odpisuję, zjadłam prince polo i mam jakby lepszy humor, ale idę spać nim się zepsuje.
Hormony kochana, tak jak piszą dziewczyny

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Wrócilam ze szkoly
Jeszcze za tydz i 2 tyg wolne
Fajnie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Heloł

Dziś mnie czeka sajgon w pracy - trzymajcie kciuki!

Od wczoraj miałam koncepcję ubrania na dziś (zawsze układam sobie w głowie dzień wcześniej żeby nie tracić rano czasu) i ubieram się i o mało się nie poryczałam - wszystko nie tak Musiałam improwizować i nie wiem czy to mi wyjdzie na dobre

Onyks, brakuje mi Ciebie Ale cieszę się, że tłumaczenie poszło dobrze Kciuki trzymałam I współczuję Francuza - to bardzo niefajni ludzie jeśli chodzi o podejście do innych języków
Dziękuję Agnusku ja jak wchodzę to też zawsze patrzę czy już z pracy klikasz

Poszło fajnie, ale będę często na wyjeździe przez te tłumaczenia, jutro, wtorek, czwartek,itd... a potem jak wracam to praca z 2 dni do nadrabiania. Ale nie narzekam, lubię jak coś się dzieje więc bardzo mi taka praca odpowiada

Też opracowuję koncepcję dzień w wcześniej i jak coś mi nie pójdzie to koniec...niewyróbka totalna!

Witam inne dziewczyny

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-03-22 o 09:53
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:14   #1673
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

.

dokłądnie

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Ja również po każdym przytulaniu lecę na kibelek, ale jak widać w ogóle to nie pomaga [/FONT]
też tak czytałam ale jak zerkam na ulotkę to wolę jednak zaleczać a nie leczyć. Tym bardziej że u mnie ten problem występuje średnio dwa razy do roku tylko

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
tak sie ciesze, chociaz to tylko na kilka dni Mam w planach pojezdzic po sklepach dla dzieci i porownac ceny, a moze tez cos kupic
Ty przyatujesz na Święta a ja wylatuje :P Pierwsze Święta będę mieć nieświąteczne ale bardzo się cieszę
Stary 2012-03-22, 10:18   #1674
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
superi zazdroszcze

Cytat:
:
Ty przyatujesz na Święta a ja wylatuje :P Pierwsze Święta będę mieć nieświąteczne ale bardzo się cieszę
gdzie lecisz?

Onyks
Stary 2012-03-22, 10:21   #1675
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
no to rzeczywiscie lepiej zasiegnac jeszcze innej opinii i jak sie potwierdzi to sluchac meza
Kasiu prosiłabym o edytowanie postu i skasowanie tego co ja napisałam... przeniosłam temat do klubu

A opinii będziemy zasięgać profesora... bo temat rzeka, ciągnie się od lat...
Stary 2012-03-22, 10:21   #1676
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Antycellulitowy, biorę serię 10, już kiedyś miałam i naprawdę są efekty, ale do przyjemnych nie należy

Ja też

Hormony kochana, tak jak piszą dziewczyny

Fajnie

Dziękuję Agnusku ja jak wchodzę to też zawsze patrzę czy już z pracy klikasz

Poszło fajnie, ale będę często na wyjeździe przez te tłumaczenia, jutro, wtorek, czwartek,itd... a potem jak wracam to praca z 2 dni do nadrabiania. Ale nie narzekam, lubię jak coś się dzieje więc bardzo mi taka praca odpowiada

Też opracowuję koncepcję dzień w wcześniej i jak coś mi nie pójdzie to koniec...niewyróbka totalna!

Witam inne dziewczyny

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:23   #1677
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny witam się tylko
TŻ ma wolne, zrobił mi niespodziankę, a ja wystraszona że zaspał... więc jedziemy dziś załatwiać parę spraw potem odpiszę
Powodzenia! Miłego latania

Cytat:
Super Zapraszam na Śląsk!

Cytat:

Witam inne dziewczyny
Co do masażu to też kiedyś chodziłam- efekty niezłe ale z bólu to można się popłakać No ale niestety musiałam przerwać serię bo mam problem z naczynkami - strasznie pajeczynki powychodzily.

Mam nadzieję, że u Ciebie Pan C zniknie na zawsze!!

A co do pracy to właśnie zauważyłam że zadowolona jesteś z nawału pracy i nowych wrażeń. Najważniejsze, że robisz to co lubisz!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:

Gdzie to wylatujesz?

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-03-22 o 10:25
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:02   #1678
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kasiu prosiłabym o edytowanie postu i skasowanie tego co ja napisałam... przeniosłam temat do klubu

A opinii będziemy zasięgać profesora... bo temat rzeka, ciągnie się od lat...
juz skasowalam

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Powodzenia! Miłego latania

Super Zapraszam na Śląsk!
Taaaaakkkk.... ja wlasnie na slask moj kochany jade
Stary 2012-03-22, 11:06   #1679
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
juz skasowalam

Taaaaakkkk.... ja wlasnie na slask moj kochany jade
dziękuję bardzo przeniesione do k.
Stary 2012-03-22, 11:44   #1680
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

gdzie lecisz?
Bruksela, Paryż

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

mój syn od rana szaleje, biega z pistoletem, pluje zamiast mówic pif-paf juz mi uszy puchną :/
mogłoby chociaz na pocieszenie słonko wyjść!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości