|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Ala tez sadze ze to nie jest dobry pomysl..ale on swojej mamie tez wszystko mowi wiec wiesz
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- jutro sie biore za malowanie łazienki
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
sylvi a co tak cie wzielo na ta lazienke?
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
bo juz dawno mielismy pomalowac, nigdy nie bylo kiedy a ze duzo tego nie ma to pomaluje
przy okazji zajme czyms mysli
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co z teściową? suszy Ci głowę, żebyś robiła po weselisko po jej myśli? ![]() może jestem dziwna, ale lubię remonty są męczące itd., ale na koniec zawsze mam ogromną satysfakcję, która przebija wszystko ![]() co do TŻ... teraz widać jak na wyrost były jego wszelkie słowa o Waszej świetlanej przyszłości, jeszcze dużo musi się nauczyć u mnie nijak jako że małpuję drugi dzień, przychodzą mi do głowy głupie rzeczy... raz mi dobrze, raz mi źle, rodzą się nierealne plany w głowie ![]() chyba też posprzątam trochę... przynajmniej po części ogarnę co mam do wywalenia, żeby był mniejszy burdel jak przyjdzie szafa... no i gdzie ona jest
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiadomo, że pierwszy zachwyt trochę opadł, zaczęło się prawdziwe życie i pierwsze sprzeczki, problemy... ale nie znaczy, że to koniec, musicie się dotrzeć, spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- ja np. dziś widziałam się z TŻ, pięknie ładnie i w ogóle, milusio, ale wróciłam do domu i znów zastanawiam się czy to ma sens mój związek jest zdecydowanie 'przechodzony' ahh wiecie, w ogóle zostałam zaproszona na kawalerski kolega zamiast męskiej imprezy zażyczył sobie studenckiej imprezy jak za starych dobrych czasów ojjj będzie się działo
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-03-21 o 21:55 |
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
moniq ale co masz na mysli z tym,ze nie ma szalu??Ze co jest kumpel z kumpelą raczej??Wiesz no moj zwiazek tez uwazam ,ze jest przechodzony,no ale raczej szał jest
![]() Rutyna sie wdala??To w kazdym zwiazku predzej czy pozniej sie pojawia ,tylko trzrba ja skutecznie wypedzac. Ale fajnie z tym kawalerskim ,tez bym sobie poszla ![]() Sylvi poraz pierwsyz spotykam sie z przypadkiem faceta ,ktory ma wieksze fochy od kobiety i jeszcze tyle dni sie fochowac:P
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale tak sie nie zachowuje zakochany facet.. co to za obrazanie sie?
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() tez bym sobie na kawalerski poszla ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1539 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie ukrywam, że zawsze ja byłam przewodnikiem naszego związku, ale ile czasu to ja mam być tą 'przebojową' stroną? sama nie pociągnę wszystkiego, TŻ zawsze był flegmatyczny, ale nie wiem czy widzę to teraz, bo coś się wypaliło czy po prostu nie przeszkadzało mi to tak jak teraz... nic nie wiem nooo z kawalerskim suuuper uwielbiam moich znajomych ze studiów ![]() co do sylvi TŻ, w 100% zgadzam się ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
moniq a powiedz mu to moze,moj tez wielkim romantykiem nie jest ,ale dostaje od czasu do czasu romantycnze smsy ,czy wyznania na zywo.
No i jakos tak czuje ,ze jest inaczej niz z kumplem A ja sie juz wsciekam,bo tz sie pojawil na skypie ,wiec poszlam szybko zmyc maske ,zeby sie nie wystraszyl mnie ,wracam ,a jego nie ma ,wiec mu napisalam sms i nic ,potem jeszcze dwa i nic.A ja zauwazylam ,ze nie bylam dostepna na skypie tylko niewidoczna,ale mogl napsiac smsa ,zebym weszla ,bo zawsze pisze.Grrrr na co nam ten jego wyjazdA jutro tez nie pogadamy ,bo ide na tance z tym jego kuzynem tancerzem,jak wroce pewnie bedzie juz spal
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-21 o 22:30 |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
kinia spoko loko zobacz jak za soba zatesknicie. ulala.. jak sie w koncu spotkacie to beda grzmoty
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie sie odezwal ,ze zaraz wejdzie ,ciekawe po 5 smsach dopiero.
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1545 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na wyjeździe we dwoje w ciągu 6 lat byliśmy dwa razy, tydzień w Zakopanem na początku związku kiedy były same ochy i achy, niedługo potem 2dni na działce. tyle ze wspólnych wypadów w ciągu 6lat. teraz w kółko słucham o planowanej majówce, oczywiście ze znajomymi, średnio mam ochotę, ale nawet wole z nimi jechać, niż z samym TŻ Cytat:
no, urządził Cię TŻ z tym skypem może jednak jutro sie uda ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- zawsze takie rozkminy biorą mnie podczas @
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno te smsy dopiero mu doszly wszystkie naraz.
A juz sie nagadal ,polecial ,bo bojler z goraca woda im peirdzielna i korki wywalilo i woda sie leje ,boziu gdzie oni mieszkaja
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
hehe tez sie zastanawiam
![]() Wczoraj wymieniali bojler nowy na stary ,bo nowy sie zepsul ,a stary byl dobry ,a teraz sie okazuje ,ze i stary byl zly ![]() Moniq rzeczywiscie rozmawialiscie o waszych relacjach w styczniu ,moze mu przypomnij ,ze obeicaliscie sobie cos. A co z zareczynami ,nic nie przeczuwasz ?pracujecie teraz oboje ,wiec nie wykreci sie brakiem kasy na pierscionek.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-21 o 23:02 |
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
oj uwierz mi. nawet majac kase facet sie moze wykrecac od zareczyn nawet to byl jedyny hamulec do zareczyn
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
wiem sylvuś wiem.
Nie moge rozgryźć tego moniq faceta. Moze trzeba mu ograniczyc kumpli .Moj sam sobie ograniczyl i zupelnie inny facet sie zrobil
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
najwaniejsze zeby spedzali ze soba wiecej czasu. no i czas na ponowny opierdziel TŻta ze cos obiecal a nic w tym kierunku nie robi..
ja tez swojego powinnam opieprzyc ale łatwiej sie komus radzi
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehh dobra, dziś mam mega w☠☠☠☠a, więc już się zamykam narazie dałam sobie spokój, niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba właśnie kurde ![]() Twój TŻ pojechał tam dla Was kinia taki kawał, dla Waszej wspólnej przyszłości... a mój ma problem żeby przyjechać do mnie 15km boshh dziś będę użalać się nad sobą idę do łóżka, paaa
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
tiaaaaaa. pouzalamy sie razem co? tez mam ostatnio takie hmmmm dni
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
ano. jestesmy zbyt poblazliwe i to pozniej wychodzi nam bokiem niestety
poplacz sobie... mnie to pomaga.. na chwile ale zawsze
|
|
|
|
#1556 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z zaręczynami nie przeczuwam nic... tzn. po naszej styczniowej rozmowie dostałam smsa 'daj mi jeszcze trochę czasu'... ok, dostał ten czas i nic... przed walentynkami powiedział, że mogę od niego otrzymać prezent który mi się spodoba, ale nie wie czy kupić, bo jest bardzo drogi... w oficjalnej wersji powiedziałam żeby nie kupował, bo to tylko walentynki i nie musi mi dawać nic drogiego, nieoficjalnie pomyślałam, że chodziło o pierścień, ale jeśli miał go potraktować jako prezent dla mnie a nie własną decyzję życiową to w nosie miałam takie zaręczyny nie pisałam Wam o tym wcześniej, bo było to dla mnie bardzo przykre... aktualnie mam to w nosie Cytat:
Cytat:
nie wiem, on nie chce do mnie przyjeżdżać... nie wierzę w kit, że chodzi o dodatkowy bilet, po prostu mu się nie chce, jest leniem, niestety pozwoliłam na to przez tyle lat... nie warto być zbyt pobłażliwym w związku, dopiero teraz widzę swoje błędy... głupia cieszyłam się jak zaczekał ze mną na mój autobus wybaczcie te napady żalu ;/ lepiej pójdę wypłakać się w poduszkę, do jutra mi przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
widzisz, nigdy nie chciałam być taką partnerką, zakazywać/nakazywać czegokolwiek... ale teraz widzę że źle na tym wyszłam, jak jakaś dziewczyna była zołzą to teraz ma lepiej ode mnie... może faceci potrzebują bata nad sobą, od czasu do czasu kopa w dupę ![]() to PIONA sylvi ![]() ale wybacz, serio idę, bo zaraz zacznę Wam krzyczeć jutro będzie lepiej sylvuś obydobranoc
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za bardzo sie angazuje zauwazylam. chce zeby facetowi bylo jak w niebie a obrywa mi sie za nic... i badz tu czlowieku dobry. zrobisz cos dobrze to jeszcze po uszach sie oberwie PS. dzisiaj jakis despotycznie na wątku |
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sylvi, musimy być twarde http://www.youtube.com/watch?v=kMA5iI7a3Dc chcę suką być! tym optymistycznym akcentem żegnam się ostatecznie do jutra
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ,z tz jeszcze rozmawialam.
Jak im bojler walnal to jeden sie kapal ,na szczescie byla kotara bo tak to by na niego wrzaca woda sie polala,no i pelno wody na korytarzu i w lazience mieli,no i siwatla nie mieli,ale sytuacja juz opanowana. wiecie co z tymi zimnymi suczami to z dawien dawna prawda. A sylvus faceci etz sobei mysla ,ze jak beda dla dziewczyny za dobrzy oh i ah cieple kluski to tez ich predzej czy pozniej zostawia. Tak mi powtarzal tz ,tak mi powtarzali jego koledzy ,ze facet musi byc facet ,a nie ciota(ich slowa).I na poczatku zwiazku nie bylo noszenia na rekach kini i cudawianki na patyku ,zeby nie bylo za slodko tak odrazu ,ale jak poznal po czasie jaka jestem osoba i ,ze jak bedzie mi za dobrze to go nie zostawie to wtedy zaczal sie wykazywac w slodkosciach. Oczywiscie nauczony poprzednim zwiazkiem w ktorym poswiecal sie na maxa ,doslownie nosil na rekach ,jezdzil bez zadnego ale 120 km na kazde kiwniecie.I jak sie to skonczylo ??Przyprawianiem tz rogów dlugosci muru chinskiego.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-22 o 00:07 |
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dola bo po prostu z nim tesknie
kocham go do cholery i takie milczenie mnie dobija. nie chce zeby to sie skonczylo bo mi zaje.. zalezy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- co ruda spac nie mozesz? ja mam ostatnio mega problemy z zasypianiem.. puszczam z kompa muzyke zeby sie wyciszyc a jak juz prawie zasypiam to wylaczam ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- moj facet jest chyba nauczony poprzednim zwiazkiem ze trzeba byc ozieblym i wymagajacym ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- ide sie polozyc moze zasne w miare szybko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

może jestem dziwna, ale lubię remonty
wiadomo, że pierwszy zachwyt trochę opadł, zaczęło się prawdziwe życie i pierwsze sprzeczki, problemy... ale nie znaczy, że to koniec, musicie się dotrzeć, spokojnie