Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 19:53   #1531
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Ala tez sadze ze to nie jest dobry pomysl..ale on swojej mamie tez wszystko mowi wiec wiesz

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

jutro sie biore za malowanie łazienki
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:58   #1532
kinia860
Zakorzenienie

sylvi a co tak cie wzielo na ta lazienke?
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:01   #1533
sylvi_86
Zakorzenienie

bo juz dawno mielismy pomalowac, nigdy nie bylo kiedy a ze duzo tego nie ma to pomaluje przy okazji zajme czyms mysli
Stary 2012-03-21, 21:18   #1534
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
jaaaa, ale słodki demot, będzie ze mną do 20:00, do końca pracy

jaka moja teściowa jest miaucząco jęcząca... OMG masakra

Teraz muszę szukać zaproszeń, a raczej zawiadomień o ślubie dla większości
nooo demot słodziusi
a co z teściową? suszy Ci głowę, żebyś robiła po weselisko po jej myśli?
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
(...) jutro sie biore za malowanie łazienki
może jestem dziwna, ale lubię remonty są męczące itd., ale na koniec zawsze mam ogromną satysfakcję, która przebija wszystko

co do TŻ... teraz widać jak na wyrost były jego wszelkie słowa o Waszej świetlanej przyszłości, jeszcze dużo musi się nauczyć

u mnie nijak jako że małpuję drugi dzień, przychodzą mi do głowy głupie rzeczy... raz mi dobrze, raz mi źle, rodzą się nierealne plany w głowie

chyba też posprzątam trochę... przynajmniej po części ogarnę co mam do wywalenia, żeby był mniejszy burdel jak przyjdzie szafa... no i gdzie ona jest

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:34   #1535
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

co do TŻ... teraz widać jak na wyrost były jego wszelkie słowa o Waszej świetlanej przyszłości, jeszcze dużo musi się nauczyć
właśnie to do mnie dociera.. mowil ze nic nas nie rozdzieli (no oprocz zdrady ale to wiadomo).. no i tak to sie widzicie końćzy
Stary 2012-03-21, 21:53   #1536
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
właśnie to do mnie dociera.. mowil ze nic nas nie rozdzieli (no oprocz zdrady ale to wiadomo).. no i tak to sie widzicie końćzy
ale Kochana, don't worry wiadomo, że pierwszy zachwyt trochę opadł, zaczęło się prawdziwe życie i pierwsze sprzeczki, problemy... ale nie znaczy, że to koniec, musicie się dotrzeć, spokojnie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

ja np. dziś widziałam się z TŻ, pięknie ładnie i w ogóle, milusio, ale wróciłam do domu i znów zastanawiam się czy to ma sens bo prawda jest taka że ze szczęścia dupy mi nie urywa, w moim związku nie ma szału... i teraz pytanie, czy tak wygląda prawdziwa miłość? czy lepiej się wycofać póki nie związaliśmy się 'urzędowo'? bo jeśli zawsze ma tak być to średnio mam ochotę na część dalszą... i weź człowieku bądź mądry ;/
mój związek jest zdecydowanie 'przechodzony'

ahh wiecie, w ogóle zostałam zaproszona na kawalerski kolega zamiast męskiej imprezy zażyczył sobie studenckiej imprezy jak za starych dobrych czasów ojjj będzie się działo

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2012-03-21 o 21:55
Stary 2012-03-21, 22:03   #1537
kinia860
Zakorzenienie

moniq ale co masz na mysli z tym,ze nie ma szalu??Ze co jest kumpel z kumpelą raczej??Wiesz no moj zwiazek tez uwazam ,ze jest przechodzony,no ale raczej szał jest
Rutyna sie wdala??To w kazdym zwiazku predzej czy pozniej sie pojawia ,tylko trzrba ja skutecznie wypedzac.
Ale fajnie z tym kawalerskim ,tez bym sobie poszla

Sylvi poraz pierwsyz spotykam sie z przypadkiem faceta ,ktory ma wieksze fochy od kobiety i jeszcze tyle dni sie fochowac:P
Stary 2012-03-21, 22:10   #1538
sylvi_86
Zakorzenienie

ale tak sie nie zachowuje zakochany facet.. co to za obrazanie sie?

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
[/COLOR]ja np. dziś widziałam się z TŻ, pięknie ładnie i w ogóle, milusio, ale wróciłam do domu i znów zastanawiam się czy to ma sens bo prawda jest taka że ze szczęścia dupy mi nie urywa, w moim związku nie ma szału... i teraz pytanie, czy tak wygląda prawdziwa miłość? czy lepiej się wycofać póki nie związaliśmy się 'urzędowo'? bo jeśli zawsze ma tak być to średnio mam ochotę na część dalszą... i weź człowieku bądź mądry ;/
mój związek jest zdecydowanie 'przechodzony'
moze to po prostu rutyna? moze czas zaszalec?

tez bym sobie na kawalerski poszla
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość

Sylvi poraz pierwsyz spotykam sie z przypadkiem faceta ,ktory ma wieksze fochy od kobiety i jeszcze tyle dni sie fochowac:P
trzeba dac mu medal normalnie
Stary 2012-03-21, 22:18   #1539
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
moniq ale co masz na mysli z tym,ze nie ma szalu??Ze co jest kumpel z kumpelą raczej??Wiesz no moj zwiazek tez uwazam ,ze jest przechodzony,no ale raczej szał jest
Rutyna sie wdala??To w kazdym zwiazku predzej czy pozniej sie pojawia ,tylko trzrba ja skutecznie wypedzac.
Ale fajnie z tym kawalerskim ,tez bym sobie poszla

dokładnie, dla mnie to kumpel z kumpelą... oczywiście jest buzi, buzi, chodzenie pod rączkę, ale... co z tego? nawet jakoś specjalnie nie tęsknie, możemy się do siebie nie odezwać przez cały dzień... kiedyś to było nie do pomyślenia, choćby sms na dzień dobry 'Ty od rana w mojej głowie', uwielbiałam to... a teraz nic, prawie żadnych wyznań, czy to przez sms czy to na żywo... ok, nie jestem super romantyczna, ale od czasu do czasu chcę usłyszeć, że zależy, że kocha... nie wiem, na prawdę nie wiem, czy to tak ma wyglądać? moja styczniowa rozmowa z TŻ raczej niewiele dała
nie ukrywam, że zawsze ja byłam przewodnikiem naszego związku, ale ile czasu to ja mam być tą 'przebojową' stroną? sama nie pociągnę wszystkiego, TŻ zawsze był flegmatyczny, ale nie wiem czy widzę to teraz, bo coś się wypaliło czy po prostu nie przeszkadzało mi to tak jak teraz... nic nie wiem

nooo z kawalerskim suuuper uwielbiam moich znajomych ze studiów

co do sylvi TŻ, w 100% zgadzam się

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
ale tak sie nie zachowuje zakochany facet.. co to za obrazanie sie?

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

moze to po prostu rutyna? moze czas zaszalec?

tez bym sobie na kawalerski poszla

trzeba dac mu medal normalnie
zaszaleć... ale jak? chętnie bym zaszalała, ale łatwo powiedzieć... jak zaszaleć?

dobre z tym medalem... choć takich trofeów lepiej nie zdobywać

Stary 2012-03-21, 22:18   #1540
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, dla mnie to kumpel z kumpelą... oczywiście jest buzi, buzi, chodzenie pod rączkę, ale... co z tego? nawet jakoś specjalnie nie tęsknie, możemy się do siebie nie odezwać przez cały dzień... kiedyś to było nie do pomyślenia, choćby sms na dzień dobry 'Ty od rana w mojej głowie', uwielbiałam to... a teraz nic, prawie żadnych wyznań, czy to przez sms czy to na żywo... ok, nie jestem super romantyczna, ale od czasu do czasu chcę usłyszeć, że zależy, że kocha... nie wiem, na prawdę nie wiem, czy to tak ma wyglądać? moja styczniowa rozmowa z TŻ raczej niewiele dała
nie ukrywam, że zawsze ja byłam przewodnikiem naszego związku, ale ile czasu to ja mam być tą 'przebojową' stroną? sama nie pociągnę wszystkiego, TŻ zawsze był flegmatyczny, ale nie wiem czy widzę to teraz, bo coś się wypaliło czy po prostu nie przeszkadzało mi to tak jak teraz... nic nie wiem
a moze powinnas na troche przejac inicjatywe? np z tymi smsami. moze potrzebne sa wam wakacje we dwoje?
Stary 2012-03-21, 22:29   #1541
kinia860
Zakorzenienie

moniq a powiedz mu to moze,moj tez wielkim romantykiem nie jest ,ale dostaje od czasu do czasu romantycnze smsy ,czy wyznania na zywo.
No i jakos tak czuje ,ze jest inaczej niz z kumplem

A ja sie juz wsciekam,bo tz sie pojawil na skypie ,wiec poszlam szybko zmyc maske ,zeby sie nie wystraszyl mnie,wracam ,a jego nie ma ,wiec mu napisalam sms i nic ,potem jeszcze dwa i nic.A ja zauwazylam ,ze nie bylam dostepna na skypie tylko niewidoczna,ale mogl napsiac smsa ,zebym weszla ,bo zawsze pisze.Grrrr na co nam ten jego wyjazd
A jutro tez nie pogadamy ,bo ide na tance z tym jego kuzynem tancerzem,jak wroce pewnie bedzie juz spal

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-21 o 22:30
Stary 2012-03-21, 22:31   #1542
sylvi_86
Zakorzenienie

kinia spoko loko zobacz jak za soba zatesknicie. ulala.. jak sie w koncu spotkacie to beda grzmoty
Stary 2012-03-21, 22:40   #1543
kinia860
Zakorzenienie

wreszcie sie odezwal ,ze zaraz wejdzie ,ciekawe po 5 smsach dopiero.
Stary 2012-03-21, 22:40   #1544
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
wreszcie sie odezwal ,ze zaraz wejdzie ,ciekawe po 5 smsach dopiero.
oj tam tylko po 5
Stary 2012-03-21, 22:44   #1545
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
a moze powinnas na troche przejac inicjatywe? np z tymi smsami. moze potrzebne sa wam wakacje we dwoje?
sylvi, tyle, że inicjatywa zawsze była po mojej stronie. teraz ja przestałam się starać, bo mam powoli dość, była rozmowa, TŻ miał ruszyć dupsko i bardziej się zaangażować. nie ruszył się, czyli z obu stron nic, czyli kompletna klapa
na wyjeździe we dwoje w ciągu 6 lat byliśmy dwa razy, tydzień w Zakopanem na początku związku kiedy były same ochy i achy, niedługo potem 2dni na działce. tyle ze wspólnych wypadów w ciągu 6lat.
teraz w kółko słucham o planowanej majówce, oczywiście ze znajomymi, średnio mam ochotę, ale nawet wole z nimi jechać, niż z samym TŻ
Cytat:
moniq a powiedz mu to moze,moj tez wielkim romantykiem nie jest ,ale dostaje od czasu do czasu romantycnze smsy ,czy wyznania na zywo.
No i jakos tak czuje ,ze jest inaczej niz z kumplem

A ja sie juz wsciekam,bo tz sie pojawil na skypie ,wiec poszlam szybko zmyc maske ,zeby sie nie wystraszyl mnie,wracam ,a jego nie ma ,wiec mu napisalam sms i nic ,potem jeszcze dwa i nic.A ja zauwazylam ,ze nie bylam dostepna na skypie tylko niewidoczna,ale mogl napsiac smsa ,zebym weszla ,bo zawsze pisze.Grrrr na co nam ten jego wyjazd
A jutro tez nie pogadamy ,bo ide na tance z tym jego kuzynem tancerzem,jak wroce pewnie bedzie juz spal
kinia, mówiłam, a w szczególności o 'kolegowaniu'... mówiłam mu w styczniu jak gadaliśmy. powiedziałam wtedy i wystarczy, nie jestem osobą, która chodzi i prosi, a już na pewno nie o uczucia... prędzej to skończę niż znów poproszę, niestety, taka jestem

no, urządził Cię TŻ z tym skypem może jednak jutro sie uda
Cytat:
kinia spoko loko zobacz jak za soba zatesknicie. ulala.. jak sie w koncu spotkacie to beda grzmoty
grzmoty grzmocenie też

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

zawsze takie rozkminy biorą mnie podczas @

Stary 2012-03-21, 22:48   #1546
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
sylvi, tyle, że inicjatywa zawsze była po mojej stronie. teraz ja przestałam się starać, bo mam powoli dość, była rozmowa, TŻ miał ruszyć dupsko i bardziej się zaangażować. nie ruszył się, czyli z obu stron nic, czyli kompletna klapa
na wyjeździe we dwoje w ciągu 6 lat byliśmy dwa razy, tydzień w Zakopanem na początku związku kiedy były same ochy i achy, niedługo potem 2dni na działce. tyle ze wspólnych wypadów w ciągu 6lat.
teraz w kółko słucham o planowanej majówce, oczywiście ze znajomymi, średnio mam ochotę, ale nawet wole z nimi jechać, niż z samym TŻ
hmmm no to nie wiem. ale nie dziwie ci sie ze nie masz ochoty sama inicjowac cokolwiek, zaangazowanie powinno byc obustronne
Stary 2012-03-21, 22:52   #1547
kinia860
Zakorzenienie

Podobno te smsy dopiero mu doszly wszystkie naraz.

A juz sie nagadal ,polecial ,bo bojler z goraca woda im peirdzielna i korki wywalilo i woda sie leje ,boziu gdzie oni mieszkaja
Stary 2012-03-21, 22:54   #1548
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno te smsy dopiero mu doszly wszystkie naraz.

A juz sie nagadal ,polecial ,bo bojler z goraca woda im peirdzielna i korki wywalilo i woda sie leje ,boziu gdzie oni mieszkaja
to on do pracy czy na survival pojechal?
Stary 2012-03-21, 23:00   #1549
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
hehe tez sie zastanawiam, ale tak na powaznie mam nadzieje ,ze nic strasznego sie tam nie stalo.
Wczoraj wymieniali bojler nowy na stary ,bo nowy sie zepsul ,a stary byl dobry ,a teraz sie okazuje ,ze i stary byl zly

Moniq rzeczywiscie rozmawialiscie o waszych relacjach w styczniu ,moze mu przypomnij ,ze obeicaliscie sobie cos.
A co z zareczynami ,nic nie przeczuwasz ?pracujecie teraz oboje ,wiec nie wykreci sie brakiem kasy na pierscionek.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-21 o 23:02
Stary 2012-03-21, 23:02   #1550
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Moniq rzeczywiscie rozmawialiscie o waszych relacjach w styczniu ,moze mu przypomniaj ,ze obeicaliscie sobie cos.
A co z zareczynami ,nic nie przeczuwasz ?pracujecie teraz oboje ,wiec nie wykreci sie brakiem kasy na pierscionek.
oj uwierz mi. nawet majac kase facet sie moze wykrecac od zareczyn nawet to byl jedyny hamulec do zareczyn
Stary 2012-03-21, 23:06   #1551
kinia860
Zakorzenienie

wiem sylvuś wiem.
Nie moge rozgryźć tego moniq faceta.
Moze trzeba mu ograniczyc kumpli .Moj sam sobie ograniczyl i zupelnie inny facet sie zrobil
Stary 2012-03-21, 23:08   #1552
sylvi_86
Zakorzenienie

najwaniejsze zeby spedzali ze soba wiecej czasu. no i czas na ponowny opierdziel TŻta ze cos obiecal a nic w tym kierunku nie robi..

ja tez swojego powinnam opieprzyc ale łatwiej sie komus radzi
Stary 2012-03-21, 23:11   #1553
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
hmmm no to nie wiem. ale nie dziwie ci sie ze nie masz ochoty sama inicjowac cokolwiek, zaangazowanie powinno byc obustronne
powinno, ale na pana hrabiego mogę czekać wieczność
ehh dobra, dziś mam mega w☠☠☠☠a, więc już się zamykam
narazie dałam sobie spokój, niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba
Cytat:
właśnie kurde
Twój TŻ pojechał tam dla Was kinia taki kawał, dla Waszej wspólnej przyszłości... a mój ma problem żeby przyjechać do mnie 15km
boshh dziś będę użalać się nad sobą

idę do łóżka, paaa

Stary 2012-03-21, 23:12   #1554
sylvi_86
Zakorzenienie

tiaaaaaa. pouzalamy sie razem co? tez mam ostatnio takie hmmmm dni
Stary 2012-03-21, 23:32   #1555
sylvi_86
Zakorzenienie

ano. jestesmy zbyt poblazliwe i to pozniej wychodzi nam bokiem niestety poplacz sobie... mnie to pomaga.. na chwile ale zawsze
Stary 2012-03-21, 23:32   #1556
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
(...) Moniq rzeczywiscie rozmawialiscie o waszych relacjach w styczniu ,moze mu przypomnij ,ze obeicaliscie sobie cos.
masz zaradnego TŻ, na pewno nic wielkiego się nie stało

z zaręczynami nie przeczuwam nic... tzn. po naszej styczniowej rozmowie dostałam smsa 'daj mi jeszcze trochę czasu'... ok, dostał ten czas i nic... przed walentynkami powiedział, że mogę od niego otrzymać prezent który mi się spodoba, ale nie wie czy kupić, bo jest bardzo drogi... w oficjalnej wersji powiedziałam żeby nie kupował, bo to tylko walentynki i nie musi mi dawać nic drogiego, nieoficjalnie pomyślałam, że chodziło o pierścień, ale jeśli miał go potraktować jako prezent dla mnie a nie własną decyzję życiową to w nosie miałam takie zaręczyny

nie pisałam Wam o tym wcześniej, bo było to dla mnie bardzo przykre... aktualnie mam to w nosie
Cytat:
oj uwierz mi. nawet majac kase facet sie moze wykrecac od zareczyn nawet to byl jedyny hamulec do zareczyn
to prawda...
Cytat:
najwaniejsze zeby spedzali ze soba wiecej czasu. no i czas na ponowny opierdziel TŻta ze cos obiecal a nic w tym kierunku nie robi..

ja tez swojego powinnam opieprzyc ale łatwiej sie komus radzi
widzimy się po pracy ok. dwa razy w tygodniu na 2h, zawsze na mieście, plus w weekendy, też zwykle na mieście, czasem w domu
nie wiem, on nie chce do mnie przyjeżdżać... nie wierzę w kit, że chodzi o dodatkowy bilet, po prostu mu się nie chce, jest leniem, niestety pozwoliłam na to przez tyle lat... nie warto być zbyt pobłażliwym w związku, dopiero teraz widzę swoje błędy... głupia cieszyłam się jak zaczekał ze mną na mój autobus w ciągu tygodnia NIGDY u mnie nie był, ale on jest taaaki zmęczony po pracy... bo ja to pewnie nie pracuję a ja do niego jeździłam w ciągu tygodnia

wybaczcie te napady żalu ;/ lepiej pójdę wypłakać się w poduszkę, do jutra mi przejdzie

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
wiem sylvuś wiem.
Nie moge rozgryźć tego moniq faceta.
Moze trzeba mu ograniczyc kumpli .Moj sam sobie ograniczyl i zupelnie inny facet sie zrobil
możliwe, nie mam pojęcia...
widzisz, nigdy nie chciałam być taką partnerką, zakazywać/nakazywać czegokolwiek... ale teraz widzę że źle na tym wyszłam, jak jakaś dziewczyna była zołzą to teraz ma lepiej ode mnie... może faceci potrzebują bata nad sobą, od czasu do czasu kopa w dupę
Cytat:
tiaaaaaa. pouzalamy sie razem co? tez mam ostatnio takie hmmmm dni
to PIONA sylvi
ale wybacz, serio idę, bo zaraz zacznę Wam krzyczeć

jutro będzie lepiej sylvuś oby
dobranoc

Stary 2012-03-21, 23:36   #1557
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

możliwe, nie mam pojęcia...
widzisz, nigdy nie chciałam być taką partnerką, zakazywać/nakazywać czegokolwiek... ale teraz widzę że źle na tym wyszłam, jak jakaś dziewczyna była zołzą to teraz ma lepiej ode mnie... może faceci potrzebują bata nad sobą, od czasu do czasu kopa w dupę
otoz to... moje poprzedniczki i w jednym i drugim zwiazku byly sukami i co? lepiej je traktowali niz mnie! ja jakos nie przenosze bledow poprzedniego zwiazku w ten(moze na poczatku ale to chyba tak zawsze jest)

ja za bardzo sie angazuje zauwazylam. chce zeby facetowi bylo jak w niebie a obrywa mi sie za nic... i badz tu czlowieku dobry. zrobisz cos dobrze to jeszcze po uszach sie oberwie

PS. dzisiaj jakis despotycznie na wątku
Stary 2012-03-21, 23:46   #1558
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
otoz to... moje poprzedniczki i w jednym i drugim zwiazku byly sukami i co? lepiej je traktowali niz mnie! ja jakos nie przenosze bledow poprzedniego zwiazku w ten(moze na poczatku ale to chyba tak zawsze jest)

ja za bardzo sie angazuje zauwazylam. chce zeby facetowi bylo jak w niebie a obrywa mi sie za nic... i badz tu czlowieku dobry. zrobisz cos dobrze to jeszcze po uszach sie oberwie

PS. dzisiaj jakis despotycznie na wątku
taaa na wątku depresyjnie przez nas

sylvi, musimy być twarde http://www.youtube.com/watch?v=kMA5iI7a3Dc chcę suką być!
tym optymistycznym akcentem żegnam się ostatecznie do jutra

Stary 2012-03-22, 00:02   #1559
kinia860
Zakorzenienie

Jestem ,z tz jeszcze rozmawialam.
Jak im bojler walnal to jeden sie kapal ,na szczescie byla kotara bo tak to by na niego wrzaca woda sie polala,no i pelno wody na korytarzu i w lazience mieli,no i siwatla nie mieli,ale sytuacja juz opanowana.

wiecie co z tymi zimnymi suczami to z dawien dawna prawda.

A sylvus faceci etz sobei mysla ,ze jak beda dla dziewczyny za dobrzy oh i ah cieple kluski to tez ich predzej czy pozniej zostawia.
Tak mi powtarzal tz ,tak mi powtarzali jego koledzy ,ze facet musi byc facet ,a nie ciota(ich slowa).I na poczatku zwiazku nie bylo noszenia na rekach kini i cudawianki na patyku ,zeby nie bylo za slodko tak odrazu ,ale jak poznal po czasie jaka jestem osoba i ,ze jak bedzie mi za dobrze to go nie zostawie to wtedy zaczal sie wykazywac w slodkosciach.
Oczywiscie nauczony poprzednim zwiazkiem w ktorym poswiecal sie na maxa ,doslownie nosil na rekach ,jezdzil bez zadnego ale 120 km na kazde kiwniecie.I jak sie to skonczylo ??Przyprawianiem tz rogów dlugosci muru chinskiego.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-22 o 00:07
Stary 2012-03-22, 00:29   #1560
sylvi_86
Zakorzenienie

ja mam dola bo po prostu z nim tesknie kocham go do cholery i takie milczenie mnie dobija. nie chce zeby to sie skonczylo bo mi zaje.. zalezy

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

co ruda spac nie mozesz? ja mam ostatnio mega problemy z zasypianiem.. puszczam z kompa muzyke zeby sie wyciszyc a jak juz prawie zasypiam to wylaczam

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

moj facet jest chyba nauczony poprzednim zwiazkiem ze trzeba byc ozieblym i wymagajacym

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

ide sie polozyc moze zasne w miare szybko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości