|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Cytat:
ale na masaże i rehabilitację niech się wyubierze i tak
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem idiotką. on mnie przecież nie kocha. pierścionek 9 m-cy w szafie i zero ruchu. wielkie obietnice snute wokół rocznicy, w którą nawet sie nie pojawił w domu, bo spanikował. na moje "chcę tego" odpowiada lakonicznym "ja też" i wychodzi do pracy. kiedy milczę nie ma tematu, kiedy delikatnie zaczynam coś mówić, jest foch albo zbycie kwestii jakimś szybkim bąknięciem. kolejne argumenty z dupy same mu sie wymykają z rąk. że nie ma kasy? auto się rozkraczyło, trzeba było wytrzasnąć tysiąc. najpierw wielka panika, że on nie ma, że skąd weźmie. i co? wziął. spod ziemi. jestem mniej ważna niż auto. a tak sie zarzeka, a tak obiecuje... na chuj sie pytam to wszystko? ja mu naprawde nie jęczę. jak płącze to wtedy kiedy go nie ma, albo w łazience, a jak jest, to sie usmiecham, żartuje i wszystko jest spoko. co siedzi w tym chłopie, ja sie pytam co do cholery???
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze muszę kupić płaszczyk wiosenny, bo nie mam nic, wypadałoby kupić jakiś nowy ciuch do pracy, a do tego te wszędzie chodzące za mną buty..żebyś Ty widziała jakim łukiem omijam wszelkie sklepy![]() Cytat:
to teraz niech sie regeneruje i odpoczywa
|
||
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty się ciesz że nie jesteś związana z nim dzieckiem albo mieszkaniem, które jest kupione, znajdziesz kogoś lepszego
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, dzięki za zrozumienie
Maja, zaradna jesteś Zuzik Jeśli nic nie rusza, to nie ma sensu... Ty stoisz na rozdrożu, masz zacząć totalnie samodzielne życie (koniec studiów), a on nie postara się, by było to życie z nim
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, chętnie bym to zobaczyła
doskonale Cię rozumiem, J. wczoraj podczas poszukiwań sukienki dla mnie ciągała mnie po sklepach z butami. Zatęskniłam za pięknym obuwiem ![]() Zuz macie po prostu kryzys. Myślę, że nie jest tak źle, jak to odczuwasz, na pewno ma też duże znaczenie to, że jesteś zmęczona. Wyluzuj, spróbuj się odciąć, ale nie tak twardą ręką pt: "Ch** na to kładę" tylko po prostu wyluzuj, co ma być, to będzie. Kochasz go? Wiesz przecież, że najważniejsze jest to, żebyście się kochali, a nie to, czy dostaniesz pierścionek. Może jego przeraża po prostu perspektywa małżeństwa? Przecież to nie znaczy od razu, że on Cię nie kocha
|
|
#4569 |
|
Wtajemniczenie
|
Jusia masz racje w stu procentach, troche mnie znacie i wiecie jak reaguję. Czasem np jak z nim gadam i on mi coś tam tłumaczy to rozumiem go w tym danym momencie, z tym że nie zmienia to faktu jak ja sie czuje w środku. Kurna no. Lepiej mi juz. Odcinam sie, zajumuje studiami, spotykam ze znajomymi, tylko potem przychodzi taka sekunda niekontrolowanego beczenia i tragedia gotowa. Ilsuś MedWiem, ze sytuacja sie musi ruszyc. Albo on coś zrobi, albo ja. Kocham go, chce go, ale na konkretnych warunkach. No konkubinat do końca życia do mnie nie przemawia.
|
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maju
|
|
#4571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4572 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Tż wrócił o 2 w nocy i mnie obudził nie wyspałam się a już o 7 dzwonił szklankami bo wychodził do pracy. Jak tej soboty nie będzie miał wolnej to się zdenerwuję.
|
|
|
|
#4573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież dopiero od roku tu mieszka |
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Odnośnie tego co wczoraj pisała Miko o złych snach. 7.11 dzwoni TŻ i pyta "jesteśmy razem jeszcze" ja kompletnie zaspana mówię,że tak,ale o co mu chodzi. A ten,że miał strasznie realistyczny sen i musiał mnie usłyszeć. Że mnie kocha i nie chcę stracić. Wariat ![]() Zuz kurcze. z jednej strony go kochasz i chcesz wierzyć w to,że się zmieni. Może faktycznie boi się tego wszystkiego co wiąże się z podarowaniem pierścionka,ale wtedy nie rozumiem po,co go kupował. Jesteś super dziewczyną i musisz postanowić czy lepsze jest życie z nim w niepewności czy bez niego na pewno obie sytuacje mają sporo złych rzeczy,ale musisz poszukać pozytywnych. Trzymaj się Kochana
|
#4576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie że Ci tak fajnie rozsiewasz pozytywne fale
|
|
|
|
|
#4577 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak nie przejdzie koniecznie wybierz się do lekarza Cytat:
strasznie mi się to spodobało!!!Cytat:
można to rehabilitować nim by miało ją bardzo zaboleć.... no moja niestety sobie top lekceważyła, aż ją dopadło ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4578 |
|
Zadomowienie
|
Jak tż pracował w poprzedniej firmie to pierwszą zmianę zaczynał o 6 więc 5.20 już biegał po domu (pracował dość blisko 3 minuty samochodem, 20 minut na pieszo)
|
|
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ezrę kocham całym sercem i kibicuję mu z Arią ale z drugiej strony martwię się że coś tam będzie nie tak, bo pisałam już kiedyś że jak on przeczytał scenariusz ostatniego odcinka to zaczął się strasznie śmiać i nie mógł uwierzyć kto jest A. i wtedy zaczęły się spekulacje że może on ma z tym coś wspólnego![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Dziewczyny, mam takie głupie pytanie... zna się któraś z Was na okulistyce? Nie byłam na kontroli już ze dwa lata (wiem ) noszę soczewki -3,75 i -2,75, ale od dłuższego czasu czuję że są dla mnie za słabe. Idę dziś kupić nowe i tak się zastanawiam czy moge "na własną rękę" kupić o 0,25 mocniejsze (czyli -4 i -3) czy powinnam to skonsultować z lekarzem? ![]() HELP!
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Capri ja bym się skonsultowała z lekarzem. Bo możesz sobie zaszkodzić.
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sie nie znam na okulistyce, ale sama nie kupowałabym na własną rękę, poszłabym, żeby mi sam lekarz dobrał te soczewki i bym była pewna, że na pewno są ok
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
Capri ja bym skonsultowała z lekarzem.
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wreszcie wróciłam do firmy. Miło pracować zza biurka a nie z pociągu ![]() No i uwaga: w maju lecę do Londynu na 3 dni w delegację Najka cieszę się, że mama nie ma operacji Tylko pilnuj jej, żeby się nie przemęczała.Frezi mam nadzieję, że Twoja mamus już doszła do siebie po znieczuleniu
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
bisia, ins
cory marnotrwawne witajcie ins napisz cos wiecej w watku dla tych ktorych dawno nie bylo co u ciebie ![]() carmi za egzamin justi - obrona w piatek??? dobrze czytam??? tzn w ten piatek, ktory jest JUTRO?????? - najmocniejsze trzymam
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam przekonana
![]() Cytat:
Wczoraj dowiedziałam się, że on mnie nie kocha i to koniec.... Cytat:
|
|
|
#4587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie będę kombinować i kupię "stare"![]() Cytat:
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Patuska strasznie mi przykro
Ale będzie lepiej. Nie był Ciebie wart!!!
|
#4589 | |
|
Zadomowienie
|
nie kupuj "starych" tylko koniecznie idź do lekarza, z tego co wiem to powinno się badać wzrok przy wadach co pół roku, rok? I nie powinno się nosić za słabych okularów ani soczewek chyba, chociaż nie wiem, bo sama nie noszę
ale zbadaj wzrok koniecznie ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
no co za osioł ale wiesz przynajmniej na czym stoisz
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Pati trzymaj się bidulo
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

ale na masaże i rehabilitację niech się wyubierze i tak 

13.03.2008
a chciałam zostawić sobie jakieś drobne na zakupy tam, gdzie By kupowała żakiety 
co tam??
ja jeszcze muszę kupić płaszczyk wiosenny, bo nie mam nic, wypadałoby kupić jakiś nowy ciuch do pracy, a do tego te wszędzie chodzące za mną buty..żebyś Ty widziała jakim łukiem omijam wszelkie sklepy
01.08.2013
15.08.2014
Ty się ciesz że nie jesteś związana z nim dzieckiem albo mieszkaniem, które jest kupione, znajdziesz kogoś lepszego 

przecież dopiero od roku tu mieszka 
cory marnotrwawne witajcie
za egzamin
ale wiesz przynajmniej na czym stoisz