Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 10:24   #4561
biibi
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
Dla mnie nie ma w tym nic niewygodnego, za to jak ubiorę buty na gołą stopę, to mam natychmiast poobcierane do krwi. Zresztą z podkolanówkami też nie jest różowo, bo muszę najpierw zaklejać stopy plasterkami, a potem na to podkolanówkę, bo inaczej plasterki odklejają się po pierwszym kroku. I nie ma dla mnie znaczenia czy baleriny/czółenka są za 250 zł marki Tamaris czy za 25 zł z bazaru - absolutnie każde mnie obcierają, więc bez podkolanówek musiałabym całe życie chodzić w tenisówkach i skarpetkach Jak dla mnie "antygwałtki" są rozwalające tylko wtedy, kiedy są ubrane do spódnicy za kolano i niby nie wystają, ale widać je np. przez to rozcięcie z tyłu, albo jak kobieta usiądzie. Do spodni mnie w ogóle nie ruszają, bo sama tak noszę, niestety nie mam wyboru.
Dokładnie ja mam taki sam problem... Pamiętam jak kiedyś szłam na rozmowę kwalifikacyjną w największy upał 30+... nie wypadało ubrać odkrytych butów, w spodniach i rajstopach bym się ugotowała więc wybrałam spódnicę ołówkową i czółenka na gołe stopy... nie doszłam spowrotem do domu bo nogi CAŁE w bąblach. Koszmar po prostu Dlatego kiedy nie ma upałów takie "antygwałty" mnie ratują i chwała im za to ;-)
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:46   #4562
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
Dla mnie nie ma w tym nic niewygodnego, za to jak ubiorę buty na gołą stopę, to mam natychmiast poobcierane do krwi. Zresztą z podkolanówkami też nie jest różowo, bo muszę najpierw zaklejać stopy plasterkami, a potem na to podkolanówkę, bo inaczej plasterki odklejają się po pierwszym kroku. I nie ma dla mnie znaczenia czy baleriny/czółenka są za 250 zł marki Tamaris czy za 25 zł z bazaru - absolutnie każde mnie obcierają, więc bez podkolanówek musiałabym całe życie chodzić w tenisówkach i skarpetkach Jak dla mnie "antygwałtki" są rozwalające tylko wtedy, kiedy są ubrane do spódnicy za kolano i niby nie wystają, ale widać je np. przez to rozcięcie z tyłu, albo jak kobieta usiądzie. Do spodni mnie w ogóle nie ruszają, bo sama tak noszę, niestety nie mam wyboru.
Jakbym czytała o sobie, mam dokładnie tak samo nieważne ile kosztują buty- każde tak samo mnie obetrą. Mało tego, mogę np. nosić buty jesienią, stopy się już do nich przyzwyczają, niby jest ok, a jak zaczynam nosić je znowu wiosną - powtórka z rozrywki - ponownie mam obtarte stopy zawsze mówię, że do zakupu nowych butów powinnam dostawać plastry gratis
Jak latem zobaczycie kogoś w sandałkach i ozdobach w postaci plastrów - to będę to ja dodam też, że nawet trampki potrafią mnie obcierać
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:50   #4563
emerald_sky
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
Zabijcie mnie, ale podobają mi się lity we wszystkich wersjach i kolorach tęczy. Wiem, że to kopyta straszne itakdalej, ale coś w sobie mają

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
druga sprawa : laski w szpilach i legginsach z tyłkiem na wierzchu. W 90% przypadków wyglądały jak kaczki na szczudłach.
NO CO TY ZAZDROSCISH GRUBA SFINIO NIE POTRAFISZ CHODZIC W SZPILKACH NA PEWNO GRÓBA ZDESPEROWANA SZARO MYSHO ZAZDROSCISH CO NIE-EEEEE ; d

No offence ofc

Też mnie mocno obcierają buty, ale z tyłu, nad piętą - a jak nie obcierają, to spadają mi ze stopy. Ile nakupowałam żelowych wklejek na tył buta to nikt nie wie

Edytowane przez emerald_sky
Czas edycji: 2012-03-21 o 10:52
emerald_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:51   #4564
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Jakbym czytała o sobie, mam dokładnie tak samo nieważne ile kosztują buty- każde tak samo mnie obetrą. Mało tego, mogę np. nosić buty jesienią, stopy się już do nich przyzwyczają, niby jest ok, a jak zaczynam nosić je znowu wiosną - powtórka z rozrywki - ponownie mam obtarte stopy zawsze mówię, że do zakupu nowych butów powinnam dostawać plastry gratis
Jak latem zobaczycie kogoś w sandałkach i ozdobach w postaci plastrów - to będę to ja dodam też, że nawet trampki potrafią mnie obcierać
mnie ostatnio kozaki obcieraly.
Stary 2012-03-21, 10:57   #4565
Vilqa
Zadomowienie

A ja wczoraj wypatrzyłam torebkę PRADA w tramwaju. I generalnie wyglądała dużo tandetniej niż moja jednorazowa siatka z Tesco z cukrem i brokułami. Ale może ja się nie znam.

Czyżby wyrób z tego źródła? http://doilooklikeigiveafcuk.blogspo...l#comment-form
Ujął mnie lułis vijuton z rączkami w folijce i barbery w bibułce (czyżby "bułkę w bibułkę..." ) i te papierowe torby co by niedowiarki uwierzyły. Ciekawe czemu laska tak się broni przed zamieszczeniem skanów paragonów z tych rzekomych outletów

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Edytowane przez Vilqa
Czas edycji: 2012-03-21 o 11:09
Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:38   #4566
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
A ja wczoraj wypatrzyłam torebkę PRADA w tramwaju. I generalnie wyglądała dużo tandetniej niż moja jednorazowa siatka z Tesco z cukrem i brokułami. Ale może ja się nie znam.

Czyżby wyrób z tego źródła? http://doilooklikeigiveafcuk.blogspo...l#comment-form
Ujął mnie lułis vijuton z rączkami w folijce i barbery w bibułce (czyżby "bułkę w bibułkę..." ) i te papierowe torby co by niedowiarki uwierzyły. Ciekawe czemu laska tak się broni przed zamieszczeniem skanów paragonów z tych rzekomych outletów
Wygladaja na prawdziwe. Nie mam zastrzezen do Bayswater i miu miu bo tak wygladaja w realu. Dlaczego mialaby zamieszczac paragony?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:49   #4567
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
hahaha ale mi poprawiłaś humor z samego rana też na to zwróciłam uwagę i też nie rozumiem o co chodzi, jeśli o prezentacje bujnej czupryny to średnio wychodzi, bo na takim małym zdj to nic nie widać, a wrażenie jest takie jak napisałaś - Kuzyn Coś
Zawsze do usług I też mi się wydaje, że to chyba w celach "pochwalnych"

Cytat:
Napisane przez emerald_sky Pokaż wiadomość
NO CO TY ZAZDROSCISH GRUBA SFINIO NIE POTRAFISZ CHODZIC W SZPILKACH NA PEWNO GRÓBA ZDESPEROWANA SZARO MYSHO ZAZDROSCISH CO NIE-EEEEE ; d

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 12:03   #4568
emerald_sky
Raczkowanie

Cytat:
tych rzekomych outletów
Z ciekawości wrzuciłam ten outlet do google i to najwyraźniej realne miejsce, Bicester Village pojawia się chociażby na blogu fashionelki, na wiki, mają profesjonalną stronę internetową itd
emerald_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 12:57   #4569
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
jak dla mnie to Ty nie nadajesz się na modelkę, nawet do bloga.
Skoro masz nieprzyjemne wieści, to przynajmniej podaj jakieś argumenty. Bo bez argumentów wpis wygląda na bardzo niegrzeczny.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 13:31   #4570
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie na szczęście ominął atak włosowy z avatarów .

Dzisiaj mnie rozwaliła jakaś kobitka w błyszczącym dresie z paskami i na wysokich szpitlach i wiele osób w puchowych kurtkach. Ja nie wiem, jest z 15 stopni spokojnie, zero wiatru i temperatura odczuwalna tak z 3 stopnie wyższa, a ludzie tu łażą w puchówkach. Już nie mówię, że jak były mrozy to widziałam kobitki w balerinach na gołe stopy... co za kraj.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 13:32   #4571
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
No dooooooooooooooooooooobra Przyjęłam do wiadomości, że Was to jara a mnie - laika blogowego - już AŻ TAK nie dziwi hyhy. Dzięki Tobie!

A tak na marginesie mały off: na włosy polecam żółtko + oliwę z oliwek; szczególnie na porost.
Do żółtka staram się przekonać, ale ciężko mi idzie. Nienawidzę jajek, ciężko będzie mi je nałożyć na włosy Ale dzięki za rade Chociaż włosy po tym jak zaczęłam odwiedzać pielęgnacyjny to bardzo mi odżył bo juz się wogóle nie łamią za to mój portfel ucierpiał

Cytat:
Oboziu przepraszam Was z góry, ale zupełnie i po całości rozwala mnie moda na zdjęcia włosów w awatarach

Za chiny ludowe nie zrozumiem tych okropnych zdjęć a'la Kuzyn Coś z rodziny Addamsów, są na całym forum i czuję się przez nie atakowana brrrrr to chyba jakaś zmasowana akcja...
Jak to są ładne włosy to spoko
Stary 2012-03-21, 13:38   #4572
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mnie na szczęście ominął atak włosowy z avatarów .

Dzisiaj mnie rozwaliła jakaś kobitka w błyszczącym dresie z paskami i na wysokich szpitlach i wiele osób w puchowych kurtkach. Ja nie wiem, jest z 15 stopni spokojnie, zero wiatru i temperatura odczuwalna tak z 3 stopnie wyższa, a ludzie tu łażą w puchówkach. Już nie mówię, że jak były mrozy to widziałam kobitki w balerinach na gołe stopy... co za kraj.
ja laze w zimowym plaszczu- zimno mi
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 13:49   #4573
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ja laze w zimowym plaszczu- zimno mi
Ja też chodzę w płaszczu, bynajmniej nie cieniutkim, wiosennym
I w kozakach
Stary 2012-03-21, 13:59   #4574
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Więc tak, nad morzem wieje, od czasu do czasu pada, temperatura jest niska... Płaszcz + kozaki + czapka = obowiązkowo
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 14:27   #4575
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

A mnie dziś rozwalił facet na sportowym motorze. Lubię takie maszyny i ich dźwięk i sylwetki kierowców. I jedzie dziś taki na motorku, maszyna lśni, on w czerni od stóp do głowy...i czar prysł, bo miał białe skarpety. Może czepiam się szczegółów, ale dla mnie białe skarpy do pantofli to ten sam grzech co białe skarpy do takiego motorowego wdzianka.
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 14:35   #4576
kosovitz
Chimay

Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
A mnie dziś rozwalił facet na sportowym motorze. Lubię takie maszyny i ich dźwięk i sylwetki kierowców. I jedzie dziś taki na motorku, maszyna lśni, on w czerni od stóp do głowy...i czar prysł, bo miał białe skarpety. Może czepiam się szczegółów, ale dla mnie białe skarpy do pantofli to ten sam grzech co białe skarpy do takiego motorowego wdzianka.
jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie gościa z tego serialu
http://www.youtube.com/watch?v=0Hn-Sj3xhfs
"Mściciel na harleyu w białych skarpetkach"

Zagłosuj na Paczkomat
kosovitz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 15:39   #4577
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Normalne, wygodne, estetyczne, cały śiwat tak chodzi ubrany. Ja też tak chodzę, jesteśmy więc dwie.
chętnie zobaczyłabym Was w tych butkach a jesli jeszcze są w delikatny czubek, to w ogóle odlot ostatnio zachwycam się trójkątnymi noskami, dla mnie wygląda to niesamowicie seksi
Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Boskie buty!!!! chyba sobie takie kupię!
a tu jestem ciekawa, jakby prezentowały się na nodze

Cytat:
Zabijcie mnie, ale podobają mi się lity we wszystkich wersjach i kolorach tęczy. Wiem, że to kopyta straszne itakdalej, ale coś w sobie mają

Też mnie mocno obcierają buty, ale z tyłu, nad piętą - a jak nie obcierają, to spadają mi ze stopy. Ile nakupowałam żelowych wklejek na tył buta to nikt nie wie
mnie też buty spadają a dokładniej spadają z lewej stopy, bo mam mniejszą/krótszą

co do naszych okryć na tę porę roku
ja pomykam w grubszej ramonesce, a do tego długi szal owinięty luźno wokół szyi,
ale zauważylam, że mnóstwo osób już przerzuciło się na jakieś cienkie chusty i apaszki, zwłaszcza ci, którzy przemieszczają się glównie samochodem,
za to kiedy idę sobie np. do pracy i zawieje jak cholerka, to jestem wdzięczna sobie, że jednak wziełam dzianinowy szal zamiast lichej apaszki
a mój tż ciągle chodzi w takiej grubej zimowej kurtce

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 16:15   #4578
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Ee tam, w mojej okolicy gość koło 50-tki jeździł na chopperze w seledynowych spodniach dresowych z lampasami
Stary 2012-03-21, 16:21   #4579
carmageddon
Pełzanie

Cytat:

o to chyba miał nieodpowiednie buty skoro mu było skarepy widać - wg. mnie to na moto buty muszą być wysokie - co najmniej za kostkę
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 16:23   #4580
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

na szczęście mam ten "luksus" że ścisły dress code mnie nie obowiązuje i mogę chodzić do pracy nawet w sandałach, no może nie w japonkach bo to jednak biuro (IT ale biuro ) ale na sandały albo brak rajstop nikt sie nie krzywi o ile nie przekracza to granic estetyki i dobrego smaku a spódnica nie jest niczym pasek . Także nie czuję się rozwalona idea noszenia butów na gołą stopę, pytałam raczej o to w stosunku do temperatury i spojrzen jakie zebrałam
to były te butki dokładnie:
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...kach%2BBershka

uwielbiam je
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 16:30   #4581
carmageddon
Pełzanie

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3305950 1]na szczęście mam ten "luksus" że ścisły dress code mnie nie obowiązuje i mogę chodzić do pracy nawet w sandałach, no może nie w japonkach bo to jednak biuro (IT ale biuro ) ale na sandały albo brak rajstop nikt sie nie krzywi o ile nie przekracza to granic estetyki i dobrego smaku a spódnica nie jest niczym pasek . Także nie czuję się rozwalona idea noszenia butów na gołą stopę, pytałam raczej o to w stosunku do temperatury i spojrzen jakie zebrałam
to były te butki dokładnie:
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...kach%2BBershka

uwielbiam je [/QUOTE]

mi wczoraj szef powiedział, że ubieram się jak włóczęga

dzisiaj ubrałam się trochę ładniej i zostałam obdarzona przez pana który coś przywiózł (całe szczęście był tylko na chwilę i nie pracuje tam) komentarzem "ale lalunia" aż mi się niedobrze zrobiło od jego obleśnego spojrzenia...
najśmieszniejsze jest to, że miałam na sobie dżinsy, czarne płaskie kozaki, czarną bluzkę i czarny sweter.
Wracam do t-T-shirta, workerów spranego swetra - strój ochronny
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:10   #4582
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Cytat:
Napisane przez carmageddon Pokaż wiadomość
o to chyba miał nieodpowiednie buty skoro mu było skarepy widać - wg. mnie to na moto buty muszą być wysokie - co najmniej za kostkę
a to to swoją drogą też było nie halo
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:24   #4583
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Ale mnie bitwa ominęła Szczerze mówiąc zgadzam się, co do tego, że Kamila się nie nadaje na modelkę (nie mówię o wymiarach itd.) - po prostu jest niefotogeniczna.

Widziałyście już szafiarkę z końską głową, która robi zdjęcia przy pisuarach?

Przyznam, że mnie totalnie rozwaliła Może i oryginalnie, niekonwencjonalnie, ale chyba jednak to nie dla mnie
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:43   #4584
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też je lubię i kupiłam sobie nawet te niskie ostatnio można je kupić w jednym ze sklepów internetowych takie ładne nude. Tak, jestem rozwalaczem bo mam kopytka w sensie czarne koturny i lity. Ofiara mody itede

Cytat:
Jeszcze jak jest taki twardy i męski w czarnych skórach a tam te skarpety... to takie wzruszające

Ja już nie mogę - dzisiaj poszłam w zimowym płaszczu i było mi za gorąco. Jutro pójdę w wiosennym - będzie mi za zimno. Próbowałam też wersji swetry pod wiosennym płaszczem i krótki rękawek pod zimowym i też nie działa
Stary 2012-03-21, 22:47   #4585
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AshLeeVioLiniSt Pokaż wiadomość
Ale mnie bitwa ominęła Szczerze mówiąc zgadzam się, co do tego, że Kamila się nie nadaje na modelkę (nie mówię o wymiarach itd.) - po prostu jest niefotogeniczna.

Widziałyście już szafiarkę z końską głową, która robi zdjęcia przy pisuarach?

Przyznam, że mnie totalnie rozwaliła Może i oryginalnie, niekonwencjonalnie, ale chyba jednak to nie dla mnie
Zobacz sobie ostatni wpis u Kamili z nowymi zdjęciami z sesji, trzy pierwsze zdjęcia są na prawdę niezłe. Przyznam, że byłam zaskoczona

A co do tej szafiarki z końską głową to ja nie widziałam wrzuć linka, proszę
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2012-03-21 o 22:48
Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:58   #4586
lwia paszcza
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy ma swoje paranoje, więc nie wnikam

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Te gimnazja to są dopiero posrane
No zgadza się, niestety, jak ja byłam w liceum, połowa dziewczyn nie była tak sztuczna i wylaszczona jak teraz.
Nowe zdjęcia Kamili są kapitalne
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:08   #4587
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Zobacz sobie ostatni wpis u Kamili z nowymi zdjęciami z sesji, trzy pierwsze zdjęcia są na prawdę niezłe. Przyznam, że byłam zaskoczona
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:29   #4588
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Z ciekawości wrzuciłam ten outlet do google i to najwyraźniej realne miejsce, Bicester Village pojawia się chociażby na blogu fashionelki, na wiki, mają profesjonalną stronę internetową itd
outlet moze byc prawdziwy, ale skad pewnosc, ze te torby zostaly tam kupione? bibulki na raczkach rzeczywiscie sa podejrzane - na logike - jesli ta dziewczyna sama przyznaje, ze w butiku nie byloby bibulek, to znaczy, ze oni w outlecie sami sie w to bawia? i nie wierze w tzw. tansza linie nieskorzana, to brzmi niemal jak perfumy Chanel z tanszej rozlewni .
Stary 2012-03-22, 09:34   #4589
Bayje
Zakorzenienie

W Polsce też jest dużo sklepów ze stronami internetowymi... to nie oświadcza od razu, że w tych sklepach są oryginalne torebki...
A moim zdaniem za granicą to jeszcze bardziej i łatwiej dostać podróbke

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:36   #4590
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiecie co, nie mam zielonego pojęcia, czy te torby są oryginalne... Pewnie nie, ale dzięki tym fotkom wiem, że gdybym miała luźnych parę tysięcy funtów chętniej wpłaciłabym je na schronisko niż kupiła którąś z tych toreb Zresztą żona mojego taty lansuje się LV (nie mam żadnych wątpliwości co to oryginalności) i faktycznie, wykonana jest super, natomiast co do moich wrażeń estetycznych
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości