|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Cytat:
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam nadzieję, że P. ze mną pojedzie na obronę... przyda się przyjazna dusza u boku... Cytat:
poza tym bardziej jestem tłusta niż spuchnięta
|
||
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda?
oby, rany, mam nadzieję, że nikt się nie mnie uwiesi nawet jak słowa nie wypowiem...Idę wypróbować jedną z fryzur na jutro, bi rajt bek
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, ty byś nie obroniła się na 5... Ja myślę, że ty się obronisz na 5+ !
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
witojcie tą wieczorową porą
![]() Carmi żałoszę Londynu weź mnie ze sobą. zmieszczę się w walizce, a jak się nie zmieszczę to podetniemy nogi, co myślisz?![]() Patka cooo? ja pierdziule niech sie chłop chrzani! Taka jesteś śliczna, fajna, zaradna! Mówiłam Ci na zlocie - Wrocław jest duży. Tyle ludzi studiujących, tyle imprez, dasz sobie radę i napewno tej wiosny/lata nie spedzisz sama ![]() BY zdrówka dla Twego chłopa ![]() Jusia Naj Zuken gadałam z mamą! Poprosiła mnie o pożyczenie sprzetu w góry wiec jej zawiozłam dzisiaj na klinike bo miała dyżur, siedziałysmy mysle z godzine i gadałysmy, to nie było jakoś tak super serio i grobowo, sama mi powiedziała że sie spotyka, że cały czas z tym samym, zadałam pare pytan, wiem że rozwodnik, zona go zostawiła, ma dwójke dzieci syn i córka 11 i 7 lat, fajny, ma swój warszat samochodowy i tyle wiem... obyło sie bez nerwów. powiedziałam że mi przykro i bratu też że nas okłamała, ale że nie mamy nic przeciwko i że fajnie ufffff ulżyło mi serialnie (ps może bede miała kolejną dwójke rodzeństwa?![]() wiem że to może mało realne i moze nic z tego nie być, ale kurna no braci już mam, a siostry nie )gratulacje dla wszystkich długoterminowych małżeńskich rodziców ![]() kurna ja sie dowiedziałam dzisiaj, ze tata kolegi (nasi ojcowie sie kumplowali od małego; a z tym kolegą i jego siostrami tez sie dobrze znam, bo byłam ich drużynową w harcerstwie) umiera... leży u mojej mamy na Intensywnej... też ma 44 lata.. żona nie pracuje i ta trójka dzieci., łukasz najstarszy ma 19; a dziewczynki podstawówka/gimnazjum... masakra z serii cudowne dziecko Gaba: ja: zaraz przyjdzie mama G: a ty idziesz do domu, nie bedziemy z tobą spac? ja: nie G: bo ty nie jestes mama Ja: nie G: Siostra Ja; myslisz ze jestem siostra?? G: tak ![]() cudowne teorie ![]() Miko gdybym nie wiedziała o pierścionku to w ogóle popadłabym w depreche ale spoko już mi troche przeszło![]() Zuken na 5 roku studiów kiedy kończy sie wszystko co znasz, kiedy dom rodzinny sie rozpadł i nie masz gdzie wrócić czasem popada się w panikę. Ja nie wiem co on ma tam w środku, nie chce gdybać. Jak sie jakoś jasno określi w jedną czy drugą stronę to dam znać Poza tym staż nie świadczy o intensywności przeżywania. A nasz staż w tym wieku jest dość rozsądnym czasem na takie decyzje mysle. Poza tym gdyby nie desperacja każdej z nas w tym temacie to chyba nie byłoby wątku a jest 53 część, sołłł![]() Kasia w 100% sie zgadzam, sam chłop pod sobą dołki kopie ![]() ON WIE< ŻE JA WIEM< ŻE JEST PIERŚCIONEK ![]() dobra nic już nie mówie w tym temacie oprócz tego: że on od roku pierniczy non stop jak pochrzaniony o zarecyznach, że tego chce, ze to bedzie takie wielkie, wspaniałe i cudowne. KAŻDĄ z nas szlag by trafił serio. Jakby on tak nie pierdzielił, to i ja bym nie miała takiego wku*wa ![]() edit: i ja nie pamietam, zebym mu w tej kwestii stawiała nie wiadomo jakie wymagania, wrecz przeciwnie zawsze mówiłam ze nie chce drogiego ringa i że to może być jakaś tam uroczysta chwila, ale obędzie się bez hotelu ze złotymi klamkami to on sie nakręcił i mnie też nakręcił na niewiadomo co, a teraz sam tej wizji doścignąć nie możeCarmi też chłopa naobiecywał naobiecywał i po co? jakby tak nie obiecywali to byśmy sie moze bardziej cieszyły czasem ![]() i w ogóle: umyjcie se luloki
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-22 o 20:39 |
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia pokaż im tam jutro jaka z Ciebie zdolniacha
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() 4 godziny w m1. 2 godziny w realu, godzina na wzmocnienie w postaci sałatki i kolejna godzina w sklepach ciuszkowych... tak się kończy wyjazd do centrum handlowego z mamą ![]() padam, a stopy błagają o masaż
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza - cieszę się
chyba macie z mamą podobne charakterki, co? i a propos zaręczyn - kiedy ja ostatnio pisałam, że ich chcę? chyba daaaaawno
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem podekscytowana razem z Tobą bo sama miałam podobnie
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz aleś się rozpisała
Mogę Cię zabrać na szoping do Primaniego Dobrze, że mama wreszcie powiedziała prawdę.Wygoniłam TŻta żeby umył se luloka
|
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Wtajemniczenie
|
i ogólnie to ja sie ciesze, że moge to po prostu tutaj wyrzucić z siebie o!
Najka też coś dzisiaj słyszałam w radiu o Madzi... mam nadzieje, że policja rozwiąże tę sprawę i że ktoś pójdzie siedzieć na długie lata... Capria czy to jest już w ogóle ostatni odcinek desperatek???? Vicky kocham redsa żurawinowego!! ![]() mój priomotor widocznie wziął dzisiaj tabletki na głowe bo: a) był dla nas miły b) podziekował mi że mu wysłałam pół rozdziału c) pochwalił te pół rozdziału jestem w szoku ![]() Zwies markę Rimmel tak generalnie bardzo bardzo lubie mam podkład i puder na codzien, używałam tuszy i są superJusia kciukam za obrone jesteś naprawde wspaniała ![]() Asiaczek taaaa wielka chwila sie zapowiada zapowiada i sie zapowiedziec nie moze ![]() Najka nie wiem czy ja mam charakter mamy, chyba jednak jestem gorszą suką chociaż bardziej znośna i logiczna jestem w realu, prawda?
|
|
|
|
#4908 |
|
MBZ♥
|
Zuuuu
Karmelka chyba nie ma takiej wielkiej walizki żeby Cię spakować stópki CI będą wystawać![]() mam nadzieję, że Mama ułoży sobie życie ![]() Clarisku dokładnie
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faktycznie Najka mówiła o tym samym masakra. A jeszcze wczoraj oglądałam ich rozmowę z Ewą Drzyzgą i mówili, że nie mają życia, że ludzie sie dowiedzieli, gdzie mieszkają, stoja pod ich domem, wyzywają ich, że ten mąż nie może nawet wyjść do sklepu i dlatego się przefarbował, i nawet poczułam ukłucie współczucia dla niego. Dla niej nie, bo sama jest sobie winna. Ale myślałam, że on z ta sprawą nie miał nic wspólnego. A tu się okazuje, że jednak mógł mieć... |
|
|
|
|
#4911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co te niektore laski maja w glowach ![]() Cytat:
ehhh zaczynam sie stresowac, ze ten gosc do mnei nie zadzwoni w ogole ![]() Cytat:
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre "trendy" mnie przerażają http://www.asos.com/ASOS/ASOS-HALT-W...2fpink%2fwhite
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaak ja granatowy żakiet i białe jeansy, fajnie opinające pupkę
Nigdy nie miałam białych jeansów ale trzeba się przełamać mamą taką długąą "tunikę koszulową", legginsy i pasek sama jej poszukałam Kupiłam też Noskar bo kosmetyczka mi poleciła gdy byłam na mikrodermabrazji Dziewczyny używałyście tego kremiku? rzeczywiście taki super? Tani to on nie był Aaa no i plastry niqutin dla ojca
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to ma byc?
|
|
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
Aleks ale słodka z Ciebie starowinka
|
|
|
|
#4919 |
|
Zadomowienie
|
Ja też, tzn do niej. Ojcicec myślałam, że jest niewinny, że o tym nie wiedział i współczułam mu, że stracił dziecko i przez żonę nie ma i długo nie będzie miał normalnego życia. Ale teraz jestem w szoku. No i że podobno, że w krwi Madzi wykryto hemoglobinę, która jest obecna podczas zatrucia czadem a sąsiedzi zeznali, że widzieli jak z ich mieszkania się dymiło. Szok
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
A mi tż przyniósł dziś truskawki
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

i że będzie krótko

2 godziny w realu, godzina na wzmocnienie w postaci sałatki i kolejna godzina w sklepach ciuszkowych... tak się kończy wyjazd do centrum handlowego z mamą