Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 19:06   #4861
2016070953
Konto usunięte

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

OMD ja tak tych ludzi oceniam przez pryzmat swoich znajomych którzy się za☠☠☠iście zmienili jak popracowali troszkę w korpo - była to zmiana in minus więc ja chyba wiem czy przesadzam czy nie. Podobnie się sprawa ma z kilkoma znajomymi co jak tylko pojechali do Wawy i pomieszkali tam 2-3 miesiące ti już się zaczęły texty o wsi Krakówek o tym że ja i inni byli znajomi chodzą ubrani jak wieśniaki i plebs itp. więc sorry - ale nie przesadzam.

poza tym nie lubię jak ktoś się za bardzo wczuwa w rolę zawodową i ją przenosi na zycie prywatne. Korpy przenoszą to w zycie podobnie jak policjanty i zolnierze.

aha, odwiedziłam podziemia rynku - obejrzałam je na spokojnie i jednak mi się tam podoba
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:16   #4862
nicRu
maszyna, nie człowiek

A co rozumiesz pod przenoszeniem roli zawodowej i przenoszenia jej w życie prywatne ? Pytam serio, bo ja np. lubię chociażby porównywać zwykłe życie do tego, co robię na studiach, używając do tego zapożyczonych z książek terminów, nie mówiąc o tym, że lubię o tym wszystkim mówić, czym czasem zamęczam brata
Stary 2012-03-22, 19:22   #4863
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Chcęęęęę: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...33160548_n.jpg

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:23   #4864
2016070953
Konto usunięte

to Nicru akurat nie nadaje się żeby tu pisać bo jeszcze jakieś sekrety koropstrategii bym ujawniła i by mnie dopadli.
a ten cały dreskołd to jest dla mnie chory skoro większość pracowników ma tylko kontakt telefoniczny i mialiowy z klientem i poza komputerem i ludzi na lanczu świata bożego nie widzą
Stary 2012-03-22, 19:29   #4865
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dresscode akurat nie jest zły, bo sprawia, że człowiek wygląda profesjonalnie. Chociaż czasami te zasady są tak sztywne, że aż do przesady. Tak samo jak i nie będzie sytuacji, że przyjdzie dziewoja w krótkich spodenkach i koszulce na ramiączkach, bo przecież jest gorąco i nie musi spotykać się z klientami, a faceci zamiast pracować, będą ją zaczepiać

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-22, 19:30   #4866
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:32   #4867
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
OMD ja tak tych ludzi oceniam przez pryzmat swoich znajomych którzy się za☠☠☠iście zmienili jak popracowali troszkę w korpo - była to zmiana in minus więc ja chyba wiem czy przesadzam czy nie. Podobnie się sprawa ma z kilkoma znajomymi co jak tylko pojechali do Wawy i pomieszkali tam 2-3 miesiące ti już się zaczęły texty o wsi Krakówek o tym że ja i inni byli znajomi chodzą ubrani jak wieśniaki i plebs itp. więc sorry - ale nie przesadzam.

poza tym nie lubię jak ktoś się za bardzo wczuwa w rolę zawodową i ją przenosi na zycie prywatne. Korpy przenoszą to w zycie podobnie jak policjanty i zolnierze.
No to przykro mi, że taki los spotkał Twoich znajomych.
Większość ludzi po moim kierunku pracuje w korporacjach-czasem śmiejemy się, że w State Street czują się jak na uczelni bo ciągle są otoczeni ludźmi z grupy I dokładnie-"śmiejemy się" ponieważ mam z nimi ciągły kontakt i nie zauważyłam żeby korporacja spowodowała zadzieranie głowy. Każdy się trochę zmienił jak poszedł do pracy, przecież to inny okres życia niż studia no ale bez przesady...
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:34   #4868
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Znalazłam "lekko" używane^^ http://allegro.pl/urzadzenie-do-babe...178329259.html

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-22, 20:23   #4869
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
OMD ja tak tych ludzi oceniam przez pryzmat swoich znajomych którzy się za☠☠☠iście zmienili jak popracowali troszkę w korpo - była to zmiana in minus więc ja chyba wiem czy przesadzam czy nie.
Na tej zasadzie - my również mamy swoich znajomych, którzy pracowali troszkę w korpo więc wiemy chyba czy przesadzasz czy nie Poza tym komentowałaś obcych ludzi w Galerii Kazimierz, że wywarli na Tobie takie wrażenie, a nie inne
Cytat:
Super!
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
(..)nie zauważyłam żeby korporacja spowodowała zadzieranie głowy. Każdy się trochę zmienił jak poszedł do pracy, przecież to inny okres życia niż studia no ale bez przesady...
Otóż to. Czasami zastanawiam się czy taki negatywny odbiór ludzi pracujących w korporacjach nie wynika z jakiegoś kompleksu osoby negatywnie komentującej Praca w korporacji ma swoje plusy i minusy. A "nosić" można się zawsze, niezależnie od miejsca pracy.

I a propos zadzierania nosa i takich tam, kumpel mi dzisiaj wkleił rozmowę dwóch kumpli, której sens był mniej więcej taki (to chyba z jakiegoś dzisiejszego artykułu):
-słyszałem, że kupiłeś mieszkanie w Warszawie? Jak Ci się żyje?
- Tak, w końcu nie będę płacić niebotycznych cen za wynajem. Żyje mi się dobrze - pracuję, a po pracy mogę spokojnie pójść do pubu i spędzić czas z normalnymi ludźmi.
- ??
- Nie obrażając Krakowa - który uwielbiam - w tym mieście, gdzie nie pójdziesz i do kogo się nie odezwiesz to okazuje się, że masz do czynienia z największym artystą na świecie.

Tyle w temacie

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-03-22 o 20:27
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 20:26   #4870
Soline
Zadomowienie

kasiencja jak tam kawiarka?

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 20:28   #4871
Lenkapuma
Zakorzenienie

Kawa Do roku wstecz nie byłam zwolenniczką kawy. Nawet się nie spostrzegłam kiedy z osoby 'anty' stałam się jej zwolenniczką. Za kawą zajrzałam dzisiaj do Cafe Fiona (nie spotkałam MLH) i piłam z syropem cynamonowym

Stary 2012-03-22, 20:31   #4872
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja w sobotę w końcu odbiorę moje syropy i będę się delektować smakowym latte I pomyśleć, że kiedyś było: "Kawa? Fuuuuj!"

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-22, 20:41   #4873
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Nie moja wina, że kiedy ja mogę to ty nie Pospowiadałabyś się chociaż na PW czy jakimś innym FB
Musimy się w końcu zmobilizować

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
I a propos zadzierania nosa i takich tam, kumpel mi dzisiaj wkleił rozmowę dwóch kumpli, której sens był mniej więcej taki (to chyba z jakiegoś dzisiejszego artykułu):
-słyszałem, że kupiłeś mieszkanie w Warszawie? Jak Ci się żyje?
- Tak, w końcu nie będę płacić niebotycznych cen za wynajem. Żyje mi się dobrze - pracuję, a po pracy mogę spokojnie pójść do pubu i spędzić czas z normalnymi ludźmi.
- ??
- Nie obrażając Krakowa - który uwielbiam - w tym mieście, gdzie nie pójdziesz i do kogo się nie odezwiesz to okazuje się, że masz do czynienia z największym artystą na świecie.

Tyle w temacie
Pogrubione mniej-więcej pochodzi z wywiadu z Czesławem Mozilem.
http://muzyka.onet.pl/publikacje/epi...wiadomosc.html

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:01   #4874
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Kawa Do roku wstecz nie byłam zwolenniczką kawy. Nawet się nie spostrzegłam kiedy z osoby 'anty' stałam się jej zwolenniczką. Za kawą zajrzałam dzisiaj do Cafe Fiona (nie spotkałam MLH) i piłam z syropem cynamonowym
bo mam dzisiaj wolne no, kawę mamy naprawdę dobrą, najbardziej lubię z syropem kokosowym zapraszamy częściej

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:04   #4875
Malla
Nie depcze krokusów

Czy będąc młodą matką sprawdzałybyście w internecie cenniki trumien dla dzieci?
http://wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,temat.html
Cytat:
Wiesz, że mnie obrażasz w tym momencie? Jakbyś nie zauważyła, pracuję w korporacji 5 lat.
Cytat:
to Nicru akurat nie nadaje się żeby tu pisać bo jeszcze jakieś sekrety koropstrategii bym ujawniła i by mnie dopadli.
To znaczy? Jeśli wiesz o jakichś wyłudzeniach, to zgłoś na policję.
Cytat:
Ja w sobotę w końcu odbiorę moje syropy i będę się delektować smakowym latte I pomyśleć, że kiedyś było: "Kawa? Fuuuuj!"
Też powinnam odebrać
Stary 2012-03-22, 21:20   #4876
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Pogrubione mniej-więcej pochodzi z wywiadu z Czesławem Mozilem. http://muzyka.onet.pl/publikacje/epi...wiadomosc.html
O tą wymianę zdań chodziło Pisałam o sensie, bo czytałam na szybko i nie pamiętałam dokładnie jak to szło. Poza tym kolega wkleił mi to tak zupełnie wyrywając z kontekstu.
Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
bo mam dzisiaj wolne no, kawę mamy naprawdę dobrą, najbardziej lubię z syropem kokosowym zapraszamy częściej
Zastanawiałam się właśnie nad kokosowym, chociaż wielbicielką kokosowych dodatków nie jestem
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Stary 2012-03-22, 21:35   #4877
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie przyszłam tu Wam to napisać.
"Portal gazeta.pl - powołując się na słowa jednego z katowickich śledczych - twierdzi, że prokuratura posiada nowe, sensacyjne dowody, świadczące o tym, iż mała Magda z Sosnowca nie zginęła na skutek nieszczęśliwego wypadku..
Jak wynika z informacji gazeta.pl, Katarzyna W., matka dziewczynki, kilka dni przed zgłoszeniem jej porwania sprawdzała w internecie, jak organizuje się pogrzeb dziecka, przeglądała cenniki małych trumien oraz szukała danych dotyczących państwowych zasiłków wypłacanych rodzicom w przypadku śmierci dziecka.
Kobieta chciała również dowiedzieć się, jakie są objawy zatrucia tlenkiem węgla, a jak wynika z informacji gazeta.pl, we krwi małej Magdy stwierdzono hemoglobinę tlenkową, która występuje właśnie podczas zatrucia czadem."

Dlaczego ona jeszcze nie siedzi za kratami?
Stary 2012-03-22, 21:46   #4878
Soline
Zadomowienie

Cytat:
ja to samo, jeszcze niedawno w ogóle nie piłam (no dobra, w czasie sesji, ale to się nie liczy ), a teraz mam cały sprzęt i patenty w małym palcu

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, że tam rezydujesz, chyba będę musiała się wybrać...
MLH a tak z ciekawości - jakiej kawy używacie? w sensie jakie ziarna serwujecie? bo domyślam się, że świeżo mielicie

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:15   #4879
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
ja to samo, jeszcze niedawno w ogóle nie piłam (no dobra, w czasie sesji, ale to się nie liczy ), a teraz mam cały sprzęt i patenty w małym palcu

nie wiedziałam, że tam rezydujesz, chyba będę musiała się wybrać...
MLH a tak z ciekawości - jakiej kawy używacie? w sensie jakie ziarna serwujecie? bo domyślam się, że świeżo mielicie
kawy co prawda nie robię, ale i tak zapraszam
lavazza - świeżo mielona oczywiście

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:30   #4880
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Nie wygram zeberkowego konkursu Laska, której makijaż wygrywa ma 375 głosów, a zdjęcia prawie nic nie przedstawiają
Czy za każdym razem jak coś Ci nie wyjdzie/ktoś okaże się lepszy niż Ty/czegoś nie wygrasz musisz wszystkich wokół krytykować? Za pierwszym razem nie zwróciłam na to uwagi, za 10 zaczęło przeszkadzać, ale za 30 zaczęło już być naprawdę irytujące. Za każdym razem kiedy okazuje się, że są lepsi niż Ty zaczynasz w chamski sposób jeździć po tych osobach. A bo laska "twarz ma ok, ale reszta to pff", albo wcale konkursu wygrać nie chciałaś bo organizatory to tacy sracy albo "zdjęcia nic nie przedstawiają"... No bez jaj już. Nie jesteś miss piękności, daleko Ci do tego a zachowujesz się jak gwiazdka. Opamiętaj się, bo nie tylko mnie zaczynasz tu irytować.

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Hiper, plis, pisz lepiej sms do mnie.
Na wizażu w pracy przez 1,5 miesiąca byłam raptem 2 razy. Z fb jest to samo
Nie mam do Ciebie numeru tel. Skoro Ty masz do mnie to powinnaś dać mi znać troszkę wcześniej niż 3 min przed 16 na FB, że Twój facet mnie wystawił. Cały dzień ustawiłam sobie pod ten odbiór, specjalnie pojechałam do Bonarki, a Ty jakby nigdy nic napisałaś mi o takiej godzinie wiadomość na FB... Po prostu ręce mi opadły...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:33   #4881
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Te same fakty podawali dzisiaj w Faktach w TVN....
A widziałyście fotkę matki pokazującą jak teraz wygląda? Blond dziunia na całego
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 22:35   #4882
Malla
Nie depcze krokusów

OMD - na jej miejscu też bym zmieniła wizerunek, niebezpiecznie być nią.

Byłam dziś w Golden Rose, a tam 1500 lakierów Grzecznie wzięłam tylko 2 topy. I 2 eyelinery.
Stary 2012-03-22, 23:28   #4883

A ja widziałam podkłady Revlon Colorstay w Firlicie na Karmelickiej za 39,90. Nie wiem, z czego wynika niska cena, ale informuję.

Jutro będzie pięękny dzień
... ale zanim on nastąpi, piszemy, piszemy
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 23:41   #4884
cholernarejestracja
Copyraptor

http://swiatczytnikow.pl/pdf-sie-nie...df-splitmerge/ Kasiencja, Malla, zobaczcie jakie fajne formatowanie "kiepskich" pdfów

http://kwejk.pl/obrazek/1034934/happy!.html patrzcie, jakie wały wycięli mój podpis i dodali własną stronę!
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 23:57   #4885
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
http://kwejk.pl/obrazek/1034934/happy!.html patrzcie, jakie wały wycięli mój podpis i dodali własną stronę!
Zgłoś to.
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
A ja widziałam podkłady Revlon Colorstay w Firlicie na Karmelickiej za 39,90. Nie wiem, z czego wynika niska cena, ale informuję.
W bezimiennej drogerii na Starowiślnej również.
Stary 2012-03-23, 07:08   #4886
2016070953
Konto usunięte

Malla przestań z tą policja na każdym kroku ( i tak bym z korpo nie wygrała a nie miałam na myśli nadużyć tylko tuych wszystkicj misji wizji zebran motywujących itp) i pozatym Cię nie obrażam, i nazwyanie wszelkich większych firm kororacją to przesada. Zauważyłam też ż ecora zczęściej nawet na urzędy się mówi koropracja, smiech na sali.

Lenka, kompleksy to chyba mają Ci co nos zadzierają. Bo ja się wcale nie czuję gorsza przez to że nie ejstem korpem.
cóż a skoro moi znajomi źle na tym wyszli to trudno, szkoda mi tylko bo to byli fajniu ludize.
Stary 2012-03-23, 07:31   #4887
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33087946]Czy za każdym razem jak coś Ci nie wyjdzie/ktoś okaże się lepszy niż Ty/czegoś nie wygrasz musisz wszystkich wokół krytykować? Za pierwszym razem nie zwróciłam na to uwagi, za 10 zaczęło przeszkadzać, ale za 30 zaczęło już być naprawdę irytujące. Za każdym razem kiedy okazuje się, że są lepsi niż Ty zaczynasz w chamski sposób jeździć po tych osobach. A bo laska "twarz ma ok, ale reszta to pff", albo wcale konkursu wygrać nie chciałaś bo organizatory to tacy sracy albo "zdjęcia nic nie przedstawiają"... No bez jaj już. Nie jesteś miss piękności, daleko Ci do tego a zachowujesz się jak gwiazdka. Opamiętaj się, bo nie tylko mnie zaczynasz tu irytować.
[/QUOTE]
Uff, bo myślałam, że ja mam jakiś problem
Cytat:

Jak gdzieś można napisać i potwierdzić, że to Twoje to daj znać, nie znam się.

Cytat:

Lenka, kompleksy to chyba mają Ci co nos zadzierają. Bo ja się wcale nie czuję gorsza przez to że nie ejstem korpem.
cóż a skoro moi znajomi źle na tym wyszli to trudno, szkoda mi tylko bo to byli fajniu ludize.
W każdej pracy można się zeszmacić/dać sobie zrobić wodę z mózgu/zachłysnąć pozycją, kasą, nowymi znajomymi - nie tylko w korporacji. Wszystko zależy od tego jakim się jest człowiekiem. Mam wrażenie, że w ogóle nie bierzesz pod uwagę tego, że ta wielka zmiana Twoich znajomych bierze się z ich decyzji a nie machiny korporacyjnej. Masz totalne klapki na oczach - non stop jesteś zarzucana przez dziewczyny przykładami osób, które pracują w korporacjach i mają się dobrze, ale Ty wiesz lepiej i znasz jedną oczywistą prawdę. Dlaczego jesteś do niej taka przywiązana? Może czujesz się lepsza, bo Ty jesteś mądra i do korporacji nie poszłaś i nie pójdziesz?
Mam mnóstwo znajomych, którzy pracują w korporacjach i mimo upływu lat, awansów - nikt z nich się nie zmienił, nie przewróciło mu się w głowie. Sama pracuję w firmie korporacyjnej i gdy przyjeżdżam do Warszawy, gdzie mam siedzibę - żadna z tysiąca pracujących tam osób nie patrzy na mnie, jak na buraka z krakowskiej wsi, ani w inny obraźliwy i podkreślający swój status sposób.
I tylko nie pisz, że ,,ja najwidoczniej mam szczęście". To jest kwestia wykorzystania wpływu na swoje życie - trafiasz na ludzi, którzy Ci nie odpowiadają - albo ich wykreślasz z życia, jak możesz, albo ustawiasz asertywne relacje, żeby jak najmniej Ci szkodzili, a jak szkodzą, to nie mielisz tego w sobie non stop.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 07:40   #4888
2016070953
Konto usunięte

Masz rację Ineso wzięłam pod uwagę to ż eproblem jest w znajomych, ale..korop ma na nich wpływ bo się zachłysnęli nazwą, stategiami, dresscodem( jakby to w innym biurze niz korpo ktoś im zabraniał się ładnie ubrać). Widocznie Ty trafiłaś na ludzi którzy mają więcej rozumu, którym praca w takiej firmie nie przewróciła w głowie. Nie czuję się lepsza przez to że do korpo nie poszłam.
Tak samo na mnie się wiele osób poobrażało i poodwracało jak po studiach zaczęłam pracę, bo... jak byłam bez pracy na bezrobociu to byłam fajna koleżanką która ma gorzej od nich bo nie pracuje, a teraz to uznali że chodzę uśmiechnięta bo mam pracę, a tak nie jest. Reakcje ustawiam asertywnie i im czasem mówię to co mi się nie podoba - i ..oni mi mówią że coraz więcej osoób im zwraca uwagę o te zachowania, tylko ż eoni nic z tym nie robią.
Stary 2012-03-23, 07:58   #4889
nicRu
maszyna, nie człowiek

Beznadziejny tydzień, beznadziejny dzień, beznadziejna ja. To chyba powinno być moje hasło przewodnie na ten czas

Dlaczego tyle kobiet po zakochaniu się ma na oczach idiotyczne klapki, które ograniczają im widzenie świata bardziej niż te klapki, które mają konie by nie bać się samochodów?
Stary 2012-03-23, 08:24   #4890
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
http://swiatczytnikow.pl/pdf-sie-nie...df-splitmerge/ Kasiencja, Malla, zobaczcie jakie fajne formatowanie "kiepskich" pdfów

ooo, dzielenie dwukolumnowych artykułów naukowych jak to opanuję to na pewno się przyda, bo niektóre pdfy mają taki format że czytam bez problemu, ale z innymi strasznie się męczę.

chamstwo pisz do nich!

Soline, chyba ok, dopiero się uczę jeszcze tylko jednak to dla mnie dość nowy sposób picia. mimo wszystko malutko tej kawy wychodzi, mniej niż połowa kubka 0,2. jakbym chciała zrobić po dużej kawei dla 2 osób to musiałabym zaparzać 2 razy chyba.

Nicru co się dzieje?

ach to przeczucie... sprawdzić maila 20 minut przed wyjściem i dowiedzieć się że zajęcia odwołane... tylko po co ja wstawałam

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-03-23 o 08:34
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości