|
|
#4621 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Ja obserwować nie będę, ale może jeszcze kiedyś zajrzę
|
|
|
|
|
#4623 |
|
BAN stały
|
Ale przypałowe
Wstyd się lansować taką torebką ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Świeżutki post u popularnej szafiarki, a w nim.... http://3.bp.blogspot.com/-EzlXoGCoJU...s/s1600/13.jpg
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nawet jak dotyka to tylko troszeczkę i tylko zewnętrzną, boczną stroną - i praktycznie nie odciąża od ciężaru w żadnym stopniu.Makijaż i photoshop czynią cuda ! ;-O |
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami mam wrażenie, że ona się aby tak do zdjęć a potem rach ciach do auta szybko się przebrać w coś innego..
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
/edit: ok, juz wiem... Tamara;p Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2012-03-22 o 19:59 |
|
|
|
|
#4627 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Straszna jest i tyle, nawet photoshop się nie sprawdza ![]() Wygląd jak wygląd - mnie przerażają jej stylizacje. Więcej tam nie zajrzę |
||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lans jest ![]() O fuuuuuj Ale ona ma tam inne brwi.. i wogóle włosy.. i wszystko! Nie poznałabym jej.. Te zdjęcie jest dużo lepsze od tych, które dawniej miała. W tym sensie, że na tamtych mrużyła oczy i no same zresztą wiecie, a tutaj mnie pozytywnie zaskoczyła.
|
|
|
|
|
#4629 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ładna dziewczyna + ciekawa stylizacja = <3 A jak jednego i drugiego zabraknie, to nie wiem po co na takiego bloga wchodzić
Edytowane przez AshLeeVioLiniSt Czas edycji: 2012-03-22 o 20:26 |
|
|
|
|
#4630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4631 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przede wszystkim zadbaj o włosy i przytyj troszkę - ciuchy będą lepiej leżały (kwestia ich doboru to zupełnie inna sprawa).Jeden plus jest taki, że się uśmiechnęłaś - tamte smętne foty były okropne, z uśmiechem od razu lepiej. |
|
|
|
|
#4632 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ashley, wydajesz mi się strasznie złośliwą i zarozumiałą osóbką. Cały czas po Kamili jeździsz, a nie powiedziałabym, żebyś miała od niej lepszy gust
. Niezaprzeczalnie jesteś od niej ładniejsza, ale uroda to nie wszystko. Blog Kamili wprawdzie mi zupełnie nie podchodzi, ale po przeczytaniu kilku jej wypowiedzi w tym wątku mam do niej wielki szacunek.
|
|
|
|
#4633 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A nad gustem pracuję
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj byłam u fryzjera i swoje ostro ścieniowałam, co by się lepiej układały. Ważę na chwilę obecna 46 kg i mam 180 cm wzrostu. Nie udaję mi się przytyć. Ale nie mam na tym punkcie hopla i nie jojczę że jestem za chuda i muszę przytyć. |
|
|
|
|
#4635 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i Kasia Tusk nie pojawiła się w Marni, to niestety, nie będzię popytu Cytat:
![]() ech, żeby mieć conversy, to byłby dopiero lans!
|
|
#4637 |
|
nyan nyan ^^
|
Horse Fashion my love
od 10 minut ^^
|
|
|
|
#4638 |
|
Konto usunięte
|
widziałam dziś rozwalacza z kategorii ludzie "eleganccy - niezadbani"
pani, ok lat 40 wystrojona w szpilki róże panterkę i złoto, cóż z tego jak za paznokciami brud a włosy tłuste. makijaż przypominał odświeżany i noszony przez 2 tygodnie, jak te panie z Rozmów w toku straszne
|
|
|
|
#4639 |
|
BAN stały
|
Do Wizażanki, która dodała komentarz na moim blogu:
Ja wcale się nie uważam za jakiegoś guru modowego - właściwie dopiero zaczynam i mam pełną świadomość tego, że daleko mi do ideału, co nie zmienia faktu, że prawo do krytyki również mam. PS. Wszystkie komentarze są publikowane na moim blogu - konstruktywna krytyka jest jak najbardziej OK. ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Wspominając o tym blogu właśnie myślałam, że Wam się spodoba nie tylko w kategorii rozwalaczy
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2012-03-22 o 21:15 |
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mimo wszystko idąc czuje się te krawędzie i chyba na codzień średnio to wygodne. co do nowych zdj Kamili - wolałam te z kwiatami, za dużo ciała na tych nowych, jak dla mnie. no i wyglądają na mniej hm profesjonalne? ale fakt faktem, pod wzg mimiki twarzy to 100 razy lepiej niż wcześniej a co do Ashlee - nie musisz w każdym poście pisać jak Ci się czyjś blog nie podoba, wystarczy raz wyrazić swoje zdanie. |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie już któryś raz widzę na wizażu, że wpada jakaś szafiarka i pozuje na ekspertkę od stylizacji i ogólnie co to nie ona. A wcale jakoś powalająco na swoim blogu nie wygląda
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3308559 4]widziałam dziś rozwalacza z kategorii ludzie "eleganccy - niezadbani"
pani, ok lat 40 wystrojona w szpilki róże panterkę i złoto, cóż z tego jak za paznokciami brud a włosy tłuste. makijaż przypominał odświeżany i noszony przez 2 tygodnie, jak te panie z Rozmów w toku straszne [/QUOTE]Co do paznokci ostatnio jestem wyrozumiała... mam nową pracę i teraz mam szkolenia, dużo biegam po produkcji, dotykam różnych metalowych, często brudnych rzeczy, rękawiczki mam całe od nich brudne i nawet pod paznokcie się dostaje. I domyć się nie da, dziś po prostu obciełam pazury na całkowite zero... Więc czasem ktoś ze względu na specyfikę pracy może mieć taki problem - wiadomo, trzeba z tym walczyć ale czasem tak już jest. Włosy też niektórym to sie w pare godzin podobno przetłuszczają (nie wiem dokładnie, nie znam się, ja mam suche jak wiór) ale makijazu to juz nie rozumiem... |
|
|
|
#4644 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rozumiem kompletnie czegoś takiego |
|
|
|
|
#4647 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętam jak byłam na wakacjach, spacerowałam w nadmorskiej miejscowości w japonkach, zahaczyłam o coś i... się rozpadły. Musiałam wracać na boso po bruku
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nic lepszego nie prezentujesz na swoim blogu więc po co ta złośliwość ?
|
|
|
|
|
#4650 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

i czy potem nie jest tak że boli pieta, bolą palce bo środek nie ma oparcia

. Niezaprzeczalnie jesteś od niej ładniejsza, ale uroda to nie wszystko. Blog Kamili wprawdzie mi zupełnie nie podchodzi, ale po przeczytaniu kilku jej wypowiedzi w tym wątku mam do niej wielki szacunek.