|
|
#721 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rurki
Cytat:
![]() Cytat:
Niezla cena
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
a ja wczoraj zakupiłam kiolejna pare..:P tym razem czarne z ZARY na kieszonkach gdzieniegdzie czarne cekinki
sliiiiiiiiiczneeee. . . a cena tylkooooo 149 zł.. byyłam w szoku ze tak tanio kupie kiedykolwiek spodnie w których sie zakocham. .
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
głupie pytanie ...ile wasze rurki maja w nogawkach na końcu???
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że się nie powtórzę.
![]() Dopiero dzisiaj trafiłam na Wasz wątek Jakiś miesiąc temu kupiłam sobie rurki w H&M za 79 zł (podobno są tu popularne ). Są z fajnego materiału, bo nie rozciągają się (a u mnie to norma - każde spodnie po czasie zaczynają na mnie wisieć Ale strasznie się brudzą - tzn. przyciągają paprochy. Czy jest na to jakiś sposób?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#725 |
|
Przyczajenie
|
sa fajne..
ale zależy na kim i do czego.. ![]() do kozaczkow.. szpilek i itp.. petarda ! ale do jakis adidasow czy czegos takiego w zyciu bym nie zalozyla ![]()
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Przezłośliwa spróbuj może z daleko psiknąć je delikatnie lakierem do włosów
ja tak robię ,gdy zakładam spódniczkę ,żeby mi się nie przyklejała do rajstop ,wtedy one się nie elektryzują myślę ,że to przylepianie paprochów chyba też ma jakiś związek z elektryzowaniem
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
su$ka - w sumie ma to sens, tak na chłopski rozum.
Że też na to nie wpadłam. ![]() Jednak lakier zawiera alkohol - nie odbarwi mi spodni?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam kilka fajnych rurek, mam nadzieje, że jeszcze ich nie było
![]() Z Deener |
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1166896174 - śliczne
A czy któraś z Was ma zdjęcie tych szarych rurek z H&M?
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny lubicie takie niziutkie spodnie? Ja osobiscie uwielbiam biodrowki, ale nie takie żeby przy pochylaniu wyłaził mi tyłek ![]() Widziałam już kilka osób, którym to nie przeszkadza jak mają wszystko na wierzchu.
|
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nawet jak nie są tak bardzo niskie to przy siadaniu mi zjeżdżają bo taka mam pupę(kobiecą )
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny plus wystającej pupy.
|
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam duży tyłek ale jestem mała [w sensie niska] i nawet spodnie z typowo niskim stanem u mnie sięgają wcale nie tak nisko.
Ale to chyba nie tak źle, nie przepadam za prezentowaniem tyłkapublice
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
coś mi sie zdaje że jakieś porządki robili i ja trafilam chyba po tych porządkach jak ich jeszcze inne dziewczyny nie dorwały ![]() strasznie wszystko przyciągają ;/ ale nie wiem czy tu chodzi o elektryzowanie hmm mi sie wydawalo ze po prostu taki rodzaj materialu ze wszystko na nim widać ale może macie racje.. Przezłośliwa jakbyś spróbowała z tym lakierem to daj znac jak sie to sprawdza
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wiele czarnych ubrań i tylko na tych spodniach coś takiego się dzieje ... Wydaje mi się, że one poważnie przyciągają. Boję się trochę lakieru, bo ten który mam w domu zawiera alkohol - nie chcę mieć jasnych plam na spodniach. Jak na razie jedny sposób, to odwracanie ich na prawą stronę tylko wtedy kiedy chcę je założyć. No ale i tak to nie jest rozwiązanie problemu. Podobno są jakieś płyny do płukania przeciwko elektryzowaniu się ... Sama nie wiem ... PannaM - a w jakim kolorze masz spodnie? Czarne czy szare
|
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Moze warto by je było ręcznie przeprać i do płukania dodać płynu do płukania np Silan czy coś takiego?? Wiadomo że do prania w pralce się dodaje ale u mnie ten sposób skutkuje...
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie ja je chceeeee
|
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
oo uważam ,że pomysł z tym płynem do płukania jest bardzo dobry
|
|
|
|
|
#740 |
|
Rozeznanie
|
ja tez odwracam jak nie chodze ale to nie rozwiązuje problemu bo jak siadam na czymkolwiek "mechatym" to jestem cala w paproszkach :/
ja swoich jeszcze nie prałam więc nie wiem czy coś pomoże płukanie w takim płynie..może coś pomoże ![]() też mam czarne..mysle ze na szarych byłoby mniej widać.. |
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja szarych w ogóle nie widziałam. Nie wiedziałam nawet o ich istnieniu.
Dopiero na tym wątku dowiedziałam się, że rurki z H&M są popularne i że jest szara wersja. Chciałabym sobie dokupić.
|
|
|
|
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
A powiedzcie mi, czy to ładnie wygląda?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1166896174 Bo na mnie rurki identycznie wyglądają i myślałam, że to tak, jakbym miała koszmarnie krzywe nogi (no takie na beczce toczone)... |
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Rurki właśnie najlepiej wyglądają na takiej figurze - im chudsze nogi tym lepiej. To taki typowy rurkowy klimat.
Ja mam bardziej kobiecą figurę i o ile normalnie jestem z niej zadowolona, to do rurek wolałabym bardziej kościste nogi. To zależy jaki efekt chcesz uzyskać .. Ja uwielbiam noszenie rurek w takim rockowym stylu.
|
|
|
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo ja się bałam przez to rurki nosić - myślałam, że wszyscy będą się śmieli z moich krzywych nóg...
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie ma najmniejszego problemu. Ja bałam się nosić rurki, bo mam troszkę w biodrach, ale o dziwo - wyszczupliły mnie.
Więc nie ma zasady - najlepiej przymierzyć i zapytać kogoś o zdanie.
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
no to wklejam fotkę swoich pierwszych rurek ,to te czarne z terranovy
ale obawiam sie ze bede musiała je oddac siostrze ,bo ja mam zbyt krągłe biodra i w ogóle jeszcze bardziej mnie niestety skracają a szkoda ,bo są naprawdę fajne powiedzcie szczerze co sądzicie ,bo nie chce wyjść na ulice i ,żeby wszyscy mnie wytykali palcami ;/ dodam ,ze na fotce wyszłam juz wyjątkowo grubo ,waże jakies 48kg ,a tutaj wyglądam jak słoń nie wiem ,moze one mnie po prostu pogrubiaja ehh...
Edytowane przez su$ka Czas edycji: 2006-12-24 o 21:59 |
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
su$ka, one sa chyba na ciebie za obszerne, bo rzeczywiscie najciekawiej to nie wygladaja
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wydaje mi się, że one są za duże na Ciebie. Na pewno za szerokie w okolicach kolan. Brzydko się marszczą. Zanieś je do krawcowej na zwężenie, albo oddaj siostrze. Obawiam się, że nie jest to udany model rurek i dlatego układają się nieładnie.
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
W styczniowym Avanti kilka stron samych rurków
Tak dla informacji
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucę jeszcze jedną fotkę z całym zestawikiem ,proszę o szczere opinie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Niezla cena

w których sie zakocham. .

). Są z fajnego materiału, bo nie rozciągają się (a u mnie to norma - każde spodnie po czasie zaczynają na mnie wisieć
Czy jest na to jakiś sposób?

ja je chceeeee