![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i nie tylko - LIPIEC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
cos za zapaszek yr i/lub covet? zapraszam do obu watkow
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Lutka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Mother of Cats
|
Niestety, niczego nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, z Twoich watkow interesuja mnie:
peeling do ciala odlewka Smell Bent Reindeer Games Harris Joanne, Dżentelmeni i gracze, Warszawa 2006 (368 s., oprawa miękka, stan bdb, książka przeczytana raz) ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- A moge dostac 10ml reniferka? ![]()
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
witam
odpisałam u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Skusiłaś mnie:
Chanel: No 19 EDP (1,7 ml) R Tauer, Incense Extreme M. Williamson, Incense Costes (1 ml) L'Artisan, Mechant Loup Gucci, Gucci pour Homme Satellite, Padparadscha ja jeszcze mogę oddać Jicky, jak chciałaś i zwolniły się S.Lutens A la nuit a r ok. 1,2ml Poison Dior r b/a ok 1,5ml ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Jak najbardziej pasuje ![]() Ninfeo Mio dostaniesz gratis To ja piszę PW z danymi, jeśli chcesz wyślę pierwsza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
niestety, ja jestem zdecydowanie beige... dziękuję za wiadomość
![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
cos za Molinard: Teck?
![]() |
#102 |
Mother of Cats
|
Niestety, wypatrzyłam tylko tusz Bell, a to jednak za mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Mother of Cats
|
O TU są, pod recenzją
![]() Na mnie, niestety, herbaty nie ma. Zapach jest naprawdę udatnie poskładany, ale dla mnie zbyt męski (piszę to z pewną konsternacją, bo zazwyczaj głoszę, że "płeć" zapachu zależy od osoby, która go nosi, ale tu określenie "zbyt męski" pasuje mi jak ulał). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nuty smakowite A tak nieśmiało zapytam czy jest możliwa odlewka tego cuda? za cos co sobie wybrałaś ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, nie gniewam się
![]() Mam nadzieję ze znajdzie nową właścicielkę, w całości ![]() Miłego dnia
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
może tym razem coś za Thierry Mugler: Alien Aqua Chic (8/10 ml), Dsquared2: She Wood Golden Light Wood (1,1 ml) F, A Tom Ford: Black Orchid (1 ml) F, A Tom Ford: Jasmin Rouge (1 ml) R, A
![]() |
#110 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
Niestety, nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Mother of Cats
|
Bardzo mi przykro, ale nie znalazłam nic dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
To sie od razu tu wpisze, bo na pierwszy rzut oka nie zajarzylam
![]() Nie sa to duze ilosci - ale moglabym oddac po uzywanym samplerku (zdj. jutro) * Norma Kamali: Incense * Sonoma Scent Studio: Fireside Intense oraz dodac nawet spora odlewke Jessica Simpson: Fancy Nights Ew. Chaman's Party - ale to chyba masz? Z wysylka to jeszcze nie wiem - moze za jakis czas bylaby krajowa, ale na razie w 100% nie moge obiecac. Jesli sie uda nam dogadac wymianke, postaram sie podac jakies terminowe konkrety. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() A za Fireside Intense podziękuję - to już byłby rozbój na Tobie w biały dzień ![]() ![]() Kcem ![]() Zgadza się, mam. I nie umiem nosić ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dzie tam rozboj?
To ja jeszcze pogrzebie, co tam w zanadrzu sie chowa. Moze jeszcze cos ciekawego dla Ciebie sie znajdzie. Dopisze sie jutro i ustalimy sobie, co z ta wysylka ![]() Bac sie nie trzeba, po poczta generalnie dobrze sie sprawuje, polecony funkcjonuje tak samo jak w PL. Ale zdzieraja ![]() Wiec nie zawsze sie oplaca. Uciekam juz ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() Dopisuje wiec.... do oddania sa jeszcze: Annayake - Undo pour Homme ok. 1,8ml TDC - Sel de Vetiver ok 2,2ml Demeter - Bonfire ok. 1ml J.Ch. Brosseau - The Brun (Col. Homme) ok. 1ml YSL - Nu EdT ok. 3,5ml i Norma ok. 1,8ml oraz oczywiscie wszystko z mojej listy blogowej ![]() Moze tam tez cos znajdziesz? Edit. tak Ci dopisuje te probki i zachecam do przegladania moich zasobow ![]() bo ja chetnie capnelabym jeszcze cos od Ciebie: * Chanel: Bois des Iles (0,2 ml) R, A * Serge Lutens: L'eau (1 ml) R, A * Thierry Mugler: Angel EDT (2,5 ml) R * Hermes: Kelly Caleche EDT (3/5 ml) Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-06-26 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
YR Fraîcheur Végétale de Cedre Bleu ?
![]() |
#118 |
Mother of Cats
|
Magdulenko, oddam z przyjemnością wszystko co wymieniłaś
![]() * Mechaty ok. 5/50 ml (jest tam tyle? oceń wprawnym okiem) * Chanel: Bois des Iles (0,2 ml) R, A * Serge Lutens: L'eau (1 ml) R, A * Thierry Mugler: Angel EDT (2,5 ml) R * Hermes: Kelly Caleche EDT (3/5 ml) U Ciebie podobają mi się: * Norma ok. 1,8ml ![]() * TDC – Sel de Vetiver ok 2,2ml * Demeter Fragrance – Christmas Tree * J. Simpson – Fancy Nigts * Jovoy – Boise * ewent. Molinard – Nirmala Czterech ostatnich nie znam, więc jeśli się da, to chciałabym małe ilości, ok. 1 ml, na spróbowanie w dosłownym sensie tego słowa ![]() Co sądzisz o powyższym? ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Przykro mi, niestety, nic ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2012-06-26 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj mi jeszcze prosze dzien lub dwa na pokombinowanie z mozliwoscia przesylkowa ![]() Jesli sie jednak z krajowa nie uda, bedziesz zainteresowana "zagraniczna"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Mother of Cats
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.