Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 09:00   #1321
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Madziuniusia masz tak jak mój TŻ, jak swego czasu pisał licencjat, to zamknął sie na 2 tyg. przed deadlinem w pokoju ze zgrzewką Tigerów. Ja tak nie umiem... za dużo planuje, układam, piszę stopniowo. A do szewskiej pasji doprowadza mnie to, że moja promotorka nie przeczytała 2 rozdziałów od października. W międzyczasie wyjechała sobie do USA i miała być naszym wsparciem i supportem a tu dupa. Nic nie pomogla. Wymaga tylko od nas a sama święta krowa.
wiecie jak bylo u mnie?
trzymala prace z pol roku.
ja dzownilam, pytalam, to powiedziala, ze praca na 4.
przychodze ja odebrac dwa tyg przed obrona, a ona do mnie - jednak 3, czegos jej brakuje.
mega sie wkurzylam!!!! wiem, ze juz ja zwolnili z uczelni, ale nie mam sily dochodzic swoego:|

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Właśnie zamówiłam zaproszenia Ostatecznie stanęło na tych z załącznika. Miały być inne nie raz wstawiane tu na forum z fioletową kokardką, ale te jakoś mi się bardziej spodobały. Tż też od razu stwierdził, że są lepsze. Takie proste, eleganckie to nic, że nie będzie w nich koloru przewodniego

bardzo ladne

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
No i pisałam maila do Pani u której byliśmy odnośnie dekoracji. W mailu załączyłam bukiet, który mi się podoba... Ale cena jaką mi za niego podała nie podoba mi sie ani trochę... 250-300 zł. Speszzal for ju w załączniku mój bukiet.
sliczny bukiet niestety.... cena jest taka, jak za bukiet.... moj jest wyceniony na 250 zł

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Dziekuje kochane za wszystkie opinie Wszystkie bardzo cenne Widze ze glosy podzielone, choc chyba z niewielka przewaga na calosc w ecru (tez bardziej ku tej wersji sie sklaniam po pierwszej przymiarce). I dlatego wymyslilam ze do kosciola pojde wlasnie tak, bez zadnych fioletowych dodatkow, a pozniej jak juz mnie nogi zaczna bolec w butach, to zaloze te fioletowe, do tego szarfe ( juz obgadalam z pania ze tak ja zrobi ze bede mogla w kazdej chwili ja zdjac i zalozyc) i fioletowe korale.
Myslicie ze takie rozwiazanie bedzie na miejscu czy zaczynam juz zdziwiac jak to moja siostra mowi
ja mialam faze przez jakis czas na ogladanie fotek slubnych i bardzo czeso w kosciele wszystko w bieli/ecru, a potem zmiana butow, sukni przepasana szarfa, zmiana bizu. a co tam, to twoj slub! masz sie czuj wyjatkow i robic wszystko zgodnie ze soba
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 09:01   #1322
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem , PMki z Kielc i okolic musze sie z Wami czyms podzielic (kopiuje z wątku PMki Kielce)

DZIEWCZYNY z całego serca polecam Anię ( https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...1&postco unt=16 - moje rzęsy) byłam wczoraj u niej na przedlużaniu rzęs, troche sceptycznie nastawiona, bo probowalam juz wielokrotnie (u innych pożal się boże "stylistek") za każdym razem efekty byl nie taki jakiego oczekiwalam, tym razem sie nie zawiodlam. Jestem pod wrazeniem profesjonalizmu. Jesli ogarne malowanie przy nich kreski to bede zakladac caly czas naprawde polecam poza tym Ania jest bardzo sympatyczna Miala zakładane Xtreme Lashes a to taki hmmmmm lexus rzęs

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Madziuniusia jak zdrówko ???
Dziękuję, ale ciągle nienajlepiej. Najgorzej, że dopiero dzisiaj po południu sie położę tak porządnie, żeby się wygrzać, bo wczoraj w pracy, wyszłam z niej rano i siedze juz z tą małą co się nią opiekuję. Także dopiero po południu wypocznę i może będzie lepiej.

Jaaakie rzęsy może i ja się skuszę

Edit: spojrzałam na cenę więc chyba odpada

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-03-23 o 09:03
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 09:10   #1323
Konto usunięte

Cytat:

Jestem Wrocilam wlasnie z przymiarki!!!

No i zdjecia strasznie kiepskie, ale mam nadzieje ze cos widzac...

slicznie wygladasz!!!!! bosko

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny mój dzień stał się jeszcze gorszy .. Mozecie myśleć, że jestem okropna, ale moja przyjaciółka, jedna z moich druhen, wlasnie dostała wiadomość,że dostała się na Erasmusa do Hiszpanii. Rzecz w tym, że rzuciła wszystkie swoje plany, zmieniła swoje poglądy o 189 stopni i to wszystko dla faceta, które poznała w klubie w Krk. Teraz do siebie latają, ale ja naprawdę nie popieram tego związku. Ten cały Hiszpan mi sie nie podoba, a ona ma klapki na oczach, bo to jej pierwszy facet. Jestem okropna, ale naprawdę miałam nadzieję, ze sie nie dostanie .. Obawiam sie, ze on ja tylko skrzywdzi. Jest 10 lat starszy, chce mieć dzieci, a ona jeszcze rok temu miała zupełnie inne plany Martwię się

dobrze, ze sie martwisz... powiedz jej to co czujesz, porozmawiajacie na spokojnie przy kawece. ja wiem, ze ona nie bedzie cie sluchac i pojedzie za nim. ale coz zrobic? bedzie wiedziala, ze ja uprzedzalas, ze sie balas.... a jesli cos nie wyjdzie, niech wie, ze ma w tobie wsparcie.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Naprawde?? Nie mówiąc już o tym, ze czesto uprawiaja seks bez zabezpieczenia, bo on "nie lubi" z gumką, a ona źle sie czuje po różnych tabsach !!!!!!!!
oj...troche to nieodpowiedzialne. oczywiscie, mi tez sie zdarza, ale staz zwiazku jest z deka dluzszy, wiec jak wpadne, to jakos dam sobie rade.
tekst faceta "ze gumka to jak lizanie cukierka przez papierek" jest bardzo czesty, ale bez przesady, robia teraz ultra cienkie prezerwatywy:|

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Zamówiłam na allegro. Znalazłam go kilka dni temu i kiedy ostatniej nocy mi się przyśnił, to od razu po pracy kliknęłam "Kup teraz"
Wstawiam zdjęcie z allegro: W zestawie jest bransoletka, kolczyki, dwa wisiorki (dłuższy i krótszy), ale ich nie użyję do ślubu oraz łańcuszek

super, lubie takie

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

[1=4954a58d51ec86267773d61 6769fc460e456ef28_5ff1090 286548;33080125]
i taki make up https://polki.pl/work/privateimages/...olki/59660.jpg mam zamiar pomalować się sama, więc już ćwiczę :P[/QUOTE]

wow! kreski dla mnie to ciemna magia:| zazdraszczam!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 09:14   #1324
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale jest podekscytowana, normalnie nie moge na miejscu usiedziec!! Suknia jest przecudna!!! Nawet mam wrazenie ze piekniejsza niz ta co ostatnio mierzylam choc to przeciez nie mozliwe

Juz jak pani rozsunela worek to podskakiwalam z radosci

Oczywiscie mimo ze zamowily najmniejszy rozmiar to i tak byla za duza, no ale na to bylam przygotowana

Poprzymierzalam kilka wynalazkow na glowe, i stanelo na tym czyms co na zdjeciach,, panie zgodnie stwierdzily ze jest ona wisienka na torcie

Jedyna rzecz nad ktora zaczelam sie zastanawiac to czy dawac te fioletowa szarfe czy nie, bo bez szarfy i z ecru butami tez wyglada cudnie, sama nie wiem. Prosze ocencie, ktory zestaw lepszy:

1. bez szarfy, ecru buty, i delikatne perelki ecru

czy

2. Fioletowa szarfa, fioletowe butki i fioletowy sznur perel?

Już dziewczyny to zauważyły, że suknia wydaje się być za długa albo szyta na dziewczynę o jakieś 15 cm wyższą (a jak mi się wydaje, to Ty do niskich dziewcząt nie należysz)
Nawet mój TŻ (a co sięzdarza rzadko bo on wielki antytalent w sprawach dotyczących wyglądu) stwierdził, że z tą długością sukni jest coś nie tak (porównał, że ta długość sukni powoduje, że wyglądasz jabyś do komunii szła nie do ślubu )
No, ale to nie zmienia faktu, że wybór sukni to strzał w dziesiątkę! Pięknie w niej wyglądasz i to co masz na głowie super do tego pasuje.
Jeśli chodzi o dodatki, to jestem za rozwiązaniem: do kościoła bez szarfy buty ecru, a potem jak zechcesz to założysz szarfę i zmienisz buty
Nie mogę się napatrzeć jak piękne włosy masz
Stary 2012-03-23, 09:37   #1325
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laski

Nawet nie wiecie jaka to radość obudzic się rano o godz 9 bez bólu w dobrym humorze itp

A ja dalej poszukuje fioletowych butów. I nic. Chyba jutro przed kinem pójdę na poszukiwania
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 09:39   #1326
MARGIDA
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki w ten pięknie słoneczny piąteczek
Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
oj Margidko uwielbiam Cię za to A propos sukienki:
sukienki dla niej, a znalazłyśmy dla mnie na poprawiny

a za sukienkę

Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, choć skończyłam rozmowę na Skypie z naszą wspólną przyjaciółką i okazało się, ze ona ma dokładnie takie same uczucia względem tego Hiszpana A dziewczyna, czy taka młoda? 23 lata, tylko długo nie mogła sobie znaleźć faceta, dlatego obawiam się, że na tego rzuci się jak głupia .. Poza tym, zawsze chciała brać slub, jeszcze pół roku temu mi mówiła, ze ślub w naszym rodzinnym mieście będą kiedyś mieli, a pare dni temu powiedziała, ze Hiszpan slubu nie chce i jej właściwie też nie zalezy .. Naprawde?? Nie mówiąc już o tym, ze czesto uprawiaja seks bez zabezpieczenia, bo on "nie lubi" z gumką, a ona źle sie czuje po różnych tabsach !!!!!!!!
niedobrze
porozmawiaj z nią koniecznie, niech się przynajmniej dziewczyna zabezpiecza

Cytat:
Dziekuje kochane za wszystkie opinie Wszystkie bardzo cenne Widze ze glosy podzielone, choc chyba z niewielka przewaga na calosc w ecru (tez bardziej ku tej wersji sie sklaniam po pierwszej przymiarce). I dlatego wymyslilam ze do kosciola pojde wlasnie tak, bez zadnych fioletowych dodatkow, a pozniej jak juz mnie nogi zaczna bolec w butach, to zaloze te fioletowe, do tego szarfe ( juz obgadalam z pania ze tak ja zrobi ze bede mogla w kazdej chwili ja zdjac i zalozyc) i fioletowe korale.
Myslicie ze takie rozwiazanie bedzie na miejscu czy zaczynam juz zdziwiac jak to moja siostra mowi
kochana, jak oglądała zdjęcia, to nie mogłam się zdecydować, który zestaw bardziej mi się podoba
rozwiązanie ze zmianą dodatków podoba mi się najbardziej

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

@ mi się spóźnia, czy to może być wynikiem intensywnych ćwiczeń na aerobiku?

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33091253]
ja was pozdrawiam z goraczka...siedze pod koldra ledwo zywa... wczoraj pojechalam jeszcze ostatkiem sil kupic butki sobie na wiosne, zalacze

ide was poczytac[/QUOTE]
zdrówka życzę

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 09:44   #1327
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się słonecznie mimo, że rano było takie mleko, że świata nie bylo widać.
Cytat:

Oczywiscie mimo ze zamowily najmniejszy rozmiar to i tak byla za duza, no ale na to bylam przygotowana

Jedyna rzecz nad ktora zaczelam sie zastanawiac to czy dawac te fioletowa szarfe czy nie, bo bez szarfy i z ecru butami tez wyglada cudnie, sama nie wiem. Prosze ocencie, ktory zestaw lepszy:

czy

Marylko, ta suknia jest dla Ciebie idealna. Z szarfą, czy bez (do mnie chyba bardziej przemawia bez szarfy) wygląda bosko
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 09:58   #1328
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Ale jest podekscytowana, normalnie nie moge na miejscu usiedziec!! Suknia jest przecudna!!! Nawet mam wrazenie ze piekniejsza niz ta co ostatnio mierzylam choc to przeciez nie mozliwe

Poprzymierzalam kilka wynalazkow na glowe, i stanelo na tym czyms co na zdjeciach,, panie zgodnie stwierdzily ze jest ona wisienka na torcie

czy

Zdecydowanie bez szarfy i buty ecru . Pięknie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem , PMki z Kielc i okolic musze sie z Wami czyms podzielic (kopiuje z wątku PMki Kielce)

DZIEWCZYNY z całego serca polecam Anię ( https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...1&postco unt=16 - moje rzęsy) byłam wczoraj u niej na przedlużaniu rzęs, troche sceptycznie nastawiona, bo probowalam juz wielokrotnie (u innych pożal się boże "stylistek") za każdym razem efekty byl nie taki jakiego oczekiwalam, tym razem sie nie zawiodlam. Jestem pod wrazeniem profesjonalizmu. Jesli ogarne malowanie przy nich kreski to bede zakladac caly czas naprawde polecam poza tym Ania jest bardzo sympatyczna Miala zakładane Xtreme Lashes a to taki hmmmmm lexus rzęs

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Madziuniusia jak zdrówko ???
Ja też się umówiłam do Ani, idę za tydzień . Jak przeczytałam Twoją pozytywną opinię to tym bardziej nie mogę się doczekać

Nena Twój TŻ genialnie wygląda w trampkach i w tym garniaku. Co prawda, tak jak większość dziewczyn mojego TŻta nie widzę w takim zestawie ale do waszej koncepcji ślubu bardzo pasuje

Zdecydowałam się już na suknię . Jest to Julia Rosa 302, ta muślinowa, którą już kiedyś pokazywałam. I do tego, jak jak mi doradzałyście, zamiast kwiatka pas . Powiem Wam, że jak ją ostatnio kolejny raz mierzyłam to zdecydowanie czuję, że to TA. Zawsze marzyłam o delikatnej, zwiewnej sukni z muślinu. I znalazłam . Nawet wczoraj byłam już w salonie z zamiarem zapłacenia zaliczki jednak dowiedziałam się, że w niedzielę ma być wyprzedaż sukni z kolekcji 2011 więc stwierdziłam, że zaczekam. Przyjadę, zobaczę, może znajdę coś dla siebie za połowę ceny a jesli nie to wtedy zamówię tą którą wybrałam.

Wybraliśmy też już zaproszenia. Będą takie jak chciałam, proste, klasyczne i eleganckie. TŻ się trochę zastanawia czy nie zbyt proste ale ja zawsze byłam zwolenniczką minimalizmu. Mam tylko dylemat: białe czy ecru? Początkowo byłam za ecru, ale do tych zaproszeń są białe koperty i strasznie się to gryzie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jr302_329_440.jpg (23,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg novo_zaproszenie_2.jpg (27,1 KB, 39 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:04   #1329
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

hej! Mnie dzisiaj rano dopadł stres przedślubny... reszta później!

Cytat:
Oj dziewczyny mój dzień stał się jeszcze gorszy .. Mozecie myśleć, że jestem okropna, ale moja przyjaciółka, jedna z moich druhen, wlasnie dostała wiadomość,że dostała się na Erasmusa do Hiszpanii. Rzecz w tym, że rzuciła wszystkie swoje plany, zmieniła swoje poglądy o 189 stopni i to wszystko dla faceta, które poznała w klubie w Krk. Teraz do siebie latają, ale ja naprawdę nie popieram tego związku. Ten cały Hiszpan mi sie nie podoba, a ona ma klapki na oczach, bo to jej pierwszy facet. Jestem okropna, ale naprawdę miałam nadzieję, ze sie nie dostanie .. Obawiam sie, ze on ja tylko skrzywdzi. Jest 10 lat starszy, chce mieć dzieci, a ona jeszcze rok temu miała zupełnie inne plany Martwię się
Rozumiem Cie doskonale. Moja kiedyś przyjaciółka poznała Araba, ale na Erazmusie. I to dla niego przerwała studia. Zamieszkała w Hiszpanii, robiła wszystko to na co on miał ochotę, aż w końcu po 2 latach się nią znudził, kopnał jej w dupę i z płaczem wróciła do polski. Teraz żyje ze sponsoringu, raz w miesiącu lata do dzianego kolesia na Majorkę (który ma żonę, 2 dzieci i 2 inne kochanki) i robi to na co on ma ochotę, w zamian za kasę, gadżety, wczasy, itp...bo nauczyła się wystawnego życia u boku dzianego Araba.
Nasza przyjaźń się skończyła, po moim trzecim szczerym ostrzeżeniu. Ona stwierdziła, że jej zazdroszczę i specjalnie chcę ją skłócić z tym Arabem. Jak się później okazało, miałam rację. Teraz niech robi co chce. Już mnie to nie rusza, ale ile nocy przepłakałam przez nią to moje...

Cytat:

O bardzo dobry pomysł, jednak uważam, ze te fioletowe korale są za ciężkie, trochę przytłaczają Ci dekolt. Te ecru mi się bardziej podobają, bo nie jest ich tak dużo.
No i ten stroik- wiesz, jak dla mnie jest za okazały. Wydaje się za ciężki. Ta aplikacja na górze niestety mi się nie podoba.

Cytat:
Jest to bardzo możliwe. Ja miałam zaniki @ zawsze w okolicy mistrzostw, kiedy bardzo ciężko i intensywnie trenowałyśmy z dziewczynami.

No to tak... dziś, po długiej przerwie, miałam koszmar ślubny. Horror po prostu. I to psychologiczny. tak mi siadł na psychikę, że rano poryczałam się jak bóbr.
Widziałam siebie w tym śnie w mojej sukni, wymyślonej fryzurze i make upie. I nic mi się nie podobało. Załamka.
Dzisiaj mam próbna fryzurę i zwątpiłam, nie wiem co chcę, nie wiem czy to będzie pasować, nie wiem nawet czy moja suknia do mnie pasuje Tak więc dopadło mnie
Jestem gruba, jestem brzydka i nie zasługuję i nie pasuję do takiego fajnego faceta jakim jest mój TŻ.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Zdecydowałam się już na suknię . Jest to Julia Rosa 302, ta muślinowa, którą już kiedyś pokazywałam. I do tego, jak jak mi doradzałyście, zamiast kwiatka pas . Powiem Wam, że jak ją ostatnio kolejny raz mierzyłam to zdecydowanie czuję, że to TA. Zawsze marzyłam o delikatnej, zwiewnej sukni z muślinu. I znalazłam . Nawet wczoraj byłam już w salonie z zamiarem zapłacenia zaliczki jednak dowiedziałam się, że w niedzielę ma być wyprzedaż sukni z kolekcji 2011 więc stwierdziłam, że zaczekam. Przyjadę, zobaczę, może znajdę coś dla siebie za połowę ceny a jesli nie to wtedy zamówię tą którą wybrałam.

Wybraliśmy też już zaproszenia. Będą takie jak chciałam, proste, klasyczne i eleganckie. TŻ się trochę zastanawia czy nie zbyt proste ale ja zawsze byłam zwolenniczką minimalizmu. Mam tylko dylemat: białe czy ecru? Początkowo byłam za ecru, ale do tych zaproszeń są białe koperty i strasznie się to gryzie.
Piękna suknia i bardzo ładne zaproszenia

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:08   #1330
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

Mam zaproszenia tego typu, wybrałam białe i wyglądają super. 2 godz. siedzieliśmy nad projektem, o mało do kłótni nie doszło co do wyboru czcionki i wierszyka

Radzę wybrać białe - nie będą gryźć się z kopertą.

Zaproszenia rozdane, wszystkim się podobały. Wyglądają bardzo elegancko i z klasą.
Wieczorem mogę wrzucić real foto po sporo mi zostało.

Miałam przyjemność oglądać w realu inne zaproszenia z allegro i nie wyglądały tak fajnie (tz. na aukcji super, ale gdy małam w ręce to było widać sporo niedociągnięć - co do przycięcia papieru, jakości druki czy poszarpanej kokardki)

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-03-23 o 10:09
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:11   #1331
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
TŻ był wczoraj u ciotki. Ona to jest taka, że zawsze muszą mieć wszystko najlepsze itd... I cos ciotka pyta TŻ czy mam już suknię, a TŻ, że tak, że w szafie wisi już sporo czasu. A ta ciotka na to, że uuu to zżółknie. Czemu mam wrażenie, że po ślubie będę obgadana, że miałam przeżółkłą kieckę?;]

Druga sprawa to to, że tak się zastanawiam, czy koniecznym jest żeby na stole PM stał ten taki główny bukiet. Nie wystarczy jak będą w wazonach bukiet mój i świadkowej??

No i pisałam maila do Pani u której byliśmy odnośnie dekoracji. W mailu załączyłam bukiet, który mi się podoba... Ale cena jaką mi za niego podała nie podoba mi sie ani trochę... 250-300 zł. Speszzal for ju w załączniku mój bukiet.
Dla mnie nie jest konieczny ten bukiet na stole młodych sama się zastanawiam czy coś takiego u mnie będzie zależy jak cenowo sie bedzie to przedstawiać
A bukiet jest po prostu śliczny właśnie czegoś takiego szukałam więc pozwolę sobie go zapisać co do ceny to wydaje mi się normalna za taki bukiet

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Właśnie zamówiłam zaproszenia Ostatecznie stanęło na tych z załącznika. Miały być inne nie raz wstawiane tu na forum z fioletową kokardką, ale te jakoś mi się bardziej spodobały. Tż też od razu stwierdził, że są lepsze. Takie proste, eleganckie to nic, że nie będzie w nich koloru przewodniego
bardzo ładne

Cytat:

Zaproszenia bardzo ładne ja też mam zaproszenia ecri, a koperty są białe mi to nie przeszkadza i jakoś specjalnie nie zwracałam na to uwagi
Stary 2012-03-23, 10:11   #1332
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Acha, no to teraz sie nie dziwie ze sie o nia marwisz.
Hmmm...hiszpan slubu nie chce, ale dzieci juz tak...no to tylko sie modlic zeby nie wpadla...choc z drugiej strony skoro sie na to godzi to rozsadnoscia nie grzeszy...a probowalas z nia na ten temat rozmawiac czy wolisz sie nie wtracac?
Wcześniej się nie wtrącałam, choć robiłam delikatne sugestie, że za bardzo się zmienia dla niego, że nie powinna rezygnować ze swoich planów, ale to jak grochem o ścianę. Cały czas miałam nadzieję, że z tym wyjazdem jej nie wyjdzie .. Teraz, gdy to już pewne, ze sie przeniesie, musze z nia porozmawiać. Po to by kiedys miec czyste sumienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
jak to w jednym filmie: Sex w gumce, to jak lizanie lizaka przez papierek (skojarzyło mi się wypowiedź z filmu, po przeczytaniu posta, a tą kwasję wypowiadał facet, nie pamiętam w którym to było filmie)
Pewnie i o naturalnych metodach nie myślą (choć i te są nieskuteczne)
Rozumiem, dlaczego się martwisz
Ja po prostu nie wiem, jak ona może być tak glupia Mówi, że dzieci chcą mieć za 2 lata, ale wydaje mi sie, ze jak za pare mcy wyjedzie, to za pół roku usłyszycie, ze bede ciocia!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dotk4 muszę cię zmartwić, ale niewiele zdziałasz Nie raz przechodziłam podobne sytuacje z moją przyjaciółką, która usilnie chce kogoś mieć i bierze, co się nawinie... Niestety dopóki sama się nie przekona to każdy jest wielką miłością, dla której zmienia wszystkie plany. Z zabezpieczeniem u niej też tak wyglądało przy którymś, ale ona zaczęła wtedy tabsy brać.
Moim zdaniem fakt, że to jest jej pierwszy facet, a on miał wiele partnerek działa tylko i wyłącznie na jej niekorzyść. Poza tym, on jest Hiszpanem, a ona zawsze miała dziwne cisnienie na obcokrajowców. Poza tym, poznali się w klubie, gdzie godzinę wczesniej całowała się z Francuzem! Z tym, ze z nim kontakt po jakims czasie sie urwal, a z Hiszpanem nie Czy to Wam brzmi jak poczatek dobrego zwiazku?

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Rozumiem Cie doskonale. Moja kiedyś przyjaciółka poznała Araba, ale na Erazmusie. I to dla niego przerwała studia. Zamieszkała w Hiszpanii, robiła wszystko to na co on miał ochotę, aż w końcu po 2 latach się nią znudził, kopnał jej w dupę i z płaczem wróciła do polski. Teraz żyje ze sponsoringu, raz w miesiącu lata do dzianego kolesia na Majorkę (który ma żonę, 2 dzieci i 2 inne kochanki) i robi to na co on ma ochotę, w zamian za kasę, gadżety, wczasy, itp...bo nauczyła się wystawnego życia u boku dzianego Araba.
Nasza przyjaźń się skończyła, po moim trzecim szczerym ostrzeżeniu. Ona stwierdziła, że jej zazdroszczę i specjalnie chcę ją skłócić z tym Arabem. Jak się później okazało, miałam rację. Teraz niech robi co chce. Już mnie to nie rusza, ale ile nocy przepłakałam przez nią to moje...
Naprawdę mam nadzieję, że w przypadku mojej przyjaciółki będzie happy end, ale naprawdę ciężko mi w to uwierzyć. jest wiele rzeczy, które składają się na taki czy inny obraz i po prostu obawiam się, że facet znajdzie sobie kiedys inna, a ja kupie w dupe Poza tym, sa ze soba juz jakis czas, był pare razy w PL i było pare okazji, zeby sie poznac. I gdybysmy ze znajomymi pewnego dnia nie zaciskali, to bysmy go nawet na oczy nie widzieli. Ale ciężko powiedziec, ze go znam, bo spotkanie trwalo pare minut, gdzie okazało się, że jego angielski pozostawia wieeeele do zyczenia. Wiec po pierwsze, JAK oni ze soba rozmawiaja?! Po drugie, ydaje mi sie, ze gdy jest sie zakochanym (a ona twierdzi, ze jest), to raczej sie wszystkim znajomym swojego partnera pokazuje itp. A ona wrecz przeciwnie, jakby wiedziala, ze cos jest z nim nie tak!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:12   #1333
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

No to tak... dziś, po długiej przerwie, miałam koszmar ślubny. Horror po prostu. I to psychologiczny. tak mi siadł na psychikę, że rano poryczałam się jak bóbr.
Widziałam siebie w tym śnie w mojej sukni, wymyślonej fryzurze i make upie. I nic mi się nie podobało. Załamka.
Dzisiaj mam próbna fryzurę i zwątpiłam, nie wiem co chcę, nie wiem czy to będzie pasować, nie wiem nawet czy moja suknia do mnie pasuje Tak więc dopadło mnie
Jestem gruba, jestem brzydka i nie zasługuję i nie pasuję do takiego fajnego faceta jakim jest mój TŻ. [COLOR="Silver"]
Gosza, to tylko stres - głowa do góry będzie dobrze

Stary 2012-03-23, 10:14   #1334
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem gruba, jestem brzydka i nie zasługuję i nie pasuję do takiego fajnego faceta jakim jest mój TŻ.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Piękna suknia i bardzo ładne zaproszenia
Nie gadaj głupot bo Cię tu ustawimy do pionu
Masz piękną suknię, fruzyra na pewno będzie śliczna a Ty i TŻ jesteście dla siebie stworzeni, każde z was zasługuje na siebie nawzajem. I tego się trzymaj!

Dziękuję za miłe słowa na temat sukni

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mam zaproszenia tego typu, wybrałam białe i wyglądają super. 2 godz. siedzieliśmy nad projektem, o mało do kłótni nie doszło co do wyboru czcionki i wierszyka

Radzę wybrać białe - nie będą gryźć się z kopertą.

Zaproszenia rozdane, wszystkim się podobały. Wyglądają bardzo elegancko i z klasą.
Wieczorem mogę wrzucić real foto po sporo mi zostało.

Miałam przyjemność oglądać w realu inne zaproszenia z allegro i nie wyglądały tak fajnie (tz. na aukcji super, ale gdy małam w ręce to było widać sporo niedociągnięć - co do przycięcia papieru, jakości druki czy poszarpanej kokardki)
Póki co skłaniam się chyba ku białym.
Ja również zamówiłam w sumie 4 próbki zaproszeń od różnych sprzedawców i rzeczywiście, różnica jest ogromna. Jedne wyglądały dosłownie jak zrobione z papieru z bloku technicznego.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:17   #1335
maruda80
Zakorzenienie

Koleżanka z podstawówki wyjechała zarobkowo do Grecji (6 lat temu to było)
Poznała tam Greka, góry jej obiecywał. Zostawiła dla niego męża.
Po niecałym roku wróciła z podkulonym ogonem ... w ciąży.
Facetowi się znudziła i ją zostawił.
Teraz jest sama z dzieckiem i po rozwodzie, ale cały czas się łudzi że facet (grek) do niej wróci... (płaci alimenty i odwiedza czasem dziecko)

Stary 2012-03-23, 10:29   #1336
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

czy

Bardzo fajnie wyglądasz moim zdaniem lepiej w wersji bez szarfy i z butami ecru. Poza tym zgadzam się z dziewczynami że suknia nieco za długa.

Cytat:

Suknia ładna, zaproszenia też, ja lubię prostotę. Brałabym białe zaproszenia.

Muślinowe suknie są super, ja odkąd brzymierzyłam pierwszą taką suknię, bardzo lekką, wiedziałam że taką chcę, w innych po prostu czułam się przytłoczona. Miałam co prawda kilka zawahań w stronę koronkowych rybek, ale szybko mi przeszły.

Cytat:
Nie martw się i nie stresuj na pewno wszystko będzie cudownie, fryzura próbna pewnie tylko Cie w tym utwierdzi. Koszmary senne związane ze ślubem to chyba norma, a Tobie już naprawdę niewiele czasu zostało, więc stres pewnie rośnie.
Nie wiem, jak wyglądasz, ale myślę, że nie ma takiego dramatu, w jaki popadłaś po tym koszmarze () i tworzycie na pewno z TŻem piękną parę.

Dziewczyny ponawiam prośbę, bo prawie nikt się nie wypowiedział - co myślicie o muślinowej sukni i butach koronkowych? Czy to pasuje (nie mam granatowego paska)?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_sincerity_3517-_36_38_185_empire.jpg (21,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg menbur-4096-66.jpg (35,3 KB, 23 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:38   #1337
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie wyglądasz moim zdaniem lepiej w wersji bez szarfy i z butami ecru. Poza tym zgadzam się z dziewczynami że suknia nieco za długa.

Muślinowe suknie są super, ja odkąd brzymierzyłam pierwszą taką suknię, bardzo lekką, wiedziałam że taką chcę, w innych po prostu czułam się przytłoczona. Miałam co prawda kilka zawahań w stronę koronkowych rybek, ale szybko mi przeszły.

Nie martw się i nie stresuj na pewno wszystko będzie cudownie, fryzura próbna pewnie tylko Cie w tym utwierdzi. Koszmary senne związane ze ślubem to chyba norma, a Tobie już naprawdę niewiele czasu zostało, więc stres pewnie rośnie.
Nie wiem, jak wyglądasz, ale myślę, że nie ma takiego dramatu, w jaki popadłaś po tym koszmarze () i tworzycie na pewno z TŻem piękną parę.

Dziewczyny ponawiam prośbę, bo prawie nikt się nie wypowiedział - co myślicie o muślinowej sukni i butach koronkowych? Czy to pasuje (nie mam granatowego paska)?
mi jakos to nie pasuje. Za bardzo się gryzie.

Dziewczyny mam pytanie, czy zabieg mikrodermabrazji można powtarzać w odstepach 7 dniowych? Mam groupona i niestety aby się wyrobić z 3 wykupionymi zabiegami muszę je mieć co tydzień. Nie wiem czy nie jest to za często....

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2012-03-23 o 10:41 Powód: dopisek
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:42   #1338
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Mnie jakoś to ze sobą nie współgra ;/ Materiały zbyt się od siebie różnia moim zdaniem.

dziewczyny, spojrzałam w kalendarz i sie zorientowalam, ze dzis mamy z TZem 3 miesiące do slubu!!!!!!!!!!

edit.
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, czy zabieg mikrodermabrazji można powtarzać w odstepach 7 dniowych? Mam groupona i niestety aby się wyrobić z 3 wykupionymi zabiegami muszę je mieć co tydzień. Nie wiem czy nie jest to za często....
"Zazwyczaj trzeba przeprowadzić od 2 do 10 zabiegów (średnio 5) w odstępach od 1 tygodnia do 4 tygodni (co 7 - 10 dni w zabiegach odmładzających i 4 tygodnie w leczeniu trądziku). Zależy to od wskazań i oczekiwań pacjenta. Po każdej mikrodermabrazji poprawa jest coraz bardziej widoczna. W celu podtrzymania i utrwalenia uzyskanych wyników zaleca się co 4 - 6 tygodni ponowne wykonanie mikrodermabrazji."

Edytowane przez D0tk4
Czas edycji: 2012-03-23 o 10:44
Stary 2012-03-23, 10:44   #1339
(kicia)
Zakorzenienie

goszaKochanie będziesz śliczną PMka i najlepszą żonka dla Twojego TŻ jesteśmy z Tobą i nie gadaj głupot
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:00   #1340
nena1984
Zakorzenienie

przyszedł kolejny welon
(to już trzeci w mojej ślubnej karierze, ale jak to mówią, do trzech razy sztuka, bo ten jest chyba właśnie taki jakiego szukałam)
Od tego, który już wisi w mojej szafie różni się tym, że jest wykonany z cieńszego tiulu, który nie jest sztywny i lepiej się układa, jak delikatna mgiełka.

Wiecie co... zadzwoniła do mnie pani od dekoracji ślubnych
Jakoś ze dwa miesiące temu napisałam do niej maila, takiego orientacyjnego, jakie ceny itp. Pani chyba nie ma własnej firmy, bo jak zapytałam o adres biura, to powiedziała że ona na codzień pracuje w innej branży a dekoracją zajmuje się hobbystycznie Generalnie chwilę pogadałyśmy i zaproponowała dekorację naszego kościółka. Powiedziała, że robi także bukiety. Zapytałam oczywiście o anemony, powiedziała: no way. Bo hurtownia musiałaby zamówić ich kilkaset i do dnia slubu trzymać w chłodni (są bardzo delikatne). Chyba żebym się zdecydowała na dekorację z nich w kościele czy na sali. Chciałabym bardzo rzecz jasna, ale to olbrzymi koszt. Zaproponowała kilka innych białych kwiatków z czarnym środkiem, ale oczywiście zapomniałam już ich nazw. Jeden był na o...

Cytat:

świetny wybór
z pasem będzie prezentować się szałowo

Cytat:
głupol, a lańska w dupkę to Ty czasem nie chcesz ??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:04   #1341
marylka80
Zadomowienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33091253]nie wiem co gorsze, ginekolog czy dentysta.
pojade troche zartem.
znajoma poszla do dentysty ostatnio:
dentysta - jak sie czujemy?
ona - wole rodzic dzieci, niz leczyc zeby
denstysta - to niech sie pani zastanowi, bo nie wiem jak mam fotel ustawic

- taki zarcik z rana

ja was pozdrawiam z goraczka...siedze pod koldra ledwo zywa... wczoraj pojechalam jeszcze ostatkiem sil kupic butki sobie na wiosne, zalacze

ide was poczytac[/QUOTE]

Butki sliczne, a z kawalu usmialam sie do lez

Cytat:

Wg mnie pasuja jak najbardziej. Butki cudne, tez je rozwazalam, ale bez piety ale nie maja juz ich. Dobrze by bylo zebys je zmierzyla, bo ja ostatnio kupilam 3 pary z Menbura i 2 znich byly nie do chodzenia, i wlasnie chodzilo o to wyciecie na palach. Jak masz mozlowosc to najpierw je przymierz. No i one chyba troche w zloty wpadaja wiec widzialabym wtedy te szrfe w kolorze butow i bedzie miodzio

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-03-23 o 11:06
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:05   #1342
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Jestem gruba, jestem brzydka i nie zasługuję i nie pasuję do takiego fajnego faceta jakim jest mój TŻ
Natychmiast przestań - jesteś cudna. Twój TZ wybrał Ciebie na swoją żonę, oboje jesteście wartościowi i podejmujecie świadome decyzje. Jestes super laska i za trzy tygodnie pokażesz wszystkim jacy jesteście szczęśliwi!!!

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:05   #1343
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:

gosza_m co ty za głupoty pleciesz jesteś śliczna dziewczyną i to ty jak najbardziej pasujesz do swojego Tż a jak będziesz inaczej myśleć to złoję ci
Cytat:
Mnie jakoś to ze sobą nie współgra ;/ Materiały zbyt się od siebie różnia moim zdaniem.

dziewczyny, spojrzałam w kalendarz i sie zorientowalam, ze dzis mamy z TZem 3 miesiące do slubu!!!!!!!!!!
no to świętujemy
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:06   #1344
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

"Zazwyczaj trzeba przeprowadzić od 2 do 10 zabiegów (średnio 5) w odstępach od 1 tygodnia do 4 tygodni (co 7 - 10 dni w zabiegach odmładzających i 4 tygodnie w leczeniu trądziku). Zależy to od wskazań i oczekiwań pacjenta. Po każdej mikrodermabrazji poprawa jest coraz bardziej widoczna. W celu podtrzymania i utrwalenia uzyskanych wyników zaleca się co 4 - 6 tygodni ponowne wykonanie mikrodermabrazji."
dziękuję
I tak będę to robić po slubie, bo wczesniej nie było wolnego terminu
Stary 2012-03-23, 11:10   #1345
Konto usunięte

Cytat:

jakoś mi to nie pasuje

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:

Zdecydowałam się już na suknię . Jest to Julia Rosa 302, ta muślinowa, którą już kiedyś pokazywałam.
lubie prostote bardzo mnie zachwyciłą

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
przyszedł kolejny welon
(to już trzeci w mojej ślubnej karierze, ale jak to mówią, do trzech razy sztuka, bo ten jest chyba właśnie taki jakiego szukałam)
Od tego, który już wisi w mojej szafie różni się tym, że jest wykonany z cieńszego tiulu, który nie jest sztywny i lepiej się układa, jak delikatna mgiełka.
a moj jest na poczcie, cholercia!! ma goraczke ale mam tez chec pojsc po niego! ale zdrowy rozsadek mowi, abym nie szla....
Stary 2012-03-23, 11:13   #1346
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Zdecydowanie bez szarfy i buty ecru . Pięknie wyglądasz!

Ja też się umówiłam do Ani, idę za tydzień . Jak przeczytałam Twoją pozytywną opinię to tym bardziej nie mogę się doczekać

Nena Twój TŻ genialnie wygląda w trampkach i w tym garniaku. Co prawda, tak jak większość dziewczyn mojego TŻta nie widzę w takim zestawie ale do waszej koncepcji ślubu bardzo pasuje

zamawialam takie zaproszenia, nam się bardzo podbały i gościom również, a to kilka zdjęc, które zrobiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 1.jpg (19,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 3.jpg (17,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie 4.jpg (24,8 KB, 24 załadowań)
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:17   #1347
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wg mnie pasuja jak najbardziej. Butki cudne, tez je rozwazalam, ale bez piety ale nie maja juz ich. Dobrze by bylo zebys je zmierzyla, bo ja ostatnio kupilam 3 pary z Menbura i 2 znich byly nie do chodzenia, i wlasnie chodzilo o to wyciecie na palach. Jak masz mozlowosc to najpierw je przymierz. No i one chyba troche w zloty wpadaja wiec widzialabym wtedy te szrfe w kolorze butow i bedzie miodzio
Mówisz w złoto? To chyba nie moge ich wziac w ciemno bo złoto to mi się nie widzi... Nie wiedziałam że bywają niewygodne... Nie dotarłam jeszcze do sklepu w Krakowie w któym ponoć jest wybór tych butów, ciekawe czy tam będzie ten model, mierzyłam dopiero jedne tej firmy i były wygodne, ale miały za szeroką piętę.

Niestety nie mam opcji zmiany koloru tej szarfy, ona jest śmietankowa jak suknia, musiałabym szyć sama. Za to ostatnio tak sobie myślę, że albo jej nie włożę, albo spróbuję zawiązać ją na kokardę z tyłu. Tylko nie wiem co z tą broszką wtedy.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33093728]a moj jest na poczcie, cholercia!! ma goraczke ale mam tez chec pojsc po niego! ale zdrowy rozsadek mowi, abym nie szla....[/QUOTE]

Ja bym nie wytrzymała

Dzięki dziewczyny za opinie, musze przmeyślec kwestię butów raz jeszcze, te mnie po prostu zauroczyły, ale sama nie jestem pewna czy pasują.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:33   #1348
chocolate muffin
Rozeznanie

Witam się w piękny słoneczny dzień
Musze skończyć i jechać wydrukować zaproszenia dla rodziców. Nie wiem za bardzo jak je wykończyć, żeby jakoś ładnie wyglądały.

Cytat:

dziś mam wolne ale muszę się pouczyć i pojechac na przegląd z samochodem (ciekawe czy podbiją) więc d upa zbita
Może być.

Cytat:
Tak więc dopadło mnie
za takie myślenie. Wszystkie jesteśmy piękne i kropka.

Cytat:

Gryzie mi się to
Stary 2012-03-23, 11:37   #1349
a u d r e y
Wtajemniczenie

Goszu Kochana będziesz cudną Panną Młodą

Hiszpanie buszujący po krakowskich klubach są żenujący. Podrywają dziewczyny, mącą im w głowach, na facebooku piszą miłosne wyznania i zapraszają do siebie traktując dziewczyne jak maszynke do seksu. Wiem coś o tym- mam to samo Dotka z koleżanką moją

Zmykam bo mam dużo pracy, od kilku dni nie mam czasu na wizaż i nie wiem w ogóle osochosi
Miłego dnia
Stary 2012-03-23, 11:59   #1350
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Hiszpanie buszujący po krakowskich klubach są żenujący. Podrywają dziewczyny, mącą im w głowach, na facebooku piszą miłosne wyznania i zapraszają do siebie traktując dziewczyne jak maszynke do seksu. Wiem coś o tym- mam to samo Dotka z koleżanką moją
Nie chce stereotypami rzucać na lewo i prawo, ale miałam wczesniej trzy koleżanki/znajome, które związaly się z Hiszpanami, jedna nawet wyszła za niego zamąż. Zadna z tych par nie jest już razem ..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości