|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
heloł
![]() ja już na nogach coś mnie plecy od leżenia bolą ![]() czytałam o Madzi na interii - wcale mnie to nie dziwi, od początku pewna byłam że ta małpa ją zamordowała! aż pisać się nie chce na ten temat ![]() Dzisiaj na 11 muszę do szkoły jechac przekazać książki i info mojej zastępczyni, szkoda, ze o takiej godzinie bo idealnie na spacer z małym, no ale cóż... Pogoda sie świetna zapowiada, słonko świeci i już jest 9 stopni
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Baobabku, u mnie narazie mgła ale myślę że się to słoneczko i u mnie objawi
Zawsze jak kto mówi o spacerach z dziećmi, jest mi przykro... jakoś się doczekać nie mogę tych moich
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Strongwomen to czyli jestes zadowolona z tej podusi?moglabys mi jeszcze raz linka wrzucic,to nie bede musiala szukac A jak inne rzeczy co zamowilas?Jak z jakoscia? U nas tez juz piekne sloneczko.Az chce sie wstawac wczoraj bylo 21,5 stopni zbieram sie na praktyki,milego dzionka
|
#1744 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się nazywa lekarz z powołania ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za link Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Marzę o zmianie na coś w lepszym stanie, ale to by przesunęło nasze plany Malucha o rok-dwa. A tego nie chcę ![]() Aktualnie prawdopodobnie znów uszkodzeniu uległa tylna belka (oś). Kumpel męża, mechanik, zaproponował że wjadą na kanał i obejrzą, co tam mogło się stać. Jest jeszcze szansa, że to nie cała belka, a tuleje na końcach - wtedy to będzie raptem koło 200zł i nie wymagałoby nie wiadomo jakie naprawy Niestety mamy ogromnego pecha do samochodów i... ach, dobra, nie kraczę, bo zawsze wykraczę Cytat:
![]() Kochana, wiem co czujesz. My 1,5 roku temu byliśmy z naszą kotką na sterylizacji. Zabieg jeden z wielu, w teorii bezpieczny i pewny. Odebraliśmy Herę w takim stanie, w jakim był Wasz psiak. Taka bezwładna, z przygryzionym językiem na wierzchu. Serce mi się krajało. Ale szybko dochodziła do siebie. Po 4 dniach, na drugiej kontroli z rzędu, lekarz wykrył przepuklinę pooperacyjną - laski, prawie tam zemdlałam! Ona, taka biedna, znów pod nóż. I znów narkoza, osłabienie serduszka... Wracałam do domu zapłakana, płakałam póki nie pojechaliśmy po nią wieczorem. Odebraliśmy ją znów taką lejącą się, jeszcze słabszą, niż poprzednio. Nawet sobie nie wyobrażacie, jakie miała smutne oczy, kiedy nie miała zwyczajnie sił dojść do kuwety i nasiusiała na koc... Jakby chciała powiedzieć "Przepraszam, ale nie dałam rady". Aż teraz mam łzy, jak to piszę... Na szczęście wszystko skończyło się szczęśliwie, ale co wtedy przeżyłam, to moje... Także Kochana wiem, co czujesz - i życzę szybkiego powrotu psiaka do zdrowia!
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/wielofunkcyjna-pod...217332368.html zadowolona, chociaż mamy teraz ciasno w łóżku.
http://allegro.pl/szczotka-i-grzebie...195719095.html nie wydam opinii, bo nie otworzyłam tego żeby się nie kupiło. http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...220745170.html super, kolory fajne i taki porządny materiał. Żyrafki mam. http://allegro.pl/zestaw-kosmetyczny...208622713.html bardzo fajne, nożyczki takie te zaokrąglone z kuleczką są, pilniczek i obcążki. http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...210519651.html one są takie bardzo miękkie, takie licho tkane ale przyjemne np. do przytulenia ![]() i to chyba wszystko. Wózek ktoś kupił. ![]() ![]()
|
#1746 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(dżizas, czy to znaczy, że jestem nienormalna?! )Cytat:
Cieszę się jednak, że wciąż miło Ci się czyta ![]() Pisz choćby minuta po minucie! Cytat:
Cytat:
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że pary, które starają się o dziecko i nie mogą go mieć, można liczyć w milionach! A taka patologia wpada i za chwilę katuje dziecko Dzień dobry piątkowo! Uwierzycie, że fakt piątku w ogóle mnie nie cieszy?! Wczoraj usiadłam z notatkami, dojechałam do drugiej połowy i zwyczajnie zasnęłam ![]() Dziś już na dzień dobry zostałam wezwana do szefa, ale spotkanie było neutralne, nawet z lekką nutą pozytywizmu. Miła odmiana po ostatnim kryzysie... Miłego pięknego dnia! Ps. Wczoraj widziałam na spacerze dziewczynę z czarnym Buzzem... Zakochałam się jeszcze bardziej! ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Kurcze no! Jak na złość kilka dni przed
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, dzień dobry
w brodę sobie nie pluję, bo dobrze wiedziałam że może się sprzedać, widocznie miałam go jeszcze nie kupować, a wymarzony jasne że znajdę, nawet nowy będzie w rozsądnej cenie ![]() ten Isofix to jest te do fotelików? Ja nawet nie wiem co to jest wiec nie będę oceniać Twojej normalności. ![]() Aaby, rozumiem Twój "uczelniany ból", bo ja też mam nie dość, że notatki do nadrobienia to jeszcze egzamin mi się zbliża. I też nie mam żadnych sił, do tego by się za to zabrać. Tyle tylko, że jutro chyba nie mam lekcji, więc mam trochę lepiej. Gratuluję poprawki w zachowaniu szefa
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jak już przyjdzie czas kupna wózka, to znajdzie się jakiś w rozsądnej cenie Chociaż prawdę mówiąc przerażają mnie te ceny
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() Idziemy zaraz do dentysty na pierwszy przeglad malego Ciekawa jestem czy w ogóle otworzy buzie
|
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Wiosna dookoła aż chcę się skakać, a nie siedzieć w pracy...wczoraj byłam nie do życia, mam nadzieję, ze dziś będzie dużo lepiej!
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj jak maz do pracy wieczorem pojdzie to sie zabiore za wybieranie Mi tez bardzo podobaja sie Quinny Buzz, ale strasznie drogie sa nowe, patrze na uzywane na ebay Jedyne co mi sie w nich nie bardzo podoba to ta spacerowka, wyglada, jakby niewygodna byla ![]() Co do nauki to ja tez nie umiem sie zabrac. Musze prace 15 stron napisac, a jakos odkladam to zawsze "na jutro"
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, a jak mały ładnie ząbki pokaże, to mamusia mu musi coś fajnego kupić za to
![]() Kasia, skoro ja teraz wózka nie kupuje to w przyszłym znów zrobię paczkę na all. i Ci wyślę a Ty jak już zamówisz to się pochwal co wybrałaś ale mówię Ci te żyrafki an pieluszkach są kochane urocze i prze cudowne ![]() Agnusek, a do której jesteś w pracy? Może zdarzysz jeszcze wyjść na słoneczno wiosenny spacerek ? ![]() Aaby, ciekawa rzecz i napewno przydatna a to pasuje do każdego fotelika? a nie pisałam wam co mi się dziś śniło, udawałam przed moją gin , że już jest czas mojej wizyty i że chcę płeć dziecka znać, i ją chciałam oszukać że dziś jest 17 kwiecień a ona po mnie krzyczała że jeszcze marzec
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong
Do 16, ale szef dziś ucieka na urlop, to może będzie mieć dzień dobroci
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć poranne gaduły
![]() Może polecicie mi fajny serial komediowy do ściągnięcia? Bo akurat żaden z moich seriali nie wypuścił nowych odcinków dzisiaj a ja bym coś obejrzała
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonko, my teraz z TŻ oglądamy "jak poznałem waszą matkę", a mój ulubiony to "Kasia i tomek" o ile nazwać to serialem a nie sitcomem.
|
#1756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
UwielbiamJak poznałem waszą matkę - też może być A jeśli nie masz dość, to Przyjaciele - wracam co jakiś czas i zawsze się śmieje
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły tryptyki super są... kolory żywe, solidnie zrobione, leciutkie.. no jestem zadowolona Była też pani z oriflame z zamówieniem więc i TŻ dziś dostanie prezent
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie!
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
No to mi kochane nie pomogłyście
Nowego big bana właśnie dzisiaj nie ma, jak poznałem waszą matkę był ostatni we wtorek a przyjaciół mam całych, oglądam często, znam każdą linijkę tekstu Autentycznie nie przesadzam mówiąc, że każdy odcinek oglądałam co najmniej 20 razy![]() Super Strong, że ładny Ci prezent wyszedł Żeby teraz jeszcze tylko mama była zadowolona i będzie git
|
|
|
|
#1760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I ty tez wklejaj linki, chetnie cos podpatrze ![]() A masz juz plan co zamowisz w nastepnym miesiacu? Strongwomen chyba juz strasznie sie doczekac nie mozesz,zeby poznac plec, jak ci sie to po nocach sni Ja sie bardzo ciesze, ze juz dawno wiemy, bo pewnie tez bym szalala z ciekawosci A do 17 kwietnia jeszcze troche...
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma mdłosci ![]() Obejrzałam wiadomosci z linka o reszcie już czytałam, ale to ze znaleźli kartkę w mieszkaniu a na niej powiedzmy ,,zalety pozbycia się dziecka" ale usiąść i wypisać taką listę ...proszę trzymajcie dzisiaj mocno kciuki
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula, mam listę na przyszły miesiąc ale wkleję Ci w okolicach obiadu jak już wrócę na swojego notebooka, narazie siedzę na piętrze u mamy bo na dole śpi TŻ.
no jestem ciekawa, ale nie będę napadać mojej gin, żeby mi powiedziała wcześniej a dziś się ten mój maluszek jeszcze nie ruszał... jakiś śpiący chyba.Kasia, ile zamierzasz wydać na pierwszą paczkę? co macie na obiad dziś Kochane dziewczyny ? ![]() GOLD, będziemy trzymać aż nam rączki posinieją Powodzenia
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-03-23 o 11:10 |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
witam się i do razu żegnam, bo muszę sie szykować do wyjazdu. Będę w poniedziałek ![]() Już tęsknie ![]() ŻYCZĘ UDANEGO I SŁONECZNEGO WEEKENDU |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko, Tobie też słoneczka i udanego wyjazdu
Uważaj na siebie
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Gold, ja trzymam już od wczoraj
![]() Emilko, a gdzie jedziesz? Bo mi umknęło. Czytam sobie opisy porodów na wesoło i się zastanawiam nad swoim. Ostatnio lekarz mi powiedział, że w tym szpitalu, gdzie chciałam rodzić nie ma możliwości wynajęcia sali ani prywatnej położnej. Teraz się boję, że i zzo nie będzie albo męża przy porodzie mi nie pozwolą mieć. Jak się takie rzeczy załatwia? JA chyba panikuję trochę. |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście
|
|
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam Bylismy u dentysty ![]() Jestem zadowolona , Seba spisal sie na medal, otwieral buzke, zafascynowany byl lampami i wszystkimi przyrzadami![]() Wszystkie zabki sliczne i zdrowe, ostatni mu juz wychodzi ![]() Pani mu wyczyscila zabki jakas papka ![]() Swietna organizacja, bo jedna dentystka mi opowiadala o leczeniu, pielegnacji, troche papierów do wypełnienia a druga w tym czasie bawila sie z Seba, ukladali klocki itp. ![]() Dostal 2 naklejki, paste i szczoteczke Colgate ![]() Bedzie mial 2 wizyty w roku
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, no to doskonale
Dzielnego masz synusia... że na pierwszej wizycie taki odważny Gratuluję te czyszczenie ząbków pastą to pewnie lakierowanie ![]() Gold, spokojnie
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-03-23 o 11:46 |
|
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

a ja -TAK
, a on wziął długopis i wpisał 120/80 
To się nazywa lekarz z powołania
no i dzisiaj mnie strasznie kłują piersi 

Do 16, ale szef dziś ucieka na urlop, to może będzie mieć dzień dobroci