Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 07:11   #1741
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

heloł
ja już na nogach coś mnie plecy od leżenia bolą
czytałam o Madzi na interii - wcale mnie to nie dziwi, od początku pewna byłam że ta małpa ją zamordowała! aż pisać się nie chce na ten temat
Dzisiaj na 11 muszę do szkoły jechac przekazać książki i info mojej zastępczyni, szkoda, ze o takiej godzinie bo idealnie na spacer z małym, no ale cóż... Pogoda sie świetna zapowiada, słonko świeci i już jest 9 stopni ma być 16-17

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 07:15   #1742
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Baobabku, u mnie narazie mgła ale myślę że się to słoneczko i u mnie objawi

Zawsze jak kto mówi o spacerach z dziećmi, jest mi przykro... jakoś się doczekać nie mogę tych moich
Stary 2012-03-23, 08:19   #1743
xxKasiax
Wtajemniczenie

Hej
Strongwomen to czyli jestes zadowolona z tej podusi?moglabys mi jeszcze raz linka wrzucic,to nie bede musiala szukac
A jak inne rzeczy co zamowilas?Jak z jakoscia?

U nas tez juz piekne sloneczko.Az chce sie wstawac
wczoraj bylo 21,5 stopni

zbieram sie na praktyki,milego dzionka
Stary 2012-03-23, 08:27   #1744
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
ja byłam po zwolnienie u mojego kochanego lekarza
Patrzy na kartę ciąży i mówi ciśnienie miała Pani mierzonea ja -TAK, A nie jest wpisane , a ja 120 na ileś tam...bo połozna nie dokończyła zdania jak mierzyła-odpowiedziałam grzecznie , a on wziął długopis i wpisał 120/80 kuźwa mać co to za lekarz
ruchy Pani odczuwa TAK przy tętnie w karcie ''+ '' zanotował sobie
To się nazywa lekarz z powołania

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
usg chyba wykaże
Znalazłam coś takiego, poczytaj http://www.poradnia.pl/zapalenie-pec...filaktyka.html
No tak, usg pewnie wykaże, ale wiesz, jak to jest - musisz chyba 5 lat chodzić do lekarza, żeby w końcu łaskawie dał Ci skierowanie na badanie... Ciekawe, ile kosztuje prywatnie
Dziękuję za link

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
musze właśnie zakupić kolejne opakowanie wkładek no i dzisiaj mnie strasznie kłują piersi i nie mam ochoty jeść tradycyjnych obiadów a tż się wczoraj wściekł bo zamiast zdrowego jedzenia zjadłam galaretkę i pół litra lodów straciatella
Niech się facet przyzwyczaja

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić jutro popołudniu jadę do rodziców i wrócimy w niedzielę
Odpocznę w świętym spokoju na łonie natury. W sobotę do fryzjera tam pójdę . Wrócimy i w środę znowu na 3 dni bo TŻ wyjeżdża na szkolenie.
Super! Udanego weekendu

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
współczuję sytuacji z autem i rozumiem twój ból, bo ja właśnie odebrałam auto od mechanika i za część i robociznę zapłaciłam 280 zł a to nie koniec bo trzeba zawieszenie zrobić (ok 1,5 tyś) tarcze i klocki (500 zł) w kwietniu ubezpieczenie, opony letnie, po prostu masakra
A co wam się zepsuło?
Ach, wieczna skarbonka... Gdybyśmy tylko mieli parę tys., to z miejsca byśmy sprzedali i dołożyli do czegoś nowego. Bo jeszcze chwila i niestety trzeba będzie włożyć połowę jego aktualnej wartości
Marzę o zmianie na coś w lepszym stanie, ale to by przesunęło nasze plany Malucha o rok-dwa. A tego nie chcę

Aktualnie prawdopodobnie znów uszkodzeniu uległa tylna belka (oś). Kumpel męża, mechanik, zaproponował że wjadą na kanał i obejrzą, co tam mogło się stać. Jest jeszcze szansa, że to nie cała belka, a tuleje na końcach - wtedy to będzie raptem koło 200zł i nie wymagałoby nie wiadomo jakie naprawy Niestety mamy ogromnego pecha do samochodów i... ach, dobra, nie kraczę, bo zawsze wykraczę

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Kurcze, dziewczyny, co za zła passa Wczoraj wieczorem byłam na izbie przyjęć z przyszłą szwagierka, bo rozcięła sobie palec. Dzisiaj rano do weta z psem, bo też sobie rozciął...palec ma szwy założone, musze mu zmieniać opatrunki i oczywiście dostał "głupiego jasia" więc teraz chodzi przymulony A to taka ciela przeszło 40kg, to z TŻem w kocu go wynosiliśmy... potem siedziałam z nim na dworze i łzy mi leciały jak grochy patrząc na niego taki bezwładny, nawet język mu wisiał, ale jak tylko mnie zobaczył to merdał ogonem teraz śpi sobie u TŻa w bagażniku (mamy kombi i uwielbia tam leżeć, to jego królewstwo ale tak mi go żal, że aż mi teraz łzy lecą jak to piszę
Bidulek
Kochana, wiem co czujesz. My 1,5 roku temu byliśmy z naszą kotką na sterylizacji. Zabieg jeden z wielu, w teorii bezpieczny i pewny. Odebraliśmy Herę w takim stanie, w jakim był Wasz psiak. Taka bezwładna, z przygryzionym językiem na wierzchu. Serce mi się krajało. Ale szybko dochodziła do siebie. Po 4 dniach, na drugiej kontroli z rzędu, lekarz wykrył przepuklinę pooperacyjną - laski, prawie tam zemdlałam! Ona, taka biedna, znów pod nóż. I znów narkoza, osłabienie serduszka... Wracałam do domu zapłakana, płakałam póki nie pojechaliśmy po nią wieczorem. Odebraliśmy ją znów taką lejącą się, jeszcze słabszą, niż poprzednio. Nawet sobie nie wyobrażacie, jakie miała smutne oczy, kiedy nie miała zwyczajnie sił dojść do kuwety i nasiusiała na koc... Jakby chciała powiedzieć "Przepraszam, ale nie dałam rady". Aż teraz mam łzy, jak to piszę...
Na szczęście wszystko skończyło się szczęśliwie, ale co wtedy przeżyłam, to moje...
Także Kochana wiem, co czujesz - i życzę szybkiego powrotu psiaka do zdrowia!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Generalnie w serduszku mam znowu promyczek słonka i

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 08:34   #1745
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

http://allegro.pl/wielofunkcyjna-pod...217332368.html zadowolona, chociaż mamy teraz ciasno w łóżku.

http://allegro.pl/szczotka-i-grzebie...195719095.html
nie wydam opinii, bo nie otworzyłam tego żeby się nie kupiło.

http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...220745170.html super, kolory fajne i taki porządny materiał.
Żyrafki mam.

http://allegro.pl/zestaw-kosmetyczny...208622713.html bardzo fajne, nożyczki takie te zaokrąglone z kuleczką są, pilniczek i obcążki.

http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...210519651.html one są takie bardzo miękkie, takie licho tkane ale przyjemne np. do przytulenia

i to chyba wszystko.

Wózek ktoś kupił.
Stary 2012-03-23, 08:39   #1746
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
a ja właśnie zepsułam światełka halogenowe w kuchni zrobiliśmy sobie takie 3 światła w rigipsie ale nie zapalają się na kontakt tylko na łańcuszek, no i go pociągnęłam, coś szczeniło i już się nie chcą zgasić wszystko jest zabudowane więc nie mam jak tam się dostać. Na razie wyjęłam żarówki bo szkoda prądu a jak tz wróci to chyba trzeba będzie dziurę robić w rigipsie
Złośliwość rzeczy martwych

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Będę się chwalić - dostałam dzis wiosenno - jesienny trencz ciążowy z h&m czarny, ale prześliczny, jakby szyty na mnie tylko brzuszka mi brakuje - ale to się pomału zmienia już mi tak bardzo nie wystają kości miednicy
Chwalenie się bez zdjęcia to nie chwalenie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Aaby, kochana, moje dobre życzenia się na nic zdały ale co do Renualtów to wiem z przypadku teściowej, że mają problem nie dość że z ciągle się czymś psującym to jeszcze nie ma gdzie naprawić a części to za 200% ceny sprowadzają z serwisu. Przykro mi Kochana
No właśnie, Renault Jedyna dobra rzecz, jaka mnie przy nim trzyma - ISOFIX (dżizas, czy to znaczy, że jestem nienormalna?! )

Cytat:
Ilonko po pierwsze: gdzie mi do aaby, nawet jakbym się starała to mi nie wyjdzie, nie umiem tak starannie odpisywać, nie używam przejrzystych wielocytów, nie pisze pięknie sformułowanych zdań, ani też nie zdarza mi się nawet zawsze, wszystkim odpisać, bo chociażbym chciała to zapominam. A że kolorów użyłam , Ilonko ja ich zawsze używam

Kurdę, popatrzałam na mojego posta poprzedniego i tego teraz, i wniosek jest jednak jak i w życiu tak i na forum straszna ze mnie gaduła. Nie bez powodu aaby napisała dziś, że mam wrócić bo jakoś cicho ;p ale chyba nie przeszkadza Wam mój szczegółowy opis dnia no nie?
Strong, w pióra obrosłam! Ale naprawdę moje wypowiedzi niewiele różnią się od Waszych Cieszę się jednak, że wciąż miło Ci się czyta

Pisz choćby minuta po minucie!

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Hej
Ja po dentyscie Bede musiala koronke zrobic na tego zeba, bo caly jest pokruszony i moze sie rozleciec, ale to dopiero po porodzie mam sie zglosic. Szkoda, nigdy nie mialam problemow z zebami, ale to podobno od tego, ze ten zab byl leczony kanalowo i potem juz byl bardzo slaby.
Życzę, żeby koronka rozwiązała problem na te kilka m-cy

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
W glowie mi sie nie miesci co oni zrobili z biedna Madzia
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/nowe...77,w.html#play
Z każdym takim artykułem i z każdą nową poszlaką moja szczęka coraz bardzo opada!
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że pary, które starają się o dziecko i nie mogą go mieć, można liczyć w milionach! A taka patologia wpada i za chwilę katuje dziecko Po prostu mój malutki móżdżek tego nie ogarnia

Dzień dobry piątkowo!
Uwierzycie, że fakt piątku w ogóle mnie nie cieszy?! Wczoraj usiadłam z notatkami, dojechałam do drugiej połowy i zwyczajnie zasnęłam A miałam ambicje od poniedziałku ostro się uczyć. No nic, dziś już zwyczajnie MUSZĘ poślęczeć, jutro mam zajęcia prawie cały dzień, więc będę też do nocy siedzieć, i zobaczymy co tam w niedzielę spłodzę na egzaminie. Ale Wasze kciuki będą niezbędne

Dziś już na dzień dobry zostałam wezwana do szefa, ale spotkanie było neutralne, nawet z lekką nutą pozytywizmu. Miła odmiana po ostatnim kryzysie...

Miłego pięknego dnia!

Ps. Wczoraj widziałam na spacerze dziewczynę z czarnym Buzzem... Zakochałam się jeszcze bardziej!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Wózek ktoś kupił.
Kurcze no! Jak na złość kilka dni przed Mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze taki, o jakim marzysz, w rozsądnej cenie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-03-23, 09:03   #1747
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aaby, dzień dobry

w brodę sobie nie pluję, bo dobrze wiedziałam że może się sprzedać, widocznie miałam go jeszcze nie kupować, a wymarzony jasne że znajdę, nawet nowy będzie w rozsądnej cenie

ten Isofix to jest te do fotelików? Ja nawet nie wiem co to jest wiec nie będę oceniać Twojej normalności.

Aaby, rozumiem Twój "uczelniany ból", bo ja też mam nie dość, że notatki do nadrobienia to jeszcze egzamin mi się zbliża. I też nie mam żadnych sił, do tego by się za to zabrać. Tyle tylko, że jutro chyba nie mam lekcji, więc mam trochę lepiej.

Gratuluję poprawki w zachowaniu szefa
Stary 2012-03-23, 09:08   #1748
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
ten Isofix to jest te do fotelików? Ja nawet nie wiem co to jest wiec nie będę oceniać Twojej normalności.
Tak tak, isofix to system wpinania fotelika. Fakt, że baza do fotelika isofix (nowa) to wydatek koło 500zł Ale ogromnie poprawia bezpieczeństwo Oczywiście nowego samochodu (jeśli kiedyś) nie będę szukać pod kątem isofix'a, ale miło byłoby, gdyby był

Mam nadzieję, że jak już przyjdzie czas kupna wózka, to znajdzie się jakiś w rozsądnej cenie Chociaż prawdę mówiąc przerażają mnie te ceny

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-03-23, 09:10   #1749
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Baobabku, u mnie narazie mgła ale myślę że się to słoneczko i u mnie objawi

Zawsze jak kto mówi o spacerach z dziećmi, jest mi przykro... jakoś się doczekać nie mogę tych moich
niedlugo tez bedziesz chodzic

Dzien dobry

Idziemy zaraz do dentystyna pierwszy przeglad malegoCiekawa jestem czy w ogóle otworzy buzie
Stary 2012-03-23, 09:15   #1750
agnusek22
Wtajemniczenie

Witajcie

Wiosna dookoła aż chcę się skakać, a nie siedzieć w pracy...wczoraj byłam nie do życia, mam nadzieję, ze dziś będzie dużo lepiej!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 09:21   #1751
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dzieki Strongwomen
dzisiaj jak maz do pracy wieczorem pojdzie to sie zabiore za wybieranie

Mi tez bardzo podobaja sie Quinny Buzz, ale strasznie drogie sa nowe, patrze na uzywane na ebay Jedyne co mi sie w nich nie bardzo podoba to ta spacerowka, wyglada, jakby niewygodna byla

Co do nauki to ja tez nie umiem sie zabrac. Musze prace 15 stron napisac, a jakos odkladam to zawsze "na jutro"
Stary 2012-03-23, 09:27   #1752
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde, a jak mały ładnie ząbki pokaże, to mamusia mu musi coś fajnego kupić za to

Kasia, skoro ja teraz wózka nie kupuje to w przyszłym znów zrobię paczkę na all. i Ci wyślę a Ty jak już zamówisz to się pochwal co wybrałaś ale mówię Ci te żyrafki an pieluszkach są kochane urocze i prze cudowne

Agnusek, a do której jesteś w pracy? Może zdarzysz jeszcze wyjść na słoneczno wiosenny spacerek ?

Aaby, ciekawa rzecz i napewno przydatna a to pasuje do każdego fotelika?

a nie pisałam wam co mi się dziś śniło, udawałam przed moją gin , że już jest czas mojej wizyty i że chcę płeć dziecka znać, i ją chciałam oszukać że dziś jest 17 kwiecień a ona po mnie krzyczała że jeszcze marzec
Stary 2012-03-23, 09:32   #1753
agnusek22
Wtajemniczenie

Strong Do 16, ale szef dziś ucieka na urlop, to może będzie mieć dzień dobroci

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-03-23, 10:03   #1754
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Cześć poranne gaduły

Może polecicie mi fajny serial komediowy do ściągnięcia? Bo akurat żaden z moich seriali nie wypuścił nowych odcinków dzisiaj a ja bym coś obejrzała
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 10:11   #1755
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ilonko, my teraz z TŻ oglądamy "jak poznałem waszą matkę", a mój ulubiony to "Kasia i tomek" o ile nazwać to serialem a nie sitcomem.
Stary 2012-03-23, 10:17   #1756
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Cześć poranne gaduły

Może polecicie mi fajny serial komediowy do ściągnięcia? Bo akurat żaden z moich seriali nie wypuścił nowych odcinków dzisiaj a ja bym coś obejrzała
Big Bang! Uwielbiam
Jak poznałem waszą matkę - też może być
A jeśli nie masz dość, to Przyjaciele - wracam co jakiś czas i zawsze się śmieje

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-03-23, 10:42   #1757
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Przyszły tryptyki super są... kolory żywe, solidnie zrobione, leciutkie.. no jestem zadowolona Była też pani z oriflame z zamówieniem więc i TŻ dziś dostanie prezent
Stary 2012-03-23, 10:45   #1758
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyszły tryptyki super są... kolory żywe, solidnie zrobione, leciutkie.. no jestem zadowolona Była też pani z oriflame z zamówieniem więc i TŻ dziś dostanie prezent
Dzień pełen niespodzianek
Fajnie!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-03-23, 10:50   #1759
ilonkaczapela
Zakorzenienie

No to mi kochane nie pomogłyście
Nowego big bana właśnie dzisiaj nie ma, jak poznałem waszą matkę był ostatni we wtorek a przyjaciół mam całych, oglądam często, znam każdą linijkę tekstu Autentycznie nie przesadzam mówiąc, że każdy odcinek oglądałam co najmniej 20 razy

Super Strong, że ładny Ci prezent wyszedł Żeby teraz jeszcze tylko mama była zadowolona i będzie git
Stary 2012-03-23, 10:58   #1760
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia, skoro ja teraz wózka nie kupuje to w przyszłym znów zrobię paczkę na all. i Ci wyślę a Ty jak już zamówisz to się pochwal co wybrałaś ale mówię Ci te żyrafki an pieluszkach są kochane urocze i prze cudowne

a nie pisałam wam co mi się dziś śniło, udawałam przed moją gin , że już jest czas mojej wizyty i że chcę płeć dziecka znać, i ją chciałam oszukać że dziś jest 17 kwiecień a ona po mnie krzyczała że jeszcze marzec
Jak juz cos zamowie, to sie na pewno pochwale
I ty tez wklejaj linki, chetnie cos podpatrze
A masz juz plan co zamowisz w nastepnym miesiacu?

Strongwomen chyba juz strasznie sie doczekac nie mozesz,zeby poznac plec, jak ci sie to po nocach sni Ja sie bardzo ciesze, ze juz dawno wiemy, bo pewnie tez bym szalala z ciekawosci
A do 17 kwietnia jeszcze troche...
Stary 2012-03-23, 11:05   #1761
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ee pokoj przeciez nie ma nic niebieskiego

A masz mdlosci? Ja na poczatku zamias zjesc obiad to jadlam serowe chrupki przegryzajac je brzoskiwanimi z puszki
ale dół zaproszenia jest zielony, a Ty z tego co pamietam też tak masz w pokoju
nie ma mdłosci

Obejrzałam wiadomosci z linka o reszcie już czytałam, ale to ze znaleźli kartkę w mieszkaniu a na niej powiedzmy ,,zalety pozbycia się dziecka" kim trzeba być zeby wogóle coś takiego wymysleć... pewnie nie jeden rodzic czasami ma dość i mógłby na poczekaniu wymienić takie zalety ale usiąść i wypisać taką listę ...

proszę trzymajcie dzisiaj mocno kciuki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:08   #1762
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasiula, mam listę na przyszły miesiąc ale wkleję Ci w okolicach obiadu jak już wrócę na swojego notebooka, narazie siedzę na piętrze u mamy bo na dole śpi TŻ.

no jestem ciekawa, ale nie będę napadać mojej gin, żeby mi powiedziała wcześniej a dziś się ten mój maluszek jeszcze nie ruszał... jakiś śpiący chyba.

Kasia, ile zamierzasz wydać na pierwszą paczkę?

co macie na obiad dziś Kochane dziewczyny ?

GOLD, będziemy trzymać aż nam rączki posinieją Powodzenia

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-03-23 o 11:10
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:09   #1763
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć Kochane

witam się i do razu żegnam, bo muszę sie szykować do wyjazdu. Będę w poniedziałek
Już tęsknie

ŻYCZĘ UDANEGO I SŁONECZNEGO WEEKENDU

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:11   #1764
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Emilko, Tobie też słoneczka i udanego wyjazdu Uważaj na siebie
Stary 2012-03-23, 11:12   #1765
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Emilko, Tobie też słoneczka i udanego wyjazdu Uważaj na siebie
pa

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:16   #1766
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Gold, ja trzymam już od wczoraj

Emilko, a gdzie jedziesz? Bo mi umknęło.

Czytam sobie opisy porodów na wesoło i się zastanawiam nad swoim. Ostatnio lekarz mi powiedział, że w tym szpitalu, gdzie chciałam rodzić nie ma możliwości wynajęcia sali ani prywatnej położnej. Teraz się boję, że i zzo nie będzie albo męża przy porodzie mi nie pozwolą mieć. Jak się takie rzeczy załatwia? JA chyba panikuję trochę.
Stary 2012-03-23, 11:28   #1767
gold-fish
Zakorzenienie

Kochane jesteście mam takiego stresa, że nie moge usiedzieć...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:31   #1768
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde, a jak mały ładnie ząbki pokaże, to mamusia mu musi coś fajnego kupić za to

Cytat:
super

Cytat:

proszę trzymajcie dzisiaj mocno kciuki
trzymam

Bylismy u dentysty
Jestem zadowolona, Seba spisal sie na medal, otwieral buzke, zafascynowany byl lampami i wszystkimi przyrzadami
Wszystkie zabki sliczne i zdrowe, ostatni mu juz wychodzi
Pani mu wyczyscila zabki jakas papka
Swietna organizacja, bo jedna dentystka mi opowiadala o leczeniu, pielegnacji, troche papierów do wypełnienia a druga w tym czasie bawila sie z Seba, ukladali klocki itp.
Dostal 2 naklejki, paste i szczoteczke Colgate
Bedzie mial 2 wizyty w roku
Stary 2012-03-23, 11:45   #1769
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Blonde, no to doskonale Dzielnego masz synusia... że na pierwszej wizycie taki odważny Gratuluję
te czyszczenie ząbków pastą to pewnie lakierowanie

Gold, spokojnie

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-03-23 o 11:46
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 11:50   #1770
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane jesteście mam takiego stresa, że nie moge usiedzieć...

Zawsze będę wierzyć...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości