|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
chyba dobrze, ale jeszcze nie czuję ruchów
![]() Józia gratulejszyns!!! ![]() Cytat:
mam nadzieję, że w dziekanacie go nie wyrzucili po takim czasie
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu jestem Aniołem chyba
może takim z rogami troszkę ale jestem . Nawet TŻ tak do mnie mówi więć chyba oczymś to świadczy ![]() Na avatarze oczywiście ja i moje WŁOSY a co stary już mi się znudził a już od 2 miesięcy jak nie dłużej zbierał się za nowy
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, gratulacje wielkie! jestem taaaaka dumna
![]() no i zazdroszczę przeokrutnie mam nadzieję że i mnie to spotka, jak nie w czerwcu to we wrześniu najpóźniej już mam serdecznie dość studiowania
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie weszłam na stronę Lidla przez Was i wiem, że kupię sobie tą szprycę do dekorowania ciast i tortów
bo tego mi brakowało
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suuuper ;D A jak tam samopoczucie? A ja też poganam do Lidla w sobotę albo niedzielę ![]() Bo mi się płatki kończą, a w Lidlu są najlepsze, niestrzępiące się, nierozdwajające, nie wchłaniające zbyt wielu płynu ![]() Bo mi się dostawa kończy ![]() A u nas tam obok jest bazarek Więc przyjrzę się ubrankom ;D
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
juzia gratuluje!!!
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
A nie mówiłam Wam ale w pracy jestem znów na innym stanowisku z pewną dziewczyną i nagadać się nie możemy ! Jak TŻ przychodzi wpracy na chwilę to pierwsze jego słowa to : i co tam gaduły słychać ? i najlepsze jest to , że wiele osób nas tak wita
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
aniol, ale fajnie, ze masz taka kolezanke
zazdroszcze okrutnie ![]() Zwies, a mi brakuje takiego bazarku z ciuchami... u mnie sa dwa. sa warzywa, owoce i jakies ciuchy- ale dla starszych pań bo mieszkam na osiedlu mlodych, co zostało wybudowane 50 lat temu i ci młodzi sa juz starzy, wiec sa głownym targetem dla targowcow..;/
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze coś
Mój nałóg nie wzywa ;D Mówię Tż, że już dawno niczego nie zamawiałam a on zamów sobie coś Kochanego mam męża Nie ma co ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Crozze a kupić coś i wysłać w paczce? ![]() Ja jadę tam, gdzie stadion przenieśli i są głównie nie-polacy (nie wiem jak to się pisze) i ubrań są tony, niektóre w naprawdę fajnych cenach.
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda , że na razie tylko w pracy jest już człowiek nagada się za wszystkie czasy
aż z chęcią się idzie do pracy Bo tak naprawdę ostatnia dobra koleżanką pół roku temu napisała do mnie na gg witając mnie słowami " rozdawałaś już zaproszenia ?" a wcześniej odezwała się jakiś rok, półtora temu i wtedy napisała " to co bawimy się na weselu ? "W ogóle nawet polubiłam znajomych TŻ z firmy ... przychodzą do mnie też pogadać . Ostatnio koleżanka do mnie przychodzi i mówi : - mamy stiptizera do Ciebie na panieński -eeee ja mam panieński ? - no oczywiście ! Na nockach będzie Ci tańczył kierownik ! |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie mieć taką koleżankę do pogadania
i czas szybciej mija
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
aniol to fajnie ze sie zaaklimatyzowalas i ze cie polubili i ze amsz fajne kolezanki tam, bo pamietam, ze sie stresowalas na poczatku
![]() aaa czekam i czekam i niech ten gosc juz dzwoni, bo ja tu zejde ze stresu zaraz
|
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płatki z Lidla, mówisz? Muszę obczaić, bo raz kupuję fajne, a kolejnym razem są kompletnie do dupy... Tzn. w sumie nawet do wycierania dupy się nie nadają... Cytat:
No i przyda mi się też do nadziewania farszem - pączki, krokiety, canelloni też będzie łatwiej napełnić.
|
||
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł, ostatnio był topik na wizazu, ze ktos poszukuje striptizera murzyna na panienski
Zwies, ja duzo na allegro kupuje u nas jest taka jedna hala targowa w poznaniu. byłam tam ostatnio, ale nic ciekawego nie było.. a jak mi sie cos spodobało, to za małe było takze najpierw musze schudnac. no ale w miedzyczasie musze kupic ciuchy na teraz. na codzien, płszcz jakis i sukienke na chrzest..
|
#166 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też ![]() Cytat:
![]() Justynko gratuluję mgr. |
||
|
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje i ukłony ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis bardzo się stresowałam i denerwowałam miałam kilka naprawdę przykrych mi sytuacji wiele razy wracałam z płaczem do domu
bo było mi ciężko ale TŻ bardzo mi pomógł podniósł na duchu i teraz mam wszystko w Wrzuciłam na luz i tylko robię to co muszę robić. W ogóle teraz dopiero obejrzałam zdjęcia ze zlotu i : Naj super Ci w takich włosach lepiej niż w tych krótkich Justyna jakie Ty już masz też długieeee włosy i Kawce super w Tym kolorze włosów mam wrażenie, że lepiej niż w czarnych no i widać , że schudłaś ! Frezii jak zwykle ZAWSZE uśmiechnięta No a Gwizdak standardowo młodnieje zamiast się starzeć w ogóle Gwizdakowi bym dała z 20-23 lata ![]() A Naj miałaś super koszulkę ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- crozee widziałam ale to nie dla mnie jeśli ciągle będę tam pracować to naprawdę super towarzystwo się zapowiada i oczywiście postanowiliśmy z TŻ , że byśmy osoby z pracy zaprosili na wesele a nie tylko na same poprawiny .
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://ksiezniczkowepasje.blogspot.c...zu-oczu-z.html Iseree to te z lidla. Generalnie nie są z bawełny w 100% i dlatego są takie fajne Kupiłam przypadkiem bo musiałam mieć płatki a byliśmy akurat w lidlu i teraz cierpię jak ich nie mam.Kocham je miłością prawdziwą i kupuję zawsze na zapas ![]() Edit: Tylko nie wiem, czemu dziewczyny piszą, że są w 100tach z bawełny o.O Skład z tyłu opakowania: 60%bawełny, 20%mikrowłókien z poliestru 20% poliestru. Poliestru w ubraniach nie trawię a tu mi mega pasuje
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-03-23 o 13:16 |
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są idealne, w zasadzie. Dla mnie ważne, żeby właśnie nie trzeba było lać na nie za dużo i żeby się nie "kłaczyły" po całej twarzy. Raz takie właśnie kłaczące się miałam - horror! Na całej buzi zostawały mi takie pokołtunione puszki...
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
a jak do faszerowania to ta jednak lepsza , ja mam taką i zwykłą i do kremów jednak zwykła jest najlepsza ale do faszerowania już taka jak pokazałaś szpryca lepsza będzie
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja tak na szybko, w małej przerwie w pracy. powiem tak, niech już będzie po EURO ![]() Józia, gratuluję, super ![]() Najka, nie ma obaw, nie będziesz jedyną która nie obroni. BTW ja o sobie tez tak myślałam Napisz i będzie git
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię jak się rozwarstwiają. Okropne to. A poza tym to właśnie ta wydajność też jest mega Dzięki temu po pół roku używania 200ml mam jeszcze z 30 ml ![]() Czy mi się wydaje, czy ja nie powinnam prowadzić bloga? Ja już nawet się płatkami kosmetycznymi zachwycam
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko kochana gratuluję samych piąteczek
![]() ![]() ![]() ja w ramach wolnego - umyłam okna, zrobiłam pranie, wysprzątałam mieszkanie, byłam na zakupach i spacerze i taka wspaniała pogoda jest
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Dżizas, odkurzyłam mieszkanie całe, sprzątnęłam kuchnię... Jeszcze ogarnę mój pokój z kurzu i sama mogłabym się ogarnąć, bo mam dzisiaj (w końcu) korki...
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- A co do Jusi, to wiadomo było, że będą same piąteczki ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Aaaa, i jeszcze co do magazynierów: nie zapomnę, jak przy pierwszym wypełnianiu indeksu porobiłam właśnie ze wszystkich magistrów magazynierów ze stresu i później musiałam zrobić takie "r" z długim ogonkiem, żeby się łączyły z kropkami
|
|
|
|
#178 |
|
MBZ♥
|
Tysia gratulacje
![]() ![]() Najeczko na pewno się obronisz, tyle zazdrośnicowych kciuków będzie zaciśniętych wtedy, że nie ma bolca ![]() Aniołku świetny av cieszę się ze masz Kogoś fajnego w pracy![]() Crozee hej, jak tam? ![]() pragnę tego siedziska: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_25551.htm
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
tysia -
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

i w ogóle pracę napisałaś w tydzień i to na 5! jesteś najlepsza!
mam nadzieję, że w dziekanacie go nie wyrzucili po takim czasie

mam nadzieję że i mnie to spotka, jak nie w czerwcu to we wrześniu najpóźniej

u mnie sa dwa. sa warzywa, owoce i jakies ciuchy- ale dla starszych pań
bo mieszkam na osiedlu mlodych, co zostało wybudowane 50 lat temu i ci młodzi sa juz starzy, wiec sa głownym targetem dla targowcow..;/

takze najpierw musze schudnac. no ale w miedzyczasie musze kupic ciuchy na teraz. na codzien, płszcz jakis i sukienke na chrzest..

i ukłony
w ogóle Gwizdakowi bym dała z 20-23 lata