|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Cytat:
![]() Na ruchy jeszcze czas, co jej sie tak spieszy ![]() Bardzo dziekuje za kciuki, to juz niedlugo! ![]() To Twoj maz jest taki sam jak ja... ![]() ![]()
![]() |
#3482 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
Paula trzymam mocccno kciuki za wizytę i żeby okazało się że to dziewczynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karolina ja też wolałabym sesję dla maluszka, zobaczymy, może rzeczywiście dostaniemy jakiś rabat za hurtowe zamówienie ![]() ![]() ![]() Balbinka ja teraz w tym Transpoterze się tak zakochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A matka karmiaca/w ciazy to nie tylko MATKA, ale tez KOBIETA. A kobiety lubia czuc sie ladnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3485 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natee - ciuszki piękne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Dodam, że modelu wózka oczywiście jeszcze nie wybrałam! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Lece do miasta, skończyło sie kocie żarcie...
W dodatku dostałam smutny telefon z Polski, płakać mi sie chce a jedyne jak moge pomóc to pienieżnie.. w dodatku słabo stoimy z kasą.. Paula ja tez trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||||||
Zadomowienie
|
Gratulacje!!!!
![]() Super, gratuluję ![]() Cytat:
![]() Ad.2 zazdroszczę, nie mogę sie doczkekać aż choć jedna goła żarówka zostanie zastąpiona lampą ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mam pomysłu, szukam inspiracji, a coś ostatnio mało o jedzeniu piszemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo dziekuje za kciuki, jeszcze tylko godzina i bede na miejscu. ![]()
![]() |
#3489 |
Wtajemniczenie
|
pokażę wam kilka ubranek które mam dla małej
![]() jeszcze nie zapłaciłam gdyby czasami okazało sie że jednak będzie mały a nie mała ![]() babka poczeka do USG które będę miała 5 kwietnia ![]()
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3491 |
Wtajemniczenie
|
a taka letnia kiecę dostałam wczoraj od mamy koleżanki z pracy
![]() lubię taki malinowy kolor ![]()
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wogóle mam od niej 3 torby ciuszkow wszystkie takie ładne to taką jedna wielką torbę sobie juz wybrałam a jak jednak okazal by się chlopiec to wezme te które się nadadza , ale mam nadzieje ze jednak ta moja dziewczynka juz nia zostanie ale roznie bywa ![]() ciekawe ile Ona wezmie za te ciuszki za laktator wziela 50zl za ciuchy ciązowe ( 2 pary spodni , tunika, koszulka ,bluza, bluzka cieniutka, szlafrok i koszule do karmienia wziela 100 zl ) ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- a dziękuję ![]() mi tez się spodobała na lato jak znalazł , cieniutka , przewiewna wczoraj też sobie przypomnialam ze w czerwciu tamtego roku urodzila córka mojego taty dobrego kolegi , ona w moim wieku , podobnych rozmiarow także kazałam się zapytać czy nie miała by ciuchów ciążowych do sprzedania może akurat ![]() bo u mnie w mieście coś znaleść to graniczy z cudem a jak już się coś znajdzie to drogie jak nie wiem
![]() |
#3494 |
Wtajemniczenie
|
Paula ty chyba już na szpilkach siedzisz Biedactwo?? mi się cos zdaje, że poznasz płeć
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Kochane u mnie taka piękna pogoda, że byłam jedynie w koszulce i swetrze dłuższym i się zgrzałam... ![]() ![]() oraz zahaczyłam o Dm i zakupiłam masło do ciała dla mam o pięknym zapachu ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Kochane u mnie taka piękna pogoda, że byłam jedynie w koszulce i swetrze dłuższym i się zgrzałam... ![]() ![]() oraz zahaczyłam o Dm i zakupiłam masło do ciała dla mam o pięknym zapachu ![]() http://allegro.pl/maslo-na-rozstepy-...065487150.html
#3495 |
Zakorzenienie
|
Witam mamuśki
![]() Coś dziś nie mam weny do pisania. Synuś mnie wymęczył na spacerku. Cały czas zapylał na rowerku i musiałam za nim biegać ![]() Oglądam staniki ciążowe do karmienia, patrzcie jakie cudeńko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3497 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() nadrobiłam nacytowałam i mi wcieło ![]() Paula trzymam mocno kciuki za wizytę i żeby była dziewczynka ![]() ![]() ![]() wszystkie wklejone ubranka śliczne ![]() Jeszcze raz bardzo dziękuje za wszystkie informacje dot. Asi ![]() Pogoda piękna od rana jeżdziliśmy z mężem pozałatwiać różne sprawy i zrobić zakupy,dla Niuńka kupiłam smoczek szczotkę do butelek chusteczki nawilżone takie pierdółki z listy reszte zamówie na allegro ![]() Jutro farbuje włosy bo już strasze odrostami a mąż będzie malował balkon ![]() miłego dnia gaduły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() no lato, po prostu! byłam dziś w kilku miejscach, kupiłam Zosi parę drobiazgów (tym razem żadnych ubranek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
ja dzis na sniadanie jadłam bułkę z nutella, widze, że mamy faze na nią
![]() wrócilam z miasta, mama kupiła dla Jasia z canpola nozyczki do paznokci, szczotkę z grzebukiem, gabeczkę, i dla mnie kapturki na suty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Przyszła ta paka ciuszków od znajomych, dziewczyny ile ich jest to
![]() Do tego też trochę maleńkich bucików ![]() A największą zagwozdkę to mam co zrobić z kombinezonami zimowymi (spodnie plus kurtka), wsyłała mi ich dwie pary, ale w tą zimę na pewno ich nie użyję, bo to większy rozmiar, a na następną zupełnie nie jestem w stanie przewidzieć, jaki mała będzie miała rozmiar właśnie skończyłam segregować te ciuchy, dłuuuugo mi z tym zeszło no i okazało się, że komoda na rzeczy małej jakoś dziwnie straciła swoją pojemność ![]() ale chyba już nic z ciuszków kupować nie musimy raczej ![]()
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz są winogrona i arbuzy na tapecie ![]() zapomniałam jeszcze o czekoladzie ![]() Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2012-03-23 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pryszcze mam praktycznie od początku ciązy, na początku non stop w strasznym nasileniu, teraz już tylko pojedyncze, ale zostało sporo blizenek i plam po nich ![]() Cytat:
![]() Kremów spf 50 uzywam okrągły rok i trochę ich przerobiłam ![]() Ogólnie panuje pogląd, że w ciązy powinno sie używać raczej filtrów mineralnych (fizycznych) tj tlenek cynku i dwutlenek tytanu Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...02.html&next=1 on nie każdemu pasuje, bo jest barwiony, zastępuje podkład, ale może zrobić maskę, ja go nawet lubie, ale trzeba mieć sporo czasu przed wyjściem żeby sie porządnie wchłonął, wtedy ta maska w miarę sie wchłania ![]() Zaleta jest taka, że na ten filtr można nałożyć każdy puder i mu nie zaszkodzi Filtry chemiczne chronia mocniej, ale maja też wady, po pierwsze niektóre przenikają przez skórę, po drugie niektóre mogą ulegać rozkładowi po nałożeniu kosmetyków do makijażu zawierających talk lub mikę. Nie jestem tak biegła w biochemii, żeby Wam napisać jak sie poszczególne nazywają, trzeba by pokopać na forum Biochemia. W którymś wątku na Biochemii dziewczyny stwierdziły, że lepiej używać w ciązy chemicznych, bo chronią lepiej W każdym razie ja na filtry chemiczne nakładam podkład mineralny i/ lub puder bambusowy z Biochemii Urody Moje ulubione z chemicznych to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1 barwiony, nadaje kolor lekkiej opalenizny, przy gładkiej cerze zastępuje podkład, własnie go wykańczam, muszę sie rozejrzeć za czymś nowym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...09.html&next=1 matujący, dobry pod makijaż, niestety ma przenikające filtry https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...33.html&next=1 leciutki, jasno barwiony, przyjemny w stosowaniu Podobno bardzo dobry jest Soraya spf 45, ma bardzo stabilny filtr nowej generacji, można na niego nałożyć każdy makijaż, tylko ciężko go kupić, mnie się na razie nie udało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() te wózki znam, mam tam jedenego z faworytów Jedo Bartatina ![]() Cytat:
![]() Widać ze z Was typowe Raczki ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Słodziutkie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3506 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() natee będę gadać z tą kumpelą, co z ciuchami, co ich nie użyję. Bo dała też strasznie dużo kaftaników, a ja raczej nie zamierzam ich małej zakładać. Zobaczymy, czy będzie chciała żebym je odesłała czy co
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-03-23 o 14:02 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tymi kursami to też słyszałam, załamka, będzie społeczeństwo debili, a już nie jest najlepiej z wiedzą ogólną nawet wśród ludzi, którzy teoretycznie powinni być na bieżąco http://www.youtube.com/user/MaturaToBzduraTV Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-03-23 o 14:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- KarolinaPW nie martw sie z enie czujesz ruchów, tak naprawde to czyc kopania ok 21 tygodnia, wiec spokojnie, lada dzien cos bedzie. Kazda z nas ma inaczej, ale ja tez dopiero mocne kopy mam od niedawna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() byłam u lekarza - mam antybiotyk i worek innych leków... ale może w końcu uda sie pozbyć tego choróbska co mnie męczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.