Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 11:57   #4141
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Moje są tragiczne ze względów genetycznych, nic nie poradzę.
Stary 2012-03-23, 11:58   #4142
Fubizka
Zakorzenienie

A z tym pęknięte i ułamane, to właśnie też nie jest tak prosto, mi samej powoli się implant wyciera i wyciąganie go i wstawianie nowego może się źle skończyć (np miesiącem bez zęba ) więc różnie to bywa
Ja po wybiciu musiałam chodzić chyba 2 tygodnie bez jednego zęba, oczywiście nie ruszyłam się wtedy z domu na krok

Kolega wybił zęba, to miesiąc musiał chodzić bez żadnego zasłaniacza, tragicznie to wyglądało.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 12:11   #4143
Malla
Nie depcze krokusów

mam wyrwać jedynki, ale nie mogę tego zrobić, bo nie mam tyle urlopu, a przecież nie będę klientom świstać przez zęby
Stary 2012-03-23, 12:19   #4144
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cały czas podczytuję, wpadłam wreszcie coś napisać, a nie tak tylko tak czaić

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wczoraj użyłam Alterry z granatem i aloesem i jestem zadowolona, zmyła małą dawkę oleju i dodała fryzurze objętości, mogę zarzucać włosami
Potwierdzam , od kiedy zaczełam uzywac szamponu alterry moge spokojnie olejowac wlosy i wreszcie sa jak-tako nawilżone. Teraz moge już byc włosomaniaczka na 100 %

Fubizka kto ci zdjagnowal AZS? deramtolog, alergolog? Miałaś robione jakies badania/testy? Ja się męcze tyle czasu i kazdy lekarz mi mówi co innego tylko nie mam zmian na zgięciach... Szukam znowu jakiegoś lekarza ktory mi pomoże, bo teraz mam obecnie tragedię na ciele...

Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_
Czas edycji: 2012-03-23 o 12:21
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 12:20   #4145
Connff
Zadomowienie

Czemu masz wyrwać jedynki?!?!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 12:36   #4146
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
mam wyrwać jedynki, ale nie mogę tego zrobić, bo nie mam tyle urlopu, a przecież nie będę klientom świstać przez zęby
A co się stało z jedynkami? Ja muszę wymienić ten implant a raz, że mnie nie stać, to dwa, że się boję, że mi spartaczą...
Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Potwierdzam , od kiedy zaczełam uzywac szamponu alterry moge spokojnie olejowac wlosy i wreszcie sa jak-tako nawilżone. Teraz moge już byc włosomaniaczka na 100 %
Przestańcie! Mam bana na rossmanna!

Cytat:
Fubizka kto ci zdjagnowal AZS? deramtolog, alergolog? Miałaś robione jakies badania/testy? Ja się męcze tyle czasu i kazdy lekarz mi mówi co innego tylko nie mam zmian na zgięciach... Szukam znowu jakiegoś lekarza ktory mi pomoże, bo teraz mam obecnie tragedię na ciele...
Dermatolog, ale ja już byłam w takim stanie, że myślałam, że się zabiję, naprawdę. Leczyli mnie cały czas na grzybicę a te wszystkie maści tylko pogarszały stan skóry, takie pieczenie i swędzenie, że (autentycznie) miałam ochotę wziąć nóż i wyciąć sobie te fragmenty skóry. Nawet woda mnie parzyła podczas mycia - koszmar. A skóra wcale nie wyglądała tragicznie, czasem jak się człowiek glebnie na rowerze, to ma bardziej zdartą. Więc wszyscy uważali, że symuluję. To swędzenie i pieczenie było gorsze niż jakikolwiek ból, jakiego udało mi się doświadczyć. Brrr Niestety do tego trzeba dobrego dermatologa a o takiego nie łatwo. Kilku z rzędu mi powiedziało "może jakaś maść nivea, bo ma pani suchą skórę .
Jak ta ostatnia to zobaczyła i usłyszała, to szczenę miała przy ziemi.

A dopóki nie ma diagnozy, to ja polecam taki żel lniany, co włosomaniaczki kręconowłose walą sobie na głowę, to właśnie położyć na zmienione miejsca na noc, ale to poprawę przynosi dopiero po około miesiącu, więc trzeba cierpliwości.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-23 o 12:38
Stary 2012-03-23, 13:02   #4147
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
To ja się naczytałam jakichś histerii najwidoczniej
Ja uważam, że nie należy przesadzać, tak jest ze wszystkim. Wiadomo to jest operacja i np po taiej operacji nosa, to można rzeczywiście sobie odpuścić klub gdzie jest wielki spęd ludzi, tak w razie czego, powiedzmy na 2 czy 3 miesiące. Ale przecież ludzie przechodzą często rózne zabiegi, nie z własnej woli, i jakoś żyć muszą, do pracy iść muszą, i przecież nie powiedzą znajomym, że przez rok nie przyjdą na żadną imprezę, bo jeszcze ktoś im przywali Bardziej obawiałabym się ogólnego sampoczucia po zabiegu. Dobrze poskładany nos, praktycznie nie boli, tylko nie można oddychać, przez jakiś czas, jest to dyskomfort, ale krótkotrwały. Natomiast piersi, albo liposukcja to już duży dyskomfor i ból zupełnie inny. Widziałam babkę po liposukcji, nieciekawie było

Cytat:
Znalazłam na allegro tanio
Tylko ja nie wiem... kupowanie sukienki przez internet? To niezłe wyzwanie...

Poważniejsze to takie, gdzie łamie się kości. Właśnie z nosem tak nie jest, jak ktoś Ci przywali w robiony zanim on dojdzie do siebie (a to zajmuje około roku), to może zniekształcić tak, że już się go nie uratuje.

Nie no dla jajec się nie położę pod nóż, to na pewno

Ze dwie łyżki na długie włosy. A w nocy nie śpisz 5h?
Ja bym wzięła Szczerze się przyznam, że sama się zastanawiałam nad podobną sukienką, bo szukałam właśnie koronkowej albo bez pleców, ale w końcu wykorzystałam swoją, którą miałam w domu

Z tym nosem to się zgadzam, chociaż pewnie by się uratowało, ale kosztem kolejnego zabiegu. Jednak mimo wszystko, nie można przesadzać. Poza tym zapewniam Cię, że jak ktoś ma ze sobą problem, to możliwość tego ewentualnego, późniejszego uderzenia w ryj, nie zniechęci go do zabiegu Większe prawdopodobieństwo jest tego, że efekt nam się nie będzie podobać i lekarz coś schrzani. To jak kości się zrastają też jest indywidualną sprawą. Powiem tak miałam grzebane przy nosie dwa lata temu, i po miesiącu pojechałam na wielką imprezę nad morze i nic mi nie było Bardziej bym sie obawiała jednak tego WFu bo np ktoś nam może przywalić niechcący piłką.

No od niedzieli do środy, to śpie tak z 4 haha. Poza tym ja mam codziennie na 7 albo 8. Nie miałabym czasu tego zmyć rano. Bo włosy myje o różnych porach np między jednymi ćwiczeniami a drugimi, mam z godzinke wolną to wtedy umyje.

Cytat:
Pewność uzyskasz porównując cebulki (jeśli są w tych fragmentach) i średnice starych i młodych włosków, najlepiej pod mikroskopem Wiedząc z czym walczysz, będziesz mogła się przygotować. Trudno oceniać stan czupryny po znalezionych fragmentach w oderwaniu od reszty. Jak się ma reszta włosów?

Moja mama nie jest włosomaniaczką, a regularnie robi maski z oliwy i żółtka

Łyżka wystarczy. Nie znajdziesz jednego lub dwóch wieczorów w tygodniu?
Jak myjesz włosy rano, możesz nałożyć olej na noc, ja osobiście nie lubię smarowania poduszek, więc używam oleju wieczorem. Wystarczy już pół godziny, aby efekt był zauważalny, ale nie będzie on trwały.

Wydaje mi się, że nie ma tam cebulek To wygląda jak połamane końcówki, są czasami takie pokrzywione jak harmonijka. No myślę, że w weenekd bym znalazła parę godzin Bo ja pewnie jakbym się zmobilizowała to też bym znalazła czas, tylko to chyba tak z lenistwa.

A co z resztą włosów... są delikatne, cieńkie i jest ich mało. Jak zwiąże w kiteczkę to jest taka chudziutka Ale jak mam rozpuszczone, to nie wyglądają źle, bo sie bardzo odbijają od skóry głowy, są bardzo podatne, np jak je zepne spinką w koczek, to po dwóch godzinach są pokręcone i się tak trzymają.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 13:07   #4148
Fubizka
Zakorzenienie

Cycków prawie nie mam, ale bym sobie nie zrobiła. Bez przesady, małe cycki nie są aż takie złe, żeby się takim torturom poddawać
Stary 2012-03-23, 13:12   #4149
Malla
Nie depcze krokusów

Fubi - a co w Tobie jest takiego złego, by poddawać się torturom? Bo patrzę, patrzę i nie widzę.

Ofelia - to faktycznie połamane Spróbuj sobie urwać włosa i sprawdź, jak łatwo się łamie. Jeśli niełatwo, to nie ma się czym przejmować.
Stary 2012-03-23, 13:14   #4150
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Cycków prawie nie mam, ale bym sobie nie zrobiła. Bez przesady, małe cycki nie są aż takie złe, żeby się takim torturom poddawać
Ja też mam małe. I też bym sobie nie zrobiła. No chyba, żeby mi coś odbiło, miałabym jakieś tragiczne po ciąży, ale jeżeli juz to tylko, żeby poprawić ich wygląd a nie w celu powiększenia. Na pewno bym ich nie powiększyła, po prostu mi się to nie podoba

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 13:33   #4151
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ja też mam małe. I też bym sobie nie zrobiła. No chyba, żeby mi coś odbiło, miałabym jakieś tragiczne po ciąży, ale jeżeli juz to tylko, żeby poprawić ich wygląd a nie w celu powiększenia. Na pewno bym ich nie powiększyła, po prostu mi się to nie podoba
Też mam małe i może bym sobie powiększyła, bo widziałam naprawdę dobrze zrobione i było to mniam Ale, po pierwsze za te kilkanaście tysięcy to ja sobie wolę samochód zmienić, po drugie to cholerstwo trzeba co ileś lat wymieniać, a ja niekoniecznie lecę w podskokach na narkozę, po trzecie implanty są wyczuwalne pod palcami...eee...bez sensu.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

BTW. Dzwoni mój luby:
- Kochanie, właśnie dzwonił X, idą z Y dzisiaj do kina, idziemy z nimi?
- a na którą i na co?
- aaa nie wiem, to już byś musiała Y zapytać, bo X też nie wie, wie tylko że idą

...dzwonię do Y:
- no hej, słyszałam że idziemy dzisiaj na podwójną randę do kina, ale podobno jesteś jedyną osobą, która wie na co i na którą
- eee...ale to przecież pomysł Xa, to on to zaproponował, ja też w sumie nie wiem, wiem tylko o dwóch opcjach godzinowych

...sprawdzam w necie owe opcje godzinowe - dwa różne filmy. Dzwonię do Y "a, to pomyślimy jak się spotkamy 2 godziny wcześniej". Dzwonię do mojego Suonka, mówię co i jak i pytam czy on jest pewien że chce iść, bo filmy średnie w sumie, to raz, a po drugie późna godzina jak na niego. "Oj tam kochanie, wezmę poduszkę i będzie pięknie".

Umarłam.

Stary 2012-03-23, 13:54   #4152
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubi - a co w Tobie jest takiego złego, by poddawać się torturom? Bo patrzę, patrzę i nie widzę.
Zobaczysz mnie na żywo, to będziesz wiedziała, myślisz, że ja beznadziejne zdjęcia wstawiam na fejsa?
Cytat:
Ofelia - to faktycznie połamane Spróbuj sobie urwać włosa i sprawdź, jak łatwo się łamie. Jeśli niełatwo, to nie ma się czym przejmować.
No trochę ich zawsze się łamie, ale może za mocno trzesz ręcznikiem, jak wycierasz po myciu? Ja uwielbiam tak robić, od początku roku ani razu mi się nie zdarzyło, ale muszę się mocno pilnować

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Też mam małe i może bym sobie powiększyła, bo widziałam naprawdę dobrze zrobione i było to mniam Ale, po pierwsze za te kilkanaście tysięcy to ja sobie wolę samochód zmienić, po drugie to cholerstwo trzeba co ileś lat wymieniać, a ja niekoniecznie lecę w podskokach na narkozę, po trzecie implanty są wyczuwalne pod palcami...eee...bez sensu.
No dokładnie a przede wszystkim przecież to boli okropnie! Podobno wkładanie pod mięsień daje taki ból, jak wypadek samochodowy

Cytat:
BTW. Dzwoni mój luby:
Norma
Stary 2012-03-23, 14:02   #4153
Connff
Zadomowienie

Ja to bym sobie co najwyżej powiększyła tym nowszym sposobem, że wstrzykują jakieś cuda co jakiś czas. EWENTUALNIE. Ale znam lepsze sposoby na wydanie 10 tysięcy, chociaż cyckami nie grzeszę . Zresztą i tak mam do usunięcia dwie potwornie wielkie i brzydkie blizny, więc jakby co, to za nie bym się brała. A szczerze mówiąc też jakoś mam to gdzieś .

Nie wiem jak wy się tak ekscytujecie tymi włosami . Ja już swoje dawno spisałam na straty, myję, układam, i tyle. Są obrzydliwe i rozkapryszone. Jedyne co w nich ładne, to kolor, a już zwłaszcza teraz, jak jest słońce, rozjaśniają się ślicznie i wyglądają jakbym miała pasemka . Echhhh...

Wypadek samochodowy wcale tak nie boli. W każdym razie w momencie samego wypadku. Zaczyna boleć sporo później, jak już spada Ci adrenalina .

Acha, raportuję, że wczorajsza wizyta u lekarza okazała się przykra, sypię się całkiem i jest bardzo źle. Hyhy.
Stary 2012-03-23, 14:04   #4154
Malla
Nie depcze krokusów

Elve - nie możecie pójść do knajpy pogadać zamiast spać na filmie, który nikogo nie interesuje?

Connff - daleko mi do ekscytacji, po prostu odwalam swoją działkę, olej-szampon lub szampon-odżywka i tyle.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-03-23 o 14:05
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 14:21   #4155
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No dokładnie a przede wszystkim przecież to boli okropnie! Podobno wkładanie pod mięsień daje taki ból, jak wypadek samochodowy
No z tego co wiem po rozmowach z dziewczynami po tych zabiegach, to wrażenia orgazmu nie przypominały

Cytat:
Norma
Na razie to są takie małe wariacje, od maja będzie "kochanie, ale co za pytanie co robimy, przecież lecimy na jachty i płyniemy tu i tu"

Cytat:
Elve - nie możecie pójść do knajpy pogadać zamiast spać na filmie, który nikogo nie interesuje?
Byliśmy ile można A trzymania się za rączki w ciemnościach sali kinowej jeszcze z Blondynem nie przerabialiśmy
Stary 2012-03-23, 14:31   #4156
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Ja to bym sobie co najwyżej powiększyła tym nowszym sposobem, że wstrzykują jakieś cuda co jakiś czas. EWENTUALNIE. Ale znam lepsze sposoby na wydanie 10 tysięcy, chociaż cyckami nie grzeszę . Zresztą i tak mam do usunięcia dwie potwornie wielkie i brzydkie blizny, więc jakby co, to za nie bym się brała. A szczerze mówiąc też jakoś mam to gdzieś .
Aaaaaa tam, są push upy a jak wyglądają moje cycki bez stanika, to interesuje mnie tylko w męskim towarzystwie, a przecież nie zrobię sobie cycków dla męskiego towarzystwa, no jeszcze tak mi nie przygrzało

Cytat:
Nie wiem jak wy się tak ekscytujecie tymi włosami . Ja już swoje dawno spisałam na straty, myję, układam, i tyle. Są obrzydliwe i rozkapryszone. Jedyne co w nich ładne, to kolor, a już zwłaszcza teraz, jak jest słońce, rozjaśniają się ślicznie i wyglądają jakbym miała pasemka . Echhhh...
Ostatnio znalazłam zdjęcia, jak moje włosy wyglądały w październiku. To jest dopiero masakra jak ja wyglądałam
Cytat:
Acha, raportuję, że wczorajsza wizyta u lekarza okazała się przykra, sypię się całkiem i jest bardzo źle. Hyhy.
To gorzej Co się porobiło?

Cytat:
No z tego co wiem po rozmowach z dziewczynami po tych zabiegach, to wrażenia orgazmu nie przypominały
A dużo znasz lasek po takich zabiegach? Ja nie znam nikogo, kto w dorosłym życiu zrobił sobie operację plastyczną.

Cytat:
Byliśmy ile można A trzymania się za rączki w ciemnościach sali kinowej jeszcze z Blondynem nie przerabialiśmy
Malla, nie widzisz, że ona jest już stracona, dla niej mogliby pójść do kiosku bilet kupić i byłoby super

PS. Też tak chcę

Farba spłukana. UFFFFFFFFF. Jak ja tego nie cierpię.
Stary 2012-03-23, 14:45   #4157
Connff
Zadomowienie

Cytat:
To gorzej Co się porobiło?

Malla, nie widzisz, że ona jest już stracona, dla niej mogliby pójść do kiosku bilet kupić i byłoby super

PS. Też tak chcę
A, trochę jestem kaleką. Sypie mi się cały układ ruchu. To dopiero ironia. Fajnie mi się będzie ćwiczyć z endoprotezami . Nie no, troszkę się śmieję. Ale się jednak szykuje operacja, bo z kolanem się pogarsza. Barki i szyja - rehabilitacja znowu.

Też chcę .
Stary 2012-03-23, 14:45   #4158
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A dużo znasz lasek po takich zabiegach? Ja nie znam nikogo, kto w dorosłym życiu zrobił sobie operację plastyczną.
Trzy po powiększeniu piersi, jedną po zmniejszeniu, dwie po poprawieniu nosa. Botoksowanie, wypełnianie ust i te inne drobiazgi też są normą. Jedna chciała zaszaleć z liposukcją, ale dieta w końcu zaczęła działać

Cytat:
No to jest jeszcze ten etap, kiedy nawet wspólne nudzenie się jest dziką atrakcją

Cytat:
PS. Też tak chcę
No dobra rzecz, przyznaję i polecam aczkolwiek nie każdemu polecam jednak związki na odległość, hehe.

Cytat:
Farba spłukana. UFFFFFFFFF. Jak ja tego nie cierpię.
A ja luuuuuuuuubię teraz mam straszną nijakość na włosach, ale lato idzie, nie będę szaleć.
Stary 2012-03-23, 14:51   #4159
Fubizka
Zakorzenienie

Conff no to faktycznie nieciekawa sprawa. Kurcze wszyscy tu uszkodzeni widzę

elve - to ja jednak jestem do tyłu albo nie zauważam komu kiedy i jak rosną cycki

Ale ostatnio mam taki apetyt, że tylko bym żarła
A co do farby - ja lubię mieć kolor, ale nienawidzę farbować. No nie cierpię. A jeszcze jak wysuszę i zobaczę, że nie wszystko się dobrze pokryło, to ktoś zginie.
Stary 2012-03-23, 14:55   #4160
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
elve - to ja jednak jestem do tyłu albo nie zauważam komu kiedy i jak rosną cycki
Akurat te moje dziewczyny się bez problemu do takich tematów przyznają. Jedna nowe cycki ma już uhuhu dobre 5 lat.
Stary 2012-03-23, 15:09   #4161
Fubizka
Zakorzenienie

Też bym się przyznała, zresztą jakbym się już dała pochlastać to nie po to, żeby nie było widać
Stary 2012-03-23, 15:32   #4162
Nuska87
Raczkowanie

Wpadłam się podzielić kilkoma nowinkami, a wieczorem do poduchy, sobie nadrobię co straciłam przez ostatnie dwa tygodnie

Mam pracę!! Szukałam całe dwa tygodnie.. Analityk biznesowy - moja wymarzona..

Teraz co o świrach:
Spotkałam się z takim jednym, rozmawiałam z nim i nie przypadło mi do gustu jego wysławianie się i brak inteligencji, ale zwalałam na początku na kark nerw, ale:
-jak powąchał mojego kapcia i ze zdziwioną miną powiedział, że nie śmierdzi i jak ja to robię,
- jak powiedział, że wymiotował w taksówce, ale połknął, żeby nie naśmiecić, a potem jeszcze raz zwymiotował - już podwójnie,
- a jego hobby to zjarać się i jeździć po ciemku na rowerze po lesie..
--> to zwątpiłam i nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać...
Oczywiście pogoniłam chłopca..

I teraz makabra - wczoraj nałożyłam farbę na głowę i chciałam o jeden ton zejść i zagadałam się z kumplem i mam blondorude coś Czytam i czytam i nie wiem co robić
a) idę po farbę typu szarości i nakładam na głowę i modlę się aby popielaty chodny kolor mi wyszedł - ale to będę blondi, jak nic..
b) czekam dwa tygodnie i idę do fryzjera, żeby mi na mój naturalny kolor pomalował..

help
PS: jestem skłonna nawet kawałek lica swego pokazać, aby mi ktoś dopomógł ..
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 15:40   #4163
Malla
Nie depcze krokusów

Co za koleś

Nie znam się na farbowaniu
Stary 2012-03-23, 15:41   #4164
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Nuska - pana pozwól że nie skomentuję

Co do włosów, to ja bym się bała samodzielnie farbować na szarości, żeby przypadkiem zielone się nie zrobiły Rudy reaguje dość różniasto.
Stary 2012-03-23, 15:45   #4165
Nuska87
Raczkowanie

chłop bajka

To co ja mam teraz chodzić w czapce ciągle??
Stary 2012-03-23, 15:45   #4166
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Mam pracę!! Szukałam całe dwa tygodnie.. Analityk biznesowy - moja wymarzona..
GRATULUJĘ!!!
Cytat:
Teraz co o świrach:
Hahaha dobry koleś
Cytat:
I teraz makabra - wczoraj nałożyłam farbę na głowę i chciałam o jeden ton zejść i zagadałam się z kumplem i mam blondorude coś Czytam i czytam i nie wiem co robić
a) idę po farbę typu szarości i nakładam na głowę i modlę się aby popielaty chodny kolor mi wyszedł - ale to będę blondi, jak nic..
b) czekam dwa tygodnie i idę do fryzjera, żeby mi na mój naturalny kolor pomalował..

help
PS: jestem skłonna nawet kawałek lica swego pokazać, aby mi ktoś dopomógł ..
Kurcze, nie wiem, mocno Ci rozjaśniło? Bo jak tak, to trzeba teraz poważnie uważać. Jak masz zaufaną fryzjerkę, która potrafi ratować takie rzeczy, to zdecydowanie poczekać na fryzjerkę.

Tu trzeba bez pochopnych kroków, ku przestrodze:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600516
Zobacz zdjęcia, które wrzuciła później ta dziewczyna. http://imageshack.us/g/521/08032012071.jpg/ Może faktycznie wrzuć zdjęcia tam na włosowe forum i dziewczyny coś poradzą? Szczególnie te blondowłose, one się znają na tych oksydantach i innych cudach

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-23 o 15:47
Stary 2012-03-23, 15:53   #4167
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
GRATULUJĘ!!!
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Fubizka
Kurcze, nie wiem, mocno Ci rozjaśniło? Bo jak tak, to trzeba teraz poważnie uważać. Jak masz zaufaną fryzjerkę, która potrafi ratować takie rzeczy, to zdecydowanie poczekać na fryzjerkę.
Pisałam o dwóch tygodniach, bo ktoś mi powiedział, że dwa tygodnie trzeba poczekać do następnego farbowania..
Mocno? Dosyć.. Miałam już jaśniejsze.. Najgorsze, że wpadają w taki miodowy odcień, a ja powinnam mieć chłodny kolor i to mnie w tym najbardziej boli..
Cytat:
Napisane przez Fubizka
Tu trzeba bez pochopnych kroków, ku przestrodze:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600516
Zobacz zdjęcia, które wrzuciła później ta dziewczyna. http://imageshack.us/g/521/08032012071.jpg/ Może faktycznie wrzuć zdjęcia tam na włosowe forum i dziewczyny coś poradzą? Szczególnie te blondowłose, one się znają na tych oksydantach i innych cudach
czytam, czytam i się przeraziłam!! dzięki Ci!!
Stary 2012-03-23, 16:07   #4168
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Pisałam o dwóch tygodniach, bo ktoś mi powiedział, że dwa tygodnie trzeba poczekać do następnego farbowania..
Nie ma reguły, jeśli Twoje włosy są w dobrej kondycji, to możesz farbować i jutro, zwłaszcza jeśli nie planujesz ich już rozjaśniać. Najlepiej przejdź się do fryzjerki, niech ona pomaca i oceni kiedy i jak to uratować.

Cytat:
Najgorsze, że wpadają w taki miodowy odcień, a ja powinnam mieć chłodny kolor i to mnie w tym najbardziej boli..
Są odcienie farb, które likwidują kurczaka po rozjaśnianiu, ale to przeważnie jasne odcienie...płukankę też odradzam, bo po co Ci fiolet na głowie...serio, najlepiej żeby fryzjerka poradziła, bo sama sobie możesz zrobić kuku. O ile masz dobrą fryzjerkę w zanadrzu ofkoz, bo jak nie, to już wizaż lepszy :P
Stary 2012-03-23, 16:58   #4169
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Mocno? Dosyć.. Miałam już jaśniejsze.. Najgorsze, że wpadają w taki miodowy odcień, a ja powinnam mieć chłodny kolor i to mnie w tym najbardziej boli..
Wiesz, są różne farby o różnych składach, jedne delikatne, jedne bardzo mocne. Za diabła nie wiem które są które Ja farbuję od dawien dana Garnier Color Naturals ale na brązy i one są ok. Ale nie jest to na pewno najdelikatniejsza i najlepsza na rynku farba. Osobiście bym wolała pochodzić nawet i miesiąc z nie takim kolorem, niż potem rok doprowadzać włosy do porządku Dziewczyny na włosowym forum, co farbują (nie rozjaśniają!) na blond mają to w małym paluszku.
Cytat:
Nie ma reguły, jeśli Twoje włosy są w dobrej kondycji, to możesz farbować i jutro, zwłaszcza jeśli nie planujesz ich już rozjaśniać. Najlepiej przejdź się do fryzjerki, niech ona pomaca i oceni kiedy i jak to uratować.
No ale tak bezpośrednio, to ja bym się wstrzymała. Włosy po farbowaniu są zwykle takie "inne" i dopiero po następnym myciu albo dwóch dochodzą do zwykłego stanu, przynajmniej u mnie. Wyjaśniłam to zaebiście profesjonalnie, dumna jestem

Cytat:
Są odcienie farb, które likwidują kurczaka po rozjaśnianiu, ale to przeważnie jasne odcienie...płukankę też odradzam, bo po co Ci fiolet na głowie...serio, najlepiej żeby fryzjerka poradziła, bo sama sobie możesz zrobić kuku. O ile masz dobrą fryzjerkę w zanadrzu ofkoz, bo jak nie, to już wizaż lepszy :P
No jak widać po tym wrzuconym przeze mnie wątku, to niektóre fryzjerki powinny na rzeźnika iść Mi też kiedyś fryzjerka zrobiła z włosów jesień średniowiecza
Więc zaleca się najpierw rozkminienie na wizazu a potem dobrego fryzjera

Btw a propos cycków - rozmowy w toku do obiadu ujawniły, iż sztuczne cycki stanowią dość duży problem, widziałyście? Jednej pannie poszły szwy na imprezie

A! I jeszcze miałam Wam powiedzieć, że ten żel 3w1 Garniera, o którym wcześniej pisałam, że na pierwszy rzut oka jest super, minęło trochę czasu i okazuje się, że bardzo dobrze usuwa ślady po pryszczach, a miałam tego trochę, bo 3 razy z rzędu przed okresem miałam dni zakazanego ryja Usunął nawet takie ze stycznia, których nie mogłam się pozbyć. Niezłe to jest

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-23 o 17:24
Stary 2012-03-23, 17:24   #4170
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
No ale tak bezpośrednio, to ja bym się wstrzymała. Włosy po farbowaniu są zwykle takie "inne" i dopiero po następnym myciu albo dwóch dochodzą do zwykłego stanu, przynajmniej u mnie. Wyjaśniłam to zaebiście profesjonalnie, dumna jestem
Ja zrozumiałam
Moje są w dobrej kondycji - przynjamniej tak mi się zdaje.. Nic mi nie wypada, nic się nie spaliło, tylko ten kolor...

Umówiłam się na jutro do fryzjera
Przedstawiłam mamie sytuację i powiedziała, że prześle pieniążki na ratowanie świrniętego dzieciaka
Cytat:
No jak widać po tym wrzuconym przeze mnie wątku, to niektóre fryzjerki powinny na rzeźnika iść Mi też kiedyś fryzjerka zrobiła z włosów jesień średniowiecza
Jeszcze u mojej nie farbowałam.. Pocieszam się, że jak coś usługę będę mieć za darmo
Cytat:
Więc zaleca się najpierw rozkminienie na wizazu a potem dobrego fryzjera
czasu brak, idzie wiosna, a ja w czapce mam popitalać??

Cytat:
Btw a propos cycków - rozmowy w toku do obiadu ujawniły, iż sztuczne cycki stanowią dość duży problem, widziałyście? Jednej pannie poszły szwy na imprezie
facepalm
-> ktoś jej je za bardzo ścisnął, czy jak??
PS: u mnie koszmarem jest to, iż obecnie leczę starczy trądzik - bo jak inaczej nazwać to coś w moim wieku?? No i mam Epiduo, które spowodowało schodzenie skóry na calej twarzy - więc jest cala czerwona! Jak nakładam podkład, żeby uszy i obramowanie twarzy nie były takie blade, czy czerwonym centrum lica, to mam różowy ryjek.. Więc wyobraźcie sobie: różowy świński ryjek + rudożółtoblond włoski..
Matka mi zasugerowała, że pusta jestem bo tylko w lusterko patrze.. Ale ja po prostu załamana jestem tą kombinacją
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości