|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
To już jest przegięcie. Ciężko mi uwierzyć, że ona mieszka w Warszawie. Ja wczoraj chodziłam po Wa-wie w trenczu i swetrze. W prawdzie troszkę mi było za ciepło na słońcu, ale jakoś tak troszkę zawiewało zimnem. I mówię to ja, chociaż ostatnio wszczęłam dyskusję o tym, że ludzie ubierają się za grubo ![]() Ja tak rozebrana, jak Charlize, odważam się wyjść z domu tylko w upał albo na plażę. W innych sytuacjach latanie z nogami i plecami na wierzchu wydaje mi się nieeleganckie i może nawet trochę wulgarne. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-03-23 o 12:34 |
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
No ja pomykałam wczoraj w dzinsach, skórzanej kurtce i dwóch szalikach
(nie lubię jak mi przewiewa po szyi...) Jakbym miała wyskoczyć w takim stroju to by mi chyba zęby wyleciały od dzwonienia nimi z zimna... Było ciepło, ale jak wiatr zawiał zimnem to w szaliki się opatulałam... ![]() A co do brzuszka, no mówi, że nie ciąża, ona wie najlepiej. Ale chyba lepsza by była ciąża, bo tak to po prostu wygląda jakby miała mega wzdęcie...
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli w Krakowie - to tylko na polu!
|
|
|
#4684 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Na innych zdjęciach ma płaski, a budowy w międzyczasie nie zmieniła
![]() Nie no wiadomo, że po prostu takie zdjęcie wyszło, no ale wygląda to jak wygląda, więc niech się nie dziwi, że ludzie nie ślepcy i zauważają...
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-03-23 o 12:44 |
|
|
|
#4687 |
|
Konto usunięte
|
no dokładnie, irytuje mnie już po prostu robienie z ludzi debili pt "na dworze jest ciepło". Kurcze, gęsia skórka ciele, ciepło jej a potem lezy chora. Gratulacje
![]() stylizacja jest sama w sobie ładna, sukienka mi się naprawdę podoba, co prawda ja bym nie zestawiła jej z takimi sandałami, ale naprawdę, tak cięzko jest powiedzieć że to jest TYLKO stylizacja, TYLKO pokaz, TYLKO chwalę sie ciuchami i gustem? nieeeee, ciepło jest, 22 stopnie, jeszcze niech dobije do 25 i wskakuję w bikini ![]() a my jesteśmy zacofani bo chodzimy w kozakach. Dla mnie jest potężna różnica mdz chodzeniem w krótkim rękawku, a pokazaniem całych golych nóg
|
|
|
|
#4688 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
dopiero na Wizazu poznalam pochodzenie tego zwrotu
.---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3309553 4](...)nieeeee, ciepło jest, 22 stopnie, jeszcze niech dobije do 25 i wskakuję w bikini [/quote]no, toc pisalam, ze za chwile beda ałtfity w bikini . btw, ciekawe co bedzie w sierpniu - kozaki i plaszcz jesienny?![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3309553 4]a my jesteśmy zacofani bo chodzimy w kozakach. Dla mnie jest potężna różnica mdz chodzeniem w krótkim rękawku, a pokazaniem całych golych nóg [/QUOTE]e, na pewno tak mowisz, bo nie masz takich dlugich i szczuplych nog do pokazania .
|
|
|
#4689 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3309566 5]zapomniałaś dodać że mam nadwagę i zazdroszczę
jak my wszystkie tutaj
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na żywo jej brzucha nie widziałyśmy, to możemy sobie gdybać. Głównie chodzi o to, że to tak wygląda na zdjęciu, a ona się dziwi komentarzom i tak ochoczo te komentarze wyśmiewa [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3309566 5]zapomniałaś dodać że mam nadwagę i zazdroszczę I siedzisz na kanapie i wtranżalasz nutellę, tak jak to w komentarzach było
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#4694 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się dziwię, że wrzuciła to zdjęcie i się czepia, ze ludzie mówią, że jak w ciąży wygląda skoro wygląda. Fakt, pewnie kwestia światła/ułożenia sukienki/itd., ale porównując do jej innych zdjęć to naprawdę może przyjść ciąża do głowy, więc skoro nie chciała plotek to mogła zdjęcie ominąć.
|
#4695 |
|
Konto usunięte
|
ciekawe jest to zjawisko, nawiasem mówiąc. Albo jest się rozneglizowaną laską, ometkowaną Zarą, albo od razu, dla kontrastu, niezadbaną tłusta fleją. Ciekawe skąd to "wartościowanie" w osobach które tak zaciekle bronią tej stylizacji? No i kto tu ma wiekszy "problem", tak właściwie?
|
|
|
|
#4696 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3309616 8]No i kto tu ma wiekszy "problem", tak właściwie?
[/QUOTE]nie wiem, na pewno nie ja, ja tylko siedze i pozeram nutelle .
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam podobnie! za nic nie założę butów na gołą stopę. przemawia za tym zarówno mój komfort, jak i wygląd. no, nikt mi nie powie, że zakrwawione buty i końcówki nogawek będą wyglądać dobrze, a tym by się skończyło w moim przypadku założenie jakichkolwiek butów na gołą stopę ... mnie nawet adidasy potrafią obetrzeć, więc no wiecie ... dlatego też mogę się pożegnać z butami peep toe, bo na gołą stopę odpada, rajstop do nich nie założę bo wtedy w ogóle porażka, no więc trudno, muszę się obejść smakiem
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
A ja, to już w ogóle nie mam problemów. Wzorem Kasi T. siedzę przed laptopem i popijam kawę
Edit: Ha, wiedziałam! 4 minuty temu na blogu KT pojawił się wpis, a w nim... kawa!!! Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-03-23 o 14:04 |
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, pojeździłabym sobie po blogu Kasi T. ale może już nie wypada więc sobie daruję<brzydal>
w 3mieście dziś temperatura całkiem całkiem, sama paradowałam z gołymi ramionami bo nie dało rady wyrobić w słońcu. Mijałam kilkakrotnie panie w czapkach i puchówkach "z zary" Była też mama z dzieckiem, ona na krótkim rękawku, dziecko w szaliku, czapce i zimowej kurtce. Mama wycierała dziecku ręce antybakteryjną chusteczką bo nacisnęło przycisk do zapalenia zielonego światła dla pieszychA ja znalazłam sposób na temperaturę - noszę 2 kurtki dżinsową pod spód, na wierzch jeszcze jedną - na rano i wieczór jak znalazł, w ciągu dnia popylam w dżinsówce
|
|
|
|
#4700 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
które siedzą nieużywane Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Mnie rozwalił dzisiaj ubiór chłopaka: koszulka z krótkim rękawem, spodnie do kolan i japonki
|
#4702 |
|
Raczkowanie
|
Ja w Warszawie od wczoraj widziałam już sporo osób z baletkami na gołe nogi,no ludzie ja rozumiem,że ciepło się robi ale aż tak to chyba nie grzeje słoneczko.
A potem mówią,że je nerki bolą,ja tam dzisiaj w tzw.kopytkach popylam bo na gołe nogi sie nie odważe chyba,że 22 stopnie będą XD
|
|
#4703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też obcierają wszystkie buty (mimo nawet grubych skarpet; wakacyjna pogoda to dla mnie masakra, spacery w upały odpadają, bo po prostu NIE MA butów, które by mnie nie obtarły - ludzkość jeszcze takich nie wytworzyła...
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj chodziłam balerinach na gołe stopy, ale spódnicę miałam do kostek, t-shirt i sweterek (w którym myślałam, że się ugotuję). Ale w Holandii ogólnie jest nieco cieplej, niż w Polsce, tak średnio z 5 stopni. Nie ubrałabym się jak Charlize, nawet jakbym miała jej figurę. Kasia T. ma fajną bluzę w dzisiejszym poście. W końcu nie wygląda jak ciotka po 30.
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-03-23 o 15:44 |
|
|
|
|
#4708 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I błędne koło trwa, bo jeszcze bardziej izolują dzieciaka od bakterii, bo się przecież rozchoruje ![]() Ja też nie. Na swoją figurę nie narzekam, jestem szczupła i w miare wysoka i nawet by mi do głowy nie przyszło tyle ciała na raz pokazać na ulicy Taką sukienkę to w drodze na plażę bym założyła. No ale ja to ja. Mimo, że czuję się dobrze w swoim ciele to nie czuję potrzeby epatowania golizną.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

To już jest przegięcie. Ciężko mi uwierzyć, że ona mieszka w Warszawie. Ja wczoraj chodziłam po Wa-wie w trenczu i swetrze. W prawdzie troszkę mi było za ciepło na słońcu, ale jakoś tak troszkę zawiewało zimnem. I mówię to ja, chociaż ostatnio wszczęłam dyskusję o tym, że ludzie ubierają się za grubo 

(nie lubię jak mi przewiewa po szyi...) Jakbym miała wyskoczyć w takim stroju to by mi chyba zęby wyleciały od dzwonienia nimi z zimna... Było ciepło, ale jak wiatr zawiał zimnem to w szaliki się opatulałam...
.

.
.