|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Dobry wieczor laseczki
PANI MAGISTER ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- arra mocne!!!!!!! aż się sama zestresowałam ![]() aleks a nóż się uda, główka do góry |
|
|
|
#302 |
|
MBZ♥
|
Dziewczyny, które mieszkacie w miastach gdzie jest h&M czy pomogłybyście mi w zakupie takiego komina miętowego jaki ma blogerka na sobie?
http://charlize-mystery.blogspot.com/ |
|
|
|
#303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecuję!Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, moooocno kciukam
aleks, nie poddawaj się od razu! może się uda
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli będziesz chciała to mogę kupić, no problem
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do sprawy madzi- ojciec tez sie pofarbował.. rutkowski- coraz bardziej mi działa na nerwy. przed wczoraj chyba, kiedy wyplyneły te oskarzenia i nowe wiesci to on powiedział, ze mozliwe, ze ktos jeszcze brał udział w tym i zrobi wszystko zeby doprowadzic winnych do prokuratury, a wczoraj czy dzisiaj znowu stoi po stronie wasniewskich, zarzeka sie ze to nie oni i organizuje konferencje... BYou, fajny komin
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
jakiś komentarz na stronie GW:
Cytat:
|
|
|
|
|
#308 |
|
MBZ♥
|
Karmelko dziękuję
![]() będę czekać na wiadomość![]() Crozee dziękuję pokażesz nam Dziedzica jak urósł
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Jestem beznadziejna... Czułam się strasznie senna cały dzień, myślałam, że to po tym tygodniu, bo mało spałam, wczoraj ta delegacja cały dzień, siedziałam jeszcze po niej nad raportem, więc dziś wstałam nieprzytomna. Potem okazało się, że dostałam @... No to sie usprawiedliwiłam i po powrocie do domu obżarłam się chlebem na jajku a potem słodyczami (czekoladą i batonami - a miałam nie jeść słodyczy Potem poszłam na aerobik, na którym po 20 minutach kręciło mi się w głowie, nie miałam w ogóle sił, a na koniec było mi tak niedobrze, że pierwszy raz odkąd chodzę na fitness wyszłam z zajęć przed końcem, bo gdybym jeszcze raz podskoczyła to bym chyba zwymiotowała... Wróciłam do domu, kręci mi się w głowie, ciemno przed oczami, niedobrze mi... Mam za swoje.. Pewnie za bardzo obciążyłam żołądek.. Wzięłam krople żołądkowe, ale wcale mi nie jest lepiej... A przydałoby się wykąpać i spakować, bo jutro pobudka 5.30 i szkoła całe dwa dni...Ech... Wiem, marudzę znowu, ale starałam się mniej w tym tygodniu Po prostu czuję się źle z tym, że nie mam silnej woli i jestem zła na siebie za to obżarstwo... Acha, Med wyglądasz bosko w tej sukience Carmi, gratuluję rozmowy, super, że się mniej więcej wyjaśniło sytuację
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-03-23 o 20:18 |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Magda Kurde jak Ty to wytrzymujesz? Biedna wykończysz się
Nie jesteś beznadziejna tylko zmęczona i wykończona. Potrzebujesz wypoczynku Kochana
|
#311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noooopanna młoda też uwielbia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja niestety nie wiem kiedy będę w H&M Cytat:
ło jezuuuu.... ja też mam straszną chcicę przy okresie na słodkie ![]() chyba wie co robi, że nie przychodzi w czasie mojego postu ![]() i nie jesteś beznadziejna!! Jesteś cudowna i jedyna!! A @ wszystko tłumaczy Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-03-23 o 20:25 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 |
|
MBZ♥
|
Magdula
zamęczysz się![]() musisz jeść w ciągu dnia bo potem widzisz jakie skutki
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
naj, trafny komentarz. nie wiadomo skad, ale takie rewelacje sa i podchwyciły je najwieksze media w Polsce...
a mi sie młody przeziebił i ma katar.. raz jak kichnał to taki glut mu wyleciał.. potem poszlam kupic fride i mu odciagnełam co mozna bylo... czego matka nie zrobi dla dziecka
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, zdrówka, bidulko... odpocznij sobie
ja mam chyba gorączkę, a do końca pracy jeszcze 3,5 godziny dobrze, że luby przywiózł mi fervex, może pomoże trochę... Rain, co sądzisz o zapach Estee Lauder Knowing? Kupiłam go na hura na rozbiórce, bo się cieszyłam, że wreszcie na jakąś trafiłam
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
wiec tak - najprawdopodobniej beda chcieli ze mna podjac wspolprace - tak na 90% - na platnym stanowisku a nie na stazu, ale musze przyjechac do Romy na spektakl i jeszcze raz ten makijaz zrobic - bo powiedzial, ze kreski wyszly bardzo symetryczne i to jest na plus ale troszke za grube przy koncach co moze byc winą tego ze mialam sypki cien tylko. Tylko chceli zebym przyjechala w niedziele a ja mam szkole wiec umowilam sie za tydzien
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-03-23 o 20:39 |
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, no to super!
Gratuluję serdecznie
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis to super
brawo
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiem wam jest dobrze
mamy przypływ gotówki i możemy spłacić nasze długi wszystkie jutro na miasto wszystko zapłacić, nadrobić zaległości i od przyszłego miesiąca jedziemy już na czyste konto jesteście z nas dumne> teraz możemy odkładać na naprawę auta, na ślubik,na wakacje i tż na brylanciora ![]() (dodam ze dogadałam się z t-mobile bo nie chcieli przyjąć mojej rezygnacji i zaproponowali chodzenie tylko 2-3 razy w tygodniu bo mam b. wydajną pracę i nie chca mnie stracić, a nie chca abym była przemęczona i tż ma teraz dodatkową pracę też wiec stajemy na nogi )st ąd też moje podniecanie się telefonem chce sobie kupic dla siebie w nagrodę za wytrwałość i na poprawę humoru ;-)
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-03-23 o 20:44 |
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Arra to powodzenia
![]() A czym to zrobisz jak nie cieniem? kredką?
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
ara ale super!!! mowilam ze jesteś najlepsza!!!!
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie jest Gwizdak..?
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, a to staż czy na umowę?
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Karola jestem z wam dumna
Tylko żebyś się nie przemęczyła a fajnie,że was doceniają.
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, gratuluję, super!!!
![]() Mam ochotę na jakiś fajny film na wieczór: Spadkobiercy Żelazna Dama Moneyball Idy Marcowe polecacie coś?
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robilam cieniem na mokro i to bylo ok, ale potem poprawilam na sucho ale mialam tylko sypki cien i za gruba kreska mi wyszla, a moze za gruby pedzelek wzielam...- no i stresowalam sie tez - pocwicze kreski przez ten tydzien ![]() znacyz ja myslalam,z e one maja byc takie grube wlasnie - mam nadzieje, ze on nie zmieni zdania przez tydzien bo chceli zebym w ta niedziele byla ale ja mam szkole i umowilam sie za tydzien i mam w tygodniu sie przypomniec
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

mocne!!!!!!! aż się sama zestresowałam 

Nie wiem czy widziałaś, ale też mam pracę
tylko, że w kinie 
tak sobie wtedy pomyślałam, że jak tyle osób mi dobrze życzy, to musi być dobrze! 

będę czekać na wiadomość
Wzięłam krople żołądkowe, ale wcale mi nie jest lepiej... A przydałoby się wykąpać i spakować, bo jutro pobudka 5.30 i szkoła całe dwa dni...

ja też mam straszną chcicę przy okresie na słodkie
zamęczysz się
bo potem widzisz jakie skutki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)