|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
ja juz sama nie wiem..brazera nie chce bo mam juz kilka a jeszcze dostane z costasy to ja tego nie przerobie tymbardziej ze nie jest to kosmetyk ktory ja musze miec;P hehe chyba wezme rozswietlacz
![]() cienie : TURQUOISE, TOPAZ , SAPHIRE , OPAL , ARAGONITE , AGATE puder ivory podkład vanilla bo chyba almond bedzie za ciemny , z tego co czytalam to ivory nawet nie jest az tak jasny wiec boje sie zeby nie bylo za ciemne bo rozjasnic ciezko a przyciemnic dosc latwo
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Ach tak, przesiadywałam tam, moderowałam i oczywiście się wymądrzałam
|
#2673 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do antykoncepcji, ja planuję odstawić, choć mój gin nie bardzo chce mi na to pozwolić "bo młoda jestem mam się uczyć, a nie dzieci rodzić" ale ostatnio (po 2,5 roku brania) strasznie boli mnie jajnik...czasami czuję ból jakby mi, coś pękało nie wiem co to...ale boję się cholernie...w poniedziałek muszę do niego skoczyć bo trochę się martwić zaczynam co to za cholerstwo...Cytat:
może Wam się uda mnie przekonać (swoją drogą jesteście na dobrej drodze )---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Patrzę sobie w bloggerze, a tam kolejny hit wyszukiwarki : ćwiczenia na temat kolorow ja się grzecznie pytam, o co cho?xD
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
||
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko przeraża mnie ponowne wybieranie koloru, dla mnie to dramat, za dużo odcieni jest
|
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio były fajne akcje Jutro Kochane Wam strzele recenzje nowego podkładu z Miss Sporty.. chyba, że jeszcze dzisiaj naskrobie.
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Mart ja Ci powiem ze nie wyobrazam sobie zycia bez mineralow i nawet przy minusowych temp smigalam w mineralas..dopiero jak zeszlo ponize 10 to stwierdzilam ze cos ciezszego by sie przydalo hehe ;P
aaa i moja skora nie lubi juz fluidow jedynie chyba toleruje clinique nawilżający ale on lekki bardzo jest
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz jest od tego, aby mi doradzić, odpowiedzieć na pytania, a nie sugerować kiedy i jakie decyzje mam podejmować. Ja ze swoim już ponad rok temu (jak miałam ledwo 20 lat) rozmawiałam o odstawieniu i ewentualnej ciąży to mi tylko powiedział, żeby przed staraniami poczekać 3 miesiące na ustabilizowanie gospodarki. O pozwolenie na odstawienie się nawet nie pytałam, tylko miesiąc temu zwyczajnie przestałam brać.Hm, mam teraz zrobioną mieszankę z 15% rycynowym, 35% oliwy z oliwek, 35% z pestek winogron i 15% sezamowego i używam jej do włosów to może spróbowałabym i do twarzy? |
|
|
|
|
#2678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę, że spróbuję podkładu z LL...powiedzcie mi tylko, można gdzieś zamówić próbki, prawda?
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
No i w koncu kupilam roz! z wibo
a w sr do SCC!
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama mam z 7 różnych firm, kilka formuł i mnóstwo różnych kolorów.. I zeby było zabawniej, wszystkie wydają mi się pasować. Nie wiem jak to działa ale minerały chyba tak fajnie się do mojej skóry przystosowują ![]() Ja na twoim miejscu spróbowałabym Lucy.. tam wybór kolorów jest mniejszy a jakość podkładów super.. Mocne krycie, u mnie bardzo dobra trwałość.. Mają sporo zwolenniczek ![]() edit: ja śmigam w minerałach calutki okrągły rok
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2012-03-23 o 20:55 |
|
|
|
|
#2681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po prostu wie jakie schizy czasem przechodziłam "ze strachu przed"...ale trochę się teraz martwię, że to od tak długiego czasu brania coś mi się tam dzieje...ale zobaczymy w poniedziałek, na razie wolę się nie stresować...Co do mieszanki, ja się zbytnio nie znam, ale chyba zrobiłabym na początek coś mniej złożonego...żeby za ciężka i zbyt bogata nie była...później z czasem zawsze można dołożyć, zobaczyć jak skóra reaguje
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Wieki tam już nie byłam, chyba ze 3 lata już będą ;o
|
#2683 |
|
Konto usunięte
|
Jutro sobota - kto idzie na lumpy?
|
|
|
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
Jutro sobota - Mart szoruje okna...
|
|
|
|
#2685 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33104779]Jutro sobota - kto idzie na lumpy?
[/QUOTE]Kurczę, dobry pomysł Tylko, że ja się jeszcze nie zapoznałam z katowickimi.. może jutrzejszy dzień to czas, by się zapoznać?
|
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy mogłabym prosić o zmianę linka do mojego bloga?
panna-kokosowa.blogspot.com Widzę, że magiczna lista blogów, a raczej tworzący ją pan zaintrygowała. Sama też dostaję od niego e-maile. Tylko nie wiem jak się z tego wypisać skoro nawet się nie wpisywałam ![]() Orlica dla mnie sobota to najgorszy dzień na zakupy. Tym bardziej na lumpa. Tłok wszędzie. Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2012-03-23 o 21:10 |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro sobota, a ja mam zajęcia
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - muszę uciec na tydzień kto mnie przenocuje ?
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33104131]- cienie do powiek La Rosa: Gold, Jaspis, Emerald, Nefrite, Topaz, Onyx
- podkład La Rosa: Almond - puder La Rosa: Ivory - bronzer La Rosa: Sun in Paris Też mam spore zaległości z recenzjami... ![]() Co chcecie jutro? Szampon Dabur, błyszczyki My Secret czy post typu "7 rzeczy, których o mnie nie wiecie" [/QUOTE]Orlico, pamietam Twoj post z czapa jakas nasadzalas sobie przy olejowaniu chyba -skad ona byla? ja potrzebuje cos na glowe do usypiania malej, od pol roku mam jakies 50 proent mniej wlosow. |
|
|
|
#2690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tam, gdzie mają za 1-3zł już jest ostro przebrane, ale w innych sklepach jest -50% i tam fajne ciuszki wykopuję, jak ostatnio tę różową marynarkę i bluzkę
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33104131]- cienie do powiek La Rosa: Gold, Jaspis, Emerald, Nefrite, Topaz, Onyx - podkład La Rosa: Almond - puder La Rosa: Ivory - bronzer La Rosa: Sun in Paris Też mam spore zaległości z recenzjami... ![]() Co chcecie jutro? Szampon Dabur, błyszczyki My Secret czy post typu "7 rzeczy, których o mnie nie wiecie" [/QUOTE]O mamo, nie za dobrze ci? Ja chcę szampon Dabur!
|
|
#2692 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...e-upackac.html |
|
|
|
|
#2693 |
|
po prostu Em :)
|
Ja do Paatal bardzo się zraziłam, kiedy zaspamowali mi skrzynkę reklamami swojego sklepu, a jak im napisałam co o tym myślę, to nawet nie raczyli odpisać.
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja droga dziewczyny musze Wam powiedziec ze doprowadzaja mnie do szlau makijaze podrasowywane w fotoszopie w ktorych zamiast twarzy jest 1 plama bez zadnych zmarszczek, wgebien, piega---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahhhaa Zuooooooooooo
|
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Patrzyłam na stronie producenta i tam był podpisany jak Light i wyglądał jeszcze jaśniej... To ja nie wiem.A i jest mi strasznie miło, bo też dostałam tę propozycję!
|
|
#2697 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.I uważam, że piegi są urocze
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33104779]Jutro sobota - kto idzie na lumpy?
[/QUOTE]nie mam z kim malej zostawic. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my jedynie możemy się pokazywać jak nas matka natura stworzyła
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zmarchy mam srednie gorzej z cieniami pod oczami - kazdy pojedynek wygram ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Mart, czytam, ze szukasz podkladu - ja moge Ci zrobic probke Lily Lolo - Warm Peach, ale to dopiero na poczatku kwietnia jak bede w Pl. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

Przyznam, że teraz chodzi mi głównie o pozbycie się wyprysków i uregulowanie pracy gruczołów, za nawilżenie się wezmę w drugiej kolejności. Skoro na moje włosy oleje tak dobrze działają to może uda mi się coś zawalczyć z cerą? Bo teraz kompletnie nie wiem co jeszcze mogę zrobić... 

my jedynie możemy się pokazywać jak nas matka natura stworzyła