|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
a jeszcze co do zmywarki bo ktoras z Was pytala - sorki nie pamietam, to tak sol i plyn przynajmniej w mojej trzeba uzywac, wyswietla sie kontrolka jesli soli brakuje i kontrolka jesli brakuje plynu do nablyszczania. i bez soli gorzej zmywa.
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
nie pamietam tego z tracy hogg ale mozliwe ze tez o tym pisala, w ogole to musze jeszcze raz przeczytac ( w koncu ponoc zapamietuje sie tylko 20% tresci, szkoda ze tylko tyle). tzn nozki powinny byc nizej troche tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Dziewczyny, a te położne to skąd do Was przychodzą?z przychodni do której Wy jesteście zapisane, czy z tej gdzie zapisałyście swoje pociechy?
Jak to trzeba zgłosic? Czy to szpital zgłasza? Ja chodzę do przychodni nie z mojego rejonu, to nie wiem czy z innej dzielnicy będzie się chciało jechac takiej położnej do mnie? Tak też prawdopodobnie zapiszę małą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o też bym zjadła ![]() Cytat:
![]() a jak nie jest odwrócony i się nie odwróci to cesarka? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- moim zdaniem powniem byc odwrocony ale jak by sie nie odwrocil to pewnie cesarka no bo jak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego wszystkiego nie zapytałam i nie wiem. w środę idę tam to się dowiem czegoś o ile do środy nie urodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
używać- używam, sól chroni zmywarkę przed kamieniem i zniszczeniem, nabłyszczacz spłukuje sól z naczyń, żeby nie było zacieków i innych takich. w zmywarce z programem na tabletki (w mojej chyab jest,ale nie uzywam tego) na taki mwlasnie cyklu zmywarka nie podaje dodatkowej soli ani nablyszczacza, bo sa juz w tablecie. za duzo ktoregos skaldnika-jest brzydko. za malo-zacieki... ehhh. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lena zadzwon do przychodni tej Twojej i podpytaj jak to jest , bo to może różnie wyglądać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tylko kilka programów, do których niby nie powinno się używać tabletek tylko jakieś inne detergenty (zdaje się,że chodzi o sól i nabłyszczacz) - ale jeszcze nie za bardzo wiem, bo u nas zmywarka jeszcze tygodnia nie ma więc specjalistką nie jestem... Właśnie wysłałam Męża po jabłka do sklepu, bo mam ochotę na coś soczystego, jabłkowego.... i bliżej nieokreślonego ![]() przy okazji kazałam Mu kupić chipsy - tak na wszelki wypadek gdyby jabłka to nie było "to" ![]() zresztą chipsy mi ostatnio rewelacyjnie pomagają na zgagę - możecie się śmiać lub nie, ale autentycznie - czasem rennie nie pomaga a chipsy są rewelacyjne (mleko, migdały i inne zdrowe wynalazki tez nie dają rady na moją zgagę) ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W środę tam będę, bo mam jeszcze wizytę u neurologa przed ginem (dzień wizyt lekarskich;/), to podpytam. Choc wątpię że będzie im się chciało jechac do mnie po urodzeniu dziecka bo to jednak kawałek, choc jak na wawe to nie znowu taki straszny.. Ale z drugiej strony jak piszecie że to w sumie przydatne jak przyjdzie taka położna, to ja też bym chciała ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zadomowienie
|
hehe... no może... aczkolwiek podejrzewam, że ta przychodnia, w której jestem jest na tyle mała, że jest po prostu jedna położna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki.
Czytam was dzis, ale sie nie udzielam. Kolezanka mnie z rana wkurzyla, bo miala termin na 7-8 kwietnia i w nocy pojechala rodzic ![]() ![]() ![]() Ale zeby nie bylo, humor poprawil mi sie jakies 2h temu- odszedl mi czop sluzowy z krwia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bobasek już jest na prostej ![]() ![]() ![]() --- mnie znowu męczy zgaga ![]() w ogóle tak się dziwnie czuje, że się zastanawiam, czy zapobiegawczo nie ogarnąć się troszkę przy prysznicu... tak na wszelki wypadek... z nadzieją, że do niedzieli nie bede rodzić bo ja chcę moje jedzenie z ulubionej knajpy ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2012-03-23 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Rybka czop poszedł , termin minął, to do niedzieli będziesz Mamą jak nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Adaikaka bardzo powazny argument, aby zaciskac nozki ![]() Ja ostatnio gotuje potrawy, z ktorych na poczatku lepiej zrezygnowac przy karmieniu, chyba zeby zaspokoic sie na jakis czas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo... już od jakiegoś czasu za mną chodzi to jedzonko, ale zawsze brakowało czasu, żeby się tam wybrać, aż tu nagle zadzwonili znajomi i zapytali czy jedziemy ![]() ![]() dziewczyny której z Was drętwiały koniuszki palców u rąk?? Karolci?? bo mnie to dzisiaj męczy, że szok... aż dziwnie mi się na klawiaturze pyka ![]() a do tego wątroba tak napierdziela, że ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
rybka - powodzenia bo to chyba już niedługo ![]() Edytowane przez mag_99 Czas edycji: 2012-03-23 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mag_99 dziekuje ![]() Edytowane przez rybka13 Czas edycji: 2012-03-23 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ to zawsze wyjdzie z jakimś pomysłem kiedy jestem najedzona to ten chce pizze zamówić, ale na szczęście nie zamawia nie będzie mnie kusił i zamówimy jutro
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jakie chipsy masz? ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- ja puchne jak nie wiem co wszędzie dłonie, stopy, twarz...ale koniuszki palców mi nie drętwieją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Wtajemniczenie
|
Rybka juz lada dzien cos tak czuje
![]() mi czop z krwia odszedl przy rozwarciu 4cm jak juz szykowalam sie do wody na porodowce. wiecie ze do mnie nadal nie dociera ze jestem mama? |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale dla mnie i tak najgorsze jest puchnięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie kolezanka do mnie napisala, ze pewnie mialam zgage w ciazy bo Hania ma troche wlosow, a ja nie mialam zgagi ani razu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak słucham tej piosenki to próbuję wbic to sobie w głowę, ale zamiast tego beczę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc Chyba gkatarzynka kiedyś wrzuciła linka i od tamtej pory słucham regularnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
Chociaz ja tak mojej mamie odwinelam,ze obrocilam sie kilka dni przed porodem,nie wiem jak to zrobilam,tylko ze w druga strone,bo bylam dobrze na poczatku. Cytat:
No to juz niedlugo ![]() Moze nawet jutro bedziesz miec malenstwo ze soba ![]() Bylismy dzis nad rzeka.Ja spacerowalam,a Radek uczyl Wiki wedkowania ![]() ![]()
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zgagę i czasami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za kciuki, ale w sumie się nie przydały... ![]() Wyobraźcie sobie, że koleś nas olał i nie przyszedł na ten egzamin! ![]() ![]() ![]() ![]() zero informacji, nic a nic! chłop bezczelnie nas olał ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.