|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od siebie dodam tylko to, że może warto Mrówkę, jak już stanie na nóżkach, zaczać wprowadzać w fascynujący świat stepowania zakupując jej odpowiednie buciki
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
aż się boję bo dziecko mieszkające nad mną jest w wieku Mrówki
nawet trochę starsze bo z początku sierpnia.
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
crozee
ale Antos urosł sliczny jest
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
Aleks kciukam tak czy inaczej
![]() Arra aaaaaaaaa!!!!!!!!!! za☠☠☠iście!!! ![]() Byja CI mogę jutro kupić ![]() ![]() Karola niesamowite jak wam sie fajnie układa bardzo sie ciesze bardzo!![]() Clarisko koło Patki zdaje się Kasia ![]() ii wiecie co? była dzis taka śliczna pogoda i pomyślałam sobie, że fajnie byłoby sie jutro wybrać z TŻtem na Rynek tak rano na śniadanko i spacer, ale że my zawsze w sobote wstajemy koło 13-14 to stwierdziłam że to niemożliwe... i co? Okazuje sie że TZ ma jakies zlecenie jeszcze jutro rano na Rynku i jedziemy na spacer, śniadanko, pewnie potem obiad i w ogóle no szał, miło mi, wysępie kwiotki![]()
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak nie no staram się nawet jak jest impreza to 21 ściszać muzykę
nigdy przynajmniej się nie skarżyli.
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
melduje się
![]() w wirze przygotować mam strasznie mało czasu krótki bilans: sukienka jest, sala jest, zaproszenia się robią, welon jest, buty są ale zastanawiam się nad jeszcze innymi, garniak Pana Młodego jutro jedzie się kupić świadkowie są, mieszkanie - nie ma :/ kwiaty są wybrane: białe frezje z akcentem pomarańczowym, kolory przewodnie biały z akcentem pomarańczowym ![]() termin 19 maja 2012 14.30 :P ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Mam nadzieję że zlot w Warszawie się udał
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz Ale fajnie
mój jutro do 14 pracuję heh. My mieszkaliśmy przy smamym rynku na wakacjach pięknie jest
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
a co do sąsiadów to nasi jak mają znajomych to lubią pogaduchy w wc
a nasze wc się stykają scianą i jak ja robie kupę...
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
wrociłam właśnie od TŻ, bierze mnie choróbsko, źle się czuję, jutro idę do fryzjera, mam nadzieję, że bedę zadowolona A TŻ powiedział, że musimy w przyszłym tyg zmierzyć paluszek
|
|
|
|
#404 |
|
MBZ♥
|
stepująca Mrówka
![]() Antoś to Słodziak Zuuuu Karmelka obiecała sprawdzić, ale dziękuję będę pamiętaćale Ci się fajnie dzionek zapowiada ![]() Sanrioo gratuluję daty ![]() Arrakis tak rozmyslam nad ROmą może lepiej żebyś pojechała w niedzielę i pokazała te makijer?żeby CIę ktoś nie ubiegł na te płatne?
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak nade mną mieszka maniak, który od 4 lat non stop coś wierci, przykręca, przybija... było trochę przerwy w zimie, ale to może ze 2 miesiące.
Biorąc pod uwagę, że zaczynał wiercić o 7 [nawet w soboty], w którąś sobotę poszłam do niego, w piżamce i poprosiłam, żeby sobie darował, bo jednak ludzie chcą od czasu do czasu odpocząć a tym bardziej w weekend. Olał. Innym razem poszłam po 18- cały dzień byłam w domu i od 7 do 18 non stop coś robił, a ja nie mogłam telewizji normalnie pooglądać. Poprosiłam. Znowu olał. Więc wzięłam się na sposób w dni, kiedy on akurat nie wiercił, o godzinie 7 rano (czyloi wtedy, kiedy zwykle zaczynał swoje zabawy) puszczałam na chama głośną muzykę... i to np. jakieś Coco Jumbo po kilka razy pod rząd. W końcu po siódmym coco jumbo, przyszedł do mnie ten człowiek z wielkimi pretensjami i spytał czy mogę ściszyć muzykę, bo "nie mieszka pani tutaj sama a ludzie chcą czasem odpocząć". Powiedziałam więc, że ja go prosiłam już 2 razy i podejrzewam, że nie tylko ja, żeby uszanował, że nie każdy wstaje o 6 rano i o 7 jest gotowy na takie dźwięki. Poza tym, miał gdzieś to, że ktoś w tym bloku mieszka i wciąż uprzykrza nam życie i dopóki to się nie skończy to ja "będę słuchać coco jumbo aż panu w pięty pójdzie". Na jakiś czas ucichło wszystko, ale teraz znowu zaczyna.... co można robić czwarty rok w mieszkaniu??
|
#406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogłabym CI od razu wysłać bo pod Galerią jest poczta, ale ok gardzisz mną zapamiętam![]() Vicky oby mu sie nie odwidziało
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, Pony kolega z pracy mial urodziny i dostal paczke z USA gdzie byly ich Jelly Beans no i mi troche dal. Byly kokosowe, malinowe, czeresniowe, mleczne (bleh!) melonowe
A najlepsze jest to ze nie mialy opisow wiec to byla rosyjska ruletka
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szczęsliwego nowego roku!
![]() ![]() (już obdzwoniłąm rodzinę i znajomych z zyczeniami ) u nas od 10min już ktoś puszcza petardy ale taki pokaz ze szok na sylwestra takiego nie było stoje w drzwiach i oglądam faaaaaajnie tż mogłby mi takie odpalić i się oświadczyć
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
już mnie kilka razy zaciągał, ale moje paznokcie były w taki stanie, że wstyd było mi je pokazywać i kończyło się na oglądaniu przez szybkę
![]() on wie jaki mam rozmiar, bo już kupował mi pierścionki ale niestety ostatnio mam problemy i non stop spuchnięte palce, także trzeba zmierzyć jeszcze raz
|
|
|
|
#410 |
|
MBZ♥
|
Stygma każde pomieszczenie rok po roku
![]() mój mały sąsiad z góry znalzł sobie genialną zabawę: siedzi na balkonie i wali w rurki od balustrady jakąś łychą albo innym drągiem dziś nie wytrzymałam i wyszłam na balkon głośno komentując--ucichło ![]() swoją drogą zamiast wyjść z dzieckiem na podwórko to kiszą go w domu |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam znowu na moment
![]() arra ![]() ![]() klaski:![]() gratuluję ![]() btw. na razie żyję i nie jest tak tragicznie nawet dostałam prezent (kosmetyki i kolczyki) aż mnie szok do tej pory trzyma..
|
|
|
|
#412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
BYou ale nade mną jest mieszkanie dwupokojowe z aneksem kuchennym.... tam nawet nie ma tyle pomieszczeń
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
I właśnie ze względu na to co piszecie nie wyobrażam sobie życia na stałe w mieszkaniu
w domu mogę sobie wiercić kiedy chcę, spać w dzień, bo nikt mi sie nie tłucze za ścianą, a dziecko może się bawić jak i kiedy chce i nikomu to nie przeszkadza
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

ja od siebie dodam tylko to, że może warto Mrówkę, jak już stanie na nóżkach, zaczać wprowadzać w fascynujący świat stepowania zakupując jej odpowiednie buciki
nawet trochę starsze bo z początku sierpnia.

ale Antos urosł
sliczny jest 

krótki bilans: sukienka jest, sala jest, zaproszenia się robią, welon jest, buty są ale zastanawiam się nad jeszcze innymi, garniak Pana Młodego jutro jedzie się kupić 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
będę pamiętać
na te płatne?

A najlepsze jest to ze nie mialy opisow wiec to byla rosyjska ruletka