![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Stało się coś czego nie rozumiem - pomóżcie proszę!
jeśli to pierwsza taka sytuacja to można by jeszcze pomyśleć nad takim rozwiązaniem jakim jest przyjęcie przeprosin
ale z drugiej strony jego zachowanie przeczy jakimkolwiek racjonalnym wytłumaczeniom - powinien mieć tego świadomość,pełną. ja bym się tak łatwo nie dała przekonać,myślę,że postawiłabym sprawę mniej więcej tak,że jeśli jeszcze raz będzie miała miejsce taka sytuacja to po prostu koniec zauważ,że zachował się bardzo nieodpowiedzialnie i nie w porządku wobec Ciebie ![]()
#62 |
Zakorzenienie
|
Racja,dla mnie zachował sie jak pietnastolatek...Jakby powiedział ze jeszcze wybył z kumplami (odstresowac sie moze?
![]() ![]()
#63 |
Zakorzenienie
|
To zależy jak on Ci to wyjaśni. I nie wrzeszcz od razu (bo pisałaś, że jesteś nerwus
![]() ![]() ![]() I powodzenia, mam nadzieję, że nie będzie tak źle. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ja sobie mysle, ze tyle sie namartwilas, ze nie boj sie tego wywalic z siebie. Nie ma sie co litowac za takie cos. Daj mu odczuc co zrobil, tak zeby popamietal na przyszlosc. Powiedz co czujesz, co czulas. Oczywiscie trzeba to wytlumaczyc, najle[piej mowiac: a jak Ty bys sie czul gdybym ja tak zrobila. On odpowie dumnie: ale ja jestem mezczyzna
![]() ![]() jak dla mnie to najgorsze to wylaczanie telefonu, dla mnie nie zadbal o Ciebie tylko wylacznie o siebie. A jak sie jest w zwiazku to czlowiek decyduje sie rowniez myslec o tej drugiej osobie. Mozesz wiec mu opisac co dla Ciebie oznacza byc z kims w zwiazku itp.
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zdarzyło się coś podobnego, ale o tym, czy zmienił nr, przekonam się za kilka dni, bo on nie mieszka w Polsce. A też było z nim fajnie i był ze mną szzcęśliwy, albo tak dobrze udawał... Annique, nie życzę Ci, żeby w Twoim przypadku tak było, ale przygotuj się, że w najgorszym razie on po prostu zniknie z Twojego życia bez słowa wyjaśnienia. Ja tak miałam z jednym facetem: nagle zaczął mieć dla mnie mało czasu, akurat miałam urodziny, przyszedł do mnie z różą i czekoladkami w kształcie serduszek, było miło, a potem już nigdy się nie odezwał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale parafraza z mężczyznami tyz dobra ![]()
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
No i stało się, zadzwoniłam jescze raz do jego rodziców. Teraz bardziej niż płakać,chce mi się śmiać.
Jego mama powiedziała, że dzwonił do niej i powiedział, że nie będzie go całe Święta. Pytałam się czy wie o co chodzi, a ona na to, ze nie ma pojęcia, że jest pewna, ze w grę nie wchodzi żadna dziewczyna i jest jej bardzo z mojego powodu przykro. Nie ma z nim teraz kontaktu, ale poprosi go po Świętach, zeby zadzwonił do mnie i wyjaśnił to. Może jest w powaznych problemach, ale mnie to już nic, a nic nie obchodzi. To już koniec, nie podlega dyskusji. Napisze Wam po Świętach jak się wytłumaczył, bo sama jestem ciekawa. Ciesze się teraz, że nie muszę się marwtić i czekać na jego telefon. Zaszaleje z moją paczką na Szczepana i wogle jestem szczęśliwa, że dowiedziałam się jaki jest naprawdę i z radością pozbede się tego śmiecia z mojego zycia ![]() Było nam razem świetnie, ale teraz kolej w moim życiu na kogos kto jest mnie wart. Gonia1 - może to ten sam facet. Wszystkim Wam dziękuje za wielkie wsparcie. Jesteście ŚWIETNE DZIEWCZYNY!!! Wasze rady i słowa otuchy były cudownym prezentem na Święta!
#70 |
Zakorzenienie
|
[quote=Gonia1;3310504]Mi zdarzyło się coś podobnego, ale o tym, czy zmienił nr, przekonam się za kilka dni, bo on nie mieszka w Polsce. A też było z nim fajnie i był ze mną szzcęśliwy, albo tak dobrze udawał...
Annique, nie życzę Ci, żeby w Twoim przypadku tak było, ale przygotuj się, że w najgorszym razie on po prostu zniknie z Twojego życia bez słowa wyjaśnienia. Ja tak miałam z jednym facetem: nagle zaczął mieć dla mnie mało czasu, akurat miałam urodziny, przyszedł do mnie z różą i czekoladkami w kształcie serduszek, było miło, a potem już nigdy się nie odezwał[quote] u mnie to były walentynki... I to jest najgorszy koniec związku. Nie można sobie z tym poradzić (przynajmniej ja nie mogłam.. ) bardzo długo. Tylko płacz i "dlaczego?" |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Moze po prostu nie wiesz o nim wszystkiego.W 7 miesiecy nie da sie poznac czlowieka jak sie okazuje.No coz ,staraj sie zrelaksowac i cieszyc świetami
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
jak to,zostawił rodzine na Świeta ot tak?
![]()
#73 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ptysio5;3310877]
Cytat:
No własnie palant podwójny, dziewczynę i rodzinę. Jego mama sama była dośc zażenowana, az mnie przeprosiła za niego.
More than just strong...strong like a woman. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-27 o 23:25 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
jakby mój TŻ coś takiego zrobił, to bym mu pokazała gdzie raki zimują
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#75 |
Zakorzenienie
|
Annique - dzielna z ciebie babka!
![]() Chciałabym byc tak stanowcza jak ty ![]() Wesołych!!!
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co, gdzie spedza niby Święta? Nie z rodziną? Nie uwierzę. Cos kreci a rodzice go kryją, moze nawet wcale nie wyjechał...Od poczatku ci rodzice wydali mi sie podejrzani... ![]() Kochana, Wesołych Świąt! Dobrze, ze to sie stało po 7 miesiącach bycia razem a nie po 7 miesiacach małzeństwa. Baw sie i nie żałuj, bo nie ma czego!
![]() |
#77 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Tak naprawde nie wiem czy się tak da znać wogóle na wylot i być 100% pewnym partnera. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dzięki! Bo to jest tak jak w nowej piosence Beyonce: "I can have another you in a minute"" czyli "Kogos takiego jak ty moge mieć za minute". W moim przypadku kogos lepszego niż on miejmy nadzieje.
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak naprawdę ciekawa jestem, czy jego rodzice nie ukrywają prawdy... A w tym pubie powinnaś wylać mu na łeb kufel piwa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
czytalam ten watek i tak mi sie smutno zrobilo, i tak cholernego dola, a tu jeszcze to... wiem, ze u mnie by takie cos juz niestety nie przeszlo, a i niewazne jaka wymowke mialby chlopak...
... trzymaj sie!!! to ci chyba moge napisac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Gonia, przy wylewaniu piwa, jeszce bym się ochlapała
![]() Flofferek, nie łap doła przeze mnie, please! Wszystko na pewno będzie super-dobrze ![]()
#82 |
Zakorzenienie
|
Annique jesli moge cos od siebie dodoac: tylko wysłuchaj go cierpliwie jak bedzie chciał wytłumaczyc swoje zachowanie
![]() ![]() trzymaj sie! ![]()
#83 |
Raczkowanie
|
Mirianka, przypomniała mi kawał. Stary, ale adekwatny do sytuacji.
Żona mówi do męża: - Wracasz dopiero nad ranem i masz szminkę na koszuli! Mąż: - To nie szminka, tylko krew, miałem wypadek. Żona: - No to masz szczęście! ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Annique
![]() ![]() ![]()
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie... w koncu wigilia jest raz w roku... ![]() Cytat:
a na razie wesolych swiat - skup sie na tych co mysla o Tobie i zostali przy Tobie w te swieta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz koniecznie jak ci się wytłumaczył,bo ciekawa jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie pomysl z innym facetem jest bardzo zly. Boje sie, ze mozesz zranic niewinnego faceta, tylko dlatego, ze inny Cie zle potraktowal. Ja sie pytam dlaczego?? nie odreagowuj w ten sposob, prosze Cie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aaa... i pamiętaj, że nerwy nie są dobrym doradcą ![]()
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tym razem zadzwonił do mamy z jakiegos stacjonalnego (równiez na domowy) i tylko powiedział, ze wróci po Świętach. To bardzo dziwne, jego mama nie potrafiła mi tego wytłumaczyć ![]() Równiez zycze wesołych świąt!!!! Macie trochę racji, musze o tym pomyśleć. Dziwny jest ten świat, a faceci zwłaszcza.
More than just strong...strong like a woman. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-27 o 23:31 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
![]() ciekawe co to za rozsądny powód,którego nie znają nawet rodzice? facet wystawił Annique do wiatru i ona ma mieć jeszcze jakieś skrupuły? chyba jestem nie z tego świata... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.