|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
simply
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc, wstaję 5.15 jutro, zawsze chcę iść szybciej spać i nie wychodzi... :/
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
no może..... teraz jak od 12.01 walnie, to się nie pozbieram
![]() położę się..... tylko najpierw brzuchy ![]() dobranoc
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa juz oproznila w sypialni
Bedzie miala co przegryzac w nocy pomiedzy eskapadami na klatce a "ucieczce" w kulce
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, właśnie, przed @
Choć dziś chodziłam bez powodu nieco smutniasta ![]() Tulę
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
Arrakis, przeczuwałam, że się uda, super, że się odezwali
![]() Justyna, też gratulacje!!! ![]() Mmm, ja miałam fajny wieczór z TŻ. Seksik, a potem pyszne jedzonko
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Arra bym zapomniała
gratuluję baaardzo jak nie Ty to kto
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wpadłam tylko powiedzieć że CHCĘ ŚLUBIKU z Ryanem Goslingiem!!! Dziękuję, dobranoc.
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc nie potrafie sobie wyobrazić smutnej czy złej frezi Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:54 ---------- aaa i dziekuje dziewczynki za wszystkie gratulacje i slowa wsparcia
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uśmiałam się z ranadzisiaj dziewczyny proszę trzymać za mnie kciuki od 11-tej mam obronę mojej podyplomówki z bhp
|
|
#524 | |
|
Zadomowienie
|
Arra
![]() Samochodu nie ma, gośc myślała że wciśnie samochód mojemu tż ale on jest mechanikiem i tylko odpalił i podziękował. Szkoda było jechać. DZIEŃ DOBRY ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Only kciukam
|
|
#526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() osz - będę o Tobie myślała od 11
|
|||
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mnie się dzień nie zaczął najlepiej (wrażliwi nie czytać), 3 razy zwracałam do tej pory Chyba jakiś wirus.---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Osz, trzymam kciuki
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Osz
![]() Gocia zdrówka życzę a może coś ci zaszkodziło?Taka ładna pogoda a ja na 12 do pracy. I znowu wrócę to będzie prawie noc
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Już prawie 13 stron nadrabiania ![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratki! Kawka, o, aleś mnie zażyła z tym Lidlem! Akurat niedawno myślałam o plecaku, nie mam grosza w portfelu, ale może się przejadę i kolegę wezmę, bo też ostatnio coś przebąkiwał. Caprioszku byle do czerwca, dasz radę spokojnie ![]() Aniołku, fajnie, że w pracy lepiej i masz koleżankę do pogadania, a włosy to mi się wydaje, że mi stoją w miejscu na dodatek są koszmarnie suche...Stefcia, ach, ten uśmiech! Dziękuję ![]() By, z tych nerwów zapomniałam pstryknąć zdjęcia, wybacz ![]() Carmi, bardzo się cieszę, że rozmowa z VP poszła w takim kierunku! Będziesz pracować na siebie, a nie na kogoś Dochodzę do wniosku, że chyba jakaś dziwna jestem, bo raz próbowałam sushi i mi nie posmakowało... Olka, widzisz, to wymień znajomych np. taka ja, ja jestem bardzo spacerowa a mnie kuszą skarpetki ze Stradi... ale na razie odwyk!Hawanka, rozumiem zakupoholizm jak się poczuje własną kasę, wierz mi... Ale po roku przechodzi trochę ![]() Capri, ja bym chyba dla zasady napisała do tej redakcji. Najeczko, przesyłam dużo zdrowych fluidów, co byś już już wyzdrowiała ![]() Co do sprawy Madzi, oglądałam wczoraj fakty i z mamą poklęłyśmy dużooooo... Karola, znam Nokię i Samsunga, wolę Nokię, bardzo lubię i ma bardzo żywotną baterię, ale każdy utrzymuje, że się ta firma dopiero budzi i technologicznie jest w tyle za resztą. Samsunga lubię, ale nie darzę go już taką sympatią (tylko ja mam Wave), jest fajny, ma super funkcje, ale bateria trzyma krócej (choć i tak już jest lepiej) i mi się resetuje. Crozee, zdrowia dla Antosia ![]() Arrakis!!! Karola, cieszę się, że u Was się poluzowało i już nie ma takich nerwów odpocznij troszkę.Rain, dziękówa za nowe foty ale szał, jak sobie przypominam w ogóle tak mi szybciochem ten zlot zleciał, nawet nie wiem, kiedy.Karoline3ek wow, podziwiam chłopaka za zimną krew.Simply ![]() Grape, ja wciąż w szoku jestem co do ocen, serio... mam mega fuksa ostatnio, oby jak najdłużej ![]() Magda łączę się w @ bólu.Gwizd i oby Mrówa się uspokoiła i dała Ci odpocząć a tego sąsiada to może by jakaś kara na nogi postawiła, strasznie mnie wkurzają tacy ludzie, nie mieszka sam, niech szanuje innych, bo jak znam życie, to potem będzie miał do wszystkich pretensje, że jego nie szanują.sanrioo gratuluję daty i postępów w przygotowaniach! Podobają mi się Twoje kolory przewodnie ![]() Ilsa, nic nie rozumiem z tego, co piszesz o wrażeniach z filmu (oprócz tego, że oglądałam "Dystrykt 9" )Fresia zboksuj kogoś, ulży Ci ![]() osz, !U nas wczoraj przyjemnie, chociaż bez seksiku, pojechaliśmy po opony, oczywiście są na zamówienie, więc ja na pewno w ten weekend nie pojeżdżę. Potem skoczyliśmy do KFC, a później do domku i łóżeczko... jaaaak było miło i przytulnie. On tak patrzy, że ach poza tym popłakałam się ze śmiechu: leżymy sobie, ja u góry, no i on coś głupkowatego powiedział, ja w śmiech, głowa mi opadła na poduszkę koło jego ucha i mówię: "Ale jesteś z☠☠☠any" coś tam dalej się śmiejemy i on nagle do mnie: "Połóż tu głowę i powiedz mi, że jestem z☠☠☠any" a poza tym niech nie będzie, że nie zrobiliśmy nic pożytecznego tego wieczoru, nazwał moje półdupki ;D---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Got, wiesz, że takie rzeczy u nas oznaczają tylko cionszę
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
150 karatowy diamentowy pierscionek
![]() http://www.zeberka.pl/art.php?id=17000
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem
Wczoraj jak szłam spać czułam się normalnie a rano obudziłam się z okropnym bólem żołądka. Teraz niby przeszło chociaż dalej troche mnie mdli. No ale nic, zobaczymy jak się będę czuła.
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, że plastikowy
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czekałam, kto to zasugeruje
![]() ![]() Nie może być, @ ma się dzisiaj zjawić i koniec
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na poważnie to znam ten ból nie dawno miałam jelitówkę |
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my mieliśmy z W. wczoraj pierwszą taką konfjuzing sytuację z dzieciem szliśmy sobie objęci przez Gemini, idzie facet, a za nim synuś taki ze 2 latka może. No i facet nas minął, a synuś nie wiedział jak i stanął pośrodku, dokładnie przed nami i paCZy tymi wielkimi oczyskami na nas Ja do niego: "O, cześć ", a TŻ taaaaki maślany, że aż się nie odezwał ![]() A poza tym TŻ uznał wczoraj, że on tylko przy mnie jest taki, uwaga uwaga, kisielowaty
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu odchudzanko przed weselem mi organizm zafundował ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Na szczęście nie mam daleko do Ciebie to jak coś to może zechcesz się Rysiem od czasu do czasu zająć?
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

13.03.2008

a najlepsze jest to ze nie mialy opisow wiec to byla rosyjska ruletka 

gratuluję baaardzo 

na dodatek są koszmarnie suche...
wow, podziwiam chłopaka za zimną krew.