Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 09:59   #3721
natee
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

ivoncia ja na szczescie miałam taki jasny płaszczyk co dostałam kiedyś a był zawsze przyduży, teraz jak znalazł, w brzuszku jeszcze troszke luzu. inaczej tez bym miała problem, bo w nic sie nie dopinam. kupiłam tez sobie bezrękawnik zapinany pod szyje na taką pogode jak teraz jest idealny, ubieram cos pod spód lekkiego i lece.

prince śliczne te ciuszki !

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:00   #3722
anna99302
Zadomowienie

a ja witam ze sloneczneg Wroclawia ! niesety nie umiem za bardzo odpisywac z telefonu wiec wybaczccie za bledy!
Paula dwoch synkow tez cudnie! Bedziesz miala obstawe bedziesz jak Kozuchowska w rodzince.pl
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:03   #3723
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Ja mierzyłam temperaturę i działaliśmy wg tego, starania były przed w trakcie i po owulacji i wygląda na to, że męski plemnik wygrał

u nas to samo liczyliśmy n dziewczynkę, widać ten z owulacji i tak był szybszy

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Tak jak pisalam, zareagowal milczeniem.
W sumie jakis zadowolony nie jest.
Po prostu nastawil sie baaaardzo na coreczke tatusia.
Ja troche tez. Przez niego. Nawet przedwczoraj ogladalam rozowe kurtki i wybralam taka na jesien. Myslalam ze dzisiaj po lekarzu z usmiechem tam wejde i ja kupie
Trudno. Ja sie z tym troche bardziej pogodzilam niz on.
Ale u nas wszyscy chcieli dziewczynke, wiec niestety kazdy reaguje "coz, ale wazne ze zdrowe". Jego mama troche ponarzekala, byc moze troche powkurzala.
u mnie była taka sama sytuacja, byliśmy przekonani że będzie dziewczynka bo tak nam kiedyś wywróżono, nawet już imię mieliśmy i tak soie o moim brzusku myślałam, tż ciężko było się przestawić ale teraz już o dziewczynce nie wspomina i jest dumny z syna, a jednego chłopaka też już mamy, z trzecim będziemy już celować będzie dobrze
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:03   #3724
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
brak mi słów, powinni pytać czy wyrażam zgodę na publiczność a nie wyraziłabym choć rozumiem że studenci też się muszą na kimś uczyć ale odrobinę szacunku i intymności każdemu się należy
U mnie nie pytali o zgode.
Ale chodzilam juz pare dni z bolami, bylo mi slabo i szczerze mowiac bylo mi wszystko obojetne, wiec mnie badalo pare osob pod rzad.
A ze podciekaly mi wody, to przez ich paluchy polecialo wiecej krwi i wod plodowych.
Teraz bym sie nie zgodzila, ale wtedy...
Pierwsza ciaza, stres, jeszcze tyle dni z bolem, ze juz nie wiedzialam nawet jak mam na imie.

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:03   #3725
ivoncia16
Wtajemniczenie

dziewczyny ja lecę na busa
będę jutro
dzis na zakupy i lody z Tż

miłego weekendu KOCHANE MOJE
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:10   #3726
agunia82
Zakorzenienie

Ale sobie przed chwilą zrobiłam dobrze Kanapusie ze świeżutkim pysznym chlebem, serkiem kanapkowym, wędlinką, szczypiorkiem, papryką, rzodkiewką ogórkiem i sałatą, mniam Zjadłam trzy i mam ochotę na jeszcze a jeszcze mam eklera

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:15   #3727
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

Prawie przegapiłabym: miałam dziś (tzn przed północą) studniówkę! Za równo 100 dni termin porodu
a ja miałam pokazać dzisiejsze zdobycze:
drewniana układanka
ręczniczek z kapturkiem
zdobycz książkowa z polskiej księgarni
zdobyć książkowa z księgarni niemieckiej
wow!już 100dniu mnie też niedługo!
ręcznik śliczny
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
fajne

Witam z ropoczetym 6-tym miesiącu

z tej okazji drinki dla wszytskich!
gratulacje!
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
oto zdj ciuszkow. Niektore kupiopje przez mame moją. A niektore cykniete z tych co wczoraj dostałam to tylko 1/6 tego co mam
urocze
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj zaczynam 26 tydzień
gratulacje
Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
dziewczyny a wy macie jakies plaszczyki na wiosne ?
a jesli nie to co zakladacie na sweterek czy tam bluzke?
bo ja narazie na wierzch zakladam skore w ktorą się nie dopinam ;/
chciala bym znalesc taki dluzszy sweterek z duzymi guziczkami zebym miala jak bedzie chlodniej na wierzch ale nie wiem czy u nas znajde cos takiego
ivoncia ja chodze w płaszczykach i skórze rozpięta jak jest chłodniej to wkładam sweterek pod spód i jest git,płaszczyki ciążowe są mega drogie a w większym rozmiarze żebym mogła się zapiąć w brzuszku wyglądam śmiesznie bo w ramionach za duży,już niedługo bedzie tak ciepło że w samych sweterkach albo bluzkach będziemy chodziły
a gadaniem babci się nie przejmuj,dobrze że jej zwróciłaś uwagę dlaczego tak mówi

dzien dobry!i miłej soboty
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:17   #3728
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sobie przed chwilą zrobiłam dobrze Kanapusie ze świeżutkim pysznym chlebem, serkiem kanapkowym, wędlinką, szczypiorkiem, papryką, rzodkiewką ogórkiem i sałatą, mniam Zjadłam trzy i mam ochotę na jeszcze a jeszcze mam eklera
o kurcze ale mi apetyt zrobiłaś ide sobie zrobić śniadanie, bo wstałam i zaległam oczywiście przy kompie

Udanej Soboty Mamusie

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:18   #3729
hanjah
Zakorzenienie

No i miałam rację-przychodnia dziś nieczynna
Ale skoro objawów u mnie nadal nie ma to poczekam jeszcze te dwa dni

Cytat:
dziewczyny a wy macie jakies plaszczyki na wiosne ?
a jesli nie to co zakladacie na sweterek czy tam bluzke?
bo ja narazie na wierzch zakladam skore w ktorą się nie dopinam ;/
chciala bym znalesc taki dluzszy sweterek z duzymi guziczkami zebym miala jak bedzie chlodniej na wierzch ale nie wiem czy u nas znajde cos takiego
Mam płaszcz-troszkę za duży kupiłam i na jesieni na mnie wisiał, za to teraz jest już prawie w sam raz
Jak muszę gdzieś bliżej domu podejść to ubieram bluzę i kamizelkę-ale już się nie dopinam
Mam też taki dłuższy sweter, troszkę dłuższy z przodu-asymetryczny taki, bez guzików. Ale jeszcze troszkę za zimno żeby go nosić.

Pogoda straszna-nie pada ale ciśnienie jakieś nie dla mnie i głowa mi pęka
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:19   #3730
Soleilka
Zakorzenienie

Hej
Właśnie wstałam, mama mnie obudziła kupiła mi spodnie ciążowe

Wczoraj byłam z koleżanką na spacerze, był wypadek i widziałyśmy krew na ulicy :/ Masakra, całą drogę zablokowali... Później za to pod moim blokiem była ustawka i stało 20 typków żeby się bić, koleżanka podprowadziła mnie pod klatkę, a tu jakaś babka (wyglądała na naćpaną/pijaną i wystraszoną) zapytała czy damy jej telefon żeby dzwonić na policję, ale zanim odp to koleżanka jej powiedziała, że nie mamy. Bała się, że nam ukradnie... Później ta babka przewiesiła się przez kratę ośrodka dla bezdomnych i tak wisiała, potem się awanturowała tam i ochroniarz ją wygonił
Ale miałam przeżycia...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:21   #3731
hanjah
Zakorzenienie

Jutro idziemy do znajomych i z tej okazji będę dziś piec ciasto bananowe Mega pyszne i mega szybkie
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:23   #3732
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj byłam z koleżanką na spacerze, był wypadek i widziałyśmy krew na ulicy :/ Masakra, całą drogę zablokowali... Później za to pod moim blokiem była ustawka i stało 20 typków żeby się bić, koleżanka podprowadziła mnie pod klatkę, a tu jakaś babka (wyglądała na naćpaną/pijaną i wystraszoną) zapytała czy damy jej telefon żeby dzwonić na policję, ale zanim odp to koleżanka jej powiedziała, że nie mamy. Bała się, że nam ukradnie... Później ta babka przewiesiła się przez kratę ośrodka dla bezdomnych i tak wisiała, potem się awanturowała tam i ochroniarz ją wygonił
Ale miałam przeżycia...
Wow to faktycznie przezycia
Czasami strach wyjsc na ulice...

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-24, 10:32   #3733
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
fajne
a te skarpetki z misiem to grzechoczą? Bo ja od tej kumpeli mam takie dwie
ja pajaców, śpiochów itp. już nie obfacam, mam tego tyle, że nawet mi się nie chce ledwo mi się już w komodzie mieszczą, a ma mi jeszcze inna znajoma ciuszków donieść
to nie skarpetki tylko takie kapciuszki nie grzechoca

Dziewczyny ale zle sie czuje na miescie zlapała mnie ta kolka czy jak to sie nazywa myslałam ze zwymiotuje. Ani isc ani kucac , do tego doszedł ból podbrusza jak na @ zaszłam do apteki kupiłam paracetamol na ból i wode i odrazu w aptece wziełam(dobrze ze była obok mnie ) poczekałam chwile i przechodziło, wiec ruszyłam w droge pomalu. Zaszlam do rosmana po kosmetyki i tak łzy w oczach bo na zyganie mnie wzielo Ale jakos przeszło a co chwile miałam taka fale gorąca myslalam ze zaraz padne
teraz wziełam nospe i leze
kłuje mnie co chwile w podbrzuszu i boli jak a @

a na miescie kupiłam 3 koszule jeszcze (zeby miec na przebranie ,2 siwe i 1 czerwona ) a z kosmetyków zel pod prysznic, mydełko,paste do zebow,antyperspirant,chus teczki nawilzające i krem do twarzy.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:33   #3734
depoison
Zadomowienie

Paula - gratuluję syneczka!

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi dziewczyny, czy ręcznik z kapturkiem jest potrzebny, czy wystarczy zwykły
myślałam zawsze, że to jakiś niepotrzebny gadżet, ale jak już mi trzecia z kolei dzieciata znajoma powiedziała, że to taaaakie przydatne, to stwierdziłam, że czemu nie - kupię. Tym bardziej, że one są niewiele droższe niż zwykłe ręczniki o analogicznej wielkości

Pogoda znów przepiękna! Właśnie pakuję trochę owoców, coś do picia, książki i aparat i jedziemy z chłopem nad jezioro

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:36   #3735
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny ale zle sie czuje na miescie zlapała mnie ta kolka czy jak to sie nazywa myslałam ze zwymiotuje. Ani isc ani kucac , do tego doszedł ból podbrusza jak na @ zaszłam do apteki kupiłam paracetamol na ból i wode i odrazu w aptece wziełam(dobrze ze była obok mnie ) poczekałam chwile i przechodziło, wiec ruszyłam w droge pomalu. Zaszlam do rosmana po kosmetyki i tak łzy w oczach bo na zyganie mnie wzielo Ale jakos przeszło a co chwile miałam taka fale gorąca myslalam ze zaraz padne

a na miescie kupiłam 3 koszule jeszcze (zeby miec na przebranie ,2 siwe i 1 czerwona ) a z kosmetyków zel pod prysznic, mydełko,paste do zebow,antyperspirant,chus teczki nawilzające i krem do twarzy.
Biedactwo Mnie tez ciagle tak boli ostatnio.
Jeszcze lekarz na wizycie przepisal mi leki, i mam isc na USG upewnic sie czy nie mam znowu zastoju albo kamieni/piasku.
Bo juz nawet przy samym piasku czy kamieniach by mi kazal brac tabletki, wiec zapobiegawczo dostalam. Takie delikatne. Ty jakie masz? A tez od paru dni mnie troche nerka boli ://

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-24, 10:38   #3736
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
pewnie nie jest niezbędny ale jak kupiłam dwa, takie 100/100 więc będą i dla starszego dziecka.
Cytat:
Karolina jeśli chodzi o ręcznik z kapturkiem, mi znajoma powiedziała, że wcale on nie jest niezbędny, oni nie mieli i jakoś nie odczuła, żeby był jej potrzebny

Dzięki za odpowiedzi więc nie będę kupować, mam pół szafy ręczników, na pewno któryś się nada
Agunia- Gratulacje!!!!
Cytat:
wiecie jak mnie ludzie denerwują ;/
wogóle nie zdają sobie sprawy że komuś robią przykrość
byłam dziś z babką moją w sklepie z ciuchami
wisiały takie ładne tuniki jak na mnie
a ona do sprzedawczyni ,, a ma pani szersze bo ona gru ba jest "
a ta babka ,, z ktorej strony groba , pani widziala wogole grubego czlowieka ?"
to babka sie zatkala i nie juz nie powiedziala
a mi tak sie przykro zrobilo;/
wyszlysmy a ja sie jej pytam czemu tak mowi ze gruba jestem a ona ,, no bo w ciazy"
a ja sobie mysle to chyba normalne ze w ciazy brzuch rosnie ale to nie znaczy ze gruba jestem
masakra !
jakoś jestem wyczulona na takie stwierdzenia w tej ciazy !
Nie dziwię się, że Ci było przykro
Starsze osoby mają takie dziwne podejście, że ciąza to jakiś wstyd i lepiej powiedzieć gruba niż jest w ciąży, tak samo często oburzają się że ciężarne ubierają się w obcisłe rzeczy zamiast się schować w namioty tak już niektórzy mają, pozostaje sie nie przejmować
Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość

Mnie wczoraj TŻ kupił poduche do spania, troszke nie taką jak chciałam, ale sam fakt, że pojechał na zakupy spożywcze a przywiózł mi też poduche miła niespodzianka.
Jak miło z jego strony
Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
hmmm ja w tym roku 33 nie wiem gdzie ten czas się podział normalnie...dopiero byłam na studiach
Ech, ja w październiku 34 , ale wciąz sobie liczę jako 33
Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
u nas to samo liczyliśmy n dziewczynkę, widać ten z owulacji i tak był szybszy
dzielne chłopaki
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej

Ale miałam przeżycia...
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:42   #3737
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo Mnie tez ciagle tak boli ostatnio.
Jeszcze lekarz na wizycie przepisal mi leki, i mam isc na USG upewnic sie czy nie mam znowu zastoju albo kamieni/piasku.
Bo juz nawet przy samym piasku czy kamieniach by mi kazal brac tabletki, wiec zapobiegawczo dostalam. Takie delikatne. Ty jakie masz? A tez od paru dni mnie troche nerka boli ://
wesz co mi spasmaline dał, i tylko paracetamol,apap i nospe . Nic wiecej nikt nie kazał

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-24, 10:45   #3738
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

no no, takie skarpetko-kapciuszki hehe to moje grzechocą, i jak mała będzie wierzgać nóżkami, to będzie grzechotać, ciekawe jak szybko zacznie mnie to wnerwiać

a co do bóli to współczuje

Cytat:

Pogoda znów przepiękna! Właśnie pakuję trochę owoców, coś do picia, książki i aparat i jedziemy z chłopem nad jezioro
o jaaaa ale Ci zazdroszczę! Ja gniję dzisiaj w domu, bo małż chory totalnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:46   #3739
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
no no, takie skarpetko-kapciuszki hehe to moje grzechocą, i jak mała będzie wierzgać nóżkami, to będzie grzechotać, ciekawe jak szybko zacznie mnie to wnerwiać

a co do bóli to współczuje

(

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 10:46   #3740
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
wesz co mi spasmaline dał, i tylko paracetamol,apap i nospe . Nic wiecej nikt nie kazał
No dobrze to mi inaczej Trudno.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-24, 10:48   #3741
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
No dobrze to mi inaczej Trudno.
a Ty co bierzesz?/ moze w szpitalu cos dodadzą

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-24, 10:49   #3742
Soleilka
Zakorzenienie

Linzey wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Super, że TŻ dostał jakieś leki, będzie się lepiej czuł

I gratulacje
Cytat:
wstawiam fotki ciuszków, ale od razu zaznaczam, że to bardzo znikoma część paczki Wybrałam tylko te najciekawsze, pajace, półśpiochy, body i kaftaniki pominęłam (a tego było multum)
na jednym zdjęciu są te komplety zimowe
Ładne
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Jak Kamilka Wam pisała, mój poziom glukozy po obciążeniu 50 g wyszedł 188 mg/dl . Wizytę miałam mieć w poniedziałek,ale poszłam dzisiaj . Lekarz jak zobaczył wynik to powiedział ,że mam w poniedziałek zgłosić się na oddział . W szpitalu zostanę 2-3 dni. Jeśli coś będzie nie tak to dłużej . Boje się . Ginekolog powiedział,że w zależności od wyników jakie wyjdą w szpitalu zostanie podjęta decyzja czy mam sama zgłosić się do poradni diabetologicznej,czy diabetolog przyjdzie do mnie na oddział.
Wylałam już chyba tone łez . Było tak dobrze, wszystkie wyniki zawsze wzorowe . . . .

Póki co najważniejsze , że Patryś kopie jak szalony .
Kochana nie martw się tak, na bank zrobią Ci obciążenie na 75 g a ono może wyjść dobre
Cytat:
Bylam juz u lekarza

Prawie na pewno bedzie chlopczyk.
Wszystko w porzadku, wazy prawie 250g, rozwija sie swietnie. Wszystko inne tez ok.
najważniejsze, że się dobrze rozwija

A co do płci, Hania chciała chłopaka, możecie się wymienić
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
U nas chyba zostanie Lilianka... na żadne skarby nie mogę przekonać tatusia do Sary Jak piszę do niego smsa że Sara kopie w brzuszek i go pozdrawia to odpisuje, żebym ucałowała od niego Milenkę (wie jak mi się to imie źle kojarzy i się ze mną droczy)

A Lilianka bardzo ładnie

Cytat:
Prawie przegapiłabym: miałam dziś (tzn przed północą) studniówkę! Za równo 100 dni termin porodu

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Witam z ropoczetym 6-tym miesiącu

z tej okazji drinki dla wszytskich!

Bloguję
Stary 2012-03-24, 10:50   #3743
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty co bierzesz?/ moze w szpitalu cos dodadzą
Ja dostalam Urosept 3 razy dziennie po 2 tabletki.
A to o nim znalazlam "Preparat Urosept stosowany jest pomocniczo w zakażeniach układu moczowego, w kamicy dróg moczowych, we wszystkich przypadkach chorób przebiegających z zastojem i zaleganiem moczu. Preparat można stosować w leczeniu przez dłuższy okres."
Wiec myslalam, ze moze tez to dostalas.

To preparat ziolowy, bezpieczny w ciazy i zastanawiam sie czy nie zaczac brac zurawiny do tego...

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-24, 10:53   #3744
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dostalam Urosept 3 razy dziennie po 2 tabletki.
A to o nim znalazlam "Preparat Urosept stosowany jest pomocniczo w zakażeniach układu moczowego, w kamicy dróg moczowych, we wszystkich przypadkach chorób przebiegających z zastojem i zaleganiem moczu. Preparat można stosować w leczeniu przez dłuższy okres."
Wiec myslalam, ze moze tez to dostalas.

To preparat ziolowy, bezpieczny w ciazy i zastanawiam sie czy nie zaczac brac zurawiny do tego...
urolog powiedzial bym tez brala urosept. Ale ginowi mowilam mojemu to nie powiedzial bym brala. Chyba ze pomyslalm ze juz biore No nic, ja nie kupilam bo czekałam na opinie gina, i sie z nim wsumie nie dogadałam

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-24, 10:53   #3745
houserka
Rozeznanie

PaulaSHIN dziękuje za rady odnośnie wózka, na pewno go obczaimy w sklepie na żywo. Mi się podoba czerwono-szary, ewentualnie szary, ale nie lubię błękitu, a jest go tam trochę..
chłopcy też są fajni, synek Wam jeszcze podziękuję za taki prezent w postaci brata , tym bardziej ze niewielka różnica wieku. Mój mąż jest z bliźniaków i ma rewelacyjny kontakt z bratem. Fakt, głównie gadają o piłce nożnejapropos kupiłam sobie wczoraj w reserved koszulkę I hate football za 23 zł, rozmiar na teraz ewentualnie po porodzie(M)
linzey sto lat, 28 to jednak jeszcze dwójka z przodu, ja 3 sierpnia kończę 31
schodzę, bo muszę iść po wyniki z glukozy, ugotować obiad i posprzatąć, bo maż w pracy. Na 15.20 muszę sie wyrobić, bo później jedziemy na imieniny taty.

Edytowane przez houserka
Czas edycji: 2012-03-24 o 10:55
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:54   #3746
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
oto zdj ciuszkow. Niektore kupiopje przez mame moją. A niektore cykniete z tych co wczoraj dostałam to tylko 1/6 tego co mam
Jaka ilość!
Cytat:

Wam też tak drętwieją ręce i nogi? W nocy to muszę się aż masować, bo cała drętwieje :/

Bloguję
Stary 2012-03-24, 10:54   #3747
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
urolog powiedzial bym tez brala urosept. Ale ginowi mowilam mojemu to nie powiedzial bym brala. Chyba ze pomyslalm ze juz biore No nic, ja nie kupilam bo czekałam na opinie gina, i sie z nim wsumie nie dogadałam
Mi wlasnie ginekolog kazal. I mam isc na USG gdyby bol sie nasilal.

Nasze Drugie Dziecko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 11:00   #3748
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Mi wlasnie ginekolog kazal. I mam isc na USG gdyby bol sie nasilal.
to moze mi tez bedzie kazał brac. Tylko wsumie ja sie z Nim nie dogadalam. pewnie zalecenia dostane w szpitalu.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Boze moja kksiezniczka ma juz tyle ciuszków bedeJą przebierac jak laleczke co chwile

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-24, 11:04   #3749
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Boze moja kksiezniczka ma juz tyle ciuszków bedeJą przebierac jak laleczke co chwile
Mój też Już ma nawet takie fajne niebieskie futerko do chrztu A planuję chrzciny na święta albo mikołaja

Bloguję
Stary 2012-03-24, 11:11   #3750
Soleilka
Zakorzenienie

Kupiłam wczoraj moje 2 ulubione jogurty z Biedrony
Musicie spróbować, pyszny jest i kosztuje tylko 89 groszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_8340.jpg (50,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_8341.jpg (31,3 KB, 3 załadowań)

Bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości