|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Med no co za chłop
![]() Najka ja mieszam do momentu, kiedy nie będzie sypkich placków i wszystko stanowi jako taką masę nadającą się do nakladania do foremek. Grudki mogą być :tak: Simply gratuluję!!! Chociaż mam pierwszy dzień @ postanowiliśmy z N Arzertem pobiegać rano. Było super, chociaż teraz brzuch mnie boli Zaraz zjemy na śniadanie bajgle z łososiem i cream cheese i jedziemy na Rynek
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie rozumiem, po co facet kupuje pierścionek jak on potem tak tyle leży Kupił bo co? bo była promocja? bo wygrał go? Nie rozumiem takiego zachowania. Jeszcze żeby leżał góra pół roku, ale nie tyle.Przykro mi Med
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna jak Ci się nudzi to przyjedź do mnie- pójdziemy na spacer
|
#634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale super dzień masz! ja będę walczyć z kurzem
|
||
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, Juzia dobrze radzi, nie smaruj formy silikonowej, odczekaj aż trochę przestygną i wyjmij
Co do babeczek z kawałkami czekolady to polecam te http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/C...p-muffins.html a zamiast chocolate chips dodaj posiekaną gorzką czekoladę.
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
By, dziękuję
Cytat:
![]() W ogóle próbowałam znaleźć na YT filmiki z przygotowania do kąpieli storczyka i po polsku nie znalazłam nic, są tylko jakieś filmiki po angielsku z opieki nad storczykiem, ale nie przekonały mnie Możesz mieć pole do popisu, jakbyś chciała wypełnić tę lukę
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Med marnować pierścionek ehhh. Gópi i jeszcze raz gópi TŻ. Ja bym na jego miejscu się nie zastanawiała.
Pati i dobrze,że to się skończyło. Po takim czasie nawet go on taką odwagę nie było stać. ja o 13.52 mam autobus jej
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam, nieprawda
![]() U mnie w domu rosną same, a ja mimo całej wiedzy rękę do kwiatów doniczkowych mam bardzo słabą i bardzo lewą ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
med,
![]() ja też chcę muffinki
|
|
|
|
#641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobię je!!! może nawet dziś na próbę a Ty się na Wizażu obijasz?! u mnie P. postanowił powalczyć z graciarną - nie będę się wtrącać Cytat:
|
||
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 i 2 juz Ci dziewczyny podpowiedzialy a co co muffinek z gorzka czekolada to mozesz zrobic te i zdac sprawozdanie bo ja sie wciaz do nich przymierzam http://mojewypieki.blox.pl/2009/07/B...czekolada.html
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
elena, masz brzuszek, jakbyś się najadła
ślicznie wyglądasz
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, to filmuj storczyka i swoje ręce
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
A ja robię porządek w mojej szafie z ciuchami i wymieniami zimowe na letnie, zimowe na strych out
![]() Kurde tak mnie ten łeb boli od rana, że musiałam wziąć tabletkę ![]() A mój M. w pracy, ale wieczorem też będzie fajnie, bo mamy randewu w Rynku a jutro się zobaczy ![]() W ogóle chciałam się pochwalić, że w czw. już 3. raz w krótkim odstępie trafiliśmy tróję w totka i na dziś też ofkors puściłam
|
|
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
Najfajniejsza, ja też przymierzam się do robienia muffinków (muffinek?)
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam
![]() dzień dobry dziś od samego rana sprzątam... układam sobie wszystkie pierdółki w pokoju ![]() oczywiście gratuluję Justynce i Arrakis ![]() ja się jeszcze postresuję, bo wyniki egzaminu mam dopiero w poniedziałek :/ chciałam się pochwalić która wie jak wyglądam to mnie pozna ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- wogóle mama mi włosy podcięła.. 10 cm..
|
#648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi waga od wtorku spadła prawie 3 kilo, więc jakby do następnego poszły jeszcze ze 3 to byłoby bosko, a wtedy się przerzucę na "normalne", zdrowe jedzenie i będę się pilnować ![]() jeszcze nie ale też się czaję ![]() własnie! ![]() Cytat:
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Simply - nie będę robić orzechowych raczej
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
![]() W ogóle dostałam maila od mojej szkoły, bo spytałam kiedy mogę odebrać swoje papiery: "Pani rezygnacja została przyjęta z dniem 12-03-2012 r. Złożone dokumenty może Pani odebrać w każdej chwili w sekretariacie w Rynku Wrocławia. Z uwagi na chęć podwyższenia jakości naszych usług, będziemy bardzo wdzieczni za informację, co nie spełniło Pani oczekiwań. Państwa uwagi są dla nas cenne." Już widzę jak zwolnią tę sukę, ale mogę napisać co mnie mierziło, co Wy na to? |
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry i do widzenia bo biegnę na uczelnię. Nic nie umiem. Miałam się rano uczyć ale tż zaciągnął mnie do łóżka
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ja bym napisała. W końcu z jakiegoś powodu zrezygnowałaś i dobrze, żeby mieli sygnał z jakiego. Nawet jeśli z tym nic nie zrobią, to niech wiedzą, że jedna osoba zaniża poziom ich usług.
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Miko
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Aleks ![]() Claris, pisz! Pojechałabym po niej równo.
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieje się to w niedalekiej przyszłości i w państwie Panem 75 lat temu była wojna, bunt 13 dystryktów wobec Kapitolu. Kapitol wygrał, opowiada się że zniszczył 13. dystrykt (nikomu nie wolno tam jeździć a w tv pokazują zgliszcza) a na pamiątkę tej wojny co roku z każdego dystryktu losuje się dziewczynę i chłopaka 12-18 lat, którzy idą na arenę (ale nie taką jak kort tenisowy tylko robią im normalny wielki las albo pustynię) obserwowaną z każdej strony przez kamery (nawiązanie do 1984) no i że się losuje to za każdy skończony rok życia dostajesz los (np. 12-latek ma 1 los, 13-latek 2 losy itd. ale jeśli z tego głodu (bo państwo zabiera wszystko co wytworzysz) dziecko weźmie dla rodziny paczkę żywnościową to też mu się dopisują losy) no i się rezają |
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może ja się za czytanie wezmę najpierw...
|
|
|
#658 |
|
MBZ♥
|
Aleks
![]() Miko ![]() Clarisku ja bym napisała, niech wiedzą co się dzieje ![]() graj Kochana i niech wam siętrafi![]() Karmelka Ty się potrafisz ustawić i dobrze, odpoczywaj![]() Elenko pięknie wygladasz
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zaczytuję: http://www.scigacz.pl/Jak,rozpoczac,...yklem,269.html i: "Bardzo wielu motocyklistów przewraca się niedługo po tym, jak uzyska prawo jazdy kategorii A i kupi pierwszy motocykl. Są też spokojne osoby, które jeżdżą ostrożnie i przez długi czas nie spotyka ich żadne niepowodzenie. Osoby takie zazwyczaj dużo bardziej przeżywają swój pierwszy upadek, który wydarza się po wielu latach w najmniej oczekiwanym momencie. Część z tych osób przeżywa wtedy tak duży szok, że rezygnuje z dalszej jazdy motocyklem. Upadek już na początku kariery pozwala na własnej skórze odczuć granice bezpieczeństwa w jeździe motocyklem i ułatwia pogodzenie się z ewentualnymi niepowodzeniami w przyszłości." - teraz się zastanawiam: czy ja już mogę powiedzieć, że przeżyłam swój chrzest i nie będzie wielkiego szoku, jak wypieprzę przy pierwszym zakręcie następnym razem?
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
haha dziękuję BY i Justynce
mam jeszcze backstage z teledysku, o który się tak "rozchodziło" z moim tż "chceta"?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Zaraz zjemy na śniadanie bajgle z łososiem i cream cheese i jedziemy na Rynek 

tak że nie ma się czym podniecać... niestety 

ja będę walczyć z kurzem
Możesz mieć pole do popisu, jakbyś chciała wypełnić tę lukę 

Zaręczyny 11.10.2013 
a widziałaś blue valentine z nim?
to może ja się za czytanie wezmę najpierw...