|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Nie no ja tam wole blond może złe zdjęcie dałam ale w blondzie zdecydowanie lepiej każdy tak mówił. W brązie nikomu się nie podobało, mi również.
I wiem, że nigdy nie pofarbuje już na ciemny kolor jedyne co to myślę nad rudym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||
Gang Iren
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Nie wiem jak w programie,ale takie rzeczy sie zdarzaja. Znajoma kolezanki,studentka mieszkajaca w akademiku,kilka razy ja widzialam i na dwa tyg przed porodem ja widzialam i ...nie bylo widac ze jest w ciazy.Ona tez tego nie wiedziala,dopiero jak zaczela rodzic.Nie wiedziala co sie dzieje,brzuch ja bolal,skurcze miala.Szczupla dziewczyna.Dziecko bylo tak ulozone,ze brzuch jej sie nie powiekszyl i ruchow nie czula.Miesiaczki nie miala,ale zawsze miala z tym problem,czasem nie miala po kilka miesiecy. Pamietam,ze wtedy w pracy kazdy co mogl cos przyniosl jej dla dziecka,skladalismy sie tez na pieluchy.Rodzice odwrocili sie od niej,mysleli ze celowo im nie powiedziala. Tez dla mnie to dziwne,ale gdybym nie widziala tej dziewczyny,chyba bym nie uwierzyla. Cytat:
Moje kolezanki tez nie.
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Jolka, może teraz niedobrze Ci z nerwów?
![]() Ja jestem dziś dalej wściekła. Jeszcze mnie pies zdenerwował, bo mi się wyrwał ze smyczy i cieszył do wszystkich ludzi na około. A że to duży pies to nikt nie odbierał tego jako zabawę tylko atak i było mi wstyd. Biegać za nią nie mogę, nie mogę się szybko schylić... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() Ja na włosach miałam już kilka kolorów: kasztanowy, ciemny blond, który wyglądał jak czarny, platynę, rude pasemka... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to pies ![]() A mnie TŻ wkurza jak zwykle. Poszedł z rana grzebać w aucie ani śniadania nie zje ani nic pytam go setki razy czy coś chce ten wiecznie nie... jak można nie jeść od rana tyle godzin to ja nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Gang Iren
|
Jolka ladnie i w jednych i w drugich
![]()
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami muszę go pilnować, żeby nie zjadł za dużo, bo jak przychodzi głodny z pracy to jak bulimik...zjadłby wszystko co ma w zasięgu wzroku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale nie taka laska choć po porodzie chciałabym chociaż wrócić do takiej wagi starej. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Co innego jak byśmy mieszkali sami to by mi to zwisało wszystko. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Moja teściowa patrzy na mnie jak ja UFO jak M. robi sobie sam kanapki. Ale u mnie w domu każdy robił sobie sam śniadania i kolacje. Mama jedynie robiła obiad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
lena_mi Jutro o 10 mam miec jeszcze jeden masaz szyjki, jesli on nie poskutkuje, to na wywolanie jakos 10.dnia po terminie, tj. wtorek lub sroda, zalezy jak mi ustala. Takze nadzieja jeszcze w jutrzejszym masazu, skoro po pierwszym odszedl czop, to moze po drugim beda skurcze i porod
![]() Aalegna wspolczuje problemow z karmieniem i tego ze jeszcze w szpitalu jestescie ![]() claudia nie stresuj sie tak, w koncu jeszcze masz kilka dni do terminu, daj dzidzi jeszcze chwilke ![]() Jolka nie chce Cie straszyc, ale Ty sie chyba oczyszczasz ![]() ![]() No i na twoim miejscu to bym sie cieszyla, ze rodze w terminie, bo porod i tak nieunikniony a ile stresow mniej ![]() adaikaka Ty tez chyba sie szykujesz na porodowke, no ale zycze Ci abys doczekala do jutra i zjadla to swoje wyczekiwane jedzonko ![]() Dzieki dziewczyny za kciuki, pewnie przyjdzie czas ze sie przydadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
Jolka na kazdej fotce wygladasz rewelacyjnie
![]() ![]() ![]() ![]() Ja raz rozjasnilam swoje i tak jasne wlosy, bo stwierdzilam ze bede bardziej sexi ![]() byłam na godzinnym spacerze, zeby nie bylo tak latwo najpierw poszlam do sklepu i tam kupilam małe obciażenie takie mysle 2 kg ![]() ![]() Tikki85 świetnie wygladasz, brzuszek masz przezgrabniutki ![]() Mój TZ ogólem nie je duzo, powiedzialabym ze tearz jemy tyle samo ![]() ![]() teraz twierdzi ze odkad nie pije piwa , juz sie tak nie objada i ze schudl 2 kg ![]() dzis mamy zamiar usmazyc kiełbache na grillu ![]()
#2081 |
Zakorzenienie
|
Tynka dziękuję
![]() Mój TŻ ostatnio wziął się za siebie i schudł na prawdę bardzo dużo. Nie ma już mięśnia piwnego. Jeszcze przed moją ciążą ważył 86kg a teraz 80kg. Ale właśnie nie pije piwa. Mówią, że niby piwo nie tuczy...ale z tego co widzę to jednak tuczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
tikki jaki zgrabny brzuszek
![]() Jolka w obu kolorkach Ci ladnie ![]() A Ty ciagle nie zadowolona ze swojego wygladu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zadomowienie
|
Jak edukowalam TZ to mu wyczytalam ze jedno piwo okolo 250 kcal, wiec stwierdzil ze bardziej oplaca mu sie pic wode
![]() ![]()
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wezme sie za jakies sprzatanie, zeby dzidzia w razie co balaganu nie zastala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Wykąpałam się
![]() ![]() Cytat:
a ja gotuje dla siebie i TŻta wiecie jaka żenada my to tutaj musimy mieć wszystko swoje, wszystko osobno nawet takie rzeczy jak cukier, mąka itp. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Rozeznanie
|
ja nie zakładam - tylko po kąpieli na chwilę, dopóki włosy nie wyschną
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymiotować ja już miałam bo nie chciałam powstrzymywać tak już źle było, ale jak tylko wleciałam do toalety uklękłam przed wc to jakoś mi się odechciało a palców to ja wsadzać sobie nie będę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny znacie jakies godne polecenia planszowki strategiczne,przygodowe w ktore mozna grac z 9 latka?Chce cos kupic,ale wybor jest tak ogromny,ze nie moge sie zdecydowac.Jakis czas temu kupilam gre,ktora po opisie wydawala sie fajna,a poszla do smietnika,bo nikt nie potrafil w nia grac.
![]() |
#2089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() ja nie chce jeszcze na porodówke ![]() grill ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() wtedy jak miałam brąz ważyłam jakieś 64kg a w blondzie jakieś 67-68kg pod ciuchami to nie widać tych wszystkich niedoskonałości ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a ja na chwile obecną waże ponad 80kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Hej,
nadrobię Was wieczorem dzisiaj humor lepszy. Skończyliśmy sprzątać i zaraz idę robić hamburgery na obiad ![]() Wczoraj poszłam spać o 22 ![]() Miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
TŻ właśnie krzyczy z dworu czy już się ogarnęłam, a ja oczywiście jeszcze nie to ten zaciesza pawiana że dobrze bo jeszcze chce coś zrobić - ten to całe życie mógłby w aucie siedzieć.
I pytam go czy jest głodny to jak zwykle "NIE" a jak pytam co chce na obiad to już się śmieje co oznaczy tylko jedno "KURCZAK" ten człowiek mógłby całe życie jeść kurczaka ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- no i mówie mu, że źle się czuję to on do mnie, że może jutro pojedziemy na miasto i zakupy skoro tak źle ze mną, a ja na to że do jutra to mnie może nie być ![]() Kto wie co przyniesie noc. Brzuch mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Rozeznanie
|
Rybka13 :p został mi tylko jeden dzień :p a tu poród daleko w polu ? Dzisiaj tzta zmolestuje! Już mu pisałam że ma się szykować na atak wieloryba :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Korzystając z tego, że się ubierałam strzeliłam na szybko foto brzucha i wrzuciłam na maila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Jolka fajnie były z Was dzieciaki
![]() Zgaga ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj miałam ochotę na mojego TŻ , ale był tak zmęczony że nawet nie zaczynałam nic ![]() ![]() Okna już mi teściowa pomyła , po obiedzie ma przyjść firanki mi powiesić ![]() Ja idę szykować obiadek kotlet+kartofle+brokuły (już od dawna na nie smaka miałam ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Jolka jaki fajny brzucholek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | ||
Zakorzenienie
|
kiedyś to były czasy
![]() współczuje zgagi ![]() Cytat:
![]() a ja co najgorsze ochoty wogóle nie mam ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz mam nawet ochotę, ale jak M. nie ma w domu. Jak przychodzi to zawsze mi czymś ciśnienie podniesie i już tracę ochotę. A poza tym M. jest tak zmęczony po pracy, że idzie się myć i od razu zaczyna chrapać...nawet nie da mi się wyspać przez to i też przez to budzę się ze złym humorem. Wrrrr...coś czuję że to będzie kolejny tragicznie niefajny dzień mimo ślicznej pogody i gorąca.
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Jolka do mojego TŻ też dopiero niedawno doszło, że jestem w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.