Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 06:09   #1531
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witam
Ja już z samego rana w książkach siedzę. Mam dziś egzamin ustny (ten do którego nie byłam dopuszczona wcześniej) i bardzo proszę o kciuki od godziny 14
tym razem musi się udać Powodzenia
Ja też dzisiaj na zajęcia Jeszcze wczoraj przygotowywałyśmy zajęcia do poprowadzenia... A tak pięknie za oknem
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 06:45   #1532
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Jestem Wrocilam wlasnie z przymiarki!!!

Ale jest podekscytowana, normalnie nie moge na miejscu usiedziec!! Suknia jest przecudna!!! Nawet mam wrazenie ze piekniejsza niz ta co ostatnio mierzylam choc to przeciez nie mozliwe

Juz jak pani rozsunela worek to podskakiwalam z radosci

Oczywiscie mimo ze zamowily najmniejszy rozmiar to i tak byla za duza, no ale na to bylam przygotowana

Poprzymierzalam kilka wynalazkow na glowe, i stanelo na tym czyms co na zdjeciach,, panie zgodnie stwierdzily ze jest ona wisienka na torcie

Jedyna rzecz nad ktora zaczelam sie zastanawiac to czy dawac te fioletowa szarfe czy nie, bo bez szarfy i z ecru butami tez wyglada cudnie, sama nie wiem. Prosze ocencie, ktory zestaw lepszy:

1. bez szarfy, ecru buty, i delikatne perelki ecru

czy

2. Fioletowa szarfa, fioletowe butki i fioletowy sznur perel?

No i zdjecia strasznie kiepskie, ale mam nadzieje ze cos widzac...
ale z Ciebie lasencja, a te loki a wracając do sukni to mi się bardziej widzi 1 wersja, wyglądasz za☠☠☠iście

Cytat:
Właśnie zamówiłam zaproszenia Ostatecznie stanęło na tych z załącznika. Miały być inne nie raz wstawiane tu na forum z fioletową kokardką, ale te jakoś mi się bardziej spodobały. Tż też od razu stwierdził, że są lepsze. Takie proste, eleganckie to nic, że nie będzie w nich koloru przewodniego
bardzo ładne

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33104460]przyszedl welon![/QUOTE]
ślichny

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
To super Wam się udało!

Chyba zbieram się spać. M. jest na piwie z kolegą, ale nie chce mi się dłużej na niego czekać. Muszę jutro wstać o przyzwoitej godzinie.
Twój był na piwie a do nas przyszedł jego kumpel i wybiliśmy po browarku po czym stwierdziłam że idę spać, zostawiłam ich a jak mnie obudził szwagier to na stole leży sobie pusta buteleczka 0,5 stocka
ciekawe czy będzie zdychał dziś z rana

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Zostawić was na 24 h i tyle gadałyście, normalnie z Was. Niedawno wróciłam do domu, a z domu wychodziłam o 7 rano Padam na twarz. Która to miałą zdawać recenzje?

TŻ skrzętnie notował kiedy wypadają @ i kiedy dni płodne (po prostu to czuje/takie ułatwienie i zawsze wtedy marudzę, że mnie boli) i mi powiedział, że wyliczył, że w noc poślubną będę miała dni płodne i wtedy zmajstrujemy orzeszka... TŻ i jego pomysły... Nie wiem czy się śmiać czy płakać... Non stop zagaduje o orzeszka...
Kto mi TŻ-ta podmienił?

więcej sam pisał, a nam tylko pojedyncze pytania

myślałąm o albumie nas małych, nas przedszkolaków, nad pierwszaków, nas wspólnie, kurczaczek, ale nie chce mi się tego robić, nie mam skanera, a poza tym to drogowe jest

Dobranoc
powiem Ci lepiej żeby chciał, jakby miał odkładać to w nieskończoność
Wiem z obserwacji że faceci którzy sami chcą dzidziusia po porodzie sami są w stanie karmić, przewijać, nosić

Cytat:
Witam
Ja już z samego rana w książkach siedzę. Mam dziś egzamin ustny (ten do którego nie byłam dopuszczona wcześniej) i bardzo proszę o kciuki od godziny 14
trzymaj się dzielnie

A ja dziś , a w zasadzie za chwil kilka biorę się za barszcz czerwony
robiłam w czwartek pomidorówkę,dałam pomidory i koncentrat i wyszedł cudo
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 07:20   #1533
ona8686
Zakorzenienie

Witam za oknem błękitne niebo, zero chmurki i cudowne słońce

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Życzę Wam wszystkim miłego weekendu i uciekam. Jutro próbna fryzura i przymiarka sukni. Oby mi sie nadal podobała

Na pewno będzie sie podobac jeszcze bardziej

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33104460]przyszedl welon![/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dobry wieczór wszystkim Paniom

Muszę wam powiedzieć, że troszeczkę wzrosła szansa, że zostanę jeszcze w przedszkolu. Chodzi o to, że wodzowi nie opłaca się mnie zatrudniać, bo teoretycznie ma dość kadry, a mi zależy na przetrzymaniu do końca roku szkolnego, więc wymyśliłam, żeby po zakończeniu stażu unijnego przejść na staż z urzędu pracy. On tam się dowiadywał o wszystko, ale ciągle nie było odpowiedzi. I w sumie ciągle nie ma, ale dzwoniła dzisiaj do niego jakaś pani z tego urzędu i ma tam jechać w poniedziałek. Mój mały móżdżek przerobił to sobie tak, że nie ciągnęliby go tam, gdyby miał dostać odpowiedź odmowną... Obym się nie rozczarowała.

A odnośnie tej całej Ziji czy jak jej tam, to jest śmieszna sytuacja, bo znam jej męża Chodziłam z nim do klasy przez 9 lat i zdjęcia z ich "ślubu" widziałam na fb i linki do filmów też Nie wiedziałam tylko, że ona robi taką furorę w internecie
Trzymam kciuki aby się udało

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

A teraz UWAGA:
Mamy już część prezentu na podziękowanie dla rodziców i są to........ ramki cyfrowe !!!!!!!!!!!!! (czyli to, o czym myśleliśmy od dawna). Są mega wypaśne. Oprócz oglądania zdjęć można na nie wgrywać muzę, oglądać filmy, jakieś aplikacje itd. Normalnie bajer I najlepsze jest to, że te ramki kosztowały nas.... 0 zł Tak się szczęśliwie złożyło, że TŻ za współpracę z jedną firmą .... dostał od nich właśnie te 2 ramki w prezencie Tak jakby musiało to być Jestem szczęśliwa!!
Fajny prezent Moim pewnie z wyglądu też by sie podobał, ale cos na niego wgrywac... to by była czarna magia

Cytat:
Witam

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 07:53   #1534
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam
będę trzymać, ale tylko jednego , bo idę na obiad do teściowej

będzie dobrze

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:08   #1535
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
niutku a te CI się nie podobają?? http://toobeeshoes.pl/pl/szpilki-wie...obeeshoes.html

ja bym je wzieła ale nie ma mojego rozmiaru a Ty chyba 39 masz?

kindzia świetny
Bardzo ładne zapisałam sobie

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Witam
Stary 2012-03-24, 08:33   #1536
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka
Witam się słonecznie

Nattiv kciuki najmocniejsze na świecie

Kindzia, normalnie bym tą Twoją teściówkę obdarła ze skóry i posypała solą. Jak można być takim upierdliwcem

Gosza welonik super

A tak w ogóle nie zamówiliśmy wczoraj obrączek, bo... było kurde zamknięte. Nie wiadomo czemu.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:59   #1537
justyna_g4
Zakorzenienie

Hejo!

Obudził mnie sms koleżanki. Jest w ciąży to już wiedziałam wcześniej ale informuje mnie na bieżąco i beta jej bardzo podskoczyła i chciała się podzielić szczęściem

Cytat:
Witam

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:09   #1538
ladystar
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczynki
W koncu weekend, co prawda nie oznacza to niestety odpoczynku, ale przynajmniej na chwilke moge do Was wpasc

Drukowalam wczoraj kilka zaproszen, ale niestety ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia w zwiazku z czym musze je oddac do wydruku do drukarni.
W poniedzialek odbieram gilotyne wiec mam nadzieje ze w koncu uda mi sie je zrobic na tip top

Ktoras z Was pisala, ze umie interpretowac wykres z kalendarzyka - kto to byl? I need help

Chyba ze znacie jakas strone na ktorej jest to pieknie opisane bo ja nic takiego nie moge znalezc

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:28   #1539
fablous
Zakorzenienie

Witajcie
Piękny dziś dzien, co? Wstałam rano, zdązyłam już posprzątać i teraz niestety będę musiała zmarnować ten dzień na siedzenie przed komputerem - pisanie pracy dyplomowej... Ale zrobiłam sobie pyszną sałatkę z łososiem, do tego sok, siadam przy otwartym oknie i mam nadzieję, że choć troszkę połączę przyjemne z pożytecznym
Mam pytanie, czy któraś z Was zamawiała welon z tej aukcji?
http://allegro.pl/lilly-rose-welon-m...210387782.html

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:29   #1540
(kicia)
Zakorzenienie

hej laski
jetsem niemożliwa dla mnie wejscie do obuwniczego i nie kupienie butó to chyba coś nienormalnego poszłam w poszukiwaniu fioletowych wyszłam z karmelowymi ale są taaakie boskie

byłam po akt chrztu Nika czy Ty masz na swoim napisane że on ejst konkretnie do ślubu?? bo ja mowiłam że do tego mi potrzebny i w sumie nic nie pisze na tym akcie tylko tyle że w ksiedze nie ma wzmianek o małżeństwie...

trafiłam na proboszcza i nie ma przebacz 30 zł się należy a i u mnie była wpisana data bierzmowania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05892.jpg (38,6 KB, 30 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:31   #1541
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczynki
W koncu weekend, co prawda nie oznacza to niestety odpoczynku, ale przynajmniej na chwilke moge do Was wpasc

Drukowalam wczoraj kilka zaproszen, ale niestety ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia w zwiazku z czym musze je oddac do wydruku do drukarni.
W poniedzialek odbieram gilotyne wiec mam nadzieje ze w koncu uda mi sie je zrobic na tip top

Ktoras z Was pisala, ze umie interpretowac wykres z kalendarzyka - kto to byl? I need help

Chyba ze znacie jakas strone na ktorej jest to pieknie opisane bo ja nic takiego nie moge znalezc

Polecam forum:

http://www.naturalnemetody.fora.pl/

http://forum.28dni.pl/5/

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 09:50   #1542
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Nattiv mocno trzymam za egzamin!!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:52   #1543
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
hej laski
jetsem niemożliwa dla mnie wejscie do obuwniczego i nie kupienie butó to chyba coś nienormalnego poszłam w poszukiwaniu fioletowych wyszłam z karmelowymi ale są taaakie boskie

byłam po akt chrztu Nika czy Ty masz na swoim napisane że on ejst konkretnie do ślubu?? bo ja mowiłam że do tego mi potrzebny i w sumie nic nie pisze na tym akcie tylko tyle że w ksiedze nie ma wzmianek o małżeństwie...

trafiłam na proboszcza i nie ma przebacz 30 zł się należy a i u mnie była wpisana data bierzmowania

ale ładne buciorki klask i:

Hej laseczki !

Witam sie juz z naszego domku - urlop sie skonczył i wróciliśmy do siebie tydzien u tesciow byl meczocy i smierdzacy ( oni pala a my nie i nie znosze smrodu fajek ).

Wczoraj bylismy az w Łomży rozdawać zaproszenia, prawie cała rodzinka tz ma juz zaproszenia

Ale mialam juz dosc
wszedzie gdzie bylismy to cos stawiali
a ja mam bardzo słabą głowe :brzyda l:
mieszanka konkretna, od wódki, nalewek i 3 rodzaju win nie wspomne

dopiero o 23 wyszlismy od ostatniej rodzinki

ale mamy juz to z głowy

AAAA.... i prowadzilam zajecia w przedszkolu i wyszły świetnie
wszyscy bardzo zadowoleni - wiec chyba sie nadaje do tej pracy

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:10   #1544
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
a macie może jakieś pomysły?
na pewno chcemy oprawić nasze zdjęcia z sesji narzeczeńskiej ale musimy poszukać ładnych ramek, a wiec poszukać po sklepach albo po necie a czasu brak i do tego coś jeszcze, ale nie wiem kompletnie co....
Cytat:
Witam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:17   #1545
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
hej laski
śliczne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 10:25   #1546
omosia
Raczkowanie

Cytat:
hej laski

Śliczne buciki, sama bym takie chciała

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

Hej laseczki !

Witam sie juz z naszego domku - urlop sie skonczył i wróciliśmy do siebie tydzien u tesciow byl meczocy i smierdzacy ( oni pala a my nie i nie znosze smrodu fajek ).

Wczoraj bylismy az w Łomży rozdawać zaproszenia, prawie cała rodzinka tz ma juz zaproszenia

Ale mialam juz dosc

ale mamy juz to z głowy

No to fajnie, że macie już prawie wszystkie zaproszenia rozdaneNam zostały jeszcze trzy zaproszenia do rozdania.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

A tak ze śłubnych spraw to wczoraj zamówiliśmy dekoracje na samochód i naklejki na wódeczkę "z jajem"
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:27   #1547
malwus20
Wtajemniczenie

Witam
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
to mało powiedziane ja oglądam sobie pończochy na pasie a ona za mną będę z nią miała przerypane
nigdzie nie mogę się dobrać biustonosza w kolorze sukni i chyba ją zmienię na białą
Kindzia ale teściowa ma tupet Ale dobrze że kupiliście zaraz inny gajer Co do bielizny to w jakim kolorze szukasz bo nie pamiętam?

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-03-24 o 10:37
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:35   #1548
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
dziekuje

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:54   #1549
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
hej laski

Śliczne

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

Hej laseczki !

Ale mialam juz dosc

ale mamy juz to z głowy

U nas rozdawanie zaproszeń przed nami, ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Najchętniej to wpadłabym dała zaproszenie i wyszła

Obeszłam całe miasto, a nawet zahaczyłam o targ i nie ma takiego 'tiulu' jakiego potrzebuje. Chyba bede musiała wybrać sie z sukienka do krawcowej i niech mi dobierze odpowiedni materiał i już ona niech uszyje szal. Bo jakbym znalazłam taki materiał jaki mi potrzeba, to mamusia by mi to zrobiła.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 11:07   #1550
niusia_87
Zakorzenienie

Witam sobotnio - porządkowo. Jak ja nie lubię robić porządków, ale za to bardzo lobię mieć czysto

Nattiv mocno trzymam

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam

Kindzia ale teściowa ma tupet Ale dobrze że kupiliście zaraz inny gajer Co do bielizny to w jakim kolorze szukasz bo nie pamiętam?
Kto nie pamięta, ten nie pamięta, ja pamiętam WANILIOWYM
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33109289]
powiem Ci lepiej żeby chciał, jakby miał odkładać to w nieskończoność
Wiem z obserwacji że faceci którzy sami chcą dzidziusia po porodzie sami są w stanie karmić, przewijać, nosić
[/QUOTE]
Teraz już rozumiem facetów, jak ich kobity nagadują o orzeszka
Jest takie coś jak instynkt ojcowski? O macierzyńskim słyszy się na każdym kroku. Zastanowiło mnie to, ale wydaje się że jest
Już planuje rowerek, basen od małego.
Wczoraj mieliśmy dzień wspomnień naszych głupot. O niektórych nawet nie wiedziałam, że TŻ się przejmował x+y lat temu
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:12   #1551
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Bry

Trzymam kciuki za egzamin i proszę o kciuki w swojej sprawie: dziś jedziemy na salę, aby podpisać ostateczną umowę i zapłacić drugą zaliczkę. Ale dla mnie najważniejsze jest wyjaśnienie skąd te złe opinie i rozwianie wątpliwości z tym związanych oraz zagwarantowanie kilku rzeczy w umowie. I tu błagam o kciuki, bo zrobiłam listę pytań i rzeczy wymagających wyjaśnienia i jest tego 1,5 strony A4 - gościu chyba zwątpi przy pierwszych trzech, ale jak ich nie wyjaśnimy i nie zagwarantuje nam tego, czego chcemy to jestem skłonna zmienić salę

Nena: dziękuję Ci jeszcze raz za podanie nazwy lakieru - wczoraj kupiłam i jestem zachwycona, bo jest idealny Jasnomiętowy, a nie taki oczorzutny, jak te, które widywałam dotychczas...

Kindzia: Teściowej to bym sama kazała płacić za garniak, ta kobieta jest hm... okropna! Mogła by sobie z bratową TŻa Kilianny rękę podać

I kłócimy się z TŻem o fotografa: mamy Jego siostrę i Jej dwie koleżanki, ale ja bym chciała mieć jakiegoś postronnego... Może przesadzam?

Dziewczyny: mam Druhną!! Z racji tego, że Świadkowej nie znoszę i ona nic nie robi, a sama przestałam ogarniać to poprosiłam moją kuzynke o pomoc i się zgodziła! Bo ja pomału nie wyrabiam sama ze wszytskim... Ale jestem szczęśliwa i aż mi kamień z serca spadł!!

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-03-24 o 11:17
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:37   #1552
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

A dzisiaj 140 DDŚ
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:46   #1553
Nattiv
Zakorzenienie

Ja się właśnie wybieram na egzamin. Za kciuki podziękuję jak wrócę, żeby nie zapeszać
Na szybko cyknęłam fotkę w tej kiecce co obiecałam specjalnie dla Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_5755.jpg (72,6 KB, 95 załadowań)

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 11:49   #1554
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczynki !!
przez tą prace nie mam kiedy do was zaglądać ale mam nadzieję że mi wybaczycie to...

z TŻem zamówiliśmy tablice rejestracyjne z tej strony niżej wzór to "ts015"
http://allegro.pl/show_item.php?item=2193618621
jak wam się podobają??

dzisiaj sprzątam cały domek okna myje itp bo taka piękna pogoda.. a zaraz ruszam do salonu Fiata bo muszę swoją służbową pande odebrać bo musiałam na przegląd ją zostawić

miłego dnia
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:52   #1555
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Uff, dotrwałam do weekendu

Nie mogę znaleźć księgi, która podobałaby mi się w 100% i pod względem ceny nie przekraczała 50 zł Już mi się jej powoli odechciewa.
Dzisiaj w pracy babka, z którą się zastępuję, zapytała czy w związku z tym, że wychodzę za mąż, nie planuję przypadkiem od razu po ślubie zajść w ciążę No lol normalnie

zaczynają się pytania o ciążę
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:52   #1556
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Ja się właśnie wybieram na egzamin. Za kciuki podziękuję jak wrócę, żeby nie zapeszać
wow ale laska super wyglądasz a kiecka też fajna
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:03   #1557
Konto usunięte

Cytat:
no to murzynek się piecze
szukam polaczenia do Lubelskiego

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
W TV jest konferencja w sprawie smierci małej Madzi z jej rodzicami i detektywem Rutkowskim. Tłumaczą się z wejść na strony itd. Podobno to z jego siostry komputera były wejścia za co on (ojciec Bartek) nie bierze odpowiedzialności...Katas trofa...Już nie wiem co o tym sądzić...Ojciec chce też się poddać badaniom wykrywaczem kłamstw.
dla mnie to zaczyna być cyrk i coraz bardziej jestem pewna, że spejclanie to zrobili..

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja też jestem uzależniona. Teraz się powstrzymuję, bo TŻ dziwnie patrzy na nowy kolor na paznokciach i uważa, że wydaję na głupoty, ale to silniejsze ode mnie
lakiery ponad wszystko! ja mam wszystkie kolory a i tak co i raz wracam z kolejnym

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Życzę Wam wszystkim miłego weekendu i uciekam. Jutro próbna fryzura i przymiarka sukni. Oby mi sie nadal podobała

czekam na fotorelację

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Nie do wiary napisałam maila do jednej z kieleckich kwiaciarek, dużo PM bierze u niej bukiety i za ten sam bukiet, co ta poprzednia mi napisała 250-300 zł, ta napisała ok. 180 zł. LOL
trzeba szukac, ceny sa przerozne.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

za welon bardzo mi się podoba.
dziekuję

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
a wiecie co się stało odmówiliśmy ten smoking z Konsula bo TEŚCIOWEJ się nie spodobał a więc wku****** się wzięłam TŻ za chabety do Vistuli i tam kupiliśmy smoking za 1700 nie muszę Wam mówić jakie było jej zdziwienie
o matko, a te smokingi jakos bardzo sie roznily?
wiecie co..rece opadaja z tymi tersciowymi:|

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
kupiliśmy ten

http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html

ewusia chyba kupiliście podobny
normalny smoking a ten sie juz jej podoba?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
marynarka jej się źle układała i według niej była cała do przerobienia więc miałam dosyć jej słuchania i zrzędzenia mało tego jeszcze za mną chodziłam gdy chciałam sobie wybrać bieliznę

kochana, bedziesz miala ciezko po slubie....

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:

bardzo ładny!
Zamawiałaś na all ? Ile kosztował ?
tak, 45 zł
oto link: http://allegro.pl/welon-nowosc-2012-...189139914.html

Cytat:
A teraz UWAGA:
Mamy już część prezentu na podziękowanie dla rodziców i są to........ ramki cyfrowe !!!!!!!!!!!!! (czyli to, o czym myśleliśmy od dawna). Są mega wypaśne. Oprócz oglądania zdjęć można na nie wgrywać muzę, oglądać filmy, jakieś aplikacje itd. Normalnie bajer I najlepsze jest to, że te ramki kosztowały nas.... 0 zł Tak się szczęśliwie złożyło, że TŻ za współpracę z jedną firmą .... dostał od nich właśnie te 2 ramki w prezencie Tak jakby musiało to być Jestem szczęśliwa!!
a juz chcialam pytac ile kosztowały, bo ja kupilam na urodziny tz taka wypasiona i kosztowala mnie 360 zl...
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 12:04   #1558
nena1984
Zakorzenienie

Kiciu - świetne buckiki, będą pasować niemal do wszystkiego. Ja dziś szalałam w poszukiwaniu lakierowych balerinek z określoną kokardką i nigdzie nie ma takich jak chce

Wiktusiaczku
- cieszę się, ze Ci się podoba, mam nadzieję że będziesz również zadowolona co do trwałości

Cytat:
kciuki się trzymają, a co to za egzamin że w takiej kiecy idziesz??

miłej soboty

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:06   #1559
Konto usunięte

Cytat:
też się ogromnie cieszę, bo okazja nam się trafiła naprawdę super. najlepsze, że dokładnie to chcieliśmy dać rodzicom na podziękowanie, tylko trochę obawialiśmy się kosztów A tu proszę
Nie dość, że ramki mamy za darmo to jeszcze może coś do tego dołożymy, jakiś drobiazg

w sumie to mi przypomnialas, ze ja nic nie kupilam jeszcze na podziekowania

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Witam

trzymam! zdasz na 5

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
będę trzymać, ale tylko jednego , bo idę na obiad do teściowej
pomodle sie za ciebie
Stary 2012-03-24, 12:11   #1560
niusia_87
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33113485]szukam polaczenia do Lubelskiego
[/QUOTE]
ze stolicy to chyba w każdy zakątek łatwo dojechać, zawsze mi się tak wydawało.

Kochana, zdajesz sobie sprawę, że
za 4 tygodnie Nasz wielki dzień
mamy dokładnie w ten sam dzień. Stresujesz się? Co Wam jeszcze zostało do zrobienia?
TŻ kupiliśmy garniacz tydzień temu
Chcieliśmy z Vistui, ale u Nas w mieście zamknęli więc poszliśmy do Bytomia
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości