|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też dzisiaj na zajęcia ![]() ![]()
![]() |
#1532 | |||||
Konto usunięte
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
nadrobiłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33104460]przyszedl welon! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ciekawe czy będzie zdychał dziś z rana ![]() Cytat:
![]() Wiem z obserwacji że faceci którzy sami chcą dzidziusia po porodzie sami są w stanie karmić, przewijać, nosić ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziś , a w zasadzie za chwil kilka biorę się za barszcz czerwony ![]() robiłam w czwartek pomidorówkę,dałam pomidory i koncentrat i wyszedł cudo |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33104460]przyszedl welon! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() będzie dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Witam się słonecznie ![]() Nattiv kciuki najmocniejsze na świecie ![]() Kindzia, normalnie bym tą Twoją teściówkę obdarła ze skóry i posypała solą. Jak można być takim upierdliwcem ![]() ![]() ![]() Gosza welonik super ![]() A tak w ogóle nie zamówiliśmy wczoraj obrączek, bo... było kurde zamknięte. Nie wiadomo czemu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zakorzenienie
|
Hejo!
Obudził mnie sms koleżanki. Jest w ciąży to już wiedziałam wcześniej ale informuje mnie na bieżąco i beta jej bardzo podskoczyła i chciała się podzielić szczęściem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() W koncu weekend, co prawda nie oznacza to niestety odpoczynku, ale przynajmniej na chwilke moge do Was wpasc ![]() Drukowalam wczoraj kilka zaproszen, ale niestety ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia w zwiazku z czym musze je oddac do wydruku do drukarni. W poniedzialek odbieram gilotyne wiec mam nadzieje ze w koncu uda mi sie je zrobic na tip top ![]() Ktoras z Was pisala, ze umie interpretowac wykres z kalendarzyka - kto to byl? I need help ![]() ![]() Chyba ze znacie jakas strone na ktorej jest to pieknie opisane bo ja nic takiego nie moge znalezc ![]()
#1539 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Piękny dziś dzien, co? Wstałam rano, zdązyłam już posprzątać i teraz niestety będę musiała zmarnować ten dzień na siedzenie przed komputerem - pisanie pracy dyplomowej... Ale zrobiłam sobie pyszną sałatkę z łososiem, do tego sok, siadam przy otwartym oknie i mam nadzieję, że choć troszkę połączę przyjemne z pożytecznym ![]() Mam pytanie, czy któraś z Was zamawiała welon z tej aukcji? http://allegro.pl/lilly-rose-welon-m...210387782.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
hej laski
jetsem niemożliwa dla mnie wejscie do obuwniczego i nie kupienie butó to chyba coś nienormalnego poszłam w poszukiwaniu fioletowych wyszłam z karmelowymi ![]() ![]() byłam po akt chrztu Nika czy Ty masz na swoim napisane że on ejst konkretnie do ślubu?? bo ja mowiłam że do tego mi potrzebny i w sumie nic nie pisze na tym akcie tylko tyle że w ksiedze nie ma wzmianek o małżeństwie... trafiłam na proboszcza i nie ma przebacz 30 zł się należy a i u mnie była wpisana data bierzmowania
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam forum: http://www.naturalnemetody.fora.pl/ http://forum.28dni.pl/5/
![]() |
#1542 |
Wtajemniczenie
|
Nattiv mocno trzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ładne buciorki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hej laseczki ! ![]() Witam sie juz z naszego domku - urlop sie skonczył i wróciliśmy do siebie ![]() ![]() ![]() Wczoraj bylismy az w Łomży rozdawać zaproszenia, prawie cała rodzinka tz ma juz zaproszenia ![]() Ale mialam juz dosc ![]() wszedzie gdzie bylismy to cos stawiali ![]() a ja mam bardzo słabą głowe ![]() ![]() mieszanka konkretna, od wódki, nalewek i 3 rodzaju win nie wspomne ![]() dopiero o 23 wyszlismy od ostatniej rodzinki ![]() ale mamy juz to z głowy ![]() AAAA.... i prowadzilam zajecia w przedszkolu i wyszły świetnie ![]() wszyscy bardzo zadowoleni - wiec chyba sie nadaje do tej pracy ![]()
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
na pewno chcemy oprawić nasze zdjęcia z sesji narzeczeńskiej ale musimy poszukać ładnych ramek, a wiec poszukać po sklepach albo po necie a czasu brak
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- A tak ze śłubnych spraw to wczoraj zamówiliśmy dekoracje na samochód i naklejki na wódeczkę "z jajem" ![]() ![]()
Razem: 9 czerwca 2004 ![]() Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane ![]() Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-03-24 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obeszłam całe miasto, a nawet zahaczyłam o targ i nie ma takiego 'tiulu' jakiego potrzebuje. Chyba bede musiała wybrać sie z sukienka do krawcowej i niech mi dobierze odpowiedni materiał i już ona niech uszyje szal. Bo jakbym znalazłam taki materiał jaki mi potrzeba, to mamusia by mi to zrobiła. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio - porządkowo. Jak ja nie lubię robić porządków, ale za to bardzo lobię mieć czysto
![]() Nattiv mocno trzymam ![]() Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33109289] powiem Ci lepiej żeby chciał, jakby miał odkładać to w nieskończoność ![]() Wiem z obserwacji że faceci którzy sami chcą dzidziusia po porodzie sami są w stanie karmić, przewijać, nosić ![]() [/QUOTE] Teraz już rozumiem facetów, jak ich kobity nagadują o orzeszka ![]() Jest takie coś jak instynkt ojcowski? O macierzyńskim słyszy się na każdym kroku. Zastanowiło mnie to, ale wydaje się że jest ![]() Już planuje rowerek, basen od małego. Wczoraj mieliśmy dzień wspomnień naszych głupot. O niektórych nawet nie wiedziałam, że TŻ się przejmował x+y lat temu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Trzymam kciuki za egzamin i proszę o kciuki w swojej sprawie: dziś jedziemy na salę, aby podpisać ostateczną umowę i zapłacić drugą zaliczkę. Ale dla mnie najważniejsze jest wyjaśnienie skąd te złe opinie i rozwianie wątpliwości z tym związanych oraz zagwarantowanie kilku rzeczy w umowie. I tu błagam o kciuki, bo zrobiłam listę pytań i rzeczy wymagających wyjaśnienia i jest tego 1,5 strony A4 - gościu chyba zwątpi przy pierwszych trzech, ale jak ich nie wyjaśnimy i nie zagwarantuje nam tego, czego chcemy to jestem skłonna zmienić salę ![]() Nena: dziękuję Ci jeszcze raz za podanie nazwy lakieru - wczoraj kupiłam i jestem zachwycona, bo jest idealny ![]() ![]() ![]() ![]() Kindzia: Teściowej to bym sama kazała płacić za garniak, ta kobieta jest hm... okropna! Mogła by sobie z bratową TŻa Kilianny rękę podać ![]() I kłócimy się z TŻem o fotografa: mamy Jego siostrę i Jej dwie koleżanki, ale ja bym chciała mieć jakiegoś postronnego... Może przesadzam? ![]() Dziewczyny: mam Druhną!! Z racji tego, że Świadkowej nie znoszę i ona nic nie robi, a sama przestałam ogarniać to poprosiłam moją kuzynke o pomoc i się zgodziła! Bo ja pomału nie wyrabiam sama ze wszytskim... Ale jestem szczęśliwa i aż mi kamień z serca spadł!! ![]() ![]() Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-03-24 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
A dzisiaj 140 DDŚ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie wybieram na egzamin. Za kciuki podziękuję jak wrócę, żeby nie zapeszać
![]() Na szybko cyknęłam fotkę w tej kiecce co obiecałam specjalnie dla Was ![]()
![]() |
#1554 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki !!
przez tą prace nie mam kiedy do was zaglądać ale mam nadzieję że mi wybaczycie to... z TŻem zamówiliśmy tablice rejestracyjne z tej strony niżej wzór to "ts015" http://allegro.pl/show_item.php?item=2193618621 jak wam się podobają?? dzisiaj sprzątam cały domek okna myje itp bo taka piękna pogoda.. a zaraz ruszam do salonu Fiata bo muszę swoją służbową pande odebrać bo musiałam na przegląd ją zostawić ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zaczynają się pytania o ciążę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | ||||||||
Konto usunięte
|
szukam polaczenia do Lubelskiego
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dziekuję ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
wiecie co..rece opadaja z tymi tersciowymi:| ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
kochana, bedziesz miala ciezko po slubie.... ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- tak, 45 zł oto link: http://allegro.pl/welon-nowosc-2012-...189139914.html Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Kiciu - świetne buckiki, będą pasować niemal do wszystkiego. Ja dziś szalałam w poszukiwaniu lakierowych balerinek z określoną kokardką i nigdzie nie ma takich jak chce
![]() ![]() ![]() Wiktusiaczku - cieszę się, ze Ci się podoba, mam nadzieję że będziesz również zadowolona co do trwałości ![]() Cytat:
![]() ![]() miłej soboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie to mi przypomnialas, ze ja nic nie kupilam jeszcze na podziekowania ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
trzymam! zdasz na 5 ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- pomodle sie za ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33113485]szukam polaczenia do Lubelskiego
![]() [/QUOTE] ze stolicy to chyba w każdy zakątek łatwo dojechać, zawsze mi się tak wydawało. Kochana, zdajesz sobie sprawę, że za 4 tygodnie Nasz wielki dzień
mamy dokładnie w ten sam dzień. Stresujesz się? Co Wam jeszcze zostało do zrobienia? TŻ kupiliśmy garniacz tydzień temu ![]() Chcieliśmy z Vistui, ale u Nas w mieście zamknęli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.