![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
jutro to sie chyba w domu schleje
![]() i znowu dzisiaj nie zasne bo mnei nosi.. swietnie po prostu!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, może powinnaś zainwestować w jakieś ziołowe tabletki na uspokojenie? Bo się dziewczyno wykończysz!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
jutro sobie kupie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() śmigam Dziewczyny do łóżka, poprzerzucam kanałami w TV dopóki nie usnę ![]() ![]()
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
paaaaa moniq
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
ja sobie wlaczylam epoke lodowcowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Ja też chyba sobie włączę jakiś film i będę czekać na TŻ
![]() No to dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Takie piekne slonko za oknem, a ja do szkoly musze isc
![]() ![]() A wczoraj T. mi powiedzial, ze G. byla u jego mamy sie wyplakac, ze ona juz nie wytrzymuje mieszkac z babcia i ze Ala i T. sobie ogarniaja wszystko, a oni nie ![]()
#1690 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
TŻ obudził mnie z rana, bo szedł do szkoły. Poruszyłam się i...każdy mięsień czuję. wczoraj miałam przynajmniej 5h intensywnej gimnastyki w przedszkolu. 30 min z 2-3 latkami, 2h z moimi 2latkami i jeszcze na placu zabaw, bo non stop któreś beczało i trzeba było je podnieść, pobujać, przytulić. Nie mam mięśni ![]() Nie miałam też wczoraj weny na szukanie dekoracji na stoły, więc wzięłam się za to teraz. Na poważnie już. Dzielnie asystuje mi w tym zajączka ucieszona świeżym powietrzem wpadającym do pokoju ![]() Sylvuś, bądź dzielna! Jeśli ten buc się z tak błahego powodu do Ciebie nie odzywa, to jest sens to dalej ciągnąć? Rozmawialiście o tym, owszem, ale on nic a nic nie zapamietal. Nic a nic. Adela, dobrze, że się świetnie czujesz po zabiegu ![]() Ruda, ale śpiochy z rodzinki ![]() Kinia, taki, za fri mnie karmią. Mam tam śniadanie, obiad, podwieczorek, kolację. Wszystko! Warunkiem jest jedzenie i zajmowanie się dziećmi, ale ćwiczę, ćwiczę twardo. Wczoraj udało mi się nawet dwudaniowy obiad zjeść ![]() To o czym piszecie na temat dojrzałości dotyczy każdego, nie tylko faceta. Spotkałam już w swoim życiu miliony niedojrzałych kobiet wiszących na swoich panach. Ślubują, na utrzymaniu męża, mama opłaca studia albo zatrudnia je w swojej firmie. Bananowe życie... ![]() Ala,o widzisz ![]() W ogóle to dostałam weny na plener slubny wieczorem na nadwiślańskiej plaży albo nad Zegrzem z lampionami. łiiii ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-03-24 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja dziś mam w planach sprzątanie a o 15 jadę do C ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Dobrze Wam z tym TŻtowaniem w weekendy
![]() Ja jutro postaram się Jota gdzieś wyciagnąć. Już po zmianie czasu będzie, więc i słoneczko dłużej poświeci ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj byłam z C na rowerach i dziś boli mnie pewna część ciała ![]() jutro jedziemy na MOTO marzannę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
moto marzannę?
![]() I tak zrobię! Bo dziś sierota zapewne będzie piec szarlotkę dla mojej mamy, bo ta ma jutro urodziny i se zażyczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
tyle wydedukowałam, ale się zastanawiałam czy różni się to czymś więcej niż stosem motorów obok od zwykłego topienia marzanny
![]() Aaa, my rocznicę 7 mamy w tym tygodniu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ku.html&next=1 - tej używam w lecie, jest mocniejsza, ale mniej wydajna od poprzedniej, ma płynną konsystencję - trzeba się nauczyć ją nakładać żeby nie nałożyć za dużo bo cienie będzie ciężko nałożyć. Ja nakładam kropelkę na opuszek palca, przykładam palec drugiej ręki tak żeby podzielić tą kropelkę na dwie "porcje" i palcem rozprowadzam na powiece. Powieka jest taka lekko mokra, żeby cienie lepiej się rozprowadzały można odczekać jakieś 10 sekund z zamkniętymi oczami ![]() ![]() ![]() Dopóki nie używałam baz pod cienie bardzo rzadko malowałam powieki bo efekt był tak krótki że mnie cholera brała ![]() Oj to strzeliłam wywód ![]() Jeśli chodzi o bazę Sylvi to nie używałam więc nie pomogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Uf, podołałam dekoracji stołów! Wsio zamówione. Teraz tylko czekać aż przyjedzie. Ciężka praca, oj ciężka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i gratulacje 7 rocznicy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Jeah, dzięki
![]() Dzis poradnia rodzinna nas czeka. Ależ to zleciało od tego 8 marca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() dzis rano T.poszedl do lazienki, wrocil,przewrocil mnie na boczek i walnal sie po mojej stronie łozia ![]() ![]() ![]() potem malego stracha zalapalismy, bo sie nam koty nazarly zonkilkow;/ grr... nie dobre futrzaki ![]() ![]() kurcze, ja z poradnia mialam dobra akcje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
ależ miła kobiecina! fajno by było gdyby ten facet od nas tez taki był
![]() Gupie kotki, gupie! Ooo, umiecie zasnąć przytuleni. zazdroszczę! ja nie umiem. Ja. bo Jot tak ![]() zrobiłam se pazury u rąk i nóg. Chyba by czas zwlec zwłoki z łożka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Wtajemniczenie
|
a sylvi wczoraj narzekała,że tak cicho a potem jak się rozkręciłyście z rozmową to łohoho. Na sen to chyba trzeba zacząć jakieś tabletki brać,albo zacząć jakiś sport uprawiać.
Jeśli chodzi o relacje związkowe to samo życie przynosi sytuacje i to one weryfikują czy będzie coś ze związku czy też nie...Ja od 13kwietnia 2011 kiedy byłam na badaniu echa serca-powiedziałam tż ,że mam wadę wrodzoną serca,że wyleczyć ją może tylko i wyłącznie zabieg co równa się z pobytem w szpitalu i nie powiem pomimo,że tż jest daleko to jednak interesował się tą sytuacją podczas tego tygodnia.My nie musimy stwarzać jakiś sytuacji by sprawdzić tą drugą osobę.Samo życie już ją zweryfikuje. ![]() Gaja ty lubisz dzieci i widzę,że bardzo sumiennie podchodzisz zawsze do pracy, a tacy ludzie to skarb. Co do baz pod cienie to ja nie używam.Bardzo chwalą bazę artdeco. |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
adelka cieszy mnie bardzo ze Twój TŻ tak Cię wspiera. to naprawde wspaniałe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja sprzątam od rana, okna gotowe, teraz odkurzyć i ogólny pieprznik ogarnąć... prania nie robię, już za dużo na dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do usłyszenia dziewojki ![]()
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
ajjj moniQ ale ci zazdroszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Aj, Moniq, zazdroszczę też! wszystkie trzy moje psióły mocno niedostępne, TŻ w szkole - nie ma kogo wyciągnąć na spacera
![]() ![]() Jak wracałam zaczepiła mnie staruszka, która prosiła o drobne na jedzenie. Nie miałam drobnych ani nie robiłam żadnych żywieniowych zakupów (srajka, segregator, podkład ślubny, wkładki, odżywka i wsio) - takiego kaca moralnego mam, że poezja. Ja się nie nadaję do życia w społeczeństwie ![]() Adelka, mądrze prawisz! Użyłaś w poście emotki! hureeej! Nigdy ich nie używasz ![]() Lubię dzieci. Sa bardzo bardzo wdzięczne, kochane, urocze, a praca z nimi daje mi takie kopa, że poezja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Gajus daj spokoj.. jesli my nic nie oszczedziemy, a nie ma z czego, to z emerytury nie da sie wyzyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
sylvi, prawdzie powiedziwszy nie spodziewałam się ,że mój tż będzie się martwił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
ja no jak dostaje smsa od TŻ bez emotki to od razu wiem ze cos jest nie tak. wiec emotki maja moc hahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.