Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 10:56   #4801
ladymoonn
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
matko, laski, tyle hałasu i o co?

niech ktoś mi wyjaśni proszę czym się różni powiedzenie komuś, że wygląda jakby miał anoreksję i powiedzenie komuś, że wygląda jakby miał puchlinę głodową? i to i to, to choroba. obie diagnozy postawione są na tzw. "oko". więc dlaczego anoreksja nie jest tu (i w ogóle) tak bardzo piętnowana jak ta nieszczęsna puchlina? bo do anoreksji się już przyzwyczailiśmy?

raaaany...
ja nie widziałam różnicy i wcześniej zwróciłam na to uwagę
Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Ale nie chodzi o pianie z zachwytu, ale zachowanie dla siebie chamskich komentarzy.
Jak miałam 20kg nadwagi to ludzie nie zatrzymywali mnie na ulicy i nie mówili, że mam schudnąć. A w Internecie to ludzie myślą, że wszystko im wolno.
dokładnie, dlatego ja wciąż jestem ciekawa co kieruje takimi osobami, że piszą komuś, że ma puchlinę, anoreksję i krzywe nogi, czy brzydkie ręce

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 10:59   #4802
Light Limara
Zadomowienie

Szukam linku do nowego bloga Kamili, ale nie mogę znaleźć. Wklei ktoś?
Stary 2012-03-24, 11:04   #4803
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Nie wywyższam, stwierdzam fakt. Dzisiejsze czasy pozwoliły na ujawnienie rzeczy, o których kiedyś nie wolno było mówić. Uwolniło to też chamstwo i ekshibicjonizm wszelkiej maści, ale również dzięki temu samemu zjawisku my, kobiety możemy nie mieć dzieci i męża jak nam się to nie podoba, możemy gadać na forum nawet o kobiecych orgazmach (o, zgrozo! w XIX w.). Więc jeśli mielibyśmy powrócić do czasów - wszystko uklepane, wyprasowane i wmiecione pod dywan, wolę to, co jest teraz, nawet jeśli cierpią na tym czyjeś uczucia estetyczne.

Proszę, nie mieszaj chamstwa z prawami kobiet

Cytat:
Po pierwsze, częściej przegrywają. Po drugie, pudelek ani jego użytkownicy nie są pozywani za chamstwo, tylko za nieprawdziwe informacje umieszczone w "artykule" (tak to nazwijmy)
Nie znam się na prawie, postaram się wyszperać informacje na ten temat.

Cytat:
Nie mówię, że jest to dobre i powinniśmy to gloryfikować, ale nie ma sensu zakrywać oczu i uszu i udawać, że tego nie ma. Jak ja byłam 20 kg grubsza nikt nie musiał mi mówić w twarz na ulicy, wystarczy że jadłam coś w tramwaju po całym dniu niejedzenia i wszyscy mieli na twarzy wypisane, co chcieliby powiedzieć.
To tylko świadczy źle o tych ludziach.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:06   #4804
Niambie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Szukam linku do nowego bloga Kamili, ale nie mogę znaleźć. Wklei ktoś?
Najpierw ponarzekam, byla o tym mowa 100stron temu :-P
www.newlifewithfashion.blogspot.com.
;-)
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:12   #4805
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Proszę, nie mieszaj chamstwa z prawami kobiet

Nie znam się na prawie, postaram się wyszperać informacje na ten temat.

To tylko świadczy źle o tych ludziach.
Po 1. nie mieszam chamstwa z prawami kobiet, po prostu zauważam sprawy w bardziej całościowy sposób niż Ty. Postaraj się pomyśleć logicznie o historii XX w., a nie fragmentarycznie wyjmując jakieś kwestie. Wolność społeczna to pojęcie bardzo szerokie, wraz z nią do naszych czasów przybyło wiele rzeczy. Możesz sobie to uświadamiać bądź nie, ale wszystko ma swoje przyczyny i skutki.

Po 2. Smutne, że przywołałaś pudelka nie mając wiedzy na ten temat. Nie mieszaj procesów o naruszenie godności osobistej z procesami o kłamliwe treści na temat jakiejś osoby.

Po 3. Tak, świadczy to o tych ludziach źle, ale takie jest 99% społeczeństwa. Każdy wyraża jakoś swoje zdanie, nawet patrząc na kogoś w jakiś sposób. I tego nie wyeliminujemy broniąc wybiórczo godności jakiejś blogerki. Nie cofniesz kijem Wisły.
Stary 2012-03-24, 11:25   #4806
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Po 1. nie mieszam chamstwa z prawami kobiet, po prostu zauważam sprawy w bardziej całościowy sposób niż Ty. Postaraj się pomyśleć logicznie o historii XX w., a nie fragmentarycznie wyjmując jakieś kwestie. Wolność społeczna to pojęcie bardzo szerokie, wraz z nią do naszych czasów przybyło wiele rzeczy. Możesz sobie to uświadamiać bądź nie, ale wszystko ma swoje przyczyny i skutki.
Moim zdaniem mówisz nie na temat i tyle. Dyskutujemy o chamskich komentarzach a nie o tym co nam dał XXI wiek. I tyle. To nie jest całościowe spojrzenie na problem, tylko szukanie na siłę argumentów.
Miarą postępu nie są dla mnie pełne zawiści komentarze. Jeśli ktoś robi to pod osłoną postępu cywilizacyjnego, to dla mnie jest to śmieszne.

Cytat:
Po 2. Smutne, że przywołałaś pudelka nie mając wiedzy na ten temat. Nie mieszaj procesów o naruszenie godności osobistej z procesami o kłamliwe treści na temat jakiejś osoby.
Proszę Cię Pudelek i SE ma regularne procesy, ciągle jakaś gwiazda się z nimi sądzi. O naruszenie godności osobistej też. Od czasu do czasu pojawia się na pudelku sprostowanie i przeprosiny, w Fakcie i SE też.
Chodziło mi o to, że nie znam się na prawnych regulacjach czyli na jakich podstawach można takie procesy wytoczyć. Interesuje mnie przede wszystkim to czy np blogerka dręczona przez jakiegoś anonima też może tą sprawę zgłosić.

Cytat:
Po 3. Tak, świadczy to o tych ludziach źle, ale takie jest 99% społeczeństwa. Każdy wyraża jakoś swoje zdanie, nawet patrząc na kogoś w jakiś sposób. I tego nie wyeliminujemy broniąc wybiórczo godności jakiejś blogerki. Nie cofniesz kijem Wisły.
Ciekawe

Skupiłam się na dyskusji z Tobą i ucieka mi clou tematu - Czy któraś szczęśliwa i spełniona Wizażnka odpowie na pytanie czemu umniejsza czyjeś pasje i osiągnięcia? Czemu podwyższa sobie poczucie własnej wartości w ten sposób? Skoro jest szczęśliwa i zadowolona tym bardziej mnie to dziwi.

blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:37   #4807
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
o rany! bardzo dawno temu trafiłam na zdjęcia tej dziewczyny (wtedy jeszcze nie prowadziła bloga), a jej twarz wciąż zachwyca! ;] niezaprzeczalnie piękna, będę odwiedzać. Od razu mi się humor poprawił pod wpływem jej bloga
Stary 2012-03-24, 11:38   #4808
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Też się z tym nie zgadzam. Ja nie chodzę po ulicy z osądzającym wyrazem twarzy. Zresztą krzywe spojrzenie to nie to samo co powiedzenie chamskiego komentarza na głos.
I nie wiem gdzie mieszkasz i spędzasz czas, ale mi ludzie mówią "Dzień dobry" (a ja im), a mężczyźni przepuszczają w drzwiach i nie co dzień widzę ludzi plujących na ulicy.

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:45   #4809
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:
Może w sumie wstawiam bloga nie na temat bo akurat to mnie nie rozwala ale motywuje, dziewczyna jest po prostu swietna! No i raczej chodzi o wizaż itd ale mozna podyskutować żeby troche zminimalizowac klotnie nt Charlize

http://dominikabudzynska.blogspot.com/ Znacie jej bloga ?
Zacytuję, żeby link nie zaginął wśród dyskusji o słuszności sugerowania puchliny
Super blog. Nie znam się totalnie na makijażu, ale będę zaglądać, żeby się trochę na nią pogapić i pozazdrościć Śliczna dziewczyna i bardzo pozytywna
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:45   #4810
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem mówisz nie na temat i tyle. Dyskutujemy o chamskich komentarzach a nie o tym co nam dał XXI wiek. I tyle. To nie jest całościowe spojrzenie na problem, tylko szukanie na siłę argumentów.
Miarą postępu nie są dla mnie pełne zawiści komentarze. Jeśli ktoś robi to pod osłoną postępu cywilizacyjnego, to dla mnie jest to śmieszne.
Ja patrzę na tą całą aferę jako właśnie na zjawisko społeczne. Nie wnikam czy chodzi o Charlize, Kamilę, czy o wizażankę x czy y, czy o puchlinę czy anoreksję. Sama nie zajmuję swojego wolnego czasu smarując komentarze na fb czy blogach, dlatego traktuję to z dystansem, ale staram się zrozumieć. Tyle.

Cytat:
Proszę Cię Pudelek i SE ma regularne procesy, ciągle jakaś gwiazda się z nimi sądzi. O naruszenie godności osobistej też. Od czasu do czasu pojawia się na pudelku sprostowanie i przeprosiny, w Fakcie i SE też.
Chodziło mi o to, że nie znam się na prawnych regulacjach czyli na jakich podstawach można takie procesy wytoczyć. Interesuje mnie przede wszystkim to czy np blogerka dręczona przez jakiegoś anonima też może tą sprawę zgłosić.
Ależ oczywiście ze są, nigdy nie mówiłam że procesów nie ma. Mówiłam o wygranych czy przegranych w procesach. I gwiazdy wygrywają w większości tylko te procesy, w których tematem jest ewidentne kłamstwo tabloidu - że gdzies byli a ich tam nie było i takie inne. Procesów o naruszenie godności osobistej gwiazdy nie mogą wygrać, bo już do znudzenia sądy powtarzają, że komentowanie faktów z życia prywatnego, które są ujawniane przez same gwiazdy nie można uznawać za naruszenie godności osobistej.
Co do anonimów - nie sądzę że kiedykolwiek się to uda. Najpierw blogerka musiałaby złożyc zawiadomienie do prokuratury, która musiałaby podjąć śledztwo prowadzące do nakazu sądu ujawniającego dane takiej osoby. Potem musiałby się odbyć proces o właśnie naruszenie dóbr osobistych. A cała procedura w rzeczywistości skończyłaby się umorzeniem sprawy przez prokuraturę albo w ogóle nieprzyjęciem zawiadomienia, bo szkodliwość takiego komentarza jest znikoma zarówno dla samej blogerki, jak i dobra społecznego.
Cytat:
Ciekawe

Skupiłam się na dyskusji z Tobą i ucieka mi clou tematu - Czy któraś szczęśliwa i spełniona Wizażnka odpowie na pytanie czemu umniejsza czyjeś pasje i osiągnięcia? Czemu podwyższa sobie poczucie własnej wartości w ten sposób? Skoro jest szczęśliwa i zadowolona tym bardziej mnie to dziwi.

Moim zdaniem to nie jest umniejszanie pasji i osiągnięć, a strącanie ich z wyimaginowanego tronu. Blogi to miał być luźny i przyjemny sposób na spędzanie własnego czasu, to blogerki zrobiły z tego majestat i cześć należnej królowej angielskiej. I nagle skrytykowanie sukienki kończy się wojną w komentarzach i na fb. Za to podziwiam baglady - jak pojawi się jakiś hejter-anonim ona zawsze odpowiada "nie podoba się - nie wchodź na bloga, pozdrawiam". A nie robi z tego obrazę i aferę na pół polski bo ktoś powiedział że w czymś grubo wygląda.
Stary 2012-03-24, 11:47   #4811
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Osobiście to dla mnie spełnieni życiowo ludzie nie umniejszają sukcesów innych, nawet jeśli te sukcesy dotyczą działki takiej jak blogi modowe.
zgadzam sie w 100%. cenie bardzo ludzka przedsiebiorczosc, tym bardziej, jesli nie lamie prawa. tak wiec czy to jest prowadzenia bloga modowego, czy uprawianie buraka pastewnego - jesli ktos w ten sposob zarabia na tyle, aby spelniac swoje zachcianki z wyzszej polki - to jeno pozazdroscic.
jak pisalam wczesniej, styl manekina z Zary, prezentowany przez Charlize, nie trafia w moj gust, ale calosc prezentuje sie nader estetycznie, a ja tego jedynie wymagam od blogow modowych, bo traktuje je jako przyjemne odmozdzenie - bez jakichs negatywnych skojarzen. a jej post na temat rozpoznania oryginalu torebki LV od podrobki - bardzo fajny i przydatny.
Stary 2012-03-24, 12:11   #4812
lalalabamba
Wtajemniczenie

Rany, ale macie problem z Charlize Temat wart dyskusji na kilka stron.
Toż to wątek o tym, co rozwala w modzie, a nie w Charlize i jej blogu.
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:33   #4813
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
matko, laski, tyle hałasu i o co?

niech ktoś mi wyjaśni proszę czym się różni powiedzenie komuś, że wygląda jakby miał anoreksję i powiedzenie komuś, że wygląda jakby miał puchlinę głodową? i to i to, to choroba. obie diagnozy postawione są na tzw. "oko". więc dlaczego anoreksja nie jest tu (i w ogóle) tak bardzo piętnowana jak ta nieszczęsna puchlina? bo do anoreksji się już przyzwyczailiśmy?

raaaany...
zarówno jedno jak i drugie jest nie na miejscu

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 14:12   #4814
Miss Saeki
Zakorzenienie

Zara odbiera chyba niektórym rozum, rozwaliła mnie ta aukcja:
http://allegro.pl/zara-rurki-mietowe...207467570.html

kup teraz 149,90 zł
licytacja od 149 zł...

czy wystawca spodni naprawdę myśli, że ktoś jest tak naiwny, ze bedzie licytował się o 90 groszy???
Stary 2012-03-24, 14:32   #4815
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Też się z tym nie zgadzam. Ja nie chodzę po ulicy z osądzającym wyrazem twarzy. Zresztą krzywe spojrzenie to nie to samo co powiedzenie chamskiego komentarza na głos.
I nie wiem gdzie mieszkasz i spędzasz czas, ale mi ludzie mówią "Dzień dobry" (a ja im), a mężczyźni przepuszczają w drzwiach i nie co dzień widzę ludzi plujących na ulicy.
Tu, gdzie mieszkam, nawet policja mówi "dzień dobry"
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 14:33   #4816
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość

kup teraz 149,90 zł
licytacja od 149 zł...

czy wystawca spodni naprawdę myśli, że ktoś jest tak naiwny, ze bedzie licytował się o 90 groszy???
i tak pewnie nikt ich nie kupi
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 14:34   #4817
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:

kup teraz 149,90 zł
licytacja od 149 zł...

ale to nie jest kwestia Zary. to jest czesta praktyka, ze cena w KT rozni sie np. o 1 zl od ceny w licytacji. nie czaje tego kompletnie.
Stary 2012-03-24, 14:44   #4818
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
ale to nie jest kwestia Zary. to jest czesta praktyka, ze cena w KT rozni sie np. o 1 zl od ceny w licytacji. nie czaje tego kompletnie.
Ja tez nie... ale... ostatnio kupowałam buty. U tego samego allegrowicza mozna bylo skorzystać z opcji KT i kupic za 129 zł lub też licytacja zaczynała się od 1 zł. I tym sposobem udało mi sie kupić buty za niecałe 50 zł I to mi się wydawało sensowne. Nawet gdyby licytacja się od 50 zł zaczynała to by było sensowne...
Stary 2012-03-24, 14:49   #4819
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Ja tez nie... ale... ostatnio kupowałam buty. U tego samego allegrowicza mozna bylo skorzystać z opcji KT i kupic za 129 zł lub też licytacja zaczynała się od 1 zł. I tym sposobem udało mi sie kupić buty za niecałe 50 zł I to mi się wydawało sensowne. Nawet gdyby licytacja się od 50 zł zaczynała to by było sensowne...
ja praktycznie zawsze korzystam z licytacji, kiedy jest taka mozliwosc .
ale zabijcie mnie, jaki jest sens dawania w licytacji o kilkadziesiat gorszy czy zlotowke taniej niz w KT, nie wiem...
Stary 2012-03-24, 15:50   #4820
zielona_krowa
Przyczajenie

.

Edytowane przez zielona_krowa
Czas edycji: 2013-01-07 o 13:11
zielona_krowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 15:55   #4821
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
To się ciągle zmienia, ale jeśli dobrze pamiętam to jakiś czas temu użytkownicy bez pełnej aktywacji konta nie mogli kupować przez "kup teraz" i dlatego ludzie tak robili, tzn. "kup teraz" dla normalnych użytkowników albo licytacja dla tych bez pełnej aktywacji. Jakoś tak. W każdym razie jakiś czas temu była to dość częsta praktyka o ile mnie pamięć nie zawodzi - może niektórym weszło w krew
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:04   #4822
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Cytat:
Jaka ona śliczna

Nie mogę się napatrzeć na jej makijaże, a to zdjęcie to według mnie mistrzostwo świata.
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:09   #4823
WhiteCherry
Zakorzenienie

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33116839]Jaka ona śliczna

Nie mogę się napatrzeć na jej makijaże, a to zdjęcie to według mnie mistrzostwo świata.[/QUOTE]
http://1.bp.blogspot.com/-7A3onGcJ3X...MINIKA5313.jpg to też

Kenza w załączniku - jaka ona piękna! takim blogerkom przynajmniej mam czego zazdrościć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fale.jpg (81,9 KB, 348 załadowań)

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2012-03-24 o 16:13
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:35   #4824
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość

Kenza w załączniku - jaka ona piękna! takim blogerkom przynajmniej mam czego zazdrościć
też ją bardzo lubię, w moim 'rankingu' blogerek jest na pierwszym miejscu a potem długo, długo nic.. wygląda świetnie we wszystkim, właśnie taki prosty styl jaki prezentuje podoba mi się najbardziej.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'

Edytowane przez laylaaa
Czas edycji: 2012-03-24 o 16:38
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:57   #4825
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
To się ciągle zmienia, ale jeśli dobrze pamiętam to jakiś czas temu użytkownicy bez pełnej aktywacji konta nie mogli kupować przez "kup teraz" i dlatego ludzie tak robili, tzn. "kup teraz" dla normalnych użytkowników albo licytacja dla tych bez pełnej aktywacji. Jakoś tak. W każdym razie jakiś czas temu była to dość częsta praktyka o ile mnie pamięć nie zawodzi - może niektórym weszło w krew
Hmmm, jestem użytkowniczką allegro od wielu wielu lat i nie pamiętam żeby była taka zasada, ale faktycznie wyjaśniałoby to sprawę. Dzisiaj można kupować też na zasadzie sklepu internetowego, bez rejestracji - stąd koszyk.
Ja zawsze korzystam z kup teraz, nie lubię licytacji, zawsze mnie ktoś przelicytuje o 50 groszy wrrr!!
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33116839]Jaka ona śliczna

Nie mogę się napatrzeć na jej makijaże, a to zdjęcie to według mnie mistrzostwo świata.[/QUOTE]

Dopiero zaczynam przygodę z makijażami bardziej skomplikowanymi niż puder i tusz do rzęs i naprawdę szacun - nie umiem tak operować mocnymi barwami jak ona. No i to pozytywne podejście do życia - pozazdrościć
Stary 2012-03-24, 16:58   #4826
pingwin2
Zakorzenienie

Cudna jest i fajny blog, taki szczery i naturalny
Ona po prostu pokazuje to w czym chodzi i jaka jest

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:59   #4827
lannya
Raczkowanie

Cytat:

a kto to?? Nie znam, ale cudowna!! i o takich powinno być 'głośno' w sieci...
lannya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 17:03   #4828
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lannya Pokaż wiadomość
a kto to?? Nie znam, ale cudowna!! i o takich powinno być 'głośno' w sieci...
ale która ?

http://dominikabudzynska.blogspot.com/

czy

http://kenzas.se/

Stary 2012-03-24, 18:22   #4829
lannya
Raczkowanie

Cytat:
w sumie obie są piękne

ale Kenzas- piękna kobieta! Pierwszy raz ją widzę! Chociaż już na wstępie rozwalają mnie niektóre jej stroje/buty

Dominikę, to jednak podziwiam-czasami ludzie przestają o sobie myśleć, gdy są niepełnosprawni, a ja- o 80% zdrowsza fizycznie, a czasami lenie się, żeby ubrać się/umalować na zasadzie " Nieważne gdzie i kiedy, zawsze pięknie wyglądam".

Edytowane przez lannya
Czas edycji: 2012-03-24 o 18:25
lannya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:32   #4830
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Kenzas ja też mam jej czego zazdrościć

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości