|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Skusiła mnie wczoraj różowa spódnica maxi, jest cudowna, przy moim 172cm wzrostu sięga do samej ziemi, nie odstaje w biodrach jak większość spódnic ściąganych w gumkę.
Mierzyłam też szarą, jednak dziwnie się układa, przeznaczona jest raczej dla bezbiodrzastych.
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Materiał wygląda ok, ale sama sukienka jest odrobinę za długa i ten "sercowy" dekolt wydaje mi się zbyt infantylny żeby śmigać na co dzień ![]() Cytat:
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Dziwczyny czy widziałyście jakies stylizacje z ta bluzka? Kupiłam ja na wyprzedazy, a teraz nie wiem do czego ją nosić..
|
#514 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#515 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jedne odstawały mi w pasie, inne były za długie, jeszcze jedne luźne w udach i kolanach Ale znalazłam w końcu takie, które leżą idealnie we wszystkich miejscach.
|
||
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka, zdjęcia dla Ciebie
. Przepraszam, że dopiero dzisiaj wrzucam. Zdecydowałam, że zwracam torebkę, jest zbyt pękata i mało poręczna.
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry pomysł z torbą - tak mnie zastanawia co Cię napadło z jej kupnem (generalnie podoba mi się większość Twoich stylizacji, ale ten klocek pasuje tu jak pięść do nosa)---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- widziałam wczoraj ten płaszcz, o którym była wcześniej mowa (nie mogę wkleić zdjęcia bo zniknął ze strony - chodzi o ten prochowiec co się ostatnio pojawił na stronie) - jest dobrej jakości - porządnie uszyty, ma fajną podszewkę, nadaje się na wiosenną pogodę, jest dość ciepły - wiecie o co mi chodzi, nie jest to taka szmaciana parka materiał też bardzo fajny - delikatnie "śliski" a więc nie będzie się brudził, ale jedynie delikatnie co nie powoduje, że sie świeci czy wyglada sztucznie ale pomimo tych zalet - na mnie źle leżał, ale ja już długo szukam idealnego prochowca (i krótkiej kurtki skórzanej też ), więc mnie to nie dziwi ![]() ale przymierzyć warto
|
|
#521 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też już do mnie dotarła. Faktycznie, sama w sobie jest świetna
Ze skróceniem nie powinno być problemów, ale ze zwężeniem, żeby nie stracić fasonu, może być gorzej. Cytat:
Tutaj nie ma stylizacji , wróciłam z pracy, wzięłam torebkę i zrobiłam zdjęcia dla Migotki. Ot, ubrania to inna bajka. [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33117362]dobrze, że ją zwracasz a co to za śliczna bluzeczka? [/QUOTE]Bluzka jest z H&M, niedawno ją kupowałam, więc powinna być jeszcze w sklepach .Cytat:
. Jeśli tylko Ci się podoba, to kupuj, bo ogólnie torebka jest bardzo ładnie wykonana i dobrze trzyma fason. We mnie nie wywołała szczególnych uczuć, więc wraca do sklepu. Poza tym zbieram pieniądze na Furlę :P.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-03-24 o 18:18 |
||
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem wysoka, raczej nie mam problemów z długością, choć faktycznie spódnica jest bardzo długa.
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny dziewczyny poszukuję butów ;/ takich zakrytych botków do kostki... jestem zmarzluch i niestety nie mogę tak jak już większość nosić balerinek czy butów na obcasach ;/
Rzuciło Wam się coś fajnego w oczy? |
|
|
|
#527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze wygląda do czasu aż odwróci się ją bokiem... Szkoda, bo ogólny pomysł na torebkę fajny, ale z gabarytami ktoś nie pomyślał ![]() Cytat:
Dobrze że zamówiłam bo widzę że szybko zniknęły ze strony ![]() A powiedz jeszcze jak z kolorem, w rzeczywistości też jest taki bury jak była na stronie czy cieplejszy?
|
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamówiłam łososiowe woskowane online. Wzięłam rozmiar większe niż zawsze noszę. Ciekawe jaki mi się egzemplarz trafi
Edytowane przez soulie Czas edycji: 2012-03-24 o 19:25 |
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakby to napisać - to są takie standardowe kolory trenczy ![]() kolory mnie nie rozczarowały, a więc są raczej podobne do tych na stronie
|
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ktokolwiek widział już tę bluzkę?
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mierzyłaś je może? Ciekawi mnie czy rękawy są na tyle luźne by dało się go ubrać na marynarkę
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi nie do końca przypadł do gustu fason - ma takie troche dziwne klapy na ramionach i nie do końca na mnie ładnie się układał jak go nie zapięłam do końca
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam wam candy mam czerwona i musze ja reklamowac bo samoistnie robia siena niej czarne plamyTrafilam na jakas wadliwa |
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zwróciłam już spódnicę, także nie jestem w stanie podać wymiaru. W pasie była mała, ma wszytą gumkę. Obstawiam, że będzie pasowała na 66-80 cm.
Chodziła mi po głowie czarna Candy, ale trochę odstrasza mnie guma. Podoba mi się też Piper, ale tu już cena wyższa, za to sporo wersji kolorystycznych do wyboru. Oglądałam też Divide it (czarny krokodyl w wersji największej) i również przypadła mi do gustu. Planuję wybrać się do Furli, przymierzyć i porównać te trzy modele i pewnie na którąś się zdecyduję. Cytat:
Dziwna sprawa. Może faktycznie jakiś wadliwy egzemplarz. Reklamuj! Jeśli kupię Candy to na pewno czarną, także może problem plam nie wystąpi.
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosilam ja miesiac :/ pozniej zauwazylam plamy i ciemniejace raczki, wlozylam torebke do worka przeciwkurzowego, wyciagnelam ja dwa dnitemu i na dnie 3 nowe plamy . Najgorsze jest to,ze kupowalam ja na allegro i chcac ja reklamowac musi byc ona wyslana do furli we wloszech. Zaraz zrobie zdjecia to moze mi cos doradzicie Probowalam to wytrzec sciereczka,ale nic nie schodzi. Probowalam rowniez gumka do mazania..
|
|
|
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o furlę to myślę, że to może być wada tego tworzywa, z którego jest zrobiona i niestety, ale samemu nie da się nic zrobić - a w przyszłości prawdopodobnie plamek przybędzie
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-03-25 o 11:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Materiał wygląda ok, ale sama sukienka jest odrobinę za długa i ten "sercowy" dekolt wydaje mi się zbyt infantylny żeby śmigać na co dzień 
Reszta stroju też mi się podoba
Masz na sobie te łososiowe woskowe spodnie? Jak się noszą?
Jedne odstawały mi w pasie, inne były za długie, jeszcze jedne luźne w udach i kolanach
Ale znalazłam w końcu takie, które leżą idealnie we wszystkich miejscach.

(generalnie podoba mi się większość Twoich stylizacji, ale ten klocek pasuje tu jak pięść do nosa)
), więc mnie to nie dziwi