Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 08:51   #511
sylion
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Skusiła mnie wczoraj różowa spódnica maxi, jest cudowna, przy moim 172cm wzrostu sięga do samej ziemi, nie odstaje w biodrach jak większość spódnic ściąganych w gumkę.
Mierzyłam też szarą, jednak dziwnie się układa, przeznaczona jest raczej dla bezbiodrzastych.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodnica.jpg (16,9 KB, 65 załadowań)
Stary 2012-03-24, 09:12   #512
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Zdjęcie nowej sukienki. Wypadają dość duże, zwykle nosze s z sukienek, tutaj XS było dobre ;-)
Niestety nie przypadła mi do gustu Materiał wygląda ok, ale sama sukienka jest odrobinę za długa i ten "sercowy" dekolt wydaje mi się zbyt infantylny żeby śmigać na co dzień

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość

Bardzo ładna ta torebka i cena rzeczywiscie niska jak na Zarę Reszta stroju też mi się podoba Masz na sobie te łososiowe woskowe spodnie? Jak się noszą?
Tak, to te woskowane Bardzo dobrze się noszą, zachowują standardowo czyli ładnie opinają a nic nie wypychają, na prawdę polecam, szczególnie że kolor piękny ma odcień
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:26   #513
andzioch
Zadomowienie

Dziwczyny czy widziałyście jakies stylizacje z ta bluzka? Kupiłam ja na wyprzedazy, a teraz nie wiem do czego ją nosić..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara bluzka miedziana.jpg (13,3 KB, 68 załadowań)
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 13:20   #514
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Niestety nie przypadła mi do gustu Materiał wygląda ok, ale sama sukienka jest odrobinę za długa i ten "sercowy" dekolt wydaje mi się zbyt infantylny żeby śmigać na co dzień
Mam podobne odczucia co do tej sukienki.

Cytat:

Tak, to te woskowane Bardzo dobrze się noszą, zachowują standardowo czyli ładnie opinają a nic nie wypychają, na prawdę polecam, szczególnie że kolor piękny ma odcień
Odwiedziłam wczoraj wszystkie Zary w Krakowie i niestety nie mogłam znaleźć odpowiedniego rozmiaru
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 13:24   #515
alexanne
Raczkowanie

Cytat:
Mi też jakoś nie przypadła do gustu Wydaje się za długa i zbyt rozkloszowana, dekolt też jakoś nie bardzo mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Odwiedziłam wczoraj wszystkie Zary w Krakowie i niestety nie mogłam znaleźć odpowiedniego rozmiaru
Ja żeby dorwać odpowiedni egzemplarz tych pudrowych z Woman przymierzyłam chyba ze 4 pary i każda była inna Jedne odstawały mi w pasie, inne były za długie, jeszcze jedne luźne w udach i kolanach Ale znalazłam w końcu takie, które leżą idealnie we wszystkich miejscach.
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 13:35   #516
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:

Mirell, czy to te spodnie, które mają skopaną rozmiarówkę? Chyba wcześniej o nich pisałaś, ale wtedy nie rozważałam zakupu i nie pamiętam, jaki był z nimi problem

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:19   #517
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Mirell, czy to te spodnie, które mają skopaną rozmiarówkę? Chyba wcześniej o nich pisałaś, ale wtedy nie rozważałam zakupu i nie pamiętam, jaki był z nimi problem
Tak, to te Zdecydowanie odradzam zakup online, chyba żeby wziąć kilka egzemplarzy licząc że jakiś przypasuje a resztę zwrócić
Stary 2012-03-24, 17:02   #518
anies5
Zakorzenienie

Migotka, zdjęcia dla Ciebie . Przepraszam, że dopiero dzisiaj wrzucam. Zdecydowałam, że zwracam torebkę, jest zbyt pękata i mało poręczna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06122.jpg (45,4 KB, 422 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06124.jpg (50,6 KB, 418 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06125.jpg (47,3 KB, 426 załadowań)
Stary 2012-03-24, 17:19   #519
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam tę spódnicę z Pull, jutro powinna być u mnie, to zdam relację.
Ja mierzyłam ją dzisiaj i jest śliczna
Chyba się skuszę na nią.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 17:41   #520
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Migotka, zdjęcia dla Ciebie . Przepraszam, że dopiero dzisiaj wrzucam. Zdecydowałam, że zwracam torebkę, jest zbyt pękata i mało poręczna.
bardzo ładna bluzka fajny kolor, taki żywy
dobry pomysł z torbą - tak mnie zastanawia co Cię napadło z jej kupnem (generalnie podoba mi się większość Twoich stylizacji, ale ten klocek pasuje tu jak pięść do nosa)

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

widziałam wczoraj ten płaszcz, o którym była wcześniej mowa (nie mogę wkleić zdjęcia bo zniknął ze strony - chodzi o ten prochowiec co się ostatnio pojawił na stronie) - jest dobrej jakości - porządnie uszyty, ma fajną podszewkę, nadaje się na wiosenną pogodę, jest dość ciepły - wiecie o co mi chodzi, nie jest to taka szmaciana parka
materiał też bardzo fajny - delikatnie "śliski" a więc nie będzie się brudził, ale jedynie delikatnie co nie powoduje, że sie świeci czy wyglada sztucznie

ale pomimo tych zalet - na mnie źle leżał, ale ja już długo szukam idealnego prochowca (i krótkiej kurtki skórzanej też ), więc mnie to nie dziwi
ale przymierzyć warto
Stary 2012-03-24, 17:47   #521
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
dobrze, że ją zwracasz a co to za śliczna bluzeczka?
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:08   #522
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję kochana! Ja chyba ją kupię, ale mama mnie zabije, bo to kolejna torba w czarnym kolorze.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:16   #523
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Ja mierzyłam ją dzisiaj i jest śliczna
Chyba się skuszę na nią.
Też już do mnie dotarła. Faktycznie, sama w sobie jest świetna . Kolor jest bardzo przyjemny. Niestety na mnie spódnica jest za szeroka i za długa. Ze skróceniem nie powinno być problemów, ale ze zwężeniem, żeby nie stracić fasonu, może być gorzej.

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
bardzo ładna bluzka fajny kolor, taki żywy
dobry pomysł z torbą - tak mnie zastanawia co Cię napadło z jej kupnem (generalnie podoba mi się większość Twoich stylizacji, ale ten klocek pasuje tu jak pięść do nosa)
Dziękuję, kolor faktycznie jest fajny, w rzeczywistości bardziej malinowy.

Tutaj nie ma stylizacji , wróciłam z pracy, wzięłam torebkę i zrobiłam zdjęcia dla Migotki. Ot, ubrania to inna bajka.

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;33117362]dobrze, że ją zwracasz a co to za śliczna bluzeczka? [/QUOTE]

Bluzka jest z H&M, niedawno ją kupowałam, więc powinna być jeszcze w sklepach .

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana! Ja chyba ją kupię, ale mama mnie zabije, bo to kolejna torba w czarnym kolorze.
Nie ma sprawy . Jeśli tylko Ci się podoba, to kupuj, bo ogólnie torebka jest bardzo ładnie wykonana i dobrze trzyma fason. We mnie nie wywołała szczególnych uczuć, więc wraca do sklepu. Poza tym zbieram pieniądze na Furlę :P.

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-03-24 o 18:18
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:20   #524
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Też już do mnie dotarła. Faktycznie, sama w sobie jest świetna . Kolor jest bardzo przyjemny. Niestety na mnie spódnica jest za szeroka i za długa. Ze skróceniem nie powinno być problemów, ale ze zwężeniem, żeby nie stracić fasonu, może być gorzej.
.
Ja jestem wysoka, raczej nie mam problemów z długością, choć faktycznie spódnica jest bardzo długa.
Stary 2012-03-24, 18:34   #525
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem wysoka, raczej nie mam problemów z długością, choć faktycznie spódnica jest bardzo długa.
To na pewno będziesz w niej świetnie wyglądać .
Stary 2012-03-24, 18:41   #526
pingwinek=]
Zakorzenienie

Jeny dziewczyny poszukuję butów ;/ takich zakrytych botków do kostki... jestem zmarzluch i niestety nie mogę tak jak już większość nosić balerinek czy butów na obcasach ;/

Rzuciło Wam się coś fajnego w oczy?
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:05   #527
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety klocek z niej nie mały Dobrze wygląda do czasu aż odwróci się ją bokiem... Szkoda, bo ogólny pomysł na torebkę fajny, ale z gabarytami ktoś nie pomyślał

Cytat:
mowa (nie mogę wkleić zdjęcia bo zniknął ze strony - chodzi o ten prochowiec co się ostatnio pojawił na stronie) - jest dobrej jakości - porządnie uszyty, ma fajną podszewkę, nadaje się na wiosenną pogodę, jest dość ciepły - wiecie o co mi chodzi, nie jest to taka szmaciana parka
materiał też bardzo fajny - delikatnie "śliski" a więc nie będzie się brudził, ale jedynie delikatnie co nie powoduje, że sie świeci czy wyglada sztucznie

ale pomimo tych zalet - na mnie źle leżał, ale ja już długo szukam idealnego prochowca (i krótkiej kurtki skórzanej też ), więc mnie to nie dziwi
ale przymierzyć warto
Oo, to świetnie że na żywo nie rozczarowuje Dobrze że zamówiłam bo widzę że szybko zniknęły ze strony
A powiedz jeszcze jak z kolorem, w rzeczywistości też jest taki bury jak była na stronie czy cieplejszy?
Stary 2012-03-24, 19:09   #528
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alexanne Pokaż wiadomość

Ja żeby dorwać odpowiedni egzemplarz tych pudrowych z Woman przymierzyłam chyba ze 4 pary i każda była inna Jedne odstawały mi w pasie, inne były za długie, jeszcze jedne luźne w udach i kolanach Ale znalazłam w końcu takie, które leżą idealnie we wszystkich miejscach.
Miałam dokładnie ten sam problem, ale jeszcze udam się do innego miasta w poszukiwaniu tych spodni
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:22   #529
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy mogłabym Cię prosić o podanie szerokości tej spódnicy w pasie?

Zamówiłam łososiowe woskowane online. Wzięłam rozmiar większe niż zawsze noszę. Ciekawe jaki mi się egzemplarz trafi

Edytowane przez soulie
Czas edycji: 2012-03-24 o 19:25
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:38   #530
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma sprawy . Jeśli tylko Ci się podoba, to kupuj, bo ogólnie torebka jest bardzo ładnie wykonana i dobrze trzyma fason. We mnie nie wywołała szczególnych uczuć, więc wraca do sklepu. Poza tym zbieram pieniądze na Furlę :P.
No tak to rozumiem, Furla jest świetna

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:16   #531
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestety klocek z niej nie mały Dobrze wygląda do czasu aż odwróci się ją bokiem... Szkoda, bo ogólny pomysł na torebkę fajny, ale z gabarytami ktoś nie pomyślał

Oo, to świetnie że na żywo nie rozczarowuje Dobrze że zamówiłam bo widzę że szybko zniknęły ze strony
A powiedz jeszcze jak z kolorem, w rzeczywistości też jest taki bury jak była na stronie czy cieplejszy?
były dwa kolory - jasnoszary i beżowy - oba bardzo ładne, raczej z gamy pastelowych, tzn. takich mało nasyconych
jakby to napisać - to są takie standardowe kolory trenczy
kolory mnie nie rozczarowały, a więc są raczej podobne do tych na stronie
Stary 2012-03-24, 21:41   #532
Nika_2000
Wtajemniczenie

czy ktokolwiek widział już tę bluzkę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara5.jpg (67,3 KB, 64 załadowań)
Stary 2012-03-24, 22:01   #533
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
były dwa kolory - jasnoszary i beżowy - oba bardzo ładne, raczej z gamy pastelowych, tzn. takich mało nasyconych
jakby to napisać - to są takie standardowe kolory trenczy
kolory mnie nie rozczarowały, a więc są raczej podobne do tych na stronie
Aha, czyli wychodzi na to że zamówiłam jasnoszary opisany jako beżowy ale grunt że taki chciałam Kurczę, ciekawa jestem go bardzo
Mierzyłaś je może? Ciekawi mnie czy rękawy są na tyle luźne by dało się go ubrać na marynarkę
Stary 2012-03-24, 22:15   #534
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym zbieram pieniądze na Furlę :P.
A jaką chcesz? Candy?
Stary 2012-03-24, 22:39   #535
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha, czyli wychodzi na to że zamówiłam jasnoszary opisany jako beżowy ale grunt że taki chciałam Kurczę, ciekawa jestem go bardzo
Mierzyłaś je może? Ciekawi mnie czy rękawy są na tyle luźne by dało się go ubrać na marynarkę
niestety trudno mi to stwierdzić - ja nigdy nie noszę marynarek pod płaszczami, ale wydaje mi się, że w takim razie trzeba wziąć większy rozmiar
mi nie do końca przypadł do gustu fason - ma takie troche dziwne klapy na ramionach i nie do końca na mnie ładnie się układał jak go nie zapięłam do końca
Stary 2012-03-25, 10:36   #536
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
No tak to rozumiem, Furla jest świetna

Nie polecam wam candy mam czerwona i musze ja reklamowac bo samoistnie robia siena niej czarne plamy nawet nie wiem czy mi to przyjma. Sama torebka super, chcialam kupic teraz jeszcze druga...
Trafilam na jakas wadliwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0356n.jpg (87,0 KB, 365 załadowań)
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:00   #537
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Czy mogłabym Cię prosić o podanie szerokości tej spódnicy w pasie?
Wczoraj zwróciłam już spódnicę, także nie jestem w stanie podać wymiaru. W pasie była mała, ma wszytą gumkę. Obstawiam, że będzie pasowała na 66-80 cm.

Cytat:
A jaką chcesz? Candy?
Chodziła mi po głowie czarna Candy, ale trochę odstrasza mnie guma. Podoba mi się też Piper, ale tu już cena wyższa, za to sporo wersji kolorystycznych do wyboru. Oglądałam też Divide it (czarny krokodyl w wersji największej) i również przypadła mi do gustu. Planuję wybrać się do Furli, przymierzyć i porównać te trzy modele i pewnie na którąś się zdecyduję.

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Nie polecam wam candy mam czerwona i musze ja reklamowac bo samoistnie robia siena niej czarne plamy nawet nie wiem czy mi to przyjma. Sama torebka super, chcialam kupic teraz jeszcze druga...
Trafilam na jakas wadliwa
Czarne plamy? Dziwna sprawa. Może faktycznie jakiś wadliwy egzemplarz. Reklamuj! Jeśli kupię Candy to na pewno czarną, także może problem plam nie wystąpi.
Stary 2012-03-25, 11:11   #538
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj zwróciłam już spódnicę, także nie jestem w stanie podać wymiaru. W pasie była mała, ma wszytą gumkę. Obstawiam, że będzie pasowała na 66-80 cm.

Chodziła mi po głowie czarna Candy, ale trochę odstrasza mnie guma. Podoba mi się też Piper, ale tu już cena wyższa, za to sporo wersji kolorystycznych do wyboru. Oglądałam też Divide it (czarny krokodyl w wersji największej) i również przypadła mi do gustu. Planuję wybrać się do Furli, przymierzyć i porównać te trzy modele i pewnie na którąś się zdecyduję.

Czarne plamy? Dziwna sprawa. Może faktycznie jakiś wadliwy egzemplarz. Reklamuj! Jeśli kupię Candy to na pewno czarną, także może problem plam nie wystąpi.

Nosilam ja miesiac :/ pozniej zauwazylam plamy i ciemniejace raczki, wlozylam torebke do worka przeciwkurzowego, wyciagnelam ja dwa dnitemu i na dnie 3 nowe plamy . Najgorsze jest to,ze kupowalam ja na allegro i chcac ja reklamowac musi byc ona wyslana do furli we wloszech.

Zaraz zrobie zdjecia to moze mi cos doradzicie Probowalam to wytrzec sciereczka,ale nic nie schodzi. Probowalam rowniez gumka do mazania..
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:29   #539
Nika_2000
Wtajemniczenie

jeśli chodzi o furlę to myślę, że to może być wada tego tworzywa, z którego jest zrobiona i niestety, ale samemu nie da się nic zrobić - a w przyszłości prawdopodobnie plamek przybędzie
Stary 2012-03-25, 11:33   #540
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
oj tam oj tamfajnie ,że Ci się spodobały.
żadne z moich woskowanych spodni się nie rozciągnęły.dlatego je tak lubię,bo się ani nie wypychają w kolanach ,ani w tyłkumoże spróbuj zmierzyć mniejsze? ja typowa xs nie jestem,ale z woskowych mam właśnie w tym rozm.
To dobrze słyszeć. Też myślę,że wezmę właśnie rozmiar mniejsze, po wcześniejszej przymiarce, rzecz jasna.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2012-03-25 o 11:46
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości