|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Wiem... Jestem bezinteresowna, nie ma co
|
|
|
|
#3002 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
ciolek ze mnie. no ja swoje czerwone najbardziej lubie w polaczeniu ze szpilami, ale nacodzien to jest troche niewykonalne ;pja chce juz te rozowe Cytat:
a dzisiaj nawet nie pomyslalam o slodyczach, tym samym nie zjadlam zadnej kcal w postaci jakiegos szitu, tym samym jestem pierwszy dzien na diecie xD Cytat:
![]() moj pracuje i niezle zarabia, wiec czemu mialabym od niego nie zulic;p ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#3003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ojj ale mi miło Cytat:
a ja jej jeszcze nigdy nie jadłam Dziewczyny Kocham Was, nie dlatego że mi tak słodzicie patrzac na zdj z '09 r widzę różnicę ale powiedzcie mi czy widać na tym a ostatnim z tych co są 3 w 1?? A tak wogóle to upiekłam wczoraj cudowne rożki i zjadłam dziś tylko 2 na podwieczorek |
||
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis jestem po zabiegu, żyję
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. heheh! ale czemu mialoby nie nastapic. nastapi 3. no jasne ze widac! nie wiem czy to kwestia ujecia, ale na tym kolazu wyglada to jakbys miala 10 cm wiecej w biodrach i 5 cm wiecej w talii ;p super Alexis, efekty juz widac, tak trzymaj Cytat:
wiedzialam ze bedzie dobrze! moj tz znowu poszedl beze mnie na impreze siedze, zmulam, i mysle w co by sie jutro ubrac zeby mu troche gul skoczyl
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
klub
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No i piękny weekend mnie czeka Najgorsze jest to, że jutro przesuwają czas o godzinę do przodu
|
|
|
#3008 |
|
Rozeznanie
|
Hej Chudziny!!!
No nadrobiłam wszystkim odpisałam i wyskoczył jakiś błąd No nic napisze tyle co pamiętam.Dziewczyny nie bójcie się nie padnę. To prawda teraz sporo pracuje ale mam na szczęście wolny weekend i jadę dziś nad jezioro na grilla więc odpocznę. A po weekendzie znów czeka mnie ciężki tydzień w pracy no ale dam radę. Bańka ja lubię chodzić z TŻ na zakupy. Choć jest tak że jak go pytam czy ładne to każe mi przymierzyć i na mnie ocenia czy fajne czy nie. Mój potrafi sam iść na zakupy i się ubrać ale zawsze mówi że ja znajduję lepsze ciuchy. Też marzą mi się spodnie przed kostkę ale jeszcze nie spotkałam takich które by mi się podobały. Alexis wow ale zmiana super ![]() Wczoraj byłam na zumbie a po zumbie poszłam z koleżanką i naszymi TŻtami na kebab ale byłam tak głodna że jak bym czegoś nie zjadła to bym chyba padła. Wczorajszy dzień był katastrofalny na nic czasu nawet żeby zjeść cokolwiek aż mój TŻ na mnie nakrzyczał Za to dzisiaj zjadłam na śniadanie mega zdrową jajecznice z plasterkiem szynki gotowanej i do tego pół grahamki i garść pomidorków koktajlowych plus herbata mango i truskawka ![]() Na obiad będzie grill dla mnie kurczak w marynacie miodowej z dużą porcji sałatki z winegretem a na kolacje hmm nie wiem bo dzis nocuje u rodziców ![]() Bańka ja jak jeszcze chodziłam z TŻtem i nie pracowałam to on mówił nasze pieniądze. Dzisiaj to już oczywiste choć zawsze mówi weź sobie ze SWOJEJ wypłaty 400zł na swoje potrzeby a resztę daj na życie
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psyhe demotywujesz od samiuśkiego rana
|
|
|
#3010 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
dostałam @!! w 4 dzień przerwy. masakra! myślałam,że oszaleje! u mnie znowu spadek... na wadze 49kg. nie cieszę się, bo to naprawdę mało jak na mnie. myślałam,że już nie będę chudnąć,że zaczną wyrabiać się mięśnie... ajjjj dobrze,że za oknem piękna pogoda, bo dzisiaj tż zabiera mnie i Oliwkę do lasu na dłuuuuugi spacer dobrze będzie pooddychać świeżym powietrzem, a nie miastem. nie pisałam wczoraj, bo cały dzień prawie mnie nie było wczorajszy bilans : ś. tost z serem i pieczarkami. II ś. jabłko. o. gulasz z mięsa wieprzowego, marchewki, czerwonej papryki w ostrym sosie z ziemniakami + kilka ogórków korniszonych. pod. kisiel. k. nic. ćwiczenia:30min lower body jam + 50min cardio party 3. dzisiaj mam mega zakwasy na nogach i tyłku ![]() dzisiaj od rana grzecznie: na śniadanie 2 kromki ciemnego chleba z serkiem białym, szynką, ogórkiem. II ś. jabłko. obiad: garstka frytek z gulaszem. p.baton z biedronki o smaku tofii k. 2 tosty z serem i pieczarkami. ćwiczenia : 30min fat blaster + 15 min ćwiczeń na wew, stronę ud. Cytat:
chyba z turbo fire poczekam z tydzień. zregeneruje kolana i wróce do skakania btw. kocham speeed bags hehe Cytat:
hah mimo @!! to cud jakiś haha aż 10cm? matko boska! jak ja bym tyle ucięła, to bym była chyba łysa mój tż już nie może słuchać tej babki już nie może patrzeć jak skacze i sapie o matko! już się boję tej historii, ale jestem mega ciekawa haha opowiadaj!! Cytat:
![]() alexis - wyglądasz rewelacyjnie!! sunday - pochwal się tymi mega, super, hiper spodniami bś - co to za korektor? też musze sobie jakiś kupić uciekam wywiesić pranie na słoooooooońce!
|
|
|
#3011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za to moje wypadają i w ekspresowym tempie odrastają. Fryzjerka powiedziała,że mam cały skalp w baby hair i że przez to mogę mieć wrażenie dostających antenek i puszących się włosów,a to te małe dziady rosną
![]() Cytat:
A przede mną 700zł. ubezpieczenie, 500zł. opony, 100zł. psi fryzjer, majówka, bosko Cytat:
Byłam na solarium, teraz lecę pod prysznic, wyprostowac włosy i weekendować się
|
||
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz nadał temu nazwę, ale za nic nie pamiętam! Mam to nacięte i wyczyszczone - mam tylko obserwować czy nie wróci.
Agnesuk powinnaś jeść więcej, bo przy takich ćwiczeniach na pewno nie zostajesz na + bilansie kalorycznym.. Przystopuj nam chudzino, bo masz w domu kobitkę do wychowania, a mama bez sił to smutna mama ![]() Pewnie, Wy się weekendujcie, a ja dopiero co skończyłam szorować lodówkę.
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
Heeeey! Pozdrowienia z krainy nauką pachnącej
kocham weekendy w szkole, za tydzień tez, potem świeta i znów szkoła ![]() poodpisuje jakos po weekendzie
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chodzę głodna albo coś. wszystko jest naj najbardziej ok. Nie wiem dlaczego ciągle chudnę. a mama ma baaardzo dużo sił, jak nigdy ![]() ![]() ja się skończyłam weekendować, teraz pora na jakąś kolacje i na wieczór z batonem i kompem MP -
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-03-24 o 18:50 |
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, ja wróciłam z uczelni, uczę się i jutro od nowa...
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, kochana, no proszę Cię, nie mów, że dziwi Cię to, że chudniesz, skoro jesz tak mało i ćwiczysz..
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znikniesz nam Ok, wygrałaś
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że wygrałam!
![]() A na dodatek chciałam być taka supcio i udzieliłam się na ćwiczeniach i pan co trochę później mnie pytał
|
|
|
#3019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jem tyle ile mi wystarcza. tak jak pisałam, czasami podjadam słodkie, chrupkie, albo jakąś kanapeczkę Cytat:
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, od czasu, kiedy ćwiczę siłowo, to trochę czytam o przyroście masy mięśniowej i to nie jest takie proste. Wiele dziewczyn obawia się, że np. od steppera rozrosną im się mięśnie, ale żeby zbudować mięśnie potrzeba dodatniego bilansu kalorycznego i naprawdę dobrze zbilansowanej diety z dużą ilością konkretnego białka. Gdyby to miało być takie łatwe, to po co sportowcy wylewaliby tyle potu, przerzucając masę kilogramów na siłowni? Jasne, że mięśnie można dobrze wyćwiczyć, ale raczej nie nastawiałabym się na przyrost mięśni, kiedy je się tak malutko. I nie zrozum mnie źle, po prostu to zupełnie normalne, że chudniesz, bo jesz niewiele, chociaż jest to dla Ciebie wystarczające
|
|
|
#3021 |
|
Wtajemniczenie
|
no w sumie racja, racja
tym bardziej,że ja jem mało białka... kurczę, ale jak dorzucam więcej jedzenia, to mi ciężko i źle. ajj postaram się dorzucić do diety trochę więcej i czekać na mieeeeeśnie
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Albo zrób to, co ja - jedz więcej, ćwicz więcej
magiczna metoda, ja dzięki temu od grudnia jem to, na co mam ochotę i to czasem w naprawdę szalonych ilościach, ale trzymam wagę Każdemu będę polecała trening siłowy, bo to co robi z ciałem i metabolizmem, to naprawdę fantastyczna sprawa Ja teraz do świąt jestem na U (żeby szoku świątecznego nie było ), ale coś tam spada, bo sporo ćwiczę. A jak wrócę ze świąt, to robię total redukcję, żeby się pozbyć fatu i wchodzę na porządne U z porządnymi posiłkami okołotreningowymi i postaram się wydobyć, to co mi się tam pod spodem rysuje
|
|
|
#3023 |
|
Wtajemniczenie
|
ja czasem też tyle pochłonę,że szok, ale później to spalam więc nie ma stresu
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, gdzie Was wcięło? Ostatni dzień nauki przed świętami
W zasadzie mogę powiedzieć, że od grudnia się codziennie uczyłam odkurzyłam skakankę, jestem zachwycona tym, jak siłownia poprawiła mi kondycję wczoraj w 20 minut wyskakałam 1300, takim luźnym tempem i przypomniałam sobie, że jak rok temu wracałam do skakania, to za pierwszym razem zrobiłam tylko 500 dziś poszłam jeszcze raz pohasać ( ) i w 10 minut wyskakałam 1000 ale zimno bardzo było i wietrznie, dlatego wróciłam jutro dzień beztreningowy karnet na siłownię mi się kończy we wtorek no nic, wrócę tam po świętach, a tymczasem wyciągnę ciężarki tż spod łóżka jak wasze weekendy?
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
I: 3 gniazdka z ciasta francuskiego z serem i szynką + kawa
II: Zupa ogórkowa III: Dwa skrzydełka + frytki IV: 3 gniazdka + czerwona kapusta U mnie coraz lepiej
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kwiatuszki AGNES! Ile Ty ważysz?! Sandej, nauka dzien w dzien od grudnia? kurcze, nalezy Ci sie jakas nagroda w postaci np. wyjazdu nad morze pomyśl o ile godzin nauki jesteś mądrzejsza wlasnie zdalam sobie sprawe z tego jaki ze mnie len i obibok ;p a co do silowni - bardzo motywujacy wpis Laura - świetnie! tak trzymaj! jest wiosna, trzeba się cieszyć, ułożyć sobie na nowo SZCZĘŚLIWE życie u mnie spoko ;p z tzem bujamy sie po roznych samochodowych spa, obczajamy allegro, jest super zartuje ;pkupilam dzis rozowe rajstopy, nie wiem co mna kierowalo
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że jestem na szczycie dobrego nastroju! Długo miałam cosinusoide, ale teraz mam jedynie tendencję wzrostową
I co prawda to prawda - po rozstaniu najlepiej jest mieć kontakt z jakimś facetem, żeby nie czuć się jak kobieta, która została pozbawiona wdzięku
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Laura, Ty masz tyle wdzięku, że nawet, gdyby wszyscy faceci wyginęli, to musiałabyś mieć tego świadomość
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej ej! kim jest ten facet?! bedzie seks?! ;D
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

hm, wiesz co, ja je nosiłam z jazzówkami, z czarnymi szpilami, z oxfordami, z saszkami za kostkę i dluuugimi kozakami za kolano
ciolek ze mnie. no ja swoje czerwone najbardziej lubie w polaczeniu ze szpilami, ale nacodzien to jest troche niewykonalne ;p
no i dla tylka tez 
szczuplak jestes 
ta z herbatnikiem jest najlepsza!
Piekarnik Laury
siedze, zmulam, i mysle w co by sie jutro ubrac zeby mu troche gul skoczyl 

No nic napisze tyle co pamiętam.

BLOGUJĘ