|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
Cytat:
!
|
||
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjjjjj! TŻ przyjedzie za ok 20 i wiecie gdzie chce mnie zabrać?? do tesco
także może skuszę się
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejechałam pół Lublina i nie znalazłam butów masakra jakaś tzn kupiłam ale szpilki karmelowe ![]() ale za to seans udany był
|
|
#3244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo dobrze, że Tż-et zaczął się tak interesować ![]() Cytat:
Gratuluję udanego pierwszego dnia w pracy ![]() A mnie już krew zalewa z tą Tż-ta pracą. Pracuje 3 miesiąc bez dnia wolnego. Oczywiście teraz mając 2 zmiany do południa robił coś koło domu. Czyli w sumie noc i 1,5h w dzień spędzaliśmy razem. |
|||
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Jezu, dziś cały dzień coś sprzątam, masakra! TŻ na zjeździe, więc dziś pewnie, tak jak wczoraj urządzę sobie samotny wieczór filmowy :P.
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Tż-et pracuje w drukarni, dokładnie jako pomocnik operatora maszyn offsetowych. Wcześniej pracowali we 4, ale właśnie od 3 miesięcy robią w 3 i przez to nie mają wolnego. Tak to pracowali przez 4 dni, dzień wolny i przejście na kolejną zmianę.
Tak w ogóle to Tż-et zadzwonił nie dawno do mnie, żebym się nie oddalała od domu, bo ponoć po sąsiednim osiedlu grasuje gwałciciel |
|
|
|
#3247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uważaj na siebie
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my po tesco:P w sumie nic takiego nie kupiłam ale zainwestowałam w żurawinę suszoną, nie wiedziałam że jest taka droga, poproszę babcię żeby w sezonie ususzyła mi trochę jej, miałam kupić test ale stwierdziłam że za bardzo będzie mnie korciło i wstrzymam się jeszcze z kupnem
|
|
#3249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane jesteście, że tak trzymacie te kciuki za mnie Niby nic, ale mimo wszystko się stresuję ![]() Cytat:
A co do butów, to ja swoje kupiłam kiedy najmniej na to liczyłam, więc myślę, że nie ma co się tak nastawiać na zakupach, że musisz to kupić, ale jak gdzieś jesteś to przy okazji się rozglądać Cytat:
Cytat:
Uważaj na siebie ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
|
#3251 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a podoba Ci się?Cytat:
hej, a ja wróciłam do domu ze szkoły. Nie zaliczyłam wejściówki ale zaliczę ją za miesiąc a wczesniej byliśmy u babci na obiedzie bo ma dziś urodziny to podjechaliśmy do niej z TŻ z bukiecikiem a teraz idę jeść kolację i obejrzymy jakiś film
|
||||||||
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie zaliczyłaś, ale tak jak mówisz pewnie następnym razem się uda Wszystkiego najlepszego dla babci!
|
|
#3253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz, początki zawsze są trudne, potem na pewno będzie jeszcze lepiej ![]() dziękuję w imieniu babci ![]() już 2kg zrzuciłaś??!! zazdroszczę
|
|
|
|
|
#3254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla babci
|
||
|
|
|
#3255 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie.Ja przez ostatni miesiąc co rano wstaję niewyspana, na szczęście jutro zmieniamy czas i Filip znów będzie wstawał o 7 a nie o 6 rano... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie kochane mamusie, nic dziwnego ![]() Cytat:
![]() Uważaj na siebie!!! ![]() Ja już po pracy, jestem padnięta... Naciągnęłam sobie chyba jakiś mięsień w udzie, bolą mnie plecy i mam ogromną ochotę wreszcie się wyspać, a tu jeszcze godzina mniej
|
|
#3256 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed samymi świętami odświeży się tylko okna.Tez byłam się na chwilę przewietrzyć na dworze. porzucałam psu piłkę. dotleniłam się. od razu lepiej. w dodatku czuć już w powietrzu wiosnę Cytat:
Cytat:
za pierwszy dzień w pracy!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha, uważaj na siebie!
Oglądałam przed chwilą "Vicky Christina Barcelona". Byłam na tym w kinie z dziewczynami. Boski film. I Javierrrrr, mrauu . No i Penelope też boska :P.
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypoczywaj ![]() ja też zmykam do łóżka, dobranoc
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
No robaczki wstajemy wstajemy
Ależ jestem zła. Wczoraj jeździłam na miasto autem rodziców (no dobra zasadniczo to auto nas wszystkich) mój tata zawsze parkuje na parkingu strzeżonym tyłem do siatki więc wyjazd to żadna filozofia. Pojechałam na miasto i jak wróciłam na parking zobaczylam że samochód obok na dość szerokie ale krótkie przetarcie. Ten facet 3msc temu przerysował nam pół samochodu. Nie wiem jak on to zrobił ale widać że kaleka z niego niezła. Ktoś widział jak on nam to zrobił więc się przyznał i dostaliśmy kasę na malowanie drzwi i błotnika. jak zobaczylam że tamten jest znowu przetarty pomyślałam że znowu w nas wjechał i obeszlam samochód czy nie mamy nowych rys. I nic. Na przednim błotniku 2tyg po malowaniu ktoś nas przetarł ale wtedy ja nie jeździłam to nie wdaje się w szczegóły to było w styczniu. No i na tylnym nadkolu. Ale u nas jest to na całej powierzchni więc jakbym ja lub dzień wcześniej mój tata cofając wjechali w niego miałby tylko cienką ryse od nadkola a nie szeroką jakby ktoś zderzakiem uderzył. Facet oczywiscie narobił szumu. Parking jest strzeżony a parkingowy jedynie co powiedział to że córka jeździła że niby ja i to pewnie moja sprawka. Nóż ludzie nie złapał mnie za rękę. Poza tym raczej bym poczuła jakbym w niego wjechała bo już raz przetarłam samochód stojący obok na szczęście był to polonez który nie jest na chodzie i ma milion obtarć. Tata jest po mojej stronie bo jemu też coś nie pasuje. Facet obejrzał masz samochód i czepił się tej rysy z tylu a czemu nie tej z przodu. Nie udowodni nam że to że i my i on mamy obtarcie to znaczy że to się to stało przez nas bo my nie mamy pojęcia kiedy to nasze powstało. Wogóle zadzwonił do mojego taty 2godziny po moim powrocie i już nawet się zdążył z lakiernikiem umówić bez konsultacji z nami. Nam się to w ogóle nie widzi że to nasza wina. Ale wiadomo wiedzą że ja jeżdżę jestem mloda na dodatek baba to od razu moja wina. Ale jaką kaleką bym musiała być żeby jadąc do przodu tyłem o niego zachaczyć już prędzej przodem jakbym za wcześnie skręciła
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-03-25 o 11:12 |
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zaraz idę na spacer z kumpelą i psiakiem. Tyle, że nadal mam mokre włosy .KARO, RODZISZ ????
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
hej nie wyspałam się przez tą zmianę czasu to wczorajsze sprzątanie Emilki nie pobudziło do wyjścia, więc nadal czekamy... ![]() Kicia skoro to nie Ty, ja bym się kłóciła i nie popuściła.
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak pokazuje waga, zresztą ja też czuję, że mi ubyło. Zobaczymy po miesiącu, czy waga drgnie poniżej 55 kg, bo chcę sprawdzić czy te tabletki rzeczywiście działają
![]() dziękuję Cytat:
Dzień dobry
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa jakie tablteki bierzesz?
kicia nieciekawa sytuacja, ale nie daj sie, dobrze ze tata jest po twojej stronie my juz po obiadku, a popołudniu grilujemy
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy teraz na parkingu tata podjechał w taki sposób jak bym to niby miałam zrobić i tak jest to możliwe ale on ma zdarty lakier do podkładu, na jego aucie nie ma śladów naszego lakieru na naszym samochodzie nie ma jego lakieru no i u nas jest tylko leciutko zmatowiony lakier kształt jego rysty jest całkowicie inny niż nasz. Więc moim zdaniem jakbym to ja w niego wjechała to i ja bym miała zdarty lakier i u niego było by to widać albo jego lakier byłby u nas (skoro tam jest zdarty do podkładu to musiał się gdzieś podziać). Parking umywa od tego ręcę
tata jest na nich wkurzony. Mówi że musi się zastanowic czy mu zapłaci (200zł) czy nie bo sytaucja jest na tyle niejasna że nie ma kto tego rozstrzygnąć a koszt rzeczoznawcy to na pewno więcej niż 200 zł (jak on nam przerysował to dostaliśmy 1500 zł a pomalowanie naszego wyszło 600 zł więc i tak my wychodzimy na swoje nawet płacąc mu )
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Therm Line Forte
![]() Cytat:
|
|
#3266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#3267 | |||||||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zgłosiłaś to gdzieś? Pisalaś do niego?Trzymam żeby wszyscy prowadzący się zgodzili na ipn!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do jedzenia - zawsze mnie dziwi to, że najszczuplejsi zjadają najwięcej :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
za lepszą pracę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę! My cały weekend mielismy ochotę na grillowanie, ale tu nie ma jak i w dodatku grilla nie mamy. Zrobimy w domu, po świętach ![]() Dobry wieczór! My praktycznie cały weekend spędziliśmy na spacerach, była taka cudna pogoda Przeczytałam też "Wieżę spadochronową" w parku, w którym ona stoi i czułam na sobie oddech historii
|
|||||||||
|
|
|
#3268 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kicia, ja też bym nie popuściła i też bym nie dała kasy jeśli jesteście pewni, że to nie Wasza wina. |
|||
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to jest tak 50 na 50
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

więc nie mogłyśmy zrobić raportu. Krajalnica też nam się coś zacina, ale w poniedziałek ma do niej przyjechać i zobaczyć co tam się dzieje. Od poniedziałku już jestem sama na zmianie, więc zobaczymy jak będzie mi czas leciał 

także może skuszę się
masakra jakaś tzn kupiłam ale szpilki karmelowe 

normalnie rozbeczałam się, nigdy mi sam tak z siebie takich rzeczy nie mówił, w ogóle i dziś i wczoraj pytał się jak się czuję a nigdy nie interesuje go to

Uważaj na siebie

Przeczytałam też "Wieżę spadochronową" w parku, w którym ona stoi i czułam na sobie oddech historii