|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
zaraz chyba położę się do łóżka i nabiorę się tabletek. jak by się coś działo w weekend to proszę smska
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
bo Wy macie "rodzinę na swoim", dobrze pamiętam? fucken daisssssssy!!!
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nita masakra jakaś
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
Nita a dużo kasy macie oddać US?
Biurokracja... ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- wykąpałam się, oglądam kocham Cię Polsko.
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
ja Shreka o raz 1001
i zawsze mnie wzrusza
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór!
Nie nadrobiłam...zostawiam na jutro. Mama Tz-a znowu jest w szpitalu- objawy wyglądały na kolejny zawał ale na szczęscie badania go nie wykazały. Zmykam do spania bo mieliśmy ciężką noc i zabiegany dzień. Z miłych spraw- odwiedziliśmy kilka sklepów i oglądaliśmy wózki i łóżeczka - niestety niewiele mądrzejsza jestem po tych wizytach- no może troszkę
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie tak gardlo boli ze hej
juz bralam i cholinex i plukalam gardlo i nic, jeszcze jedenn cholinex i zobaczymy jak jutro bedzie, mam nadzieje ze nie bedzie anginy ... w pracy szykuja sie wazne narady wiec nie ma mowy o L4....
|
|
|
#1268 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kuruj się! Olej zajęcia i wygrzej się w łóżku. Duży chłopak . I jaki z niego słodziak Super ![]() O ile dobrze pamiętam, Natalia ćwiczyła. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co to za sezon na choroby? Nie dawać się!
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Sheh podała trika wygrzać się!!!!! ale mam lampę
|
|
|
#1270 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Cytat:
Cytat:
![]() 3 ciąże i dwa porody odbiły sie na mojej macicy, mam obniżoną przednią ścianę pochwy (gin stwierdziła po badaniu) i mówiła że mogę mieć nietrzymanie moczu więc trzeba ćwiczyć mięśnie które trzymaja narządy Ech .. zauwazyłam właśnie, że jak chciałam skakać na skakance albo kicham to tak jakby mi wnętrze macicy chciało wypaść (sorki za dosłowność)- to nie jestem sama... ale u mnie jakoś dziwnie na to patrzą - brzydale.Cytat:
dzięki ![]() Jak się pojawi to ja zapytam.
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
MAMY PIERWSZEGO ZĘBA!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
u mnie piękne słoneczko zaraz idę na spacerek dotlenić malucha ![]() wczoraj w nocy tak szalał, że mi spać nie dał,normalnie płodowe ADHD ![]() Nita za ząbka
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-03-24 o 09:21 |
|
|
|
|
#1273 | |
|
Wtajemniczenie
|
dla Sylwusi za 1szego ząbka Wcześnie ząbkuje. Mela miała dopiero w wieku 8/9 miesięcy. Ciekawe jak bedzie z Darią.... ![]() Cytat:
Takie noce bezcenne ![]() Ciekawe co u Basi i Sofci. Natalia też chyba dawno się nie odzywała.
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka Aniołek Daria Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-03-24 o 09:47 |
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
BRY miłego weekendu
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
pozdrowionka dla e-ciotek
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
Bryyyyy
Piękna pogoda dzisiaj![]() Później postaram się Was nadgonić, teraz walczę z oknami, pościelami, dywanami, myciem balkonu.... ![]() Wrrr nie lubię myć okien:/ Co myślicie o tych ramkach? Wymiary 50 x 50, powierzchnia zdjęcia 30 x 30, zastanawiam się czy nie kupić 3 i nad łóżko na fioletową ścianę ich nie powiesić na szerokość łóżka i w nich czarno białe zdjęcia z naszego ślubu. Co myślicie?
|
|
#1278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę że na fioletowej ścianie będzie wyglądać super. A propo fioletowy ścian to jakie masz dodatki w tym pokoju? Chcę pomalować sypialnie na fioletowo i chciałam to połączyć z zielenią ale taką bardzo intensywną i nie wiem jak to będzie wyglądać. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Maksiu jest przesłodki ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- za pierwszego ząbka!!!---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Zmykam troszkę pogrilować i zaczerpnąć świeżego powietrza. Grzech siedzieć w domu w taką pogodę. A kto wiem może co nieco złapie słońca i opale te moje blade nóżki ![]() Miłego weekendu.
|
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
Ale piękna wiosna znowu My po pierwszym spacerku, Julek jeszcze dogorywa w wózku a ja biorę się za marchewkowy muffinki ![]() Cytat:
![]() wooow, już? tak bez zapowiedzi się pojawił? Za pierwszego zęba ![]() Cytat:
my nie mamy ani jednego zdjęcia wywołanego ze ślubu |
||
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil - ząbek nie pojawił się ot tak , maruda była straszna i nocki były gorsze
Cookie - jaki śliczny , wygląda taki grzeczny ![]() My też dzisiaj będziemy grillować , przynajmniej nie muszę stać przy garach ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- p.s Natalia jest na weekend w szczyrku |
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Cookie Maksiu jest cudowny
Nita słyszałam kiedyś od koleżanki taki zwyczaj: jak dziecku wyrośnie pierwszy ząb i zauważy go mamusia to ojciec musi kupić mamie złotą biżuterie Jakiś taki stary przesąd Ale nie powiem, żeby mi się nie podobał.. Pozatym gratuluję pierwszego zęba |
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Katka myślę że super będzie sie prezentować!!
ANUSIA ja tak miałam i fajnie to wyglądało!! teraz mam zielone ściany a jedną w kolorze fuksji....
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
WITAM WEEKENDOWO! Nic mi sie nie chce! ale weekend jest więc mozna sie polenic!
![]() OJ ! Oby szybko wyszła i bylo wszystko ok. A Ty sie nie denerwuj!!!!!!! Cytat:
ALONKA, BERBIE! a ja Wy sie czujecie? ![]() ![]() klask i:Cytat:
Piękności!!!!!!!! Cytat:
Tz poszedł do pracy wiec ja sie powoli za jakąs robote biore. Trzeba sobie jakos czas do wieczora zorganizować! |
|||
|
|
|
|
#1284 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaa gratulacje!!!
schrupałabym!!! Cytat:
Cytat:
pęcherz chyba już mnie nie boli ale ciężko powiedzieć bo obżarłam się okropnie![]() wiecie co mi dziś TŻ napisał?? że mam nadzieje że będę w ciąży i będziemy mieć wreszcie malucha normalnie rozbeczałam się, nigdy mi sam tak z siebie takich rzeczy nie mówił, w ogóle i dziś i wczoraj pytał się jak się czuję a nigdy nie interesuje go to i obiecał że wieczorem gdzieś wyjdziemy o ile nie usnę do wieczora w ogóle dziś miałam wstać o 6 i owszem obudziłam się, wyłączyłam budzik i przymknęłam chwile oczy - ja tak mam - i otworzyłam je po pół godzinie!!! musiałam być na prawdę padnięta bo bardzo rzadko zdarza mi się zaspać
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tż -owi,ale teraz krucho z kasą przez ten US, wiec nie wiem czy go drażnić |
|
|
|
|
|
#1286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
BERBIE- jak się czujesz - zdrowi już jesteście z Tz-em? Płotek piękny! Nitka- dzielna ta Twoja Sylwia! I brawo za pierwszy ząb! A co do tych spraw z US to brak słów... Maksi- wanna piękna- marzy mi się taka ale musimy jakiś kompromis z Tz ustalić bo on tylko prysznic uznaje a łazienka mała... myślałam o prostokątnej wannie z parawanem nawannowym... Kacperek - duży chłopak ![]() amilcia- ja ćwiczę w ciaży mięśnie Kegla a na SR nam p. Betaka mówiła, że kobieta powinna je całe życie ćwiczyć a wcześniej tez ćwiczyłam w takich okolicznościach jak maksikola![]() amilcia- ja jak kicham to sikam... prince- trzymam kciuki aby wszystko było ok, jak będziesz mieć możliwość daj nam znać na bieżąco co lekarz zdecydował i jak sie czujesz alonka- ja tekie przeboje z pęcherzem miałam jak byliśmy na wczasach w Tunezji, na sam koniec pobytu, mieliśmy rozpocząć starania wtedy i lipka...musieliśmy przełożyć, piekło bolało i ślady krwi były... Cookie- Maksiu uroczy fiolusiek- a jak tata pierwszy zęba zauważy to co mama musi tacie kupić?
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Aby utrzymać równowagę w przyrodzie to właśnie dzisiaj Nicoli rusza się pierwszy ząb do wypadnięcia i nie uwierzycie ten sam co wychodzi Sylwii |
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
smaka mi narobiłyście tymi grillami
![]() ja jakoś ostatnio mam kiepską formę- nie mogę na siebie patrzeć... jestem potężna i wiem, że cel szlachetny więc nie ma co narzekać ale zastanawiam sie czy będę mogła jeszcze kiedykolwiek założyć jakieś ubranie wierzchnie odsłaniające kolana- nogi mam jak dwa filary...wyglądam jak sumo poza tym buzia mi sie jakaś brzydka robi, do tej pory wszyscy się zachwycali i przepowiadali, że to syn będzie bo nic na urodzi nie tracę a teraz chyba zaczynam "wyglądać" na dziewczynkę , no nic - niech mała Kasia zbiera dla siebie co się nadaje po Mamusi wyczekanemu dziecku żałować nie będę![]() poza tym Teściowa znowu w szpitalu a to uświadamia mi, że nasze długodystansowe plany związane z remontem takim jaki nam się marzy chyba bedzie trzeba zamienić na krótkotermnowe i minimalne a to mnie przeraża bo nie tak chcieliśmy... ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Zbieg okoliczności niezły...
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-03-24 o 19:51 |
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

i zawsze mnie wzrusza
juz bralam i cholinex i plukalam gardlo i nic, jeszcze jedenn cholinex i zobaczymy jak jutro bedzie, mam nadzieje ze nie bedzie anginy ... w pracy szykuja sie wazne narady wiec nie ma mowy o L4....

Kuruj się! Olej zajęcia i wygrzej się w łóżku.
ale mocz niby żółty nie był, może pod koniec coś poleciało z krwią, wzięłam 2 furaginy, lacibios femina i nasiadówkę w pokrzywie zrobiłam, no i szklankę żurawin wypiłam z wodą, szybko pobiegłam pod kołdrę żeby wygrzać się, rano było o niebo lepiej, jeszcze wzięłam 2 furaginy i teraz znowu 2 wezmę i lacibios femina i jeszcze żurawinę wypiję, jutro już nie chcę brać żadnych leków, wiadomo jakbym ewentualnie była w ciąży to na tym etapie nic się nie dzieje bo nawet zagnieżdżenia nie było ale i tak biorę garść tabletek na dzień to furagin mogę odpuścić
(sorki za dosłowność)

za ząbka 

klask i: