|
|
#7891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3306890]No piszta coś!
SOS please, someone help mee, Is not healthy... [/QUOTE]hit me baby! i'm alllll youuuuuurs
|
|
#7892 |
|
Zakorzenienie
|
macie tu od cioci Lunci avka
na mundialowym go dałam to i Wam sprezentuje
|
|
#7893 |
|
Konto usunięte
|
Hit me baby one more time! Brytnej Z Pyr
![]() Serio przyjedziesz? Ale wypas! A podpis mi się też podoba Najlepszy wiersz świąteczny wszechczasow ![]() Luna: Dzięki |
|
|
|
#7894 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3306955]Hit me baby one more time! Brytnej Z Pyr
![]() Serio przyjedziesz? Ale wypas! A podpis mi się też podoba Najlepszy wiersz świąteczny wszechczasow ![]() Luna: Dzięki nmzc a ja chciałam tylko powiedzieć że wszystkie macie fajne podpisy i ładne avatary
|
|
#7895 |
|
Konto usunięte
|
Dobra sistas, ja spadam
![]() Everybody dance now! Rock this party, dance everybody!! Kurde 31 grudnia, szybcieeej! ![]() Paa Avki by Ola Teraz mamy olowego stajla
|
|
|
|
#7896 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3307006]Dobra sistas, ja spadam
![]() Everybody dance now! Rock this party, dance everybody!! Kurde 31 grudnia, szybcieeej! ![]() Paa Avki by Ola Teraz mamy olowego stajla [/quote]baj baj i wpadne później
|
|
#7897 |
|
Zadomowienie
|
wow!
|
|
#7898 |
|
Zakorzenienie
|
no więc wpadłam złożyć Wam życzenia
![]() chciałam życzyć Wam dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil, pogodnego nastawienia do życia, wspaniałych przyjaciół, którzy będą rozumieli miłość do piłki i Ebiego Wesołych Świąt darlings
|
|
|
|
#7899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja rowniez chcialam Wam dziewczyny zyczyc wesolych swiat, duuuuzo szczescia, radosci, usmiechu, prezentow fantastycznych, zeby sie Wam wszystkie marzenia spelnily, zebyscie mogly spotkac kiedys Ebiego i z nim sobie spokojnie pogadac, wspanialych przyjaciol z ktorymi bedziecie mogly konie krasc i zebyscie spotkaly w tym nowym roku tego jednego jedynego, no i oczywiscie udanego i zwariowanego sylwka
|
|
|
#7900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak skończy, to ja idę robić sernik, bo ostatnio cały czas piekę sernik, żeby nabrać wprawy tak na wypadek, gdybym została żoną Ebisia i musiała mu piec ![]() Ale z kolacji z Ebim w Dortmundzie nici, bo zakładałam, że mogę na licytację przeznaczyć maksymalnie 2 tys., a teraz to już jest trochę więcej warte: http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=89248 . Dobra, musimy śledzić licytację, żeby wiedzieć, że wygra ją jakiś facet i Ebi nie znajdzie sobie jeszcze dziewczyny ![]() I jeszcze chciałam wam złożyć życzenia, bo nie wiem, czy jeszcze zdąrzę tu zajrzeć. A więc zdrowych, wesołych i wogóle zaj-EBI-stych świąt Bożego Narodzenia oraz Ebiego przy ścianie
|
|
|
|
|
#7901 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam tu w chwili wytchnienia ... zeby zyczyć wszystkim ebisiówkom WESOŁYCH ŚWIĄT
rodzinnych, cieplych... a przede wszystkim zabawnych ...moze gdzies w tej zabawie zachaczycie o forum bo ja zamierzam...to juz praktycznie jak rodzina prezentow ebikowych nie mam niestety...ale gdybym miala...to wiedzcie, ze bym dała
|
|
#7902 |
|
Rozeznanie
|
specjalnie dla Was
Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. |
|
|
|
#7903 |
|
Konto usunięte
|
Przyszłam złożyć życzonka, bo mam chwilę czasu
![]() Życzę Wam spełnienia marzeń (szczególnie tych związanych z Ebim ), dużo szczęścia i radości z życia , przyjaciół, którzy będą zawsze z Wami w złych i dobrych chwilach, dobrych ocen ![]() Jutro już raczej nie wpadnę, dlatego życzonka składam dzisiaj
|
|
|
|
#7904 | |
|
Zadomowienie
|
a ja woadnę jutro, więc jeszcze pocziekam
i dziękuję za wszystkie jesteście najfajniejsze ![]() aukcja- już 3000. masakra.a jeszcze 26 dni do zakonczenia ![]() wywiad z rzepy, moze jeszcze dostane gdzies jutro... na naszym ulubionym blogu. no i ebi siedzi wlasnie w aleksandrowie... japierdziu!!! Cytat:
Jeszcze nie wiem. Może pojadę do babci do Aleksandrowa Łódzkiego. Albo do rodziców w Holandii. A może gdzieś do ciepłych krajów. Sam czy z dziewczyną? Nie mam dziewczyny. Jeszcze swojej nie znalazłem. Mieszkam sam, kiedy mam wolny czas, śpię albo wchodzę w Internet i oglądam telewizję. no masz duzo dziewczyn zon kochanek slonko
|
|
|
#7905 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale coz bede trzymac kciuki zeby wygral jakis facet Cytat:
jest tak blisko a zarazem tak daleko... ale gorzej by bylo gdyby byl w wawie - wtedy bym chyba psychicznie i fizycznie nie wyrobila
|
|
|
#7906 |
|
Zadomowienie
|
równocześnie z pieczeniem murzyna2 farbuję se włosy na oberżynę :strach:
trzymajcie kciuki ![]()
|
|
#7907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#7908 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam na chwilę złożyć Wam życzenia, żeby nie wyjść na chama, który o Was nie pamięta.
Życzę Wam naprawdę wesołych i szczęśliwych Świąt. Żeby omijały Was wszystkie przykrości i smutki. Chociaż Was... No i żeby każda znalazła swojego Ebiego ![]() P.S. To kiedy Włodzio był na ESSO? Może istnieje szansa, że będzie jeszcze raz mył tam samochód. Np. przed wyjazdem do Holandii Może by tam tak pokoczować A nóż młody Smolarek przyjedzie zatankować
|
|
|
|
#7909 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również Wam życze wszystkiego co najlepsze , kupy prezentów i spełnienia najskrytszych marzeń ( również tych o Ebim
). Marry X-mas !
|
#7910 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczynki
to i ja przyszłam złożyć życzonka, a co ! ![]() Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Luna ![]() ![]()
|
|
#7911 |
|
Konto usunięte
|
Hej ya!
Tak tu dziś weszłam, i aż mi się łezka w oku zakręciła, że tak wszystkie dziś sobie składamy życzenia, takie to jest wzruszające... (suwmiarki, kolejny śmieszny żart, wszyscy się śmieją )W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. Widziałam aukcję....kurde! Dlaczego ja nie jestem milionerką!?!?!?!? |
|
|
|
#7912 |
|
Konto usunięte
|
Cicho tej! Oto życzenia idealne dla Nas-ebiżon, żulic jakich mało
![]() Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia beczkę piwa wiadra wódki by odgonić wszystkie smutki 100 całusów na dodatek by smaczniejszy był opłatek! Oł yeaaah ![]() Dobra, ja spadam, do jutra Muuua Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2006-12-24 o 14:50 |
|
|
|
#7913 |
|
Zadomowienie
|
![]() i wszystkiego, co najwazniejsze.
|
|
#7914 |
|
Zadomowienie
|
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=89248 Równiez mam nadzieje, że aukcję tą wygra jakis facet:P
Zapewne widziałyscie tą fotke, ale te jego romby<lol> |
|
|
|
#7915 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaa jestem onzarta jak dzika swinia ze tak powiem
teraz to juz tylko odliczam czas do bezsennosci w seatlle i ![]() najlepsza akcja dzisiejszej kolacji: mamuskasklada mi zyczenia, dosyc rozbudowane i wymienia to, czego mi zyczy, poczym przychodzi kolej na ojca a on tylko "a ja ci tylko tego smolarka zycze" no i trzymam w rekach jeden prezent, pytam mamy, czy to ebi, a ona, ze to na spotkanie z ebim, otwieram, a tam bielizna nie no bosko... nie bylo az tak smutno jak sie spodziewalam, chociaz co trzy osoby to nie piec. a jutro caly dzien bede sama... dopiero wieczorem rodzice wroca.. dziwnie ![]()
|
|
#7916 | ||
|
Zadomowienie
|
dopiero wrocilam... padam na pasterke sie chyba nie doczekam, poza tym tak nieprzyjemnie jest na dworze...
Cytat:
w ogole to witam Cytat:
ale tak chyba musi byc... ja jutro caly dzien od rana do wieczora (jak co roku zreszta ) mam zajety - w sensie nie bedzie mnie w domu... jakos nie wyobrazam sobie ze mialabym siedziec prawie caly dzien sama, chociaz w penym momencie jutro pewnie bede marzyc zeby pobyc sama ze soba - spotkania rodzinne sa fantastyczne i straaasznie je lubie ale sa tez meczace... Novi - bielizne masz zapewne rewelacyjna juz sobie nawet to wyobrazam - jestes z Ebim, najpierw romantyczna kolacja przy swiecach a pozniej przechodzicie w koncu do rzeczy on Cie rozbiera i dochodzi do bielizny iiiiiiii.... zaczyna sie brechtac i tarzac po podlodze a jak tam wlosy???? wyszedl dobry kolor? ![]() wiecie co? weszlam sobie na ta strone WOŚP i patrze na te fotki z koszulka Ebiego i smiac mi sie chce bo on fajnie napisal Smolarek - jednoczesnie piszac malymi i duzymi literami "SmOLAReK" co do "k" i "o" nie mam pewnosci ale wydaje mi sie ze sa duze nie wiem czy ta 2fotka tu byla ale dam bo mi sie nawet podoba
Edytowane przez agusia8891 Czas edycji: 2006-12-24 o 22:07 |
||
|
|
|
#7917 |
|
Zadomowienie
|
no, fajny wyszedl
podoba mi sie. lekko zalatujacy burakiem brąz ogólnie dark dark! idę bo kończy się losowanie lotto. bezsenność w sjetyl for life ![]() ![]() i nie smiac sie z moich reniferow
|
|
#7918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bokserki w zarazki?????? eeeeee wez zrob im zdjecie bo chetnie zobazce jak te zarazki na bokserkach wygladaja
|
|
|
#7919 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie , u mnie wczoraj wyżerka zaczeła sie o 17:30 , a dla mnie skończyła sie zaraz po pierwszym daniu - czyli po zupie grzybowej
.
|
#7920 | |||
|
MUSEarka
|
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3306955]Hit me baby one more time! Brytnej Z Pyr ![]() Serio przyjedziesz? Ale wypas! A podpis mi się też podoba Najlepszy wiersz świąteczny wszechczasow ![]() Luna: Dzięki patriotyczny? :P przecież ma koszulke BvB xD [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3307006]Dobra sistas, ja spadam ![]() Everybody dance now! Rock this party, dance everybody!! Kurde 31 grudnia, szybcieeej! ![]() Paa Avki by Ola Teraz mamy olowego stajla [/quote]olowego Cytat:
![]() Cytat:
tyle ze kompot z suszu, pierogi z kapusta i kasze z sosem zjadłam tylko po widelcu bo wiecej nie zmogłam a poza tym nie lubie..A WIĘC DZIEWCZYNKI... TAK MI GŁUPIO... ALE JUZ MIAŁAM WŁĄCZONY WIZAZ JAK MAMA WPADŁA DO POKOJU I SIE NA MNIE WYDARŁA ŻE NAWET W WIGILIE SIEDZE PRZY KOMPUTERZE, A JA CHCIAŁAM TYLKO ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA.. A WIĘC TERAZ ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE NIE BĘDĄ NA MIEJSCU, ALE ZA TO: W NOWYM ROKU ŻYCZE WAM WSZYSTKIEGO EBIOWEGO, ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI, TROSZKE PIENIĄŻKÓW, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SAMYCH SUKCESÓW I ZNALEZIENIA [ O ILE JESZCZE NIE MACIE] PARTNERA, KTÓRY BEDZIE WAS SZANOWAŁ, KOCHAŁ, STĄŁ SIE WASZYM PRZYAJCIELEM... BUZIACZKI MOJE KOCHANE p.s. tak mi głupio że złożyłam życzenia "po ptakach"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

[/QUOTE]

na mundialowym go dałam to i Wam sprezentuje
Ale wypas! 

jesteście najfajniejsze
ale gorzej by bylo gdyby byl w wawie - wtedy bym chyba psychicznie i fizycznie nie wyrobila
wez zrob im zdjecie bo chetnie zobazce jak te zarazki na bokserkach wygladaja