|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Dzień dobry! ;D
Cytat:
|
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja się dziś lepiej czuję, chyba nawet mi przeszło Oby... Med a powiedział coś więcej? |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Zuuuu dokładnie to Wyspy Zielonego Przylądka. Na wysokości Dakaru
Co tam robiłam.... Dobre pytanie Wypoczywałam of kors To był prezent na moją 18-stkę. Ale mama miała ten zaszczyt, że pojechała ze mną. Tata musiał koczować w domu. Ale było zarąbiście, cud, miód, i słoneczko. Tylko przerażał mnie lot samolotem, ponad 7 godz, z czego połowa nad Oceanem. Było fajnie, ale wątpie, że uda mi się kiedyś polecieć w takie miejsce. Dlatego dostałam taki a nie inny prezent, bo taka okazja może się już nie przydarzyć. Mam foty więc mogę się pochwalić np, małpą na głowie A czuję, nawet nie wiem jak. Różnie jest. Raz lepiej, raz gorzej. Wczoraj miałam wieczór ryczenia. Oglądałam "Kochaj i tańcz" na którym prawie cały czas ryczałam, ryczałam na jednej z piosenek która tam leciała, potem puszczałam sobie pół nocy smutaśne utwory na wrzucie. Także jest różnie.
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Pati, fajne wspomnienia
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuu
Moze sama kiedys zrobie jak sie napakuje tabletkami antyhistaminowymi ![]() Zuz co jak co, ale wesela na grouponie bym nie kupila ![]() Patuska zazdraszczam prezentu na osiemnastke My mamy w styczniu 5 rocznice i chyba wybierzemy sie zobaczyc zorze polarna Aleee mi sie pomerdalo wszystko. W soboty o 10 zawsze ogladam program kulinarny "Saturday Kitchen Live" na BBC 1. Dzis wstalam, powiesilam jedno pranie, wstawilam kolejne pranie, wlaczylam telewizor, jest 10, jest "Saturday Kitchen Live" w TV ale jest niedziela Juz myslalam, ze mi sie pomerdalo i wczoraj byl piatek, ale wczoraj tez program ogladalam. Dopiero jak sobie opis wlaczylam to to jest "Saturday Kitchen Live Best Bits" czyli najlepsze momenty z poprzedniej serii
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Racja
w ogóle mój pierwszy lot samolotem był w tamto miejsce, także masakra
|
|
#877 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze sie wczoraj dorobiliśmy na grilu.
Pati ja chcę zobaczyć zdjęcie z małpą |
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Simply zorza polarna
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się nie odważyła polecieć samolotem, jeszcze nad oceanem- zaraz by mi się wydawało, że spadnę albo mnie ktoś porwie
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
A no o litość nie błagał
To się zaczął podpytywać: "I co jeszcze znalazłaś? Hm?? ". Ja się odwróciłam plecami i mówię, że nic. Ale jak tak drążył, to przyznałam się, że znalazłam 9cytuję dosłownie): "Coś Dla Madzi" i wtedy zadał to pytanie... "A otwierałaś?..." . Pocieszyłam go, że nie, bo nie chciałam załatwiać tego w taki sposób, wiem, że dostanę go w swoim czasie i to będzie zależało od niego, kiedy otworzę pudełeczko. Zapytał też, jak go szukałam, bo nie chciał uwierzyć ciutkę, że tylko z powodu toniku grzebałam tak głęboko. Przyznałam się więc i do tego, że znalazłam tylko dlatego, że leżał pod pudełkiem po czekoladkach - jak go dostrzegłam, to od razu otworzyłam w poszukiwaniu słodkości, ale ich tam nie było, tylko same ściągi I przy odkładaniu zauważyłam zawiniątko. I potem mu strzeliłam, że w sumie teraz mam dowód, że faktycznie ma dla mnie TO, bo czasem w PMS już wątpiłam i dochodziłam do wniosku, że leci sobie w kulki i głupio się przyznać, że po prostu go nie ma. Zmaterializował się. Nie wiem jaką ogólnie miał A. minę, bo było ciemno ![]() Nie wiem czy zrobiłam dobrze mu o tym mówiąc, ale to już tyle trwa i za dużo wiem, że chyba bardziej "napsuć" się już nie da w tej kwesti... Zuzik, to widzę, że szykuje Ci się fajna niedziela A TŻ tak serio czy nieświadomie?Capri, nie pić wina to grzech! ![]() Osz, a to mamę masz daleko? Simply, zobaczyć zorzę polarn... fajna przygoda Pati, zazdroszczę takiej podróży! Co robiła malpa na twej czuprynie
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-03-25 o 11:33 |
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja marzę o zwiedzeniu Szkocji i Rumunii i popływaniu z delfinami
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
ale wam żałoszczę tych podróży
ja nigdy nigdzie nie bylam i myślalam, że w tym roku się uda, ale pewnie nic z tego
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Med ja też bym powiedziała, że znalazłam. I znając mnie pewnie bym nie wytrzymała i otworzyła pudełeczko
|
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie jak widziałam, że się kończy Hiszpania (miałam telewizorki w samolocie) a zaraz jest czarna Także 7 godz gapiłam się w okno, a leciałam w nocy więc niewiele ciekawego widziałam.Cytat:
Trzymam
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Pati, znam ten ból 9-cio godzinnego lotu nad oceanem...do tego w nocy i z turbulencjami potwornymi
![]() Simply, fajny pomysł z tą zorzą, brzmi fajnie a ile kosztuje taka przyjemność?
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej juz byc nie moze, ja uwazam, ze dobrze zrobilas. Moze da mu to jakiegos kopa do dzialania. Bo to naprawde nie fair. Mam nadzieje, ze do konca tego roku padnie na kolana a im predzej tym lepiej Cytat:
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
też chce do Barcelony albo gdzieś taaak daleko w nieznane
![]() ja byłam samolotem 2 razy na Cyprze,w Bułgarii, w Turcji i w Irlandii tylko... a i we włoszech :P ale to sa podróże max 3godziny
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-03-25 o 11:42 |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najdalej byłam w Chorwacji z rodzicami a najlepsze wakacje miałam w tamtym roku z tżtem- nad jeziorem Solińskim
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz kurde porwałam kurtkę ;/
|
|
|
|
#891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Chyba taniej bedzie wybrac sie z polskim biurem podrozy do Alty Cytat:
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja byłam w Hiszpanii (Barcelonie też), Włoszech, przejazdem na Bornholmie, dwa razy w Egipcie (widziałam piramidy, Dolinę Królów), Tunezji (przejechałam całą), dwa razy w Chorwacji
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w Chorwacji, Bośni, Włoszech, Hiszpanii, Francji (z takich ciekawszych miejsc) no i UK
a najdalej na DominikanieMarzy mi się Australia i Madagaskar...
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie jesli sie wybierzemy to bedziemy to sami organizowac. Lubie planowanie, bookowanie, research - w tej dziedzinie jestem jak Monica z Przyjaciol
![]() Juz sie nie moge doczekac maja bo wtedy bede mogla zaczac bookowac wszystkie przejazdy, noclegi i atrakcje na nasza wycieczke do krajow Beneluksu w lipcu
|
#895 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() Med mam nadzieję, że TŻ się otrząsie z tego marazmu i niedługo będę mogła rozsyłać smsy do Zazdrośnic z wiadomym tesktem![]() Patka ale czadowy prezent cio ta małpa Ci robiła na głowie?![]() Osz cudy weekend ![]() Zuuuu janioł do pary dla janiołki poproszę a czy mógłby mieć plecaczek? bo chciałam do niego włożyć kartkę z marzeniami do spełnienia![]() Simply gratuluję spadku wagi wcześniej mi umknęło fajna sprawa z taką podróżą![]() Picz może akurat się uda choć ja bardziej liczę na Wasz rychły ślub żebym mogła Cię monetami obsypać![]() mi się marzą Indie i Kuba Mąż obiecał że pojedziemy a z bliższych Turcja
|
|
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
Patka ja pierdziuuu no pewno, że chce widzieć fotyy
ja takiego prezentu nie dostałam![]() Med bardzo dobrze zrobiłaś. Bardzo. W ogóle podziwiam CIe że temat uciął sie tylko tak, bo ja bym pewnie chciała pogadac przy takiej okazji i wiedziec o co mu kaman.. no ale to ja i moje pieroństwo TŻ podobno faktycznie zapomniał, ale był zaspany wiec to naturalne![]() By plecaczek raz dla Janioła ![]() Mnie sie udało by na Chorwacji - to były nasze pierwsze wakacje, w tym roku marzy nam sie Krym ale to własciwie zalezy od tego kiedy i czy znajde prace i mamy nieustanne zaproszenie do Pragi do moih czeskich dzieci i mamy sie zastanowic czy w weekend majowy czy w wakacje... a tak poza tym oboje palamy miłoscią do gór i do żeglowania tak ze często staramy sie gdzieś wybywać
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pozwiedzalam troche UK, do tego Kopenhaga, Berlin, Ateny. W tym roku dojdzie nam Luksemburg, Bruksela, Liege, Rotterdam i Amsterdam a w przyszlym roku Paryz, Barcelona, Milan i Rzym no i byc moze ta Zorza Polarna
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Siedzę sobie u TŻa, popijam herbatkę i czekam, aż mężczyzna upoluje śniadanie ![]() Dziękujemy By za pomysł z prysznicem tzn. ja w naszym imieniu ![]() Zaraz śniadanko, potem szybka wizyta w domu, potem na tor zobaczyć, jak chłopaki jeżdżą i później to już fristajl
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybacz Kochana, ale jestem przewrażliwiona na tym punkcie
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chcemy do Paryza na weekend sie wybrac w polowie lipca w przyszlym roku, ale czekamy az oglosza termin Tour de France 2013 bo to bedzie setna edycja i chcielibysmy wybrac sie na final
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

Oby... 

Wypoczywałam of kors

Moze sama kiedys zrobie jak sie napakuje tabletkami antyhistaminowymi
My mamy w styczniu 5 rocznice i chyba wybierzemy sie zobaczyc zorze polarna

Hm??
i wtedy zadał to pytanie... "A otwierałaś?..." . Pocieszyłam go, że nie, bo nie chciałam załatwiać tego w taki sposób, wiem, że dostanę go w swoim czasie i to będzie zależało od niego, kiedy otworzę pudełeczko. Zapytał też, jak go szukałam, bo nie chciał uwierzyć ciutkę, że tylko z powodu toniku grzebałam tak głęboko. Przyznałam się więc i do tego, że znalazłam tylko dlatego, że leżał pod pudełkiem po czekoladkach - jak go dostrzegłam, to od razu otworzyłam w poszukiwaniu słodkości, ale ich tam nie było, tylko same ściągi 

ja nigdy nigdzie nie bylam i myślalam, że w tym roku się uda, ale pewnie nic z tego
Gorzej juz byc nie moze, ja uwazam, ze dobrze zrobilas. Moze da mu to jakiegos kopa do dzialania. Bo to naprawde nie fair. Mam nadzieje, ze do konca tego roku padnie na kolana a im predzej tym lepiej ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)