|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
próbuję się uczyć na koło z matmy, ale przez tą pogodę w ogóle mi nie idzie
![]() ![]() było: włosy: olejek BD, maska jajeczna na końcówki, na resztę lorys czosnkowy, serum na końcówki twarz: peeling i porządne nawilżanie ciało: peeling, balsamowanie, krem na stopy i dłonie |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...szczonych.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...aloe-vera.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |||||
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() samara rozumiem ![]() ![]() Soph ![]() ![]() ![]() ghana nie panikuj bo po pierwsze co juz jest to tego nie zmienisz, po drugie nie przyciagaj myslami zlych doswiadczen bo niestety czlowiek w leku ma bardziej otwarta podswiadomosc a to nie jest dobra. wbrew Twojemu stanu psychicznemu mam nadzieje, ze od srodka jestes silniejsza niz myslisz ![]() Cytat:
![]() ![]() co do epiduo czytalas watek o nim? nie wkleje Ci sama bo to za duzo zabawy na kom, ale wpisz w wyszukiwarke i tam wyskoczy. jezeli raz juz wystalilo zaczerwienie to skora jest wrazliwa, nakladajac go znowu bez dnia przerwy mozesz rano obudzic sie poparzeniem. wiadomo nie musisz ale ja bym nie ryzykowala naewet jak dzis jest juz ladnie to tylko killa h. stosujesz filtry? jak nie to zapewne wina slonca Cytat:
![]()
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Caate oo takie do kostek rurki to też bym chciała, jak schudnę to kupię, bo już od 4 dni ćwiczę i trzymam dietę i pierwszy raz chyba dieta sprawia mi przyjemność , bo jak zrobię sobie kolację to już nie mogę się doczekać rana , aż zrobię sobie pyszne kanapeczki
![]() Co do dyplomów to masakra.. Przesada.. Hehe wczoraj dałam rodzicom listę co ile kosztuje a oni zbulwersowani, że oni są warci tylko 3zł, bo tyle kosztuje zaproszenie ![]()
#1386 | |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Świetne, teraz jest ich sporo w róznych sklepach ![]() ![]() caate włosy masz cudne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
ale i tak nadal nr jeden jest z ich maseczek ta o nazwie aromaterapia i co to za żel biotherm? ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() mala_czarna: właśnie dzisiaj użyłam tej maseczki z tołpy ![]()
![]() |
#1388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odkryłam szafę w drogerii Jasmin ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
caate
tak czytałam wątek, odczekam tak jak mówisz. Filtrów na razie nie mam bo z kasą nie wyrobiłam,poprosiłam koleżankę o próbki różnych bo pracuje w aptece i tym mam się zamiar chwilowo podratować ![]() ![]() ![]() buzia: mycie żelem nivea krem żel pod oczy cetaphil na całość regulacja brwi ciało: depilacja balsamowanie spiłowanie i pomalowanie paznokci masaż syrenką włosy: odżywka d/s isany balsam nivea
#1391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mała czarna skoro mówisz że były to może skocze jutro z samego rana przed pracą, może jescze bedą, dzięki za info ![]() Co do lakierów to ja niestety nie moge też malować paznokci ![]() Dziewczyna odemnie z pracy dziś mnie tak zdenerwowała że aż duszno mi sie zrobiło że musiałam wyjść przed kawiarnie. Wtrąca nos nie w swoje sprawy, kreci mi sie na gofiarni, po prostu masakra. Chciałam skoczyć do Rossmanna na poprawe humoru ale zapomniałam że dziś sobota. Dobrze że po jutrze mam dwa dni wolnego bo bym z tą dziewczyną nie wytrzymała :/ musze zaraz skoczyć do sklepu bo mam pustki w lodówce Podczas czytania wątku na tyle spraw chciałam odp ale jak to zwykle bywa zapomniałam
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
do wcześniejszej listy dołączam jeszcze godzinne hulanie
![]()
#1393 |
Raczkowanie
|
A mała czarna mam ten podkład, też najjaśnejszy i mi w sumie odpowiada
![]()
#1394 | |
Zakorzenienie
|
zaraz wyreguluję brwi, zrobię hennę i pomaluję paznokcie
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet nie mam sily o siebie zadbac a powinnam pocwiczyc, no ale reka mnie boli. Wczoraj mialam ostatnia dawke szczepionki przeciw rakowi szyjki macicy i mam taka gule na łapie no i czuje jakby mi ją ktoś obił. dlatego pozamartwiam się w moim różowym pokoiku ;p Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-03-24 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Maseczka do cery wrażliwej kwiat Zen ![]() (w takim opakowaniu jak na zdjęciu - to chyba nowa wersja). Żel pod oczy Skin Vivo Yeux. Link do KWC : klik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a oprócz tego same naturalne - miód, miód i cynamon, drożdże i glinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() Stanęłam na wadze i 2kg mniej ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są dosyć wydajne, używając na samą twarz +/- 4 użycia, zależy jeszcze od typu maseczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
a ja połozyłam na twarz to cholerstwo z Alterry [maseczkę] i jak dła mnie to jest masakra, moja twarz jakby była poparzona, a pozniej czerwone plamy;/ ale bubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o tą aloesową to moja twarz tak samo zareagowała... Okropny bubel jak dla mnie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
a i w ogóle wczoraj nie zauwazyłam dużej ilości postów - nie wiem czy to moja wina, czy coś komputer mi szaleje, ale chce Wam bardzo podziękować za wsparcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
a jak długo używasz tego żelu i na ile jesteś zadowolona? caate: a jak końcowo oceniasz ten eucerin q10?. Bo najpierw go zachwalałaś, potem mówiłaś, że wysusza i bałam się go stosować. ja chyba sobie ten pod oczy sprawię: http://morzeurody.pl/zel_pod_oczy_la...l,202,729.html --- Mam do was pytanie, nie macie może jakiegoś kremu pod ręką himalaya herbals? bo nie wiem ile po otwarciu można go używać, na słoiczku tego info nie ma, patrzałam na jakiś kalkulator kosmetyczny, ale tez info nie bylo. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Kilka z nich miało jakieś zapychacze z tego co pamiętam, ale reszta bardzo mi odpowiada- dobry skład- glinki, sól morska, naturalne olejki i olejki eteryczne. Bez silikonów i parafiny. Soph pisała, że saszetkę ma na 2-3 razy, ja jestem fanką grubego smarowania maseczką no i smaruje koniecznie szyję i dekolt, więc mam na raz. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Z tego co wiem to najbliżej w Katowicach. Zresztą w całym woj są chyba aż 2 albo 3 sp, strasznie mało.
![]() |
#1405 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja znowu zaraz się na niemiecki muszę uczyć ![]() ![]() ![]() ![]() Zamówiłam krem z ZSK, mam nadzieję, że będę potrafiła pomieszać to wszystko odpowiednio i mi wyjdzie coś właściwego xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | ||
zawsze mam racje
|
tór
Cytat:
nie wiem co ta maseczka tak wszystkich parzy ![]() Mnie raz zaszkodziła, jak ją (aloesową) położyłam po umyciu garnierem z kwasem salicylowym, po innych żelach nic się nie działo. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
na którym jesteś roku 2 czy 3?
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobieto, ciężko mi ocenić ten żel, stosuję nieregularnie jakieś 2 tygodnie, 3 razy zdarzyło mi się, że skóra zaczęła mnie trochę szczypać po nałożeniu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Raczkowanie
|
U mnie jest napisane, że dobre 3 lata od daty produkcji, ale nie mam ile po otwarciu można używać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie może podrażniła, bo teraz mam troszke inne znowu leki na tradzik i ta skóra jednak jest teraz mega mega wrażliwa. omg, nie mam siły ruszyć nawet sensowniej nogą. Zrobiłam ledwo abs i teraz jakoś muszę doczołgać się do wanny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ja byłam dzisiaj niedaleko placu, więc wstąpiłam obejrzeć lakiery i nie mogłam się oprzeć tym czterem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.