|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
![]() Dobra, spadam pisać mgr bo się nie zabiorę nigdy
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tour de France 2013 skonczy sie w Paryzu 21 lipca 2013 musze sobie przypomnienie ustawic
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już w pracy
i sie nudze okropnie :/
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Simply A odczulałaś się zastrzykami?
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle jestem zła, bo od rana było tak brzydko na dworze
(na polu?![]() ) i siedziałam w domu a teraz zaszłam do roboty i słoneczko piękne niebo żadnej chmurki i dupa :/
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Tu o odczulaniu nikt nie slyszal a i 5 lat temu bedac w Polsce sie tym nie interesowalam. Podobno wraz z wiekiem alergie powinny przechodzic wiec czekam az sie zestarzeje
![]() EDIT slyszeli jednak, ale jedyne na co narazie odczulaja na NHS to pylki traw a na to juz za pozno. Z tego co wyczytalam to jestem z jednej strony idealnym kandydatem bo symptomy sa u mnie dosc drastyczne a z drugiej najgorszym bo mam strasznie duzo tych alergii a im wiecej alergenow tym mniej skuteczna jest "szczepionka" EDIT 2: nie moge sie odczulac nawet jak bym chciala Cytat:
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-03-25 o 14:40 |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
simply wspolczuję :/ ja mam migrene wiec nie powinnam jesc czekolady cytrusow orzechow i serów. ale i tak to jem najwyzej boli mnie glowa, ale jakby mialo mnie coś swedziec, albo miałabym łzawić czy kichac to bym chyba oszalała :/ człowiek od razu jest rozdrażniony ospały przy takich alergiach :/ biedula z Ciebie
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ogólnie uważam, że to bzdura ![]() Ja biorę czasem
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z Kościoła, poszłam ze współlokatorką i tż wracając weszłam z nim do sklepu po coś na obiad. I on się tam na mnie obraził i wyszedł, zostawiając mnie w nim z zakupami i bez kasy
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja natomiast jestem jedyną która ma astmę. W mojej rodzinie nikt nie ma astmy, może baardzo dalekie pokolenie. Tego nie wiem. Za to moja mama ma alergię pokarmową, tata chyba na coś też. Zbieram się do pracy. Udanej niedzieli dla każdej Ja wrócę to będzie po 22
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-03-25 o 14:43 |
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie się cieszę, że nie mam alergii. Zamiast cieszyć się wiosną, trzeba się męczyć. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- O co się obraził?
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alergolog mi powiedziala, ze lepiej sobie co 3 - 4 tygodnie zrobic uczte i potem wziazc kilka tabletek antyhistaminowych niz codziennie/co kilka dni jesc male porcje bo wtedy mam te skladniki caly czas we krwi.---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
A o co sie tak obrazil?
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
patka ja wroce o 24 wiec niech cie to pocieszy
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
simply a co to eczema? czy jakos tak? wspolczuje ci:/ jak mnie ugryzienie komara swedzi to zadrapuje do krwi i potem miesiac mi sie goi takie wielki strup wiec ja na twoim miejscu na smierc bym sie zadrapała:/
smerfi co mu odje#$%bało? ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
wspolczuje Ci!
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyprysk http://pl.wikipedia.org/wiki/Atopowe...nie_sk%C3%B3ry
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-03-25 o 15:02 |
|
|
|
|
#947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jestem wściekła
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
matko czemu on jest takim mamisynkiem? :/ a ja narzekałam na Bartka a on przy twoim to pikuś :/ boszsz jak mamy odmienne zachcianki na obiad to albo robimy sobie coś innego albo jeden dzien to co ja chce a drugi to co ttż, i o taką bzdurę zrobił ci takie chamstwo?;/ kiedy od zmądrzeje i dorośnie?
a ja go broniłam jak się zaliłas kiedy byl chory czy coś tam a teraz widze ze to racja byla po twojej stronie
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Patka Simply ja mam na kiwi, kota i byliny... objawy mam niestety takie same - zaburzenie oddychania, zweza mi sie tchawica i sie dusze. Raz było meeega blisko światełka w tunelu, traciłam przytomnosc, miałąm bardzo podwyższony rytm serca, odrętwienie kończyn bardzo szybko postępujące, ale na szczescie wszystko sie zatrzymało i żyje
najgorzej jest własnie w przypadku kiwi... ale ponoc nie ma sensu sie odczulac skoro moge unikac tych czynników i nie mam z nimi stycznosci zbyt czesto... gozej jak zjem cos a nie wiem, ze były tam kawałki kiwi także dziewczyny bardzo mi przykro, ze jesteście tak mocno uczulone![]() Smerf wtf?!! co za ziomek... i co poszedł do mamusi zjeść dobry obiadek i sie nie bedzie odzywał urażony? ja pierdziule |
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
simply toś biedna z tą skórą, a jakoś da się tę chorobę złagodzić? ze powiedzmy masz okresy ze masz skórę bez niczego?
a tak z innej beczki jak w tym tygodniu nie dojdą ksiązki to takiego gnoju narobię pojde tam i sądem nastraszę
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio ma często takie humory, ja rozumiem wszystko, stres, problemy z żołądkiem, ale bez przesady, ja dam się tak traktować
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
a swoją drogą smerfi możesz mu uświadomić, ze mała dieta jemu też nie zaszkodzi, że skoro Ty się odchudzasz pewnie nie tylko dla siebie ale i dla niego to on też moglby zrzucic pare kilo aby Cię wspierać, co za DZIAD
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- no bez przesady kazdy ma stres i jakieś swoje problemy nie możesz tego tak usprawiedliwiać jakby miał rzeczywiste problemy to by nie opychał się goloneczkami u mamy:/
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ wie, że mnie się nie krytykuje, bo się zniechęcam.
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że to mało zazdrośnicowe, ale wolałabym teraz gdzeiś wyjechać niż wziąć ślub ![]() a turcja to w tym roku? ![]() Cytat:
![]() byliśmy w lesie, pobiegaliśmy trochę a potem na lody piękny dzień dzisiaj
|
||
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
czesc bobry
![]() ale dzisiaj ładna pogoda! wczoraj mielismy w miare fajny dzien, tylko szybko zleciał ![]() w koncu o 15 wyszykowalismy sie na spacer, tz poszedł z młodym na malte, a ja na zakupy kupiłam sobie plaszczyk granatowy z hm i jakies inne ciuchy. w koncu jakies zakupy ciuchowe po porodzie zrobiłam ![]() a potem poszlismy jeszcze na spacer i do domu niestety poptem mały był marudny, cos mu ostatnio jest.. w nocy znowu pogoń za glutem, na szczescie juz ma mniej kataru niz poprzedniej nocy. szkoda tylko, ze spalismy godzine krócej ![]() co do podrozy, to ja za wiele nie zwiedziłam jeszcze. pare panstw tylko, takich typowych. a marzy mi sie dominikana albo jakis inny raj Simply, wspolczuje Ci z tymi alergiami przekichane masz... ostatnio bardzo duzo ludzi staje sie alergikami. ciekawe od czego to jest zalezne. ja chyba tez mam na cos alergie, bo zauwazylam ze w porze wiosennej mam katar-wodę i oczy pelne piasku kiedy jestem na dworze (nie na polu )
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze dojda bo inaczej nic z tej poczty nie zostanie
|
|
#959 |
|
MBZ♥
|
Picz fakt, mało zazdrośnicowe
![]() mysleliśmy czy do Turcji skoczyć w tym roku ale jak się spełnią marzenia to raczej wolimy nad morze uderzyć, a nie być gdzieś daleko ![]() Smerfik przecięcie pępowiny, innej rady nie ma, no i wybicie z głowy takich zachowań na poziomie obrażonego kilkulatka. Crozee a jak uszka Małego?
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
smerfi ja tez bym mu juz nie gotowała i kazała wybierać albo zię zeni z tobą albo z mamusią ja to bym focha zarzuciłam jak nie wiem, też nie lubie jak tż coś krytykuje jak zrobie i się staram i wtedy jak już raz cos powie to jest foch i chowamn swojhe jedzenie i mowie ze ma spadac i sam sobie coś ugotowac jak jest taki mądry wtedy potulnie przeprasza albo żre ze słoików i po jednym dniu wszystko moje mu smakuje
tylko, ze my już mieszkamy razem to jemu mamusia juz nie zrobi
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

A swoją drogą marzy mi sie taki jeden hotel w Dubrowniku na klifach...

musze sobie przypomnienie ustawic 
(na polu?

Alergolog mi powiedziala, ze lepiej sobie co 3 - 4 tygodnie zrobic uczte i potem wziazc kilka tabletek antyhistaminowych niz codziennie/co kilka dni jesc male porcje bo wtedy mam te skladniki caly czas we krwi.
A o co sie tak obrazil?
także dziewczyny bardzo mi przykro, ze jesteście tak mocno uczulone
pojde tam i sądem nastraszę
choć ja bardziej liczę na Wasz rychły ślub żebym mogła Cię monetami obsypać