O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 15:13   #1891
Swarovska
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

nie moge testowac jestem u rodzicow nie mam testu a tutaj nie ma aptek...
w poniedzialek bede w miescie wtedy napewno bede testowac jak nie pojawi sie @

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez reven24111 Pokaż wiadomość
Witam
Jestem tu nowa.Czy mogę się przyłączyć?Zaczęliśmy z mężem pierwszy cykl starań o dzidzię Wczoraj prawdopodobnie miałam owulację(pozytywny test owulacyjny+bóle podbrzusza)oczywiście przytulamy się regularnie i mam nadzieję że uda się jak najszybciej.Pozdrawiam wszystkie starające się i te którym już się udało.
Witaj i zycze równiez owocnych staranek

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

ale tu cichutko, ale to dobrze dotleniajcie sie dziewuszki:P

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

to sobie popisze

chora jestem wezly mam powiekszone, gardlo boli, glowa boli, okropnie się czuje. Wzielam gripex, tabletki do ssania na gardło, i siedzę z szalikiem. Tz kupił mi piwo, nie wiedząc w jakim stanie jestem, bo dzis rano mnie tak wzięło, zrobię sobie może wieczorem grzańca.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

strasznie zgłodniałam, mimo choroby apetyt mi dopisuje co dziwne
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 15:21   #1892
hania207
Zakorzenienie

zdrowka
herbatke z miodem pij
ja przed @ tez sie przeziebiłam, ale wolałam leczyc sie domowymi sposobami na wszelki wypadek

ja skonczylam sprzatanie, teraz chwila relaksu, a potem nauka

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:07   #1893
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
Witajcie

mam do was pytanie czy jak zobaczyłyście II kreseczki to w dniu spodziewanej @ miałyście plamienia czy od początki całkowicie zatrzymała sie wam @?

u mnie nadal brak @
mnie od razu się zatrzymała

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
zdrowka
herbatke z miodem pij
ja przed @ tez sie przeziebiłam, ale wolałam leczyc sie domowymi sposobami na wszelki wypadek

ja skonczylam sprzatanie, teraz chwila relaksu, a potem nauka
miłej nauki

Śliczna ta piosenka, co wrzucałyście

ja się dotleniałam dziś Teraz wróciłam i czekam na mężusia
Stary 2012-03-24, 19:39   #1894
Tigresse86
Raczkowanie

Witajcie Ślicznotki

Dopiero dotarłam do Was
Beauty w pełni podzielam Twoje wczorajsze uczucia, mnie ten wpis też wyprowadził z równowagi, ale dobrze że na naszym forum są same wspaniałe kobitki które jak nikt inny zasługują na szczęście jakie przynosi dziecko.
Raven witaj

Ja się jakoś beznadziejnie w tym miesiącu czuję, mam wrażenie że jestem grubsza, brzuch to po prostu masakra, co i raz coś mi na twarzy wyskakuje, eh taki dupawy dołujący nastrój mam, muszę coś wymyślić żeby to zmienić i nie może to być jedzenie (chudzinki zazdroszczę Wam i chętnie prześlę każdej po kilo albo dwa)
Na razie jestem na etapie szukania aqua aerobicu i szykowaniu roweru, eh w planowaniu zawsze byłam dobra

Na szczęście TŻ jest wspaniały i dopytuje czy jestem już w ciąży, proszę jaki niecierpliwy się zrobił

Miłej Niedzieli Dziewczynki, korzystajcie z pogody, ja niestety w szkole, ale potem jedziemy na urodziny do mojej Mamy więc niedziela też będzie miła
Stary 2012-03-24, 19:50   #1895
monamur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Witajcie Ślicznotki

Dopiero dotarłam do Was
Beauty w pełni podzielam Twoje wczorajsze uczucia, mnie ten wpis też wyprowadził z równowagi, ale dobrze że na naszym forum są same wspaniałe kobitki które jak nikt inny zasługują na szczęście jakie przynosi dziecko.
Raven witaj

Ja się jakoś beznadziejnie w tym miesiącu czuję, mam wrażenie że jestem grubsza, brzuch to po prostu masakra, co i raz coś mi na twarzy wyskakuje, eh taki dupawy dołujący nastrój mam, muszę coś wymyślić żeby to zmienić i nie może to być jedzenie (chudzinki zazdroszczę Wam i chętnie prześlę każdej po kilo albo dwa)
Na razie jestem na etapie szukania aqua aerobicu i szykowaniu roweru, eh w planowaniu zawsze byłam dobra

Na szczęście TŻ jest wspaniały i dopytuje czy jestem już w ciąży, proszę jaki niecierpliwy się zrobił

Miłej Niedzieli Dziewczynki, korzystajcie z pogody, ja niestety w szkole, ale potem jedziemy na urodziny do mojej Mamy więc niedziela też będzie miła
Tigresse86 może TŻ coś przeczuwa, tak jak kiedyś Natalii, teraz Malinki, może i twój wiedział,że jeden z jego pływaków szczęśliwie dobił do celu a jeśli chodzi o planowanie to mam podobnie, tez mi to bardzo dobrze wychodzi, gorzej z następnym krokiem. Ja to jeszcze mam słomiany zapał, bardzo krótko mogę się na czymś skupić robiłam bizuterię, ale nie trwało to długo chociaż moze Ciebie wiosna zmobilizuje
kilogramki ze dwa bym wzięła, albo i 4 nawet
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:57   #1896
Tigresse86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Tigresse86 może TŻ coś przeczuwa, tak jak kiedyś Natalii, teraz Malinki, może i twój wiedział,że jeden z jego pływaków szczęśliwie dobił do celu a jeśli chodzi o planowanie to mam podobnie, tez mi to bardzo dobrze wychodzi, gorzej z następnym krokiem. Ja to jeszcze mam słomiany zapał, bardzo krótko mogę się na czymś skupić robiłam bizuterię, ale nie trwało to długo chociaż moze Ciebie wiosna zmobilizuje
kilogramki ze dwa bym wzięła, albo i 4 nawet
hehe zobaczymy co z tych jego przeczuć wyniknie, może zmobilizował wreszcie pływaków
chętnie zapakuję cię te 4 kilo i podeślę gdzie tylko sobie życzysz
zapał to ja też mam słomiany, choć patrząc na to jak się tu staramy o dzieciątka to można by powiedzieć że bardzo z nas wytrwałe osoby
Stary 2012-03-24, 20:06   #1897
monamur
Raczkowanie

Cytat:
hehe zobaczymy co z tych jego przeczuć wyniknie, może zmobilizował wreszcie pływaków
zapał to ja też mam słomiany, choć patrząc na to jak się tu staramy o dzieciątka to można by powiedzieć że bardzo z nas wytrwałe osoby
Dobrze właśnie,że w tym jednym małymi cyklami dążymy do upragnionego celu, musimy go osiągnąć wreszcie chciałabym mieć choć pod koniec wakacji widoczny brzuszek a na nastrój polecam kąpiel z partnerem, potem masaż olejkiem, potem ekhm no i jutro obudzisz się szczęśliwa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 20:15   #1898
kefii
Wtajemniczenie

oczywiście nie wytrzymałam
musialam tu zaglądnoąć
czuje sie dalej fatalnie mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej
a maz mnie olał po wczoorajszym pieknym wieczorze ahhh az miło wspominac teraz spi
stweirdziłz e co dwa dni to i i checi beda jak i jego armia bedzie silniejsza
miło z jego strony nawet nie prostestował jak nie poszłam od razu po sie umyc tylko leząlam z poduszka pod tyłkiem chyba z 30 min
jakos nie wiem czy to działa a co tam
jakos przez ta chorabe nie mysle ze kochamy sie zeby dzidzia była tylko tak bo wiem ze moze z tego nic nie byc
dobra koniec uzalania sie nad sobą

Cytat:
http://sokol7.wrzuta.pl/audio/anW7Eh...os_do_kochania

Dziewczynki przesłuchajcie sobie ja ostatnio choruje na tą piosenkę.
fajna ta piosenka

Cytat:
nie moge testowac jestem u rodzicow nie mam testu a tutaj nie ma aptek...
w poniedzialek bede w miescie wtedy napewno bede testowac jak nie pojawi sie @

to sobie popisze

chora jestem wezly mam powiekszone, gardlo boli, glowa boli, okropnie się czuje. Wzielam gripex, tabletki do ssania na gardło, i siedzę z szalikiem. Tz kupił mi piwo, nie wiedząc w jakim stanie jestem, bo dzis rano mnie tak wzięło, zrobię sobie może wieczorem grzańca.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

strasznie zgłodniałam, mimo choroby apetyt mi dopisuje co dziwne
testuj w poniedzialek i moze tak na wszelki wypadek kuruj sie domowymi sposobami ale musze cie ostrzec ze chodzi wirus i łapie uszy, zatoki, gardło i oskrzela albo tylko jedna z wymienionymch czesci ciała albo wszytsko na raz
ja mam uszy i czuje ze gardlo mi nawala i troszke zatoki wiec testuj i uciekaj do lekarza (u mie tesciowa tak sie leczyła w domu i tak wyladowąła u lekarza ale w stanie juz ciezkim i po tygodniu wclae nie czuje sie najlepiej - ja cie nie strasze ale lepiej sprawdz )
a i oczywiście dużo zdorwia zycze

Cytat:
Witajcie Ślicznotki

Dopiero dotarłam do Was
Raven witaj

no wspaniałe kobitki tu sa nie ma co
uwilebiam was kobitki
ja tez do cwiczen mam slomiany zapał ale nie do robótek dzis az trzy jajka zrobiłam na sweta i królika na specjalne zyczenie mamy
mój tez jakis taki niecierpliwy ale chyba ostatni cykl znowu nauczyl go pokory do natury
miłego weekendu

Cytat:
mysle ze zmobilizował moj tak sowich mobilizuje

uciekam sie myc i łózeczko
papapa

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Dobrze właśnie,że w tym jednym małymi cyklami dążymy do upragnionego celu, musimy go osiągnąć wreszcie chciałabym mieć choć pod koniec wakacji widoczny brzuszek a na nastrój polecam kąpiel z partnerem, potem masaż olejkiem, potem ekhm no i jutro obudzisz się szczęśliwa
o to dobry sposób ale moj spioch spi wiec bede miec poranek niedzilny juz mu nie odpuszcze

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:26   #1899
monamur
Raczkowanie

Keffi proszę mi tu zdrowieć w tempie natychmiastowym
a ja muszę przyznać,że z rana tak nie bardzo lubię, wolę wieczorem

zaczynam sie stresować okropnie wizyta u gina, całym tym badaniem, usg dopochwowe sobie zaliczyłam też, muszę się wydepilować, co oznacza użycie depilatora auć jak ja tego nie lubię
Stary 2012-03-24, 21:15   #1900
Tigresse86
Raczkowanie

Cytat:

zaczynam sie stresować okropnie wizyta u gina, całym tym badaniem, usg dopochwowe sobie zaliczyłam też, muszę się wydepilować, co oznacza użycie depilatora auć jak ja tego nie lubię
Monamur no co Ty nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze, usg też straszne nie będzie nic się nie martw, kiedy masz tą wizytkę? Depilatora to faktycznie nie zazdroszczę, ja bym się nie odważyła go "tam" użyć więc pozostaje mi maszynka.

Ja we wtorek też mam wizytę u nowego gina, więc tym też odrobinkę się stresuje bo nie wiem na kogo trafię. Bo do mojego aktualnego gina to na luzie chodzę, usg też już miałam tyle razy robione że mi to nie straszne

Mi też się marzy brzuszek na lato, te wszystkie sukienki, tuniczki....ah.

Kefii a Ty się tam lecz z mężulkiem, dobrze Wam na chorobę zrobi jak się trochę wypocicie w łożeczku a z fasolką to wiesz nigdy nie wiadomo, ona stale czuwa i czeka na moment by się ujawnić

Z poduszką pod pupą też kilka razy leżałam, ale efektów nie było, ale za pewne nie zaszkodzi i mojego TŻ zawsze to bawi
Stary 2012-03-24, 22:13   #1901
monamur
Raczkowanie

Cytat:
Monamur no co Ty nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze, usg też straszne nie będzie nic się nie martw, kiedy masz tą wizytkę? Depilatora to faktycznie nie zazdroszczę, ja bym się nie odważyła go "tam" użyć więc pozostaje mi maszynka.

Ja we wtorek też mam wizytę u nowego gina, więc tym też odrobinkę się stresuje bo nie wiem na kogo trafię. Bo do mojego aktualnego gina to na luzie chodzę, usg też już miałam tyle razy robione że mi to nie straszne

Dzięki za pocieszenie, od razu troszke lepiej w poniedziałek się wybieram, chciałabym, żeby ta wizyta przeszła jak najszybciej, stresuje się bo własnie ide do nowego lekarza, i po raz pierwszy do faceta, nikt mnie tam oprócz TŻa nie oglądał. Mój TŻ najlepszy pyta się czy on może wejsc ze mną jak tamten mnie bedzie badał chyba zgłupiał do reszty mówie mu,że to nie Iran żeby facet był obecny przy badaniu na samolocie

Jeśli chodzi o poduszke to też ją już wypróbowywałam, jak dotąd bezskutecznie, no ale moze to nie byly własciwe dni i dla mojego to tez wielce zabawne, chociaz juz przywykł.

Tigresse za twoja wizytkę trzymam kciuki mocniutko, mam nadzieję,że dostaniesz jakieś konstruktywne rady my kobiety to jednak dzielne jestesmy, ile musimy przecierpieć,żeby mieć tego bąka małego i krzyczącego
Stary 2012-03-25, 07:58   #1902
zielona1911
Zakorzenienie

wstawac!!!!!!!!!!!
zegarki przestawione? mamy juz 9
ja bylam wczoraj u mojego ojca i z racji tego ze moj tata ma nowego i'phona to Oskar nie chcial isc do domu wiec zostal na noc u niego
Jadac do domu czulam straszna pustke ze bede musiala spac sama i budzic sie sama,ale jakos sobie poradzilam psychicznie..
Tak wogole mam dzis rowny 13tydz
czyli od jutra 13tc1dzien bede mowic ze mam 14? strasznie to skomplikowane
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 09:13   #1903
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej
Stary 2012-03-25, 09:23   #1904
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej
Hej

Cudowna pogoda, aż się żyć chce
Gdyby nie fakt, że męczę się od dwóch dni z mega wzdęciami, bólami podbrzusza i mdłościami jak cholera. Jestem już jakieś trzy dni po owulce, mam nadzieję, że to chwilowe.

A tak poza tym... miłego dnia kobitki!
Stary 2012-03-25, 09:37   #1905
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Hej

Cudowna pogoda, aż się żyć chce
Gdyby nie fakt, że męczę się od dwóch dni z mega wzdęciami, bólami podbrzusza i mdłościami jak cholera. Jestem już jakieś trzy dni po owulce, mam nadzieję, że to chwilowe.

A tak poza tym... miłego dnia kobitki!
Kurde, laleś Cie dopadło
Żeby szybko cholerstwo Cie opuściło i @ nie przyszła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 09:42   #1906
emillia006
Zadomowienie

Dziendoberek Ja w trakcie nadrabiania naszego watku zaliczylam juz wc Czlowiek nawet nie moze spokojnie poczytac Ide zaraz cos zjesc i na swieze powietrze, bo jest piekna pogoda. Milego dnia.
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:03   #1907
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dziewczyny a od którego tygodnia Was tak wzieło na ??
Stary 2012-03-25, 10:32   #1908
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
5/6 tydz i juz pomalu przechodzi,chociaz nadal mnie czasem naciagnie jeszcze
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:30   #1909
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
5/6 tydz i juz pomalu przechodzi,chociaz nadal mnie czasem naciagnie jeszcze
U mnie tez w tym czasue i trwa do dnia dzisiejszego jestem w 11 tc.
Stary 2012-03-25, 11:49   #1910
beautystyleandme
Zadomowienie

Cześć w końcu mam czas żeby do Was zajrzeć
po powrocie TŻ nacieszyć się sobą nie mogliśmy! wczoraj cały dzień grillowaliśmy w ogródku, było super
a dziś nie mam zamiaru ruszać się z wyrka chociaż w sumie jest tak piękna pogoda że trochę szkoda zmarnować i przeleżeć.

co do sportu to ja cały czas się zbieram i.. i nie wychodzi za leniwa jestem na rower.. chociaż od czasu do czasu lubię pofikać na rolkach.

Camilla nie.. za wcześnie.
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 12:00   #1911
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malinka_gosiaczek Pokaż wiadomość
cześć Staraczki, ten wątek pędzi jak szalony, moja zafasolkowana fasolka ma już..... 11 tygodni, za chwilę 12! hip hip hura! tak przynajmniej wynika z usg, mam pytanie bo się zapomniałam zapytać na wizycie, może któraś w Was wie do kiedy trzeb brać kwas foliowy?
Mi ginka powiedziała, że do końca ciąży mam brać .
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:49   #1912
kefii
Wtajemniczenie

hej
ja gotuje szybkop obiadek i uciekamy na wycieczke pospacerowac
no dzis czuje sie juz o wiele lepiej wkoncu antybiotyk zaczyna dzialac

Cytat:

staram sie zdrowiec
uuuu dpilator ja wole maszynka jakos nie mam sumienia zeby depilatrem
a nie pzrejmujsie faceci sa delikatmiejsi od kobiet ja byłam 2 razy u facetow i 1 raz było spoko a drugi raz nie chce pamietac gdyz taki h...mi sie trafił i jeszcze jego teksty z takim zelazem to sie o dzieku nie mysli
poszłam do tego 2 tylko dlatego ze mojej nie yło i nigdy tam do niego wiecej nie pojde ale delikatny był

Cytat:

Kefii a Ty się tam lecz z mężulkiem, dobrze Wam na chorobę zrobi jak się trochę wypocicie w łożeczku a z fasolką to wiesz nigdy nie wiadomam mo, ona stale czuwa i czeka na moment by się ujawnić

Z poduszką pod pupą też kilka razy leżałam, ale efektów nie było, ale za pewne nie zaszkodzi i mojego TŻ zawsze to bawi
bedzie dobrze nie stresuj sie
tez mi sie marzy brzuszek na lato ale cóz czas pokarze
a ja dziłam pilnie dzis lekko tempka spadła sluz pierwsza klasa wiec pewnie i owulka jest ale pzrez to chorubsko nie bardzo wiem co sie dzieje
a meza nie odpuszczam on ma juz dosc a moze jeszcze raz uda mi sie go dopasc
a mi tak ginka poleciła raz zadziałało wiec co do tego mam mieszane uczucia ale czas pokarze
tylko moj sie denereuje zeby z tego dziecko chore nie wyszło a zreszta jak ma chore plemniki to nic nie zdziała

Cytat:
Dzięki za pocieszenie, od razu troszke lepiej w poniedziałek się wybieram, chciałabym, żeby ta wizyta przeszła jak najszybciej, stresuje się bo własnie ide do nowego lekarza, i po raz pierwszy do faceta, nikt mnie tam oprócz TŻa nie oglądał. Mój TŻ najlepszy pyta się czy on może wejsc ze mną jak tamten mnie bedzie badał chyba zgłupiał do reszty mówie mu,że to nie Iran żeby facet był obecny przy badaniu na samolocie

Jeśli chodzi o poduszke to też ją już wypróbowywałam, jak dotąd bezskutecznie, no ale moze to nie byly własciwe dni i dla mojego to tez wielce zabawne, chociaz juz przywykł.

Tigresse za twoja wizytkę trzymam kciuki mocniutko, mam nadzieję,że dostaniesz jakieś konstruktywne rady my kobiety to jednak dzielne jestesmy, ile musimy przecierpieć,żeby mieć tego bąka małego i krzyczącego
hihi a sie o ciebie twój meższyyzna martwi
miłe

uciekam
miłej niedzieli papa

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 14:57   #1913
Elmiria
Raczkowanie

Witam
Pogoda dziś słoneczna, ale u mnie bardzo wieje, a poza tym strasznie senna coś znów się zrobiłam, wiec z domu nie chce mi się wychodzić

Cytat:
Witam
Jestem tu nowa.Czy mogę się przyłączyć?Zaczęliśmy z mężem pierwszy cykl starań o dzidzię Wczoraj prawdopodobnie miałam owulację(pozytywny test owulacyjny+bóle podbrzusza)oczywiście przytulamy się regularnie i mam nadzieję że uda się jak najszybciej.Pozdrawiam wszystkie starające się i te którym już się udało.
Witam Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie

Cytat:
Raven polecam dodac do avatarka jakiegoś dzidziusia - mnie przyniósł szczęście od razu
Ja też polecam. To takie bardziej symboliczne może, ale u mnie też tak się złożyło, że po zmianie avatarka niedługo zafasolkowałam

Cytat:
Napisane przez Malinka_gosiaczek Pokaż wiadomość
cześć Staraczki, ten wątek pędzi jak szalony, moja zafasolkowana fasolka ma już..... 11 tygodni, za chwilę 12! hip hip hura! tak przynajmniej wynika z usg, mam pytanie bo się zapomniałam zapytać na wizycie, może któraś w Was wie do kiedy trzeb brać kwas foliowy?
ja wiem, że się bierze do 12go tygodnia, ale ja teraz jestem w 14tym, biorę witaminy i w nich jest folik. Nie zaszkodzi na pewno

Cytat:
Witajcie

mam do was pytanie czy jak zobaczyłyście II kreseczki to w dniu spodziewanej @ miałyście plamienia czy od początki całkowicie zatrzymała sie wam @?

u mnie nadal brak @
ja nie miałam żadnych plamień. Zrobiłam test, jak się spodziewałam @, ale już potem nigdy nic się nie pojawiło

Cytat:
Mnie gdzieś ok.6go, ale nie zawsze mnie mocno mdliło, czasem czułam poprostu takie nieprzyjemne uczucie, ale czasem to już kiepsko było
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 15:29   #1914
monamur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
hej
ja gotuje szybkop obiadek i uciekamy na wycieczke pospacerowac
no dzis czuje sie juz o wiele lepiej wkoncu antybiotyk zaczyna dzialac

staram sie zdrowiec
uuuu dpilator ja wole maszynka jakos nie mam sumienia zeby depilatrem
a nie pzrejmujsie faceci sa delikatmiejsi od kobiet ja byłam 2 razy u facetow i 1 raz było spoko a drugi raz nie chce pamietac gdyz taki h...mi sie trafił i jeszcze jego teksty z takim zelazem to sie o dzieku nie mysli
poszłam do tego 2 tylko dlatego ze mojej nie yło i nigdy tam do niego wiecej nie pojde ale delikatny był
Kefii nie bardzo rozumiem pogrubioną część, chodzi o poziom żelaza?bo tak się składa,że ja akurat mam trochę więcej niż norma, o to ci chodziło?
Stary 2012-03-25, 16:23   #1915
sensuall
Zadomowienie

hej dziewczynki
JA tylko się witam i uciekam.. nie mam humoru...
Miłego niedzielnego wieczora
Stary 2012-03-25, 16:46   #1916
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny pomozcie mi prosze z suwaczkiem Jak ja mam wmontowac link do suwaczka np w buzie emotionka lub podpis?
Stary 2012-03-25, 17:02   #1917
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomozcie mi prosze z suwaczkiem Jak ja mam wmontowac link do suwaczka np w buzie emotionka lub podpis?
Musisz zaznaczyc emitikonke, potem kliknąc tą kule ziemską, wkleić link i już masz
Stary 2012-03-25, 17:18   #1918
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Musisz zaznaczyc emitikonke, potem kliknąc tą kule ziemską, wkleić link i już masz
Strasznie jestem zielona w tych sprawach Mozesz mi napisac po kolei co i jak i o jaka kule ziemska chodzi Mam wejsc w ustawienia--> edytuj podpis--> wybrac emotionek i co dalej ? Link do suwaczka mam juz gotowy tylko nie wiem jak go wpasowac.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Juz wiem o jaka kule chodzi Polapalam sie tylko nie wiem dlaczego nie chce mi sie zapisac suwaczek. Zaraz rozkminie
Stary 2012-03-25, 17:24   #1919
agrafka85
Rozeznanie

Hej babeczki

czy u Was też jest taki piękny słoneczny dzień? bo u mnie cudnie, gdyby jeszcze tylko ten wiatr tak łebka nie urywał to byłoby idealnie

Mystiquee mnie mdłości też wzięły 5-6tc szczególnie z rana i trzymały tak do godziny 12-13, na szczęście ja nie , ale same mdłości też mnie wykańczały, teraz mam 7t 3dc i jest już lepiej, mdli mnie nadal ale już mniej, a czasem po prostu czuję taką ciężkość i dyskomfort w żołądku, i co bym nie zjadła to po wszystkim mi się odbija, ale mam nadzieję, że po 12tc mi to minie. Moja koleżanka jak skończyła 12tc to mdłości jej przeszły całkiem. Czytałam, że w tym czasie (czyli po 12tc) wykształca się do końca łożysko, które przejmuje funkcje hormonów, przez które do 12tc tak nas mdli . Miejmy nadzieję, że i nam wtedy przejdzie

dzisiejsze przedpołudnie spędziłam na zakupach z mamą, obkupiłam się jak szalona: 2 bluzki i 2 tuniki sezon wiosenno-letni mam zaliczony

a poza tym kupiłam 2 jajka takie plastikowe na śmigusa, bo nie mamy czym się pryskać, a nie chciałabym, żeby mój Tż oblał mnie ze szklanki albo z butelki a znając jego to mógłby wpaść na taki niecny pomysł więc wolałam temu zapobiec

Edytowane przez agrafka85
Czas edycji: 2012-03-25 o 17:27
agrafka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 17:42   #1920
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny link z babyboom mi nie wchodzi Wybieram ten pierwszy a nie dziala Co robic?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości