|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
nie moge testowac jestem u rodzicow nie mam testu a tutaj nie ma aptek...
w poniedzialek bede w miescie wtedy napewno bede testowac jak nie pojawi sie @ ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- ale tu cichutko, ale to dobrze dotleniajcie sie dziewuszki:P ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- to sobie popisze ![]() chora jestem ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- strasznie zgłodniałam, mimo choroby apetyt mi dopisuje co dziwne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
zdrowka
![]() herbatke z miodem pij ja przed @ tez sie przeziebiłam, ale wolałam leczyc sie domowymi sposobami na wszelki wypadek ja skonczylam sprzatanie, teraz chwila relaksu, a potem nauka ![]()
#1893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczna ta piosenka, co wrzucałyście ![]() ja się dotleniałam dziś ![]() ![]()
![]() |
#1894 |
Raczkowanie
|
Witajcie Ślicznotki
![]() Dopiero dotarłam do Was ![]() Beauty w pełni podzielam Twoje wczorajsze uczucia, mnie ten wpis też wyprowadził z równowagi, ale dobrze że na naszym forum są same wspaniałe kobitki które jak nikt inny zasługują na szczęście jakie przynosi dziecko. Raven witaj ![]() Ja się jakoś beznadziejnie w tym miesiącu czuję, mam wrażenie że jestem grubsza, brzuch to po prostu masakra, co i raz coś mi na twarzy wyskakuje, eh taki dupawy dołujący nastrój mam ![]() ![]() ![]() Na razie jestem na etapie szukania aqua aerobicu i szykowaniu roweru, eh w planowaniu zawsze byłam dobra ![]() Na szczęście TŻ jest wspaniały i dopytuje czy jestem już w ciąży, proszę jaki niecierpliwy się zrobił ![]() Miłej Niedzieli Dziewczynki ![]() ![]()
#1895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kilogramki ze dwa bym wzięła, albo i 4 nawet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chętnie zapakuję cię te 4 kilo i podeślę gdzie tylko sobie życzysz ![]() zapał to ja też mam słomiany, choć patrząc na to jak się tu staramy o dzieciątka to można by powiedzieć że bardzo z nas wytrwałe osoby ![]()
![]() |
#1897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |||||
Wtajemniczenie
|
oczywiście nie wytrzymałam
musialam tu zaglądnoąć czuje sie dalej fatalnie mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej a maz mnie olał po wczoorajszym pieknym wieczorze ahhh az miło wspominac teraz spi stweirdziłz e co dwa dni to i i checi beda jak i jego armia bedzie silniejsza ![]() miło z jego strony nawet nie prostestował jak nie poszłam od razu po sie umyc tylko leząlam z poduszka pod tyłkiem chyba z 30 min ![]() jakos nie wiem czy to działa a co tam jakos przez ta chorabe nie mysle ze kochamy sie zeby dzidzia była tylko tak bo wiem ze moze z tego nic nie byc dobra koniec uzalania sie nad sobą Cytat:
Cytat:
ja mam uszy i czuje ze gardlo mi nawala i troszke zatoki wiec testuj i uciekaj do lekarza (u mie tesciowa tak sie leczyła w domu i tak wyladowąła u lekarza ale w stanie juz ciezkim i po tygodniu wclae nie czuje sie najlepiej - ja cie nie strasze ale lepiej sprawdz ) a i oczywiście dużo zdorwia zycze ![]() Cytat:
uwilebiam was kobitki ![]() ja tez do cwiczen mam slomiany zapał ale nie do robótek dzis az trzy jajka zrobiłam na sweta i królika na specjalne zyczenie mamy mój tez jakis taki niecierpliwy ale chyba ostatni cykl znowu nauczyl go pokory do natury miłego weekendu Cytat:
uciekam sie myc i łózeczko papapa ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Raczkowanie
|
Keffi proszę mi tu zdrowieć w tempie natychmiastowym
![]() ![]() a ja muszę przyznać,że z rana tak nie bardzo lubię, wolę wieczorem ![]() zaczynam sie stresować okropnie wizyta u gina, całym tym badaniem, usg dopochwowe sobie zaliczyłam też, muszę się wydepilować, co oznacza użycie depilatora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja we wtorek też mam wizytę u nowego gina, więc tym też odrobinkę się stresuje bo nie wiem na kogo trafię. Bo do mojego aktualnego gina to na luzie chodzę, usg też już miałam tyle razy robione że mi to nie straszne ![]() Mi też się marzy brzuszek na lato, te wszystkie sukienki, tuniczki....ah. ![]() Kefii a Ty się tam lecz z mężulkiem, dobrze Wam na chorobę zrobi jak się trochę wypocicie w łożeczku ![]() ![]() Z poduszką pod pupą też kilka razy leżałam, ale efektów nie było, ale za pewne nie zaszkodzi i mojego TŻ zawsze to bawi ![]()
![]() |
#1901 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o poduszke to też ją już wypróbowywałam, jak dotąd bezskutecznie, no ale moze to nie byly własciwe dni ![]() Tigresse za twoja wizytkę trzymam kciuki mocniutko, mam nadzieję,że dostaniesz jakieś konstruktywne rady ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
wstawac!!!!!!!!!!!
zegarki przestawione? mamy juz 9 ![]() ja bylam wczoraj u mojego ojca i z racji tego ze moj tata ma nowego i'phona to Oskar nie chcial isc do domu wiec zostal na noc u niego ![]() Jadac do domu czulam straszna pustke ze bede musiala spac sama i budzic sie sama,ale jakos sobie poradzilam psychicznie.. Tak wogole mam dzis rowny 13tydz ![]() czyli od jutra 13tc1dzien bede mowic ze mam 14? strasznie to skomplikowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cudowna pogoda, aż się żyć chce ![]() Gdyby nie fakt, że męczę się od dwóch dni z mega wzdęciami, bólami podbrzusza i mdłościami jak cholera. Jestem już jakieś trzy dni po owulce, mam nadzieję, że to chwilowe. A tak poza tym... miłego dnia kobitki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby szybko cholerstwo Cie opuściło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 |
Zadomowienie
|
Dziendoberek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a od którego tygodnia Was tak wzieło na
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1910 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() po powrocie TŻ nacieszyć się sobą nie mogliśmy! wczoraj cały dzień grillowaliśmy w ogródku, było super ![]() a dziś nie mam zamiaru ruszać się z wyrka ![]() co do sportu to ja cały czas się zbieram i.. i nie wychodzi ![]() Camilla nie.. za wcześnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
ja gotuje szybkop obiadek i uciekamy na wycieczke pospacerowac no dzis czuje sie juz o wiele lepiej wkoncu antybiotyk zaczyna dzialac Cytat:
uuuu dpilator ja wole maszynka jakos nie mam sumienia zeby depilatrem a nie pzrejmujsie faceci sa delikatmiejsi od kobiet ja byłam 2 razy u facetow i 1 raz było spoko a drugi raz nie chce pamietac gdyz taki h...mi sie trafił i jeszcze jego teksty z takim zelazem to sie o dzieku nie mysli poszłam do tego 2 tylko dlatego ze mojej nie yło i nigdy tam do niego wiecej nie pojde ale delikatny był Cytat:
tez mi sie marzy brzuszek na lato ale cóz czas pokarze a ja dziłam pilnie dzis lekko tempka spadła sluz pierwsza klasa wiec pewnie i owulka jest ale pzrez to chorubsko nie bardzo wiem co sie dzieje a meza nie odpuszczam on ma juz dosc a moze jeszcze raz uda mi sie go dopasc a mi tak ginka poleciła raz zadziałało wiec co do tego mam mieszane uczucia ale czas pokarze tylko moj sie denereuje zeby z tego dziecko chore nie wyszło a zreszta jak ma chore plemniki to nic nie zdziała Cytat:
miłe uciekam miłej niedzieli papa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | ||||
Raczkowanie
|
Witam
![]() Pogoda dziś słoneczna, ale u mnie bardzo wieje, a poza tym strasznie senna coś znów się zrobiłam, wiec z domu nie chce mi się wychodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie gdzieś ok.6go, ale nie zawsze mnie mocno mdliło, czasem czułam poprostu takie nieprzyjemne uczucie, ale czasem to już kiepsko było ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() JA tylko się witam i uciekam.. nie mam humoru... Miłego niedzielnego wieczora ![]()
#1916 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pomozcie mi prosze z suwaczkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Juz wiem o jaka kule chodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Rozeznanie
|
Hej babeczki
![]() czy u Was też jest taki piękny słoneczny dzień? bo u mnie cudnie, gdyby jeszcze tylko ten wiatr tak łebka nie urywał to byłoby idealnie ![]() Mystiquee mnie mdłości też wzięły 5-6tc szczególnie z rana i trzymały tak do godziny 12-13, na szczęście ja nie ![]() ![]() dzisiejsze przedpołudnie spędziłam na zakupach z mamą, obkupiłam się jak szalona: 2 bluzki i 2 tuniki ![]() ![]() a poza tym kupiłam 2 jajka takie plastikowe na śmigusa, bo nie mamy czym się pryskać, a nie chciałabym, żeby mój Tż oblał mnie ze szklanki albo z butelki ![]() ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-03-25 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny link z babyboom mi nie wchodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.