![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
Tak.
![]()
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
masełko do ust The Body Shop nowe, zafoliowane - cytrynowe Maybelline Colossal Volume Express, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
MAC odsypki cieni z wymianki: Violet, Rich Purple, True Chartreuse, Bright Fuchsia Zrób Sobie Krem Peeling ze skały wulkanicznej, opakowanie 100ml, odsypię dowolną ilość lub oddam całe, ważne do końca marca, sama nie zdążę zużyć Klorane Nabłyszczający Spray do włosów na bazie wosku z magnolii, 100ml, zużycie jak widać na zdjęciu - około 20%. ?
![]() |
#364 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Peelingu będę dziś odsypywać innej Wizażance na 3 użycia, resztę mogłabym Ci oddać. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
Podoba Ci się coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się:
Lumiere Rozświetlacz do twarzy i ciała Sunshine, nowa strunka Rozświetlacz do twarzy i ciała Sunset, nowa strunka Lumiere rozświetlacz Soft Radiance, pełen słoiczek 5ml - Lumiere rozświetlacz Baby Face, pełen słoiczek 5ml Meow Cosmetics sampel różu Flirt z kolekcji Blush, raz testowany - Meow Cosmetics sampel różu Petite Fleurs z kolekcji Masterpiece, raz testowany - Meow Cosmetics sampel cienia Kate M., z kolekcji Scandal Eyes, nowy róż V.I.P. Blush , kolor Bombshell róż Blush, kolor Orgasmic róż Taboo Blush, kolor Exhibitionist róż Pandora's Box, kolor Misery (rozświetlacz, oferuję jako róż, bo jest mocno napigmentowany) róż Blush, kolor Harlot róż Ingenue, VIP Blush, róż Future, Ghost Stories, (rozświetlacz, oferuję jako róż, bo jest mocno napigmentowany) róż Ballerina Blush z Sugarplums Essence Cute as Hell dwustronna szara/jasno różowa kredka do oczu odświeżająca spojrzenie, każdy koniec raz temperowany Bare Minerals cień Snowflake, biały rozświetlający, raz użyty (odsypke) Medium Light Semi-matte testowany Mogę się wymienić za te ubrania które chciałaś ![]()
![]() |
#368 |
Wtajemniczenie
|
cynamonka a bylabys zainteresowana wymiana na probeczki ?
mala odsypka baleriny ok sampla cień Joy z Holiday Wishes, morela/złoto cień Copse z Glacial Grove cień Fairy z Sugarplums cień Unlucky z Friday 13th cień Skeptic z Friday 13th - Meow Cosmetics sampel różu Petite Fleurs z kolekcji Masterpiece, raz testowany - szczegolnie na tym bardzo mi zalezy. Wiem, ze to slabo oplacalne dla Ciebie - moge za to dac Ci jakis hydrolat np. albo maslo kakaowe. Co uwazasz? chyba ze bedziesz cos dorzucac w najblizszym czasie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-03-26 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Wtajemniczenie
|
cynamonka a z panache może vivacity lub swagger? bo bardzo chcialam je przetestowac.
U Ciebie ballerina jest widoczna na buzce? jaki daje efekt? zaraz sprawdze te probki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Postaram się przetestować jutro vivacity i swagger i dam Ci znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
akurat tego nie szukam ale slicznie dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
![]() mam poza pędzel glominerals Dual Brow Brush, w etiu, używana testowo na ręku --cieńsza strona . W razie zainteresowanie zrobię foto ![]() http://www.bloom.com/glominerals-dual-brow-brush.html http://translate.google.pl/translate...26prmd%3Dimvns pozdrawiam ![]()
![]() |
#375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Wtajemniczenie
|
czekam z niecierpliwością czy vivacity i swagger pójdą w świat (w moją stronę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Wtajemniczenie
|
Padłam
![]() Ile tego masz Muszę przejrzeć po raz kolejny, tylko powiem szczerze nie za bardzo się orientuję w wartości Twoich rzeczy i nie wiem co mogłabym w zamian wybrać. Pędzla już nie masz? Bo pół watku bym oddała albo i więcej ![]()
![]() |
#379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pędzla nie mam już niestety, oddałam prawie od razu jak się pojawił w wątku. Pytaj o wartość jeśli coś Cię zainteresuje, powiem Ci uczciwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Wtajemniczenie
|
Podejście nr 6 do Twojego wątku
![]() Przyglądałam się podkładom Everyday Minerals, ale nie znam ich wartości. Albo jakiś fajny cień do powiek by mi sie przydał, kolor brąz lub cappuccino ![]() Zaproponujesz cos? Jeśli chcesz mam jeszcze odlewkę hydrolatu neroli poza wątkiem ![]()
![]() |
#381 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podkłady EDM - za taki mały pełen słoiczek trzeba liczyć 4zł. Z brązowych cieni mogę zaproponować albo tę paletkę CK, albo odsypki brązowych cieni EDM do woreczków, to dość ciężko oszacować. Tam gdzie mam do zaoferowania pełne słoiczki to trzeba liczyć12zł za jeden, ale podejrzewam, że wolałabyś kilka kolorów w słoiczkach niż jeden większy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hydrolat neroli Ci chętnie oddam tylko jego jest mniej tylko niecałe 4ml to Ci dorzucę gratis. Patrzę dalej ![]()
![]() |
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Fajne te cienie a oddałabyś mi je za to co chciałaś? Ewentualnie za coś jeszcze co sobie wybierzesz ![]() Jak lubisz Mousson Hermesa to moge jeszcze zaproponowac Demeter Rain, podobna kategoria zapachowa
W planach: ...chyba nic, bo znikam ![]() Edytowane przez sylwiaaaaa83 Czas edycji: 2012-03-28 o 17:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
hej kochana a Ty oddajesz same odsypki czy np z tego zdjęcia cały ten róż?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1330378305
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
kochana poradź mi coś
mam zielone oczy, lubię fiolety, brązy, kremowe i białe cienie, jakiś korektor pod oczka rozświeltający oraz róż w odcieniu różowym, różowo-brzoskwiniowym bez drobinek koniecznie bo mam trądzik i muszę używać matów ![]() ![]()
![]() |
#387 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() A co Ci pomóc wybrać? Róż? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Wtajemniczenie
|
A dałabyś sie przekonać na jeden słoiczek podkładu EDM, jakiś beige albo jasny inny
![]() ![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
szukam różowego różu ewentualnie o odcieniu różowo-brzoskwiniowym bez drobinek tylko matowy i cieni do oczków fiolety, biele, rozświetlające, brązy, szarości i korektor jasny rozświetlający pod oczka
![]() gubię się po prostu bo masz dużo tych minerałów a Ty lepiej wiesz które są własnie takie i w takich odcieniach jakbyś mi mogła podać nazwy które byłyby najlepsze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.