|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II
siema laski
a moze ktoras zrobi tabelke do ktorej bdziemy wpisywac wage i ile udalo nam sie schudnac!?ja wyskoczylam z propozycja ale przyznam ze ja sie nie nadam do tego kto chetny?
|
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich!
Ja zaraz zmykam na zajęcia, dziś tradycyjnie na śniadanie owsianka. A poza tym nie wiem czy brać jeszcze gruby płaszcz? Słoneczko ładnie przebija się przez chmurki. malinka123108 bardzo dobry pomysł, ale niestety ja też nie pomogę bo nie umiem.
|
|
#1083 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez chce grahamka;(
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- ogolnie na ta wiosne tak bardzo chce mi sie jesc;(ale mam nadzieje ze to okres przejsciowy i szybko minie;(
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, ale miałam do wyboru owsianka czy grahamka
za to teraz sobie spałaszowałam grahamkę na 2 śniadanie ![]() podzielę się, mąż przyniósł 5 małych i 5 dużych grahamek Cytat:
ja mam płaszcz przejściowy, sweter, bluzka i czapka taka lekka, bo mam problem z zatokami..... Dzisiejsze jedzonko: Ś: owsianka z suszonymi śliwkami i mlekiem IIŚ: mała grahamka + szynka + rzodkiewka + pomidor + szczypiorek O: zupa (tego mi ostatnio brakowało w jadłospisie) jarzynowa: seler, pietruszka, marchewka, brukselka + kawałki indyka P:banan K: 2 grahamki + szynka + pomidor + rzodkiewka + szczypiorek
Edytowane przez lilijka3 Czas edycji: 2012-03-22 o 20:24 |
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie :
ś-2 kromki chleba z serkiem bialym i cebulka II-znow kromka chlebka z serkiem(a bo mi posmakowaloooo) O-zupka delikatna warzywna ale zageszczona smietana P-kisiel kubek (ok 100 kcal) K-............nie wiem jeszcze co... ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- laski zrobmy ta tabele ...kto nie bedzie wpisywal co sobote wagi bedzie wypisywany i tyle...
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dziewczyny.... katastrofa, zatrułam się jakimś jedzeniem, jadłam wieczorem sałatkę z kurczakiem i ananasem (w knajpie) dopiero teraz ożyłam, i byłam w stanie kompa odpalić, a tak to wydreptałam ścieżkę do łazienki... Randka udana Z jedzeniem.... przed chwilą zjadłam pół gotowanej piersi z kurczaka i to by było na tyle, może wieczorkiem coś zjem, ale szkoda mi jedzenia ....
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
wydaje mi sie ze malo dziewczyn bylo by az tak systematycznych...
|
|
|
#1089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez tak chce..i pomyslec ze tak wazylam na swoim slubie ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- ale sie zawzielam;( pomocyyyy dluga droga przedemna;(
|
|
|
#1090 |
|
Rozeznanie
|
Chyba czytam o sobie, ja w dzień ślubu ważyłam ponad 10 kg mniej. Masakra
a teraz szkoda gadać.....Muszę się komuś pochwalić, mój mąż kupił mi perfumy które mi się tak bardzo podobały --> Dior Miss Cherie
|
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
Dawno nie pisałam ale to nie znaczyże o was zapomniałam i ze sie nie odchudzam
a generalnie od 12 marca staram się bardzo. I już nie czuje sie jak "morświn" tylko z dnia na dzień coraz lepiej zakładam szpilki i czuje sie sexy- bo przestałam narzekać a zabrałam się do walki z kg![]() Generalnie moje posiłki wygladaja tak śniadanie: 3 kromki zytniego chleba just fit cienko posmarowane margaryną i kazdego dnia z czyms innym:0np. - troszke dzemu( zdziwiłam sie ze ma tak mało kcl bo jedna porcja ma ok 23 kcl a kromka chleba zytniego ma az 77 kcl!) -plasterek wedlinki - a to czasem z samym ogórkiem kiszonym -plasterek sera ![]() 2 śniadanie to zazwyczaj albo musli z jogurtem;0 albo miseczka kisielku sporadycznie znów siegam po pieczywo.obiad- to co akurat jest ale o wiele mniej i z duża ilością sałatki bez sosów oczywiście![]() podwieczorek- czasami jemn a czasami nie .............ale moge powiedziec ze tu sa owoce np i jabłko, kilka mandarynek. kolacja; 3 łyzki płatków owsianych, łyżka otrębów, kilka rodzynek, jedno małe jabłko i kilka plasterków banana( choć wiem ze jest tuczący - zalewam wodą lub chudym mlekiem i dodaje troszke cukru mniammmmmmdo tego pije wodę ale nie litrami bo nie mam ochoty , 3 kawy czarne z cukrem, 2 zielone herbatki, czasem jakiś sok. cwiczenia: 2 razy w tyg aerobic po 1 h- wczoraj byłam pierwszy raz kobieta tak dała wycisk ze masakra, byłam cała mokra nawet włosy ale jaka satysfakcjaw domku twister więc sie kręce i brzuszki czasem skakanka;0 Zasady mam proste: pieczywo tylko rano, kolacja ok 18-19( ok 3 h przed snem), ograniczam słodycze, zero gazowanych napojów, wspomagam sie zielona herbatką, obiad połowa tego co zwykle ,no i ćwiczenia zero fast oddów ale jak zamówimy pizze to zjem max dwa kawałki a nie prawie całą![]() No i od 12 marca mam 2.5 kg mniej Chwilowo mam miesiaczke i to wywołana lekami wiec mam sajgon i tylko krecę się na twisterze![]() ALE I TAK SIĘ CIESZE BO WAGA POKAZAŁA dziś RANO 65.5 KG- nastepne ważenie w następny piatek! BYLE DO 60 /166 CMKurcze mam chocć raz wiele motywacji i chęci w sobie;0 Nawet na słodkie mnie az tak nie ciągnie a jak ciagnie to robie sobie np kisiel ![]() pozdrawiam Was kochane odchudzajace się
Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-03-23 o 09:31 |
|
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich!
Nie wytrzymałam i zważyłam się dzisiaj i zobaczyłam na wadze 79,4. Jestem taka szczęśliwa, to mnie motywuje do dalszych działań.
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() gratuluje wszystkich spadków ![]() u mnie kiepsko, bo się rozchorowałam i nawet nie wiem czy nie przytyłam przy tym. już czuję się dużo lepiej, ale dalej jestem masakrycznie osłabiona, kreci mi się w głowie jak próbuje coś porobić, a wczoraj naciągnęłam sobie ramię (i bolało jak cholera) sięgając po długopis to jeszcze potrwa zanim wrócę do ćwiczeń
|
|
#1094 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to super że radewu się udało i wracaj do zdrówka Cytat:
![]() Cytat:
super gratulację
|
|
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę powiedzieć jest kochany
Dziękuje za gratulacje i biorę się dalej do pracy nad swoją wagą.
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Dzisiaj nie mam się czym pochwalić, monotematycznie ![]() Ś: serek wiejski + grahamka z szynką IIŚ: grahamka z szynką i rzodkiewkami O: grahamka z szynką P: brak K: jajecznica + chleb razowy ze szczypiorkiem i słonecznikiem |
|
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
u mniue dzis 76 wiec nie jest zle mimo wszystko nie ma jeszcze 75;/ kurde waga mi cos szwankuje raz wazy raz nie bateria mi w niej pada do nastepnej soboty musze zmienic!milego dnia!milego wekendu ja y moja lenuska pojezdzimy gdzies poszalejemy wczoraj kupilam jej zlote kolczyki tzn maz dzis w nich sie pieknie prezentuje!aaaa i wlosy musze pomalowac juz bo sie jutro w kosciele nie pokaze ani nigdzie nie pojade mam taki odrost
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj na wadze ujrzałam równe 72,0 kg |
|
|
|
|
#1099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klaski :
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie, jest taka piękna pogoda
Dzisiejszy jadłospis: Ś: 2 kromki razowca ze słonecznikiem + twaróg z jogurtem ![]() IIŚ: jabłko O: filet z kurczaka +warzywa na patelnię z przyprawą włoską P: lody włoskie (pozwoliłam sobie dzisiaj) K: mintaj panierowany + jabłko + banan
Edytowane przez lilijka3 Czas edycji: 2012-03-25 o 08:38 |
|
|
|
|
#1101 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Minie nie było 2 dni , jeździłam całe dwa dni z zaproszeniami, padam na pyszczek . Ale już jest @ więc i waga spadła
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, przesilenie wiosenne znowu mnie dopada
:Ś: 2 kromki razowca ze słonecznikiem + twaróg IIŚ: gotowany kurczak (poobierałam z rosołu) O: udko z kurczaka z piekarnika + groszek z marchewką + fasolka szparagowa + sałata z jogurtem naturalnym i ananasem P: gałka lodów kokosowych K: roladki z szynki drobiowej z serkiem filadelphia i ogórkiem konserwowym (w końcu je skończyłam ) + kromka razowca ze słonecznikiem
Edytowane przez lilijka3 Czas edycji: 2012-03-25 o 20:01 |
|
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
tam miałam dopisać do tych grahamek Twoich że delikatna przesada , pojechałaś na otro
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1105 | |||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() skoro wiesz, że takie sa to dlaczego np dzień wcześniej nie zrobisz sobie np sałatki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo_rado dziękuję za komentarz, na pewno wyniosę z niego wnioski
a takie pytanie, jak się robi te podpisy pod spodem?? proszę o wytłumaczenie na chłopski rozum Edytowane przez lilijka3 Czas edycji: 2012-03-25 o 17:39 |
|
|
|
|
#1107 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() klikasz i otwiera Ci się nowa strona. po lewej masz panel w formie kolumny i tam odnajdujesz w Ustawieniach&Opcjach edytuj podpis . ![]() klikasz i ustawiasz to, co chcesz mieć w podpisie
|
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo_rado dziękuję
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zrobiłam polecaną dietetyczną kinder mleczną kanapkę
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.. czytam Wasze wpisy i strasznie Wam zazdroszcze i podziwiam jednocześnie
![]() od 2 miesięcy staram się zrzucić swoje kilogramy i nic... niby trzy kg do tyłu-weekend zapomnienia i dwa do przodu.. pomimo moich starań waga stoi w miejscu a ja z każdym dniem wsciekam się na siebie.. najgorsze jest to ze wiosna nadchodzi dużymi krokami i trzeba bedzie się rozbierac hehe plany miałam ambitne ale nic z tego ![]() trzymam za Was kciuki i pozdrawiam serdecznie... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

a moze ktoras zrobi tabelke do ktorej bdziemy wpisywac wage i ile udalo nam sie schudnac!?ja wyskoczylam z propozycja ale przyznam ze ja sie nie nadam do tego

tez tak chce..
a teraz szkoda gadać.....

klaski :
: