|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cześć.
Poznałam dziś nową formę egzaminu - test w którym po zakreśleniu odpowiedzi masz wpisać uzasadnienie dlaczego jest poprawna Smerfetka współczuję bo ja z takim facetem bym nie wytrzymała. Lady in red koniecznie z nim porozmawiaj o oczekiwaniach. Bo to czy będzie ślub, czy będziecie mieć wspólne dzieci itd to rzeczy, które trzeba ustalić. Po tylu latach powinnaś wiedzieć takie rzeczy. |
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Lady in red cieszę się, że zaczęłaś dostrzegać świat poza swoim Tżtem. Nie wiem, czy on chce małżeństwa ani czy chce go z Tobą. Teraz albo musisz z nim pogadać, albo odejść, bo on nie chce chyba wykonać żadnego kroku...
|
|
|
|
#1053 |
|
MBZ♥
|
nieźle Aleks
![]() Karo takie pokazy gdzie coś dzieje, gdzie modelka się potknie przyciągają uwagę i z reguły mają potem dobre opinie branży także pewnie projektanci modlą się o "złapanie zająca" przez dziewczynę
|
|
|
|
#1054 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dlatego też chcę zapytać prosto z mostu, o co mu chodzi. Tylko jeszcze chyba sama się zastanawiam, o co MI chodzi ![]() Tzn rozważam kwestię czy potrafiłabym żyć z nim na dotychczasowych zasadach. Bo jeśli on chce się tylko pobawić w "dom", miec babę która poda mu śniadanie, zrobi dziecku kanapki do szkoły a w nocy się poprzytula, to może pobawimy się po prostu w osobnych piaskownicach. Nie wiem, nie wiem, myślę o tym, i tak od dawna podczytywałam w necie fora z podobnymi rozterkami, na wizażu też parę takich tematów było... BYou, oczekuję prawdy. Chcę po prostu wiedzieć jak nas widzi za 5 lat. za rok. i czy rozważa w ogóle kwestię legalizacji tego związku. No i co z tymi dziećmi, może w drodze kompromisu chociaż jedno...? (choć uważam że jedno to krzywda dla malucha) |
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Karola dla mnie wszystko jedno- amstaff, pit bull i inne takie. Łączy je jedno- są paskudne i groźne. I nie rozumiem takiej fascynacji groźnymi psami skoro uważasz, że są brzydkie....
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czeeeeść
|
|
|
|
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wspaniale, że taki weekend udany ![]() Cytat:
baa testem to bym go nie nazwała
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Ale każdemu człowiekowi się co innego podoba. Dla Karoli jej pies jest najlepszy i go kocha więc co w tym dziwnego?
|
#1059 |
|
Przyczajenie
|
Szlag,,,,
Taką długą odpowiedź zrobiłam i coś źle kliknęłam i buuuu..... gdzieś ją wcięło ![]() To tak w skrócie, też odnoszę wrażenie że tylko ja chcę tu ślubu (tzn w sumie on uważa że to tylko papier który nic nie zmieni - i w sumie tu się zgodzę, bo w samym związku to raczej nic nie zmieni) a od rozmowy oczekuję właśnie prawdy. Po prostu. Nie jest małym dzieckiem, tylko dorosłym facetem,,, Choć chwilami wydaje mi się, że zachłysnął się "wolnością" po rozstaniu z byłą kobietą. Tylko nie bardzo rozumiem jak mógłby tę wolność stracić skoro i tak jest ze mną i żyjemy jak małżeństwo? No ale on nie chce mi tego wytłumaczyć. Już kiedyś tak było, że pogadałam sobie, pogadałam, potem odpuściłam. TŻ pewnie liczy że teraz też tak będzie... wiem, to częściowo moja wina. Ale teraz tak nie będzie. Co do psów, to kocham dobermany,,, tak wiem, też groźne, no i ja się psów boję ale jednak pokroić bym się dała za takiego małego Brutusa |
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupując psa który jest z założenia groźny narażasz siebie i swoich bliskich na niebezpieczeństwo. Jeśli sie okaże potulnym barankiem to super, miałaś szczęście. Chodzi o szpan na osiedlu? Bez sensu.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-03-25 o 21:36 |
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś uważa, że pies jest ładny- ok. Ale jeśli uważa, że jest brzydki a go chce, to zwyczajnie nie rozumiem takiej fascynacji.
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi tego to ja też nie rozumiem i mimo,że TŻ chce takiego psa to w życiu bym nie chciała. Jedni wolą małe psy,a inni po prostu duże
|
#1063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kupowałam specjalnie takie psa bo to pitbull spodobały mi się bo takiego mam, a wzięłam go jak miał kilka miesięcy od idiotów którzy chcieli go dać na rzeź innym na walki, aby go pozagryzały-dla zabawy wczesniej miałam na przykład shi tshu, nie wybieram psów one same mnie znajdują.Jedni lubią takie psy inni jakieś inne oj noooo uciekło mi h ![]() Cytat:
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojego ukochanego pieska musiałam uśpić w listopadzie po 11 latach
. I chociaż był potulny jak baranek, nikomu nigdy nic nie zrobił, to ja bym sobie nie dala obciąć ręki, że nigdy tego nie zrobi. To tylko zwierze. Ale okropnie mi go brakuje
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w żartach też mówię,że mój pies jest wredny i brzydki,ale kocham go i już
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy chcą po prostu poszpanować. Jakby mój pies skrzywdził kogokolwiek, na przykład moje dziecko, które go pociągnęło za ogon i on się wkurzył, to bym chyba sobie do końca życia nie wybaczyła, że ŚWIADOMIE wzięłam bestię pod swój dach. |
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież najpierw trzeba było zakreślić właściwą odpowiedź
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
bo skoro nie podobają ci się pitbule i wszystkie tym podobne to napisałam ze bulterier jest jeszcze brzydszy, wg Ciebie zapewne. mi się podoba bulterier ale na pewno nie bede takiego miała bo z tz chcemy mieć labradora albo goldena, planujemy dziecko w przyszłości i wiemy ze taki pies jak pitbul dla dziecka nie bedzie odpowiedni, spoko stygm bez spiny :P nie wiedziałam, ze moj pies tak Cie zdenerwuje teraz zresztą mam chomiki bo nie mieszkam w domu :P
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
a przyjmowali argumentację w stylu "bo tak mi wyszło z wyliczanki" ?
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi mi zawsze takie psy z dresiarzami kojarzyły,ale ludzka wola. Owczarek też może być niebezpieczny
Mój TŻ ma i jest kochany dla tych co zna. Ale to pies po przejściach i nie wiadomo co zrobi jak się przestraszy.
|
#1072 |
|
MBZ♥
|
Karmelka tylko, że tak naprawdę każdy piecho może zareagować agresywnie broniąc się, nawet przed małym dzieckiem, które pociągnęło go za ogon czy ucho.niestety. ja sobie zdaję sprawę że będziey musieli nasze dziecko kiedyś uczyć od początku, że pies to nie zabawka, że nie wolno szczypać, bić, ciągnąć. tak jak psa będzie trzeba przygotować, że pojawił się mały człowiek
ale zgadzam się, że niektóre rasy mają agresję niejako wpisaną w rodowód i tgo się nie przeskoczy, tej chęci dominacji itp |
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie roznosi jak widzę ludzi, którzy trzymają w mieszkaniu psy husky czy inne duże, które wymagają sporo ruchu |
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ja się nie spinam. Generalnie Twój pies mi koło... pipy lata a już na pewno nie zamierzam się nim denerwować. Wyraziłam tylko swoje zdanie na temat mówienia "mój pies jest spokojny" i fascynacji rasami stworzonymi do zabijania.
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a on mieszka sam czy z rodzicami? bo nie mieszkacie razem, prawda? Lady, cześć Zgadzam się z Maalini
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi ja to rozumiem
Serio tylko po prostu są różne rasy i różni ludzie. Ja największy pies jakiego mogę mieć to właśnie owczarek niemiecki bo się z nich zakochałam
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie argumenty przyjmował okaże się jak będą wyniki. Ogólnie koleś to oszołom. Nie lubię doktorantów.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

w pradze kilka razy ale i tak najbardziej w czechach to mi się skalne miasto podobało

baa testem to bym go nie nazwała 

nie kupowałam specjalnie takie psa bo to pitbull spodobały mi się bo takiego mam, a wzięłam go jak miał kilka miesięcy od idiotów którzy chcieli go dać na rzeź innym na walki, aby go pozagryzały-dla zabawy
wczesniej miałam na przykład shi tshu, nie wybieram psów one same mnie znajdują.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)