![]() |
#5041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Nawet nie wiesz jak Ci teraz takiego tarasu zazdroszczę
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5042 | |
Nie depcze krokusów
|
Goszczę kotę Cholerki, a raczej ją dręczę :/
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5043 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po drugie UMÓWIŁYŚMY SIĘ w konkretnym miejscu, o konkretnej godzinie - Palmiarnia w Bonarce, czwartek godzina 16:30, więc wklejanie wcześniejszych pseudoustaleń mija się tu z celem. Jasno Ci napisałam, że na 100% będę czekać. Nie ja zawaliłam - zawałił Twój TŻ, więc TWOIM OBOWIĄZKIEM było mnie poinformować, że nic z tego, a nie żebym ja się MUSIAŁA DOPYTYWAĆ! Ciekawa jestem jak byś się tłumaczyła gdybym nic na tym cholernym FB nie napisała. Wtedy też byłaby moja wina? Po trzecie - 90% osób na wątku ma do mnie numer tel, więc wystarczyła by ODROBINA wysiłku z Twojej strony, ale po Twoim tekscie "Twoja szczoteczka nie jest dla mojego Tż jakimś ważnym przedmiotem" pięknie pokazałaś jak bardzo szanujesz mnie, mój czas i to, że się z kimś umawiasz. Po czwarte schemat wyglądał tak: umówiłyśmy się -> zawaliłaś -> nie dałaś znać -> nie umiałaś przyznać się do błędu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5044 | |||
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33132320]Po pierwsze wierz mi, że jeszcze na Ciebie nie weszłam.
Po drugie UMÓWIŁYŚMY SIĘ w konkretnym miejscu, o konkretnej godzinie - Palmiarnia w Bonarce, czwartek godzina 16:30, więc wklejanie wcześniejszych pseudoustaleń mija się tu z celem. Jasno Ci napisałam, że na 100% będę czekać. Nie ja zawaliłam - zawałił Twój TŻ, więc TWOIM OBOWIĄZKIEM było mnie poinformować, że nic z tego, a nie żebym ja się MUSIAŁA DOPYTYWAĆ! Ciekawa jestem jak byś się tłumaczyła gdybym nic na tym cholernym FB nie napisała. Wtedy też byłaby moja wina? Po trzecie - 90% osób na wątku ma do mnie numer tel, więc wystarczyła by ODROBINA wysiłku z Twojej strony, ale po Twoim tekscie "Twoja szczoteczka nie jest dla mojego Tż jakimś ważnym przedmiotem" pięknie pokazałaś jak bardzo szanujesz mnie, mój czas i to, że się z kimś umawiasz. Po czwarte schemat wyglądał tak: umówiłyśmy się -> zawaliłaś -> nie dałaś znać -> nie umiałaś przyznać się do błędu[/QUOTE] 1. Bez komentarza. 2. Nie umówiłyśmy się! Na Twoje zdanie "To jutro o 16:30 pod palmami na środku, może być?" nie napisałam ani tu ani nigdzie ani słowa na ten temat. NIE POTWIERDZIŁAM TEGO. Wpadłam tu tylko na moment i zamieściłam wiadomość "Hiper, plis, pisz lepiej sms do mnie. Na wizażu w pracy przez 1,5 miesiąca byłam raptem 2 razy. Z fb jest to samo ![]() Dwa razy napisałam jak wolałabym żebyś się ze mną kontaktowała a Ty mimo to pisałaś albo na wątku albo na fb ![]() Gdybyś napisała w czwartek smsa typu "pisałam na wątku, ale nie odpisałaś. Pasuje Wam dziś o 16:30?" zadzwoniłabym do TŻ żeby jadąc do pracy na 14 wziął ją ze sobą i odpisałabym ok. Ale Ty wolałaś napisać na fb "hej, czy sprawa odbioru szczoteczki dzisiaj jest nadal aktualna?", gdzie weszłam o 16. ![]() Naprawdę nie rozumiem Twojego zachowania i sposobu rozumowania. Czy tak trudno było zadzwonić/napisać smsa i się dokładnie umówić? Miałabyś pewność, że odczytałam wiadomość i ją potwierdziłam. 3. Ale dlaczego ja mam się wysilać i męczyć ludzi na PW o kontakt do Ciebie? Napisałam, że proszę o kontakt telefoniczny i gdzie możesz znaleźć mój numer (chyba taki cel ma spełniać KKT). Miałam dobrą wolę, bo mogłam Ci napisać, że zapraszam po odbiór na Nową Hutę w godzinach 20-21 albo na Łagiewnikach o 6:50. Chciałam żeby Ci było jak najlepiej i żebyś nie musiała czekać aż skończy mi się kocioł w pracy i zacznę z niej wychodzić o ludzkiej porze, żeby osobiście Ci ją przekazać. Szanuję zarówno swój czas jak (a może zwłaszcza) innych ludzi. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Może Helenka jest z tych zimnolubnych albo po prostu od rana miała 'muchy w nosie'. W końcu kobietka ![]() ![]()
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-03-25 o 19:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5045 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5046 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, gdzie są najlepsi na świecie specjaliści od naprawiania rzepek w kolanie? Nie, tym razem nie szukam lekarza, to taka zagadka :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Matka Smoka
|
Żory?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5048 |
Zakorzenienie
|
Nie, w Belfaście
![]() ![]() A tak w ogóle to koleżanka dała mi pocztówkę z San Marino i świat od razu stał się piękniejszy. Edytowane przez ville Czas edycji: 2012-03-25 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#5049 |
Matka Smoka
|
Ależ podchwytliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5050 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tekst "Twoja szczoteczka nie jest dla mojego Tż jakimś ważnym przedmiotem" oraz "Ale dlaczego ja mam się wysilać" jasno pokazują Twoje podejście względem mojej osoby. W takim układzie skoro jesteś TAK ŁASKAWA dla mnie i masz TAKA DOBRĄ WOLĘ serdecznie Ci dziękuję, ale stawię się w Nowej Hucie w godzinach 20-21. Napisz mi proszę w WOLNEJ chwili adres gdzie mam podjechać oraz datę gdy znajdziesz dla mnie te 30 sekund na odbiór szczoteczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5051 |
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33136442]Jak widać mamy zupełnie różne poczucie obowiązku i zupełnie różnie okazujemy szacunek ludziom...
Tekst "Twoja szczoteczka nie jest dla mojego Tż jakimś ważnym przedmiotem" oraz "Ale dlaczego ja mam się wysilać" jasno pokazują Twoje podejście względem mojej osoby. W takim układzie skoro jesteś TAK ŁASKAWA dla mnie i masz TAKA DOBRĄ WOLĘ serdecznie Ci dziękuję, ale stawię się w Nowej Hucie w godzinach 20-21. Napisz mi proszę w WOLNEJ chwili adres gdzie mam podjechać oraz datę gdy znajdziesz dla mnie te 30 sekund na odbiór szczoteczki.[/QUOTE] Nie Hiper, po prostu pokazuje Ci, że dla mojego Tż szczoteczka koleżanki nie jest priorytetem, jemu to wpada i wypada drugim uchem. Podejrzewam, że nie jest wyjątkiem. Jest po prostu facetem. Dlatego wiedziałam, że aby ją wziął muszę mu o tym przypomnieć a nie zrobiłam tego, bo nie dostałam od Ciebie żadnego smsa, nie odebrałam żadnego telefonu, a o to prosiłam. Sama pisałaś o "odrobinie mojego wysiłku". Miałam dobrą wolę, chciałam Ci iść na rękę. Nie upominałam się o $, proponowałam różne rozwiązania, więc nie wiem czemu wyjechałaś na mnie kpiąco pisząc "odrobinę"? Skoro istnieje KKT i nie ma tam Twojego numeru to dlaczego mam prosić o niego innych? Nie udostępniłaś z jakiś powodów i ja to szanuję. Mój był, poinformowałam Cię o tym - miałaś prostą drogę do kontaktu ze mną. Odwracasz kota ogonem. Nie rób ze mnie grubiańskiej i niekoleżeńskiej osoby, bo do takiej mi bardzo daleko. I nie wiem kto tu ma problem z szacunkiem, bo podkreślam po raz enty, że w sprawie dogadania odbioru prosiłam Cię o kontakt telefoniczny (nie internetowy) a Ty wyjeżdżasz do mnie z wielkimi pretensjami, że mój Tż i ja Cię wystawiliśmy...
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-03-25 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#5052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5053 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do Twojej dobrej woli - dla mnie to nic wow, bo ja tak postępuję z każdym, staram się nagiąć i dostosować, bo wiem że czasem ciężko się ze mną umówić. Wybacz więc, że nie jestem pełna podziwu względem Twojego postępowania... Nie zostawiłam nr tel w KKT z jednego prostego powodu - nie zdawałam sobie sprawy z jego istnienia, już to nadrobiłam. Dla mnie normalnie nie jest problemem napisać do jakieś wizażanki w kwestii nr tel, jeśli z daną osobą mam się widzieć po odbiór jakiś rzezczy. Absolutnie nie robię z Ciebie ani grubiańskiej, ani niekoleżeńskiej, błędnie interpretujesz moje wypowiedzi. Po prostu czuję się chamsko wystawiona. Tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5054 |
Pani Buka
|
dziewczyny, no już, żadna nie chciała źle!
kurczę, nie mam co siedzieć dziś na wątku, bo mam okropny dzień, czuję się beznadziejna i nikomu niepotrzebna. idę zrobić sobie dłuugą kąpiel ![]()
#5055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5056 |
Zakorzenienie
|
Młynek dziala i ma się dobrze, kawa wyszła booooooskaa
![]() ![]() ![]() Sdc - mi myszka kiedyś tego humektanu odlała, i faktycznie potwierdzam - nawilża bardzo fajnie, nie zapycha, szybko się wchłania ![]()
#5057 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Myślałam, że trafię juz na nową część i będę uwolniona od nadrabiania ale i tak się rozgrzeszam ![]() Robię ekspresowe zamówienie z kosmetykomanii. Tylko do północy paletka Sleek AU NATUREL jest za 23 zł ![]() Ktoś coś? ![]() http://www.kosmetykomania.pl/pl/p/Sl...TUREL-NUDE/314 ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Jaki błyszczyk ![]() http://www.kosmetykomania.pl/pl/p/Na...ortfel-Duo/473
#5058 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziś znowu przypomniałam sobie jak stresującą sprawą jest szukanie nowego mieszkania ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5059 |
Zakorzenienie
|
Pisanie nudnej pracy uczelnianej czasem staje się bardziej interesujące, gdy uda się wyszukać takie ciekawostki
![]() Kiedyś Wam napiszę o Konstancji Markiewicz, bo ciekawa kobieta z niej była, ale teraz wracam do pisania, bo złapałam wenę. |
![]() ![]() |
![]() |
#5060 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Zadomowienie
|
To ja tylko napisze ze postanowiłam umówić się na wizytę u psychologa... Mam nadzieje ze mi pomoże...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5062 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 6^m ![]() ![]() kama co się stało, że aż tak siadłaś z samopoczuciem? ![]() ---- Czuję się beznadziejnie - najtrafniejsze słowo. Miałam dobry czas, tyle optymizmu, uśmiechu do życia, a chwilowo czuję jak z minuty na minuty jest coraz gorzej, coraz bardziej się pogrążam, wątpię we wszystko, odczuwam braki... Nie wiem jak to złamać i wręcz nawet nie chce mi się tego zrobić, zupełnie jakbym nie widziała żadnego wyjścia z sytuacji, po prostu jakby to wszystko było beznadziejne.
![]() |
#5063 |
Zakorzenienie
|
Soline masz pół godziny!
![]() Poprawi Ci humor! ![]() A tak poważnie, to może tylko wiosenne przesilenie tak działa? Jak nie minie w kilka dni to się będziemy martwić ![]()
#5064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Soline ![]() To pewnie tylko przesilenie ale jakbyś potrzebowała towarzystwa do pogadania (i wypicia kawki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5065 |
maszyna, nie człowiek
|
Mówicie, że taki spadek wydajności, utrata dobrego humoru jest do "zwalenia" na przesilenie? Oby...
![]()
#5066 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie smucić się
![]() ![]()
#5067 |
Zakorzenienie
|
Kama, Kasia, Soline, NicRu, trzymajcie się ciepło!
Ja ostatni tydzień też miałam jakiś koszmarny, ale chyba minęło ![]() ![]() ![]() Aha, jeszcze muszę się pochwalić, tylko chcę się upewnić, że Gg to zobaczy ![]() ![]()
#5068 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam dołka dołeczka po zawaleniu kolokwium
![]()
#5069 | ||
Nie depcze krokusów
|
A gdzie nowy wątek?
![]() Cytat:
Cytat:
Jak było?
![]() ![]() |
![]() |
#5070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może właśnie nowy wątek wprowadzi nutę optymizmu w te zachmurzone, biedne wizażanki? ![]() Ja właściwie nie mam się z czego za bardzo cieszyć, ale mimo wszystko ostatnio mam bardzo dobry humor, nie wiedzieć czemu. Chyba chodzi o takie małe pierdoły, które w moim przypadku sprawiają, że się rozjaśniam wewnętrznie. A przykładem chyba tego było zobaczenie wczoraj Giewontu z Gubałówki. Taka mała rzecz, a takie to było piękne! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.