|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cześć dziewczynki
Zielona za dziewczynkę Mysti za wysoką betę Ja dopiero się obudziłam, spałam jak suseł już od 21:00 TŻ przeziębiony , oby mnie nie zaraził tylko ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Swarovska koniecznie do lekarza, żeby znalazł przyczynę tak długiego cyklu . |
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolelismy wiedzieć niż czekać- z racji wieku moj Tż nie chce czekać ani miesiaca...
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
To się częstujcie dziewczynki.....Mam dużo, wiec starczy dla wszystkich
![]() Nawet na poranne mdłosci dobry- nie za słodki
|
|
|
|
#1956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my narazie jakos do tego spokojnie podchodzimy a w zasadzie to mój mąż bo ja juz dawno chciała isc ale on nie wiec ostatnia wizyta u mojej gin dąła mu troche do myslenia i zgodził sie na te badania ale za 3 cykle czyli juz a niecałe 2 bo ja jestem w połowie 2 zobaczymy co bedzie |
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis na odmiane meczy mnie katar ale ide do lakarza na kontrole i cos mi sie zdaje ze antybiotyk to jeszcze bede miała bo czuje to ucho a jeszcze traz ten karat taki zatokowy
aa od jakiejs godziny czuje moj lewy jajnik moze jeszcze dzis dopadne meza tak na wszelki wypadek |
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Svaroska kurczę cięzka sprawa że to juz tyle trwa...chyba trzeba z tym iśc do gina bo to nie jest normalne
A gosiaczek jak tam testował ? Camilia wiesz powiem szczerze że ja nie spotykałam się ze zrozumieniem, że się leczę. Raczej że "wydziwiam i wymyślam" zamist cierpliwie czekać.
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ten cykl raczej będzie stracony ![]() Ja myślałam, że mam jelitówkę a to był dni płodne. Dziwne objawy... ![]() Smacznego... |
|
|
|
|
#1961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dla mnie ten cykl tez jest raczej stracony bo obydwoje chorzy jestesmy ale jak nie zajaczek to moze kapusta taka wiosenna młoda albo cebulka a moze mam szukac w ziemniakach
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja bede robić kapustke za tydzien młoda..Tz kupi to może będzie TA kapustka...?? |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze czekam z nowalijkami po troszku zaczynam je kupowac ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- o misie widze jak tam misia co u ciebie
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
kocurek ja też poproszę kawałek serniczka, bo już sama nie wiem co bym zjadła na śniadanie jak do tej pory 2 banany, zaraz pochłonę krówkę i kilka sztuk lekkiego pieczywaZielona za córcię Mystiquee beta na pewno będzie bardzo dobra nie martw sięa ja od kilkunastu dni mam dobry humor, bo co rano staję na wadze a tam cały czas 60kg a jem jak szalona i więcej niż zwykle na śniadanie, obiad i kolację, w międzyczasie jakieś przekąski (owoce, wafle ryżowe, chrupkie pieczywo) a waga cały czas ta sama rewelacja, dlaczego wcześniej tak nie było? kolację musiałam jeść najpóźniej o 19, bo inaczej brzuszek rósł, a teraz nic![]() a gdzie jest Natalia? ale skoro jej nie ma to pewnie nadal źle się czuje biedactwo
Nasz ślub 1.08.2009 Nasz skarb 2.11.2012 Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-03-26 o 10:42 |
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niech się stara bo jak to nie bedzie TA.. to będzie do lata jadł codziennie bigosik z młodej kapusty
Cytat:
Cytat:
Na zdrówko |
||
|
|
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() wpadłam w odwiedzinki ![]() kefi dziekuje u mnie wszystko ok![]() jestem z Wami na bieżąco, wszystko już nadrobiłam ![]() ostatnio zupełnie nie miałam weny na pisanie, bo temat był tylko jeden, a nie chciało mi sie o tym myśleć... a przed weekendem wzięłam sie za świąteczne porządki w moich skromnych progach wiec mam juz z głowy okna, firanki i każdy najciasniejszy kąt teraz juz obmyslam co by tu zaserfować do jedzonka na swięta, bo na sniadanie to chyba zejdziemy do teściów żeby nie gadali że osobno. więc chyba koszyczek mam z głowy a jutro wybieram sie do fryzjerki na skrócenie kitki i poprawienie koloru z mysiego na bardziej brązowy po za tym zastanawiam sie nad pojechaniem do mojego rodzinnego domu na świąteczne sprzątanie, okna, no wszystko!bo akurat nie ma żadnej kobitki więc moja ręka by sie ojcu i bratu napewno przydała.. ale to jeszcze sie zobaczy, nostaram sie czyms zając zeby nie myslec za dużo i przeżywac za bardzo![]() a co u Was?
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wizicie,moge leki odstawic,nie ma sladu po krwiaku ani po odklejajacej sie kosmówce
jedyne co mnie troszke rozczarowalo to to ze moja Maja ma cypelek miedzy nogami i prawdopodobnie Maja zamieni sie w Nikodema. I Jak na zlosc moja kolezanka,za ktora nie przepadam ma dziewczynke (a chciala chlopca). Przedstawiam Wam mojego mezczyzne
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiadomo jeszcze, mniej nadzieje, może to bedzie jednak dziewczynka
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie, najważniejsze, że dzidziuś zdrowy fantastyczne zdjęcie, też bym już takiego brzdąca chciała
|
|
#1972 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem! Przeczytałam Was od czwartku...ale już zapomniałam co komu miałam odpisać...
Zielona- to nic, że chłopak...doświadczenie już masz a synka masz strasznie odważnego ![]() Swarovska- biegiem do lekarza! Ale ja tęskniłam za Wami...na szczęście już jestem czopki nie pomogły na moje mdłości...Imbir zdziałał cuda
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no! jaki duży juz ten Twój chłop!![]() no to bedziesz miała 3 mężczyzn w domku ![]() nie martw sie, następna bedzie dziewczynka ![]() ![]() ![]() a teraz najważniejesze jest zdrowie dzidzi
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam dużo zajeć domek tez prawie juz wysprzatany a pomagam jeszcze rodzicom w firmie no i miałam weekend pełen starań ale nie wiem co z tego bedzie bo obydowej z mężem chorzy i na antybiotykach jesteśmy pozatym zajmuje sie moimi jajkami uciekma na zakupy i do lekarza papapa |
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podleczę tylko trochę moje przeziębienie, bo jestem na lekach, bardzo źle się czuje, jeszcze gorzej niż wczoraj. Pójdę prywatnie do gina bo w mieście obok mojej rodzinnej miejscowości przyjmują ginekolodzy którzy nie mają nawet sprzętu do USG ani Usg dopochwowego...Wolę iść prywatnie, gdzie za 100zł gin kompleksowo mnie zbada. Muszę tylko rozejrzeć się i znaleźć jakiegoś w lublinie, ktoś może poleci? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odkąd jestem na wątku, a jestem tu od pierwszej części i przeszło pół roku już- nigdy Was nie opuściłam na dłużej niż kilka dni-ale to tez nie bez przyczyny wtedy to zrobiłam. jestem praktycznie codziennie na watku, na tygodniu obowiązkowo, nawet kiedy nic nie napisze to przyjde zobaczyc co nowego. teraz tylko w weekendy mnie nie ma do towarzystwa, tzn. czasem wejde na 5 min ogarnąc kilka zaległych stron a tak to spedzam czas z moim kochanym męzusiem |
|
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zielona ja zawsze chciałam 3 synów gratuluję |
|
|
|
|
#1980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

za dziewczynkę