|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część VI
|
|
#962 |
|
spin doctor
|
Halciu-Twoja kolekcja jest moim zdaniem jedną z najpiękniejszych
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za dobre słowo. Ta moja kolekcja jest taka trochę od Sasa do lasa, nie jest spójna, ale te zapachy najbardziej lubię, jeszcze z 10 butelek następnych zapachów mam na oku i mam nadzieję, że już mi wystarczy.
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#965 |
|
Rozeznanie
|
Piękne kolekcje perfum dziewczyny
|
|
|
|
|
#966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? |
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, weselej mi na duszy że moje perfumy cieszą również Wasze oczy. Co do spójności to jak oglądałam Wasze kolekcje, u niektórych ukierunkowane np. na niszę , lub słodkości, dymy itp - rozumiecie o co mi chodzi? To trochę zazdroszczę tej wierności zapachowej - jeden typ zapachów, lub jeden konkretny zapach i już. A mi jak widzicie podobają się zapachy czasem skrajnie różniące się od siebie nutami przewodnimi - ani w tym ładu ani składu -ja też taka jestem - taka "szaławiła i paładaj " jak mawiała moja ŚP Babcia - gdyby mój charakter można było zobrazować na podstawie ras psów to jestem stuprocentowym terierem a konkretnie foksterierem szorstkowłosym. Ciekawe czy ktoś próbował porównać gust zapachowy do rasy psa? Bardzo jestem ciekawa jakie byłyby wyniki. Albo poprostu jeszcze nie trafiłam na swój SS. Jak miałam kilka zapachów to nie było problemu - ten dzisiaj będzie używany -wybór był łatwy a teraz jak mam się poperfumować to modlę się nad flaszkami - którą by tu użyć , na jaki zapach mam dzisiaj ochotę, może ten, albo ten, ten nie pasuje do szpitala, tamten nie pasuje do sklepu na zakupy, i tak mi jest ciężko coś wybrać, albo jak już wybiorę to się potem okazuje , że mogłam się psiknąć innym zapachem, bo ten obecny jakoś nie gra z nastrojem lub miejscem w którym akurat jestem. Osiołkowi w żłoby dano. Za to codziennie po południu psikam się w domu - najczęściej na grzbiet dłoni - jak mam fazę na jakiś zapach to tak z tydzień go używam dzień w dzień i sie delektuję , potem się przerzucam na następny - też tak macie?
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są typy zapachów, których zdecydowanie nie lubię i nie polubię - a poza tym, ciągle okazuje się, że pojawia się nowa fascynacja, która znajduje miejsce na stałe w zbiorku
|
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cudowną masz kolekcję.. oglądałam z zachwytem, i z trudem powstrzymywałam cieknącą ślinkę... ![]() Ja podbno (zgodna, wspólna opinia mojej Rodziny) przypominam Charta Afgańskiego - i z wyglądu i z zachowania ![]() Mam podobnie do Ciebie skłonność do chęci nasycania się każdym zapachem.. Moja kolekcja też jest pomieszana i różnorodna. Muszę się spiąć i foteczkę aktualną strzelić, bo zmiany, zamiany ... ![]() Bardzo mi się podoba określenie Twojej Babci - niezwykle trafne acz oryginalne, a przy tym melodyjne i urocze... |
|
|
|
|
|
#970 | |||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
Chetnie bym ukradła Verveine ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() Rzadko tu widziane są męskie kolekcje, ale gratuluję ogromnie ![]() Pieknie
|
|||
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz ja
u mnie też misz masz, zmienia się co chwilę. jedyne czemu wierna jestem to jaśmin i róża, czyli 2 pierwsze zdjęcia planowałam kupić za chwilę Womanity ale szczerze mówiąc jak wyjęłam to wszystko to się podłamałam
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest podobny do Aliena? |
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#976 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po drodze mi zapachowo z Tobą (bo Smoki) i z kolekcją Twojego małżonka Brawo Bogata kolekcja i pięknie pokazana. Podziwiam. Gratuluję Noo! Jak bogato i kolorowo! Pysznie! Ile Winter Delice, ojej Cytat:
|
||
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje .
|
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
szkoda , ja też nie mam
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Niedawno wypsikałam całą nówkę 125 ml Winter Delice (odlewek nie zliczę ) i tak mnie od niej odrzuciło, że te 2 butle wylądowały na All. Nie wiem co się dzieje zapach jest piękny, podoba mi się bardzo ale jak tylko się psiknę to dostaję takiej migreny że szkoda gadać. |
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laczy nas Alien,PP,Addict i Allure Sensuelle ja tez planowalam zakupic jakas nowa flaszke ,bo dawno nic nowego nie mam ,ale wybralam dwa rowerki dla moich brojow,och i jaka radosc bezcenne
|
|
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() alien i addict to chyba nas będzie łączył do końca świata i jeden dzień dłużej,bo co coś wstawiam to nas łączą ![]() aaa, rowerek kilknięty ba, nawet zorganizowałam odbiór przez mojego ojca 300km dalej
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-03-26 o 20:52 |
||
|
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynom i Chłopakom gratuluję ślicznych kolekcji
Zwłaszcza halci, Twoja jest mi chyba najbliższa, sporo nas łączy - flaszkowo, odlewkowo, kilka Twoich zapachów miałam też jakiś czas temu (bo teraz już nie...) Jowisz, podobają mi się Twoje zdjęcia (kolekcja takoż )
|
|
|
|
|
#982 |
|
gamma Orionis
|
Wczoraj aktualizowałam listę postów ze zdjęciami, wzdychając nieraz - do klimatu zdjęć Whitebeth, pięknych kwiatów u Jowisz. Cudne macie kolekcje. Wszystkie.
I bardzo mnie cieszy coraz większa śmiałość w flaszkowym ekshibicjonizmie u panów ;] --- To i ja się zaktualizuję, od ostatnich zdjęć sporo przybyło, a... nic nie ubyło. Pocieszam się, że większość to używki. I że już niewiele chcę. Od lewej: Jubilation XXV H, spray do pomieszczeń Lumiere Noire, Rousse i Five o'Clock au Gingembre, Encens Flamboyant, mini Womanity, Harmatan Noir, Intrigant Patchouli i Eau de Gentiane Blanche. Na zdjęciu nie umieściłam tzw. reliktów, które trzymam głównie z sentymentu, a używam rzadko: Dolce Vita, Cinema i pusty flakon po Kingdom. Dołączyły do Tentations... P.S. Istnieje spora szansa, że o czymś zapomniałam ;]
|
|
|
#983 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Gratuluję przede wszystkim Lutków oraz Addicta Cytat:
|
||
|
|
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i myslalam ze to Sensuelle...ospa cos o tym wiem chciaz u mnie bylo podwojnie i nie tak strasznie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio jedynie podziwiam Wasze kolekcje (wszystkie cudne), dziś postanowiłam obfotografować i wstawić swoją, a co
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laczy nas moje ukochane Crystal Noir |
|
|
|
|
|
#987 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
, gratuluję kolekcji i bardzo zazdroszczę EVE
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
|
|
#990 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
Już wiem o czym zapomniałam w zdjęciu aktualizacyjnym - Ambre 114. I dzisiaj pocztą Kokorico dofrunęło. I naprawdę nie powinnam już nic kupować... Minęłam 50 flakonów. Zgroza.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

. gratuluje

?

) jak miałam 10 lat.
)
)
tylko bogatszy w inne nuty