Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 10:20   #1831
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
mojemu figura sie nie zmieni - a wyglada bardzo dobrze i nie musi wyciskac siódmych potów w przeciwieństwie do mnie

obrazowo:

ja
mój M
mój też nie musi ćwiczyć ale uparł się, że w noc poslubną będzie jeszcze większym ciachem niż jest

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:26   #1832
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

a tak w ogóle 75 dni i slub juz nie moge sie doczekać

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

dla wszystkich PMek:

http://wakacjomaniak.pl/pogoda-na-la...y-na-2012-rok/

dla czerwcowych:

http://wakacjomaniak.pl/pogoda-na-cz...-aktualizacja/

http://pyt-odp.pl/odpowiedzi/Jaka-po...rwcu-2012.html

heh ciekawe czy sie sprawdzi (?)

a wg zapisów przed świetami Bożego narodzenia (12 dni przed gwiadką)

czerwiec do połowy czyli do 12.00 był barzdo słoneczny po godzinie 12.00 tego dnia sie słonko schowało ale nie padało to z tej wróżby przed swiatecznej

ciekawe ktora pogoda tak naprawde sie sprawdzi

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-03-26 o 10:30
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:27   #1833
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Kindziu Doda chyba kupuje sukienke w tym samym salonie co Ty o ile to ten sam Angel http://www.pudelek.pl/artykul/39134/...slubnych_foto/
o matko to ten sam
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:32   #1834
(kicia)
Zakorzenienie

Pogoda na lipiec 2012

Lipiec, bo kwitną lipy
W lipcu 2012 roku lipy zakwitną obficie. Aura będzie sprzyjać kwitnieniu drzew i całej bujnej roślinności. W pierwszej połowie miesiąca pogoda zapowiada się bowiem gorąca, ale nie upalna, a podczas burzowych nawałnic spadnie dużo deszczu. Jednak w drugiej połowie dni będą suche i upalne, a więc pogoda będzie sprzyjać letniemu odpoczynkowi nad morzem, jeziorami i w każdym zakątku kraju. Natomiast rolników i działkowiczów będzie martwić susza.

oby się sprawdziło w sumie wg wróżby przed świetami lipiec ma być przepiękny

kindzia no nie no uważaj bo jeszcze wpadniejsz na nią na przymiarkach ale pewnie ona sie umawia "po godzinach pracy salonu"
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-03-26 o 10:36
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:36   #1835
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
A mój Tż stwierdził, że garnitur kupi dopiero w czerwcu bo chce poćwiczyć na siłowni żeby mieć super klatę
Mój przez ćwiczenia i chęć super klaty, miał problem z kupieniem... Teraz ma zakaz

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Średnio się dziś czuję. Nie wiem czy to zmiana czasu tak niekorzystnie na mnie zadziałała czy po prostu jakaś wiosenna chandra mnie dopadła. Jestem senna, marudna, dopiero przed dziesięcioma minutami pościeliłam łóżko i się ubrałam. Jakaś jestem taka dziś nijaka. Oby mi się poprawiło z biegiem czasu i większej ilości słońca.
Też się czuję nie najlepiej, nie przespałam całej nocy, mino iż położyłam się spać, tylko się krećiłam. Od 5:00 się stresowałąm, że z tego nie spania zaśpie
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:42   #1836
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny jakoś tu cicho zaczyna sie robić... dziś chyba wszystkie padnięte
Stary 2012-03-26, 10:43   #1837
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

nie wywołuj wilka z lasu niektóre jescze rozleniwione przez weekend

Stary 2012-03-26, 10:46   #1838
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzisiaj już czuję się lepiej naweet trochę poćwiczyłam i zaraz biorę się za odkurzanie

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-03-26, 10:50   #1839
melod_y
Zakorzenienie

no ja troche lewa dzisiaj jeszcze jestem.. szczerze to mam zastój jak nigdy..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:53   #1840
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nie wywołuj wilka z lasu niektóre jescze rozleniwione przez weekend
hehehehee być moze ale zawsze w poniedziałki takie tłumy były

Cytat:
ja dzisiaj już czuję się lepiej naweet trochę poćwiczyłam i zaraz biorę się za odkurzanie
heh

ja w weekend pracowałam jak głupia wszytsko wyprane wysprzatane doslownie błyszczy sie jak... takze łączę sie z Tobą myślami w sprzataniu - masz moje wsparcie duchowe

a ta zmiana czasu - dla mnie maskara
wczoraj cały czas brakowalo mi 1 h
Stary 2012-03-26, 10:57   #1841
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dzień dobry poniedziałkowo

Myślicie że taki układ czasowy jest ok:
12.00 fryzjer
14.30 make up
16.30 ślub?
Jak zdążysz się ubrać po makijażu i nie chcesz czekać, to chyba powinno być OK. Dla mnie to byłby zbyt ciasny slot czasowy Ja mam tak: 10.00 fryzjer, 11.40 makijaż, w domu będę najwcześniej po 13.00, chwila dla siebie, od 15.00 ubieranie, 15.30 przyjeżdża kamerzysta, zaraz po nim TŻ, chwilę po 16.00 błogosławieństwo i ok. 16.30 do kościoła ruszymy. Mamy go zaraz za płotem, ale wolę być wcześniej, możliwe też, że przed mszą będziemy jeszcze musieli podpisać w kancelarii dokumenty. Ślub o 17.00.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej hej nie nadrobie mialam iezki weekend ale polecam LUBELSKĄ 3 ZBOŻA wchodzi jak woda i nei ma kaca, dzis ide zamowic 60 butelek na nasze wesele
O, to może się nad nią zastanowimy

Cytat:
Ja mam problem z bukietem. Chcę z kantadesek, miały być amarantowe, ale teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie wziąć białych? Mam białą suknię i dwie opcje na biżuterię: albo ze swarków z efektem AB albo tą, co ma ladystar, pozłacana z białymi kryształkami. Jak myślicie, co by bardziej pasowało?

Postaram się zaraz wstawić przykładowe zestawy.

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-03-26 o 10:59
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 11:02   #1842
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Też się czuję nie najlepiej, nie przespałam całej nocy, mino iż położyłam się spać, tylko się krećiłam. Od 5:00 się stresowałąm, że z tego nie spania zaśpie

Ja nie wyspałam się też dlatego, że naszej Majce zaczęła się ruja i troszkę w nocy, a szczególnie nad ranem marudziła. Właśnie wróciłam z nią od weterynarza. Dostała tabletki. Musimy jej tę ruję wyciszyć i za jakiś tydzień czeka ją sterylizacja i już mnie to stresuje. Nasze maleństwo będzie musiało cierpieć.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:05   #1843
(kicia)
Zakorzenienie

a mnie szyja boli i mnie to wkurza przez to się nie wyspałam.. a zaczeło się od tego że wczoraj jak sie wygłupiałam z TŻ złapał mnie skurcz

Stary 2012-03-26, 11:05   #1844
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny: mam Druhną!! Z racji tego, że Świadkowej nie znoszę i ona nic nie robi, a sama przestałam ogarniać to poprosiłam moją kuzynke o pomoc i się zgodziła! Bo ja pomału nie wyrabiam sama ze wszytskim... Ale jestem szczęśliwa i aż mi kamień z serca spadł!!
Tak mi się nasunęło pytanie - po co prosić na świadkową kogoś, kogo się nie znosi?

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że dzisiejszy dzień okaże się super szczęśliwym na zakup kiecki, bo ja też swoją właśnie dziś zakupiłam, po długich przeprawach. Wreszcie nareszcie. Wklejam na chwilę zdjęcie, niestety lepszych nie posiadam, bo mimo,że mam już ją przy sobie to w naszych 20 m ciężko zobaczyć jeszcze raz, by TZ nie zobaczył. Najlepsze,że jest idealna, żadnych poprawek nie muszę robić. Idealny wzrost, rozmiar, teraz nie mogę tylko przytyć.
Bardzo ładna suknia i doskonale na Tobie leży, jak szyta na miarę.

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
a teraz muszę się pożalić
miałam wczoraj stłuczkę, pierwszy raz w mojej 15-letniej karierze kierowcy i w dodatku z mojej winy. Nic strasznego się nie stało, oba auta tylko zadrapane, ale jakoś mi to siadło na psychikę
Nie martw się, podobno każdy kiedyś musi to przejść.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Już się zaczęłam zastanawiać czy ja jakaś szurnieta nie jestem, ale przecież wy już od daawna fryzjerki macie Nie wiem co ją tak zdziwiło
Ja nie mam a czas goni i powoli zaczynam się martwić tym że nie mam.

Cytat:
Myślicie że taki układ czasowy jest ok:
12.00 fryzjer
14.30 make up
16.30 ślub?
Jak przeczytałam to pomyślałam, że późno, a potem po twoim następnym poście to chyba będzie ok. Ja też bym nie chciała mieć za dużo czasu luźnego od stanu w którym będę gotowa do chwili wyjazdu do urzędu.

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Co do wódki zastanawiamy się nas Stock - iem.
My mamy Stocka i TŻ mam nadzieję pojedzie po niego dzisiaj bo do jutra jest na niego promocja, której nie chciałabym przegapić. Mój TŻ w ogóle nie czuje czegoś takiego jak presja czasu.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny bardzo was proszę trzymajcie jutro kciuki o 12.... jutro będzie miała finał bardzo ważna sprawa.. i albo będę płakac ze szczęścia albo z rozpaczy

Cytat:
Oby pogoda na maj sie sprawdziła, nie pogardzę upałem, nawet burza morze być, ale jak już wejdziemy na salę.

Witam się poniedziałkowo

weekend u mnie minął szybko i strasznie intensywnie, nie miałam czasu na zrobienie połowy z tego co zaplanowałam. Myślałam, że rozeznam się w butach, kupię bieliznę, kupimy TŻowi buty i koszulę i może spinki, a tu nic. Nawet nie mieliśmy czasu iść po zakupy.

Wręczyliśmy dwa kolejne zaproszenia, zostało już tak mało do końca, że juz naprawdę chciałabym mieć to z głowy, tym bardziej że czas już najwyższy skoro o potwierdzenia prosimy do 15 kwietnia.

Zaczynam się też denerwować, że nie zrobiliśmy listy prezentów. U mnie w rodzinie ciągle jest żywa kultura prezentowa jak sie okazuje, już dwie osoby naciskały na moich rodziców jaki prezent nam kupić, jedna ciotka powiedziała "pieniądze to nie prezent", a nam naprawdę nic nie trzeba poza ekspresem do kawy, za to gotówka się przyda. Myślałam chwilę o tym, żeby zrobić krótką listę dla osób, które koniecznie chcą kupować prezenty, ale zrezygnowaliśmy, teraz wychodzi że to niedobrze.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:07   #1845
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja nie wyspałam się też dlatego, że naszej Majce zaczęła się ruja i troszkę w nocy, a szczególnie nad ranem marudziła. Właśnie wróciłam z nią od weterynarza. Dostała tabletki. Musimy jej tę ruję wyciszyć i za jakiś tydzień czeka ją sterylizacja i już mnie to stresuje. Nasze maleństwo będzie musiało cierpieć.
mój koteczek nie dal nam spac w nocy z soboty na niedziele ale jest wykastrowany - bardzo sie bałam że mu po tem coś bedzie a jest jeszcze bardziej słodziakowaty niz był taki mały niepokorny zadziorny kot ale go uwielbiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 11:17   #1846
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny bardzo was proszę trzymajcie jutro kciuki o 12.... jutro będzie miała finał bardzo ważna sprawa.. i albo będę płakac ze szczęścia albo z rozpaczy

Cytat:
dla wszystkich PMek:

http://wakacjomaniak.pl/pogoda-na-la...y-na-2012-rok/
2012.html[/URL]
Wrzesień, bo kwitną wrzosy
W porze kwitnienia wrzosów ciągle będzie się utrzymywać letnia pogoda. Co prawda, przestaną nas męczyć upały, ale ciepłe dni przetrwają cały miesiąc. Pogodne niebo, przyjemnie przygrzewające słońce i łagodne wiatry będą sprzyjać długim spacerom i wyprawom za miasto. Wykorzystajmy przedłużenie lata, jakim będzie wrzesień 2012, by zebrać siły na zimowe dni.

Mam nadzieję, że się sprawdzi

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:25   #1847
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O matko! Czyli w zasadzie wszystko może się wydarzyć

Maj – miesiąc kwiatów i miłości
Początek miesiąca – niefortunny. Zimno, mokro i wietrznie jak w końcu poprzedniego miesiąca. Ale od 6 maja przez kilka dni będzie bardzo ciepło, temperatura sięgnie 25 st. C. Wykorzystajmy ten czas na cieszenie się słońcem, bowiem już w drugiej dekadzie nad Polskę przypłyną fale arktycznego powietrza. Po 18 maja – znowu ciepło, a nawet gorąco, bo termometry wykażą nawet 30 st. C. Będziemy też świadkami gwałtownych burz z obfitymi opadami i porywistym wiatrem.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:27   #1848
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, oto zestawy. Który Wam się podoba najbardziej? Proszę o pomoc

zestaw1.jpg

zestaw2.jpg

zestaw3.jpg

zestaw4.jpg
Stary 2012-03-26, 11:30   #1849
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
O matko! Czyli w zasadzie wszystko może się wydarzyć

Maj – miesiąc kwiatów i miłości
Początek miesiąca – niefortunny. Zimno, mokro i wietrznie jak w końcu poprzedniego miesiąca. Ale od 6 maja przez kilka dni będzie bardzo ciepło, temperatura sięgnie 25 st. C. Wykorzystajmy ten czas na cieszenie się słońcem, bowiem już w drugiej dekadzie nad Polskę przypłyną fale arktycznego powietrza. Po 18 maja – znowu ciepło, a nawet gorąco, bo termometry wykażą nawet 30 st. C. Będziemy też świadkami gwałtownych burz z obfitymi opadami i porywistym wiatrem.

w czerwcu tak samo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 11:31   #1850
maruda80
Zakorzenienie

Co do pogody, na ślub 28.04 wg podanej strony ma być deszcz i b. zimno

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Załącznik 4578979

Załącznik 4578980

Załącznik 4578981

Załącznik 4578982

Jestem za zestawem 2 i 3

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:31   #1851
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 4578979

Załącznik 4578980

Załącznik 4578981

Załącznik 4578982
mi sie podoba zestawienie z białymi kwiatami - na sukni te zdobienia sa w srebrze czy lekko złote?
Stary 2012-03-26, 11:32   #1852
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4578979

Załącznik 4578980

Załącznik 4578981

Załącznik 4578982
mi się najbardziej podoba drugi

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-03-26, 11:36   #1853
melod_y
Zakorzenienie

zobaczcie jaka podobna jest ta sukienka do sukienki ladystar i a u d r e y
a jest to sukienka
z kolekcji Justin Alexander 2013

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8_dwie.jpg (23,9 KB, 71 załadowań)

Stary 2012-03-26, 11:37   #1854
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4578979

Załącznik 4578980

Załącznik 4578981

Załącznik 4578982
pierwsza mysl: zestaw nr 2.

Stary 2012-03-26, 11:38   #1855
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Załącznik 4578979

Załącznik 4578980

Załącznik 4578981

Załącznik 4578982
Ja bym była za 3, ale kształ bukietu jak w 2.
Ta biżuteria jest ładna i subtelna, ta druga moim zdaniem zbyt obfita do twojej sukni.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:38   #1856
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4578979

Załącznik 4578980

Załącznik 4578981

Załącznik 4578982
Jesli na sukni są przezroczyste krysztalki to biżu krysztalkowe, ale bez naszyjnika, bo to juz za duzo moim zdaniem.

Jesli aplikacje sa zlotawe, to druga bizu, ale znow dalabym bez naszyjnika i jakas delikatna bransoletke.

Kwiaty - w zaleznosci od urody buzi. Ja mam np. blada twarz i jasne wlosy - intensywne kolory ozywiaja mi twarz. Jesli masz natomiast ciemne wlosy, opalona buzie i bardziej wyrazne rysy twarzy, to kwiaty wzielabym biale.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:43   #1857
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
mi sie podoba zestawienie z białymi kwiatami - na sukni te zdobienia sa w srebrze czy lekko złote?
Właśnie one nie są ani takie ani takie. To znaczy srebrne zdecydowanie nie są, ale lekko opalizują, więc można powiedzieć, że bliżej im do złota Dlatego pomyślałam o tych kryształkach z efektem AB.

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
----
Jestem za zestawem 2 i 3
Cytat:
mi się najbardziej podoba drugi
Widzę, że bardzie ten ze złotem do Was przemawia Dziękuję i czekam na kolejne opinie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 11:46   #1858
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
u mnie dziś przymrozek był
mam dziś 2 miesiące do ślubu
Cytat:
Margida, dzisiaj mamy równo 2 miesiące

Cytat:
już zaczynam

Cytat:
tym się zajmą moi ludzie, Pani Młoda w tym dniu u mnie nie robi nic
tyle że ja mieszkam w domu i mam ten komfort że mi nikt niczego nie zajuma, więc współczuję. Ale nalakieruj się ostro bo o 21 będziesz mieć 12godzinną fryzurę.. Ja lakier mam w planach zabrać ze sobą

No właśnie więc tak też zrobię pewnie. Ja należę do osób które nienawidzą czekania itp. A gdybym wszystko poprzesuwała o godzine, to do przyjazdu TŻta zostało by mi troche, wiec żeby się czyś poszłabym coś robić, poprawiać albo co gorsze: sprzątać, a że to lipiec to makijaż bym miała zaraz błyszczący... Zostawie jak jest. Najwyżej będą czekać

zaklepane będą!

Dziewczyny a ile wcześniej ma TŻt przyjechać? Tak o 16? Błogosławieństwo chwila i do kościoła? Do kościoła autem mam minutę jazdy.
Jak byś czekała to na wizaz wskakujesz i juz
U mnie Tż bedzie godzinke wcześniej... lepiej, żeby sie nie spóźnił, bo róznie to podrodze moze być. Do tego przed ślubem musimy wstąpić do księdza na zakrystię..

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Nie przespałam całej nocy, przewracałam się z boku na bok. W pociagu było mi zimno i wiało. Czułam się taka niewyraźna. Byłam na egzaminie, zdałam. Po egzaminie jakś lepiej się czuję i już mi nie jest zimno. Chętnie przygarnę poduszkę i poszłabym nyny

w parafii TŻ jest cennik, za akt chrztu 5 zł, za zapowiedzi 30 zł. Nie wiedziałam ile u nas, zadzwoniłam dom kumpeli, króea wychodziła za mąż 2 lata temu i powiedziała, że dała 300 zł, on się pytał innej dziewczyny, co wychodziła za mąz jeszcze rok wcześniej i dała tyle samo. Kicham, to, dam tyle co one i nic węcej. To że siostrze zakrystiance daje się osobno, to wiem i ona ma swój cennik (strojenie kościoła). A organista?
Organista bierze połowę tego co ksiądz. Przynajmniej u mnie sie tak utarło I gratuluje zdania egzaminu

Cytat:
No nie dam rady was teraz nadriobić

Cześć wszystkim
Zimno u mnie jak diabli..
Ze spraw ślubnych to wczoraj zamówiłam suknię u krawcowej i odebraliśmy obrączki
a zdjęcia?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:49   #1859
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie one nie są ani takie ani takie. To znaczy srebrne zdecydowanie nie są, ale lekko opalizują, więc można powiedzieć, że bliżej im do złota Dlatego pomyślałam o tych kryształkach z efektem AB.

Widzę, że bardzie ten ze złotem do Was przemawia Dziękuję i czekam na kolejne opinie.
to bym zdecydowala sie na złote dodatki i białe kwiaty które w bardzo fajny sposób je podkresla przynajmniej wg mnie
Stary 2012-03-26, 11:50   #1860
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
pierwsza mysl: zestaw nr 2.
To właśnie był mój pierwszy typ, zanim zaczęłam kombinować

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja bym była za 3, ale kształ bukietu jak w 2.
Ta biżuteria jest ładna i subtelna, ta druga moim zdaniem zbyt obfita do twojej sukni.
Dzięki, właśnie nie chciałabym przesadzić. Zaczynam pluć sobie w brodę, że zamówiłam taką suknię, bo ciężko do niej dobrać odpowiednią biżuterię

Cytat:
Jesli na sukni są przezroczyste krysztalki to biżu krysztalkowe, ale bez naszyjnika, bo to juz za duzo moim zdaniem.

Jesli aplikacje sa zlotawe, to druga bizu, ale znow dalabym bez naszyjnika i jakas delikatna bransoletke.

Kwiaty - w zaleznosci od urody buzi. Ja mam np. blada twarz i jasne wlosy - intensywne kolory ozywiaja mi twarz. Jesli masz natomiast ciemne wlosy, opalona buzie i bardziej wyrazne rysy twarzy, to kwiaty wzielabym biale.
Ja mam czarne farbowane włosy i jasną, bladą karnację, ale na ślub będę opalona

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości