Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 2010 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-25, 21:59   #60271
czarno czarna
Raczkowanie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XII część zakręconej opowieści

Cytat:
Napisane przez Martek_ Pokaż wiadomość
Iwonsia jaaakie loki w codzienniku

Mam jakiś kryzys psychiczny - ochota na mocne cięcie i zapuszczanie zdrowiutkich, pięknych włosów a jednocześnie żałowanie że mam takie krótkie włosy.
Mam dokładnie to samo choć włosy mam za łopatki to dalej strasznie żal mi je ścinać choć bardzo bym chciała...
Stary 2012-03-25, 22:10   #60272
pussynka
Raczkowanie

Tez tak mam. I rozdzielam palcami. Robi się trochę sianko ale co za różnica, jak nakładam olej

Kascysko - jesteś wielka

Edytowane przez pussynka
Czas edycji: 2012-03-25 o 22:14
pussynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 22:30   #60273
Martek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość

Z tą różnicą że "to nie shauma, to ja!"
dokładnie

Cytat:
Napisane przez mosia07 Pokaż wiadomość
Wam dziewczyny też się sklejają loki? Kurcze chce wieczorem nałożyć olej ale są strasznie takie pozbijane a czesanie je niszczy, zostają mi do rozdzielenia tylko palce ?
Mnie nie, moje mają bardziej tendencje do roździelania, pasemkowania się.

yarrowia jaki codziennik i te korkociągi
Zakochałam się!

Edytowane przez Martek_
Czas edycji: 2012-03-25 o 22:31
Martek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 23:00   #60274
Ariada
Wtajemniczenie

Uff nadrobiłam posty w weekend nie miałam kompletnie czasu, żeby Was czytać, bo miałam gości więc dopiero teraz chciałabym się pochwalić, że moje fale pierwszy raz wytrzymały 2 spania i w ogóle świetnie mi się z nimi współpracowało przez weekend odkryłam, że najlepiej sprawdza się klamra do spania i spięcie nią włosów na samym czubku bez żadnego zaginania kosmyków, itd. (wcześniej ugniatałam włosy w koczek i dopiero spinałam, a rano miałam koszmar na głowie).

A dziś miałam pierwsze podejście do mycia odżywką. Kupiłam Isane babassu (skoro jest info, że Rossman nie testuje na zwierzętach to mogłam zaszaleć ) no i ogólnie nie dowierzałam, że umyje, ale włosy są świeże. Co prawda wolę je bardziej po szamponie, ale jest to dobra alternatywa.

Jednak trochę mnie po niej skalp swędzi, więc stąd moje pytanie (chyba głównie do Ajrisz) czy Isana babassu ma w swoim składzie coś co może podrażniać?
Skład: Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Orbignya Oleifera Oil, Behentrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide

W ogóle odkąd odstawiłam silikony mam o wiele bardziej wrażliwy skalp
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 23:42   #60275
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula199 Pokaż wiadomość
No właśnie, jak słysze, że trwała jest niemodna to mnie krew zalewa!! W nosie mam co jest modne. Ważne, żeby mi w tym było dobrze. A proste włosy to może mieć każdy:P
Może kalafior jest niemodny, ale co kogo obchodzi w jaki sposób osiągasz loczki ;]
Cytat:
Mniej więcej tak wygladają moje włosy jak sie skręcą. Teraz są dłuższe, to jest fotka z wakacji. Kolorek tez sie już zmienił. Chciałabym żeby szybciej rosły i mocniej się kręciły. najgorsze jest to, że po umyciu są ładne, a następnego dnia tragizm..
Niestety niewiele widzę na tym zdjęciu. Da się trwałą osiągnąć różny skręt i różną trwałość, wszystko do wyregulowania podczas zabiegu
Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
Jednak trochę mnie po niej skalp swędzi, więc stąd moje pytanie (chyba głównie do Ajrisz) czy Isana babassu ma w swoim składzie coś co może podrażniać?
Skład: Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Orbignya Oleifera Oil, Behentrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide
Tak, ma, np Isopropyl Alcohol który u mnie robi straszne kuku... Być może konserwanty nie graja albo zapach?
Cytat:
W ogóle odkąd odstawiłam silikony mam o wiele bardziej wrażliwy skalp
też mam czasem takie wrażenie...
Widocznie skalp potrzebuje emolientów - co by nie mówić o silikonach to jest dobry emolient.
Może wystarczy dokapać kropelkę oleju do tego czym teraz myjesz?

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 00:23   #60276
Ariada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
Tak, ma, np Isopropyl Alcohol który u mnie robi straszne kuku... Być może konserwanty nie graja albo zapach?

też mam czasem takie wrażenie...
Widocznie skalp potrzebuje emolientów - co by nie mówić o silikonach to jest dobry emolient.
Może wystarczy dokapać kropelkę oleju do tego czym teraz myjesz?
Sprawdziłam szampony, które do tej pory używałam i inne kosmetyki jakie szły na skalp i nie ma w nich Isopropyl Alcohol, więc może rzeczywiście to on. Jutro jeszcze przejrzę konserwanty jakie ma i zobaczę czy były w czymś co stosowałam. Dobrze by było wiedzieć, co mnie podrażnia. No i pokombinuje z olejkami, bo może rzeczywiście trzeba emolientów. Jakoś zaniedbałam nawilżenie skóry od początku pielęgnacji, bo wcześniej wrażliwcem nie byłam i skupiłam się tylko na włosach. Pewnie to był błąd. Dzięki za szybką konsultacje Mam nadzieję, że swędzenie minie do rana, bo ludzie na uczelni pomyślą, że mam wszy jak będę drapała się po głowie

A tymczasem uciekam spać miłych snów o najpiękniejszych loczkach
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 07:13   #60277
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
Sprawdziłam szampony, które do tej pory używałam i inne kosmetyki jakie szły na skalp i nie ma w nich Isopropyl Alcohol, więc może rzeczywiście to on. Jutro jeszcze przejrzę konserwanty jakie ma i zobaczę czy były w czymś co stosowałam. Dobrze by było wiedzieć, co mnie podrażnia. No i pokombinuje z olejkami, bo może rzeczywiście trzeba emolientów. Jakoś zaniedbałam nawilżenie skóry od początku pielęgnacji, bo wcześniej wrażliwcem nie byłam i skupiłam się tylko na włosach. Pewnie to był błąd. Dzięki za szybką konsultacje Mam nadzieję, że swędzenie minie do rana, bo ludzie na uczelni pomyślą, że mam wszy jak będę drapała się po głowie
Wetrzyj sok / żel aloesowy jak masz, albo jak nie boisz się przetłuszczu to trochę kremu. Powinno przejść

http://blondhaircare.blogspot.com/20...y-szampon.html

Stary 2012-03-26, 08:48   #60278
Kociasta
Raczkowanie

AjriszMarta podpowiedz mi, proszę. Mam mocny łojotok i biorę Izorek. Skóra głowy po myciu i wieczorem b. swędzi, schnie, ale jednocześnie jeszcze produkuje dużo łoju po kilku godzinach. Kiedy mam smarować głowę żelem? Po odżywce bs? U Ciebie nie przetłuszczał?
Kociasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 09:02   #60279
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociasta Pokaż wiadomość
AjriszMarta podpowiedz mi, proszę. Mam mocny łojotok i biorę Izorek. Skóra głowy po myciu i wieczorem b. swędzi, schnie, ale jednocześnie jeszcze produkuje dużo łoju po kilku godzinach. Kiedy mam smarować głowę żelem? Po odżywce bs? U Ciebie nie przetłuszczał?
Nie powinien przetłuszczac. Ja smaruję nawet olejami, fakt - sucha to pije, włosy też piją. Czasem mi się przytłuszczą ale wole wyglądać na nieumyte włosy niż jakby swędziało
Smaruj mokrą po myciu a jak trzeba będzie to na noc

Stary 2012-03-26, 13:19   #60280
styna15
Raczkowanie

Hej ale tu dzisiaj cicho i spokojnie nadrabiam właśnie cały weekend zaległości. Przeglądałam dziś też blogi już nie pamiętam na czyim,ale odkryłam olejek Khadi http://www.helfy.pl/olejek-stymuluja...muje-wypadanie miała go któraś? Kusi mnie, ale cena... zbankrutuje niedługo
styna15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 13:29   #60281
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
2. Wróciłam przed chwilą od fryzjera - byłam jako osoba towarzysząca, mama się fryzowała(chodzi do tej samej fryzjerki od jakiś 25 lat). Do tego zakładu przyjęli jaką młodą, na moje oko młodszą ode mnie.
W tym zakładzie jest dość przyjaźnie, więc rozmawiam z tą maminą fryzjerką, plotkuje i tym podobne.
Młoda(M) skończyła klientkę i się do nas przysiadła.
M: - Boże, jak mi Pani żal, to straszne mieć kręcone włosy!
Ja(w szoku): - Że co?
M:- No brzydkie takie, nierówne, sianowate, niech Pani spojrzy, jakie ja mam proste i miękkie(spalone prostownicą i rozjaśniaczem jak 150). Może umówimy się na Encanto, jeśli pani wie co to jest.
Fryzjerka mamy: - Weź się zamknij, bo nie wiesz, na kogo trafiłaś.
Ja: - Mamo, będę niemiła Wie pani co, tak strasznych włosów jak pani to dawno nie widziałam, polecam odstawienie SLSów i SLESów oraz silikonów, olejowanie, bogate maski przed myciem, podcięcie jakiś 10 cm i może coś z tego będzie. Jeśli chce Pani poradę, to zapraszam, bo widzę, że jest pani zdołowana ich stanem i żeby poprawić sobie nastrój dołuje Pani klientki.
M: (nemo)

Tak to mniej więcej wyglądało Jak można coś takiego powiedzieć potencjalnej klientce
Jesteś mistrzem

Cytat:
Napisane przez styna15 Pokaż wiadomość
Czytam teraz pigułke i FAQ dla kręconowłosych (chyba już po raz setny) i tak naszło mnie na zakupy włosowe. Jak uważacie, czy warto zaopatrzyć się w nafte kosmetyczną? Do wcierania w skal, albo we włosy.
Ja lubię naftę wcierać w skalp. Pobudza mi to cebulki włosów W sumie to dawno nie miałam nafty na skalpie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Temat pracy dyplomowej uzgodniony, w przyszłym tygodniu rozpoczynam badania nad zmianami właściwości fizyko-chemicznych w odżywkach do włosów (konkretnie w trzech. Będą badane zmiany jakie zachodzą w odżywkach od momentu otwarcia względem daty ważności. Z każdego rodzaju odżywek będę miała po dwie sztuki, z tym że np. jedna Garnier awokado i karite będzie miała ważność tylko 6 miesięcy, a druga 1,5 roku i jak ich właściwości będą się zmieniać od momentu otwarcia w tym samym czasie). Zobaczymy, czy wyjdzie coś z tego sensownego babka mówiła, że wyjdzie fajnie, więc liczę na to.
Świetny temat

Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Musze się komuś poskarżyć. CG zaczełam raptem 3 dni temu a już spotykam się z niezadowoleniem mojej rodziny. Moja mama co chwile mi wciska jakieś swoje mądre rady typu "po ojelu się będą jeszcze bardziej przetłuszczać, szampon dla dzieci ma być dla dzieci ty już takiego nie potrzebujesz" itp... Jak jej wytłumaczyłam jak jest, że CG działa i dowody na to są to mi odpowiedziała "jakieś dziewczyny piszą same nie wiedzą o czym a ty się ich słuchasz". A i tak najlepsze jest to co usłyszałam dzisiaj "Wcześniej miałaś takie ładne proste włosy nagle nie wiadomo czemu odstawiłaś ten fajny szampon i teraz patrz jak ci się porobiły takie brzydkie fale...". Już nie wiem jak ją do tego przekonać powiedziałam, że ma to traktować jako moja nowa pasja ale nie wiem czy podziała Każda z Was miała takie trudne początki czy tylko ja trafiłam na nadopiekończych bliskich ?
Ja akurat problemów z bliskimi nie miałam, ale znajomi czasem na mnie dziwnie patrzyli. Olałam ich dziwne spojrzenia

Cytat:
Dziewczyny, słyszałyście plotki że kosmetyki Alterra mają być wycofane z powodu słabej sprzedaży? Koleżanka mówiła, że czytała, ale nie wiem na ile procent czegoś nie przekręciła
Mam nadzieję, że Alterra zostanie Uwielbiam ją...

Cytat:
Oho, kłaczki mi się ciągną. Lecę szukać czegoś o proteinach
Mnie też się ciągną. Tylko te, które pamiętają rozjaśniacz.
A protein moje włosy nie lubią. Przynajmniej tych mlecznych Kiedyś lubiły

Cytat:
Napisane przez mosia07 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy muszę koniecznie odstawić sylikony? Bo już kiedyś próbowałam ale taka metoda nie służyła moim włosom ;>
Nie musisz odstawiać sylikonów. Ja nie odstawiłam, bo bardzo je lubię
Stary 2012-03-26, 13:32   #60282
agatron77
Raczkowanie

Heloł Lokasy

Pamiętam, że któraś z Was jakiś czas temu poszukiwała BIOSILKa ROCK HARD GELEE: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ard-gelee.html
Właśnie dostałam info, że wszystkie produkty BIOSILKa -50% w SUPER PHARM 26-28 marca: http://www.klublifestyle.pl/promocje/#promocje_57

agatron77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 13:32   #60283
whiteska
Raczkowanie

a propos olejków- czy któraś z dziewczyn używała i sesy i olejku khadi?
Mam nagły przypływ gotówki, a w stosunku cena/mililitry wychodzą podobnie, dlatego nie wiem na który się skusić.
Tylko nie próbujcie mówić, że mam kupić oba! :P
whiteska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 13:37   #60284
agatron77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whiteska Pokaż wiadomość
Mam nagły przypływ gotówki, a w stosunku cena/mililitry wychodzą podobnie, dlatego nie wiem na który się skusić.
Ja nie

Stary 2012-03-26, 14:02   #60285
styna15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whiteska
hehe;p oba! a tak na serio to ja właśnie zastanwiam się nad tym khadi
Stary 2012-03-26, 14:05   #60286
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatron77 Pokaż wiadomość
Heloł Lokasy

Pamiętam, że któraś z Was jakiś czas temu poszukiwała BIOSILKa ROCK HARD GELEE: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ard-gelee.html
Właśnie dostałam info, że wszystkie produkty BIOSILKa -50% w SUPER PHARM 26-28 marca: http://www.klublifestyle.pl/promocje/#promocje_57

Cytat:
Napisane przez whiteska Pokaż wiadomość
Ja też nie

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 14:47   #60287
kascysko
Zakorzenienie

To porównanie przed i po CG nie zwali Was z krzeseł
1,2 - ignorancja włosowa
3 - obecnie, dziś fryz jakoś mi błyszcząco nie wyszedł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 001.jpg (71,6 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 034.jpg (135,6 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20111125.jpg (43,3 KB, 112 załadowań)
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 14:50   #60288
styna15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kascysko
1,2 - ignorancja włosowa
ojjj bardzo różnica jest widoczna a jak spojrzałam na to drugie zdjecie to myślałam,że to ja heheh masakra jakieś takie podobne jesteśmy
Stary 2012-03-26, 14:59   #60289
Kociasta
Raczkowanie

Dzięki AjriszMarta
Kociasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:02   #60290
Phoce
Flawless

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
WOW Cudo!
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:02   #60291
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
Przemiana ogromna!

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:14   #60292
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
mega różnica!
teraz Twoje włoski są piękne, a były takie sianowate oby tak dalej

a dziś wybrałam się na drobne zakupy włosowe i nabyłam isanę, którą tak wychwalacie, i odżywkę z alterry
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:49   #60293
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
mnie nie zwaliło z krzesła ale to tylko dlatego że siedzę na podłodze a tak serio to mega zmiana! i mnie powala bo gdyby mi się udała taka przemiana to byłabym wniebowzięta

tak w temacie olejków to ile średnio kosztuje kokosowy? bo właśnie kupuję hennę i mają też olejki i się nad jakimś zastanawiam. a nie chcę przepłacić zwłaszcza nie wiedząc czy przypasuje moim włosom. tak w ogóle to miałam hennować tylko odrosty żeby włosów nie przeciążyć i skrętu nie tracić ale jak zobaczyłam hennę z amlą kasztanowo-miedziany brąz to nie mogę odpuścić i muszę sobie to rąbnąć na całą głowę

wczoraj nałożyłam na 3h papkę na włosy m.in. z miodem w składzie. bałam się jak nie wiem co tego miodu - że mi poklei, splącze. a tu miła niespodzianka - włosy są coraz lepsze.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:51   #60294
Martek_
Zadomowienie

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
Był puch i słaby skręt, a teraz jest pięknie!

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość

tak w temacie olejków to ile średnio kosztuje kokosowy? bo właśnie kupuję hennę i mają też olejki i się nad jakimś zastanawiam. a nie chcę przepłacić zwłaszcza nie wiedząc czy przypasuje moim włosom. tak w ogóle to miałam hennować tylko odrosty żeby włosów nie przeciążyć i skrętu nie tracić ale jak zobaczyłam hennę z amlą kasztanowo-miedziany brąz to nie mogę odpuścić i muszę sobie to rąbnąć na całą głowę
Widziałam na allegro to tak za 15 zł szły.
Stary 2012-03-26, 16:13   #60295
kascysko
Zakorzenienie

Dziękuję

A teraz przyznam się do oszustwa... to zdjęcie trzecie, z ładnymi loczkami jest z... listopada 4 miesiące CG. Nowe zrobię już w wysokiej jakości, bo teraz jest dopiero szał

Wybaczcie mały przekręt
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:34   #60296
agatron77
Raczkowanie

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
Super CUDOWNA PRZEMIANA
DAWAJ NOWE ZDJĘCIE - SZYBKO

Stary 2012-03-26, 16:36   #60297
aleksandra987x
Rozeznanie

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
Widać mega różnicę

Ja jestem dziś zadowolona z tego co mam na głowie albo to wina żelu lnianego albo plukingu

Ogarniam własnie cóż za sklepy z kosmetykami mogę nawiedzić jutro na Malcie poznańskiej(oczywiście Atak na działy z produktami włosowymi :P) ... Ale pewnie jak spojrzę na ceny to i tak nic nie kupię niech już otworzą tego Rossaman u mnie, no...
aleksandra987x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:44   #60298
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Napisane przez aleksandra987x Pokaż wiadomość
Ogarniam własnie cóż za sklepy z kosmetykami mogę nawiedzić jutro na Malcie poznańskiej(oczywiście Atak na działy z produktami włosowymi :P) ... Ale pewnie jak spojrzę na ceny to i tak nic nie kupię niech już otworzą tego Rossaman u mnie, no...
SuperPharm - no tu różności
TK Maxx - TIGI cherry&almond poszukaj, jest też sporo innych kosmetyków tej firmy
Organique - zaglądałam tylko, ale maski nie kupiłam za drogooo...

"Świat przeszkadza mi w życiu."

Edytowane przez DMkAnia
Czas edycji: 2012-03-26 o 16:45
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:01   #60299
FelekBezSzelek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
Stan moich włosów jest wręcz zachwycający..Ani jednego rozdwojenia !
Wstawiam dla was zdjęcie..

Moje pytanie brzmi...Skoro się zbliża wiosna to jakie odżywki mogłabym stosować ? Wiem, że lekkie , ale te nowe Timotei'a należą do nich ? (do suchych i zniszczonych jest swietna, ale sie mi skonczyla).Miala moze ktoras z was ta druga do wlosow normalnych ?
Też nie widzę u siebie rozdwojeń i to już bardzo długo Jedynie co mnie zastanawia przy moich końcówkach to to, że niektóre są grube, a niektóre coraz węższe. W najbliższym czasie będę cieniować, więc trochę się może wyrównają grubością.
Też właśnie szukam lekkich odżywek, wczoraj dałam jako ds mrs potter's i dziś całkiem fajnie, potem jak nie zapomnę dam zdjęcia.
Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
Nie powiedziałabym że to te same włosy Różnica duuża

Ja dziś kilka razy usłyszałam, że mam ładne włosy, a dawno nikt mi tego nie mówił Wczoraj robiłam też maskę drożdżową, która chyba nie wyszła, ale i tak poszła na włosy. Po zmyciu cały czas tylko mi drożdżami jechało, ale dziś na szczęście nic nie czuć
Stary 2012-03-26, 17:59   #60300
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
1,2 - ignorancja włosowa
Jaaa mega
Dawaj nowe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (0 użytkowników i 9 gości)

Zasady wysyłania wiadomości