Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 10:07   #4981
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
u nas ta osłonka jest przymocowana na stałe nie da jej się odkręcić.

Zosia już od kilku dni bez czapki chodzi i w trampeczkach. kurtki zimowe i kozaki już dawno pochowałam
Ja na stałe przymocowana to niewiele zrobicie. Może wystarczy założyć buty bo ja tak zrobiłam. Zosia dostawała tylko niby palcami a w butach było dobrze.

Zosia też od kilku dni chodzi dużo lzej ubrana jednak jeszcze nie chowałam zimowych rzeczy. Pamiętam też słowa babci że taką wczesną wiosną wszystkie choroby idą z ziemi i nie przesadzam z rozbiaraniem ale też uważam ze zimowa odzież przy takiej pogodzie to przegięcie.
Stary 2012-03-26, 10:08   #4982
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Wszystkiego Najjjj dla solenizantow!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:12   #4983
blistex
Rozeznanie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH 2 LATKÓW

A u nas dalej szpital w domu teraz infekcja dopadła mnie ale dzielnie siedzę w pracy, bo jak pójdę na L4, to w nastepnym tygodniu nie bedę mogła iść na urlop
Julia dzisiaj zasiała terror i panikę w przedszkolku, a wczoraj jak byłysmy na spacerku, to podlewała krzaczki a jaką radochę z tego miała

Plmadzia bardzo współczuję ostatnich przezyć i dużo zdrówka dla młodego

Mrowak, chciałam Cię pocieszyć, że nie tylko Gabrysia płacze jak idzie do przedszkola, Julia juz zaczyna zawodzić jak tylko miniemy zjazd do babci i zanim wejdzie do sali, to jest seria pytań typu " czy przyjdziesz po mnie mamusiu", " nie zostawisz mnie tu mamusiu samej", "mamusiu ja będę cicho w twojej placy na ksesełku spała,tylko mnie nie zostawiaj w pseczkolku" to ostatnie to było wypowiedziane dzisiaj, ja jej tłumaczę, że tam dzieci są, że będą się fajnie bawili, że Pani jej puzle da, że poczytają książeczki, że na zjeżdżalni będzie się bawiła, ale to nic nie daje, ja daję sobie jeszcze miesiąc i tydzień, jak nie przestanie zawodzić swoim płaczem codziennie rano, to będziemy zmieniać placówkę a szkoda, bo ta mi się bardzo podoba, i Pani bardzo miłe są < ale moja mama mi ostatnio opowiadałą, że ja też ryczałam przez cały pobyt w przeczkolu, dopuki nie poszłam do szkoły, mało tego ja większość czasu za karę siedziałam na korytarzu , a karę dostaałam, za to, że wylewałam zupe na stolik, bo nie chciałam nic tam jeść < ja na mam pretensje do dziecka, że ona niejadek w przedszkolu > jedyne co nam zostaje, to trzymać się dzielnie i nie dawać maluszkom odczuć, że wkradają się jakieś wątpliwości w to co robimy, tak mi poradziła Pani psycholog ostatnio jak z nią w przedszkolu rozmawiałam

a ja zrobiłam ciacho to o którym ostatnio pisałyśmy i tak w piątek zrobiłam i to była totalna porażka, dobrze, że w piatek, to miałam czas je poprawić na sobotę
ale napiszę dlaczego porażka ser wyszedł mi za rzadki mimo, ze dodałam mąkę ziemniaczaną, by go zagęścić i jak go wlałam na tę część pierwsza ciasta, to on spadł na sam dół maliny tak samo pospadały na dół, a na samej górze zrobiła siętaka twarda skorupa, która się pokruszyła i odpadała podczas krojenia < totalna porażka> ale był bardzo smaczny
w sobotę trochę poeksperymentowałam i jak mieszałam ser z jajkami, to ubiłam białka na sztywną pianę i delikatnie z twarogiem wymieszałam i już ten ser był taki fajny, dodałam tez prawdziwą czekoladę gorzką< wcześniej dałam tą biedronkową> a maliny najpierw rozmroziłam i dopiero na sama górę tak lekko poukładałam wyszedł rewelacyjny, dzisiaj ostatni kawałek w pracy męczę

ostatnio coś mi ciasta nie chcą wychodzić nie wiem dlaczego, albo totalne zakalce wyjdą albo się spalą, albo nie dopieką masakra jakaś, najlepiej mufiny mi się udają, ale wciąż mufin nie bedę piekła przeca

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

a my jak dzisiaj jechałysmy do przedszkola rano to ja Juli też założyłam kozaki < takie długie emu pod kolanko z wełny < o takie>
http://www.startlocal.com.au/upload/...mp47212271.JPG
tylko różowe do tego getry, majtusie, skarpetki, na wierzch koszulkę na ramiączkach, sukienkę, na wierzch cienka wiosenną kurtkę i futrzana kamizelkę, na głowie opaskę, bo strasznie wiało, a ona po chorobie. Do torby wpakowałam jej baletki jak bedzie cieplusio jak bedę ją odbierała, to jej pzremienia buciki i albo kamizelke albo kurtkę zostawię
ale zapomniałam dodać, że rano u nas było -4 na termometrze, teraz jest koło 10
Stary 2012-03-26, 11:51   #4984
sara 85
Zakorzenienie

Drcron, Darusia dziękujemy za życzenia

u nas też dzisiaj zimno, wieje bardzo

zdjęcia Zosi z dzisiejszego spacerku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06246.jpg (191,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06250.jpg (136,0 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06251.jpg (104,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06263.jpg (138,7 KB, 34 załadowań)

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:57   #4985
libra777
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Libra jak dzisiaj,bo widzę że jesteś-lepsze samopoczucie?
dzięki trochę lepiej ,jak się zmartwienie prześpi to wydaje się mniejsze
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Sytuacji z mężem też współóczuje, masakra;/ oby chociaz mogl czesciej przyjezdzac.
to jest właśnie najgorsze że nigdy nie wiadomo kiedy i na ile przyjedzie
A o rodzicach Madzi tez czytałam ,nawet nie chcę się wypowiadać ,gwiazdy zasrane konferencje prasowe urządzają psia mać
Cytat:
dziękuje, ja te jednorazowe tortownice kupiłam w kauflandzie.
O!Dobrze wiedzieć gdzie szukać w razie czego
Nie zazdroszczę kataru ,mój Miko odpukać jakoś się trzyma mimo że my wszyscy przeszliśmy
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Wiesz u nas też jeśli chodzi o kase super nie jest, ale nie mamy wyjscia bo babcie pracują, w miare młode kobietkia opiekunka zawoła tyle że ja na początku nie dam rady na nią pewnie zarobić, ale mam taki zawód że mogę podziubać w domu sobie....
a czym się zajmujesz?
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Co by nie napisać i tak durne się wyda.Trzymaj się Libra,wyrycz się jak trzeba i zleci jakoś ten czas

Bosz...Teraz patrzę przez okno,a moja sąsiadka prowadzi za rękę swoją 16-miesięczną córkę o zgrozo w kozakach!i kurtce zimowej-tej samej w którą dziewczynka ubrana była podczas naszego wspólnego spaceru kiedy było -16 stopnido tego zestaw wełniany czapka plus szalikAż musiałam włożyć łeb za firanę,bo myślałam,że coś mi na oczy padło,ale jednak nie
no jakoś zleci ,rzucę się w wir pracy i nie będę tak myślała
A z tym ubraniem to na prawdę przeginka dlaczego ludzie nie biorą pod uwagę tego że takie dziecko sie non stop rusza nie siedzi na ławce tak jak mama czy nie stoi tylko biega ,skacze.
To tak samo jakbym ja do biegania ubrała kurtkę zimową
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja na stałe przymocowana to niewiele zrobicie. Może wystarczy założyć buty bo ja tak zrobiłam. Zosia dostawała tylko niby palcami a w butach było dobrze.

Zosia też od kilku dni chodzi dużo lzej ubrana jednak jeszcze nie chowałam zimowych rzeczy. Pamiętam też słowa babci że taką wczesną wiosną wszystkie choroby idą z ziemi i nie przesadzam z rozbiaraniem ale też uważam ze zimowa odzież przy takiej pogodzie to przegięcie.
to prawda babcia ma rację ,moja mówiła że "morowe" powietrze idzie (morowe-chorobowe)
ja też jeszcze zimowych nie chowam chociaż już nie zakładam ale jeszcze nie wiadomo co nam kwiecień plecień przyniesie
Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość

a ja zrobiłam ciacho to o którym ostatnio pisałyśmy i tak w piątek zrobiłam i to była totalna porażka, dobrze, że w piatek, to miałam czas je poprawić na sobotę
ale napiszę dlaczego porażka ser wyszedł mi za rzadki mimo, ze dodałam mąkę ziemniaczaną, by go zagęścić i jak go wlałam na tę część pierwsza ciasta, to on spadł na sam dół maliny tak samo pospadały na dół, a na samej górze zrobiła siętaka twarda skorupa, która się pokruszyła i odpadała podczas krojenia < totalna porażka> ale był bardzo smaczny
w sobotę trochę poeksperymentowałam i jak mieszałam ser z jajkami, to ubiłam białka na sztywną pianę i delikatnie z twarogiem wymieszałam i już ten ser był taki fajny, dodałam tez prawdziwą czekoladę gorzką< wcześniej dałam tą biedronkową> a maliny najpierw rozmroziłam i dopiero na sama górę tak lekko poukładałam wyszedł rewelacyjny, dzisiaj ostatni kawałek w pracy męczę
a bo te sery z wiaderka są takie badziewne ,mi właśnie tez taki rzadki wyszedł i nie było to typowe brownies takie jak miało być ale zjadło się.
Zazwyczaj biorę ser mielony który sama mielę ale tym razem nie chciało mi się.
Współczuję choroby ,wracajcie do zdrowia szybko.

Moja kuzynka z dwójką dzieci w szpitalu na wirusówkę ,ponoć cały oddział dziecięcy ,mam nadzieję że nikt do mnie nie przywlecze.

Ja chatę wysprzątałam,poćwiczyłam, pobiegałam ,obiadu nie robię bo został z wczoraj ,mały śpi ,jak wstanie chyba pójdziemy cebulę sadzić do ogrodu ,a później na rower pójdziemy.
Z tym ubieraniem to też różnie jak się bawi na podwórku to wystarczy bluza ale jak wychodzimy gdzieś na otwartą przestrzeń to ubieram jeszcze polar a na rower to założę jeszcze kurtkę bo to jednak pęd powietrza.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:

Ale słodziachne ,slicznie wygląda.
Mój to by chustę zaraz gdzies na krzakach zawiesił a na torbie pewnie sam by się powiesił
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:08   #4986
sara 85
Zakorzenienie

iwe
Cytat:

ostatnio coś mi ciasta nie chcą wychodzić nie wiem dlaczego, albo totalne zakalce wyjdą albo się spalą, albo nie dopieką masakra jakaś, najlepiej mufiny mi się udają, ale wciąż mufin nie bedę piekła przeca

fajne kozaczki
mi wyszło ciasto bardzo dobre. I za radą Libry tą masę czekoladową na serową kładłam mocząc łyżkę w wodzie. Ja miałam ten serek philadelphia i nie było jakieś bardzo rzadkie, czekoladę miałam z wedla, a maliny dałam rozmrożone i nie powpadały na spód. Góra też nie była spieczona. idealne wyszło

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów

d

O!Dobrze wiedzieć gdzie szukać w razie czego
Nie zazdroszczę kataru ,mój Miko odpukać jakoś się trzyma mimo że my wszyscy przeszliśmy

Ale słodziachne ,slicznie wygląda.
Mój to by chustę zaraz gdzies na krzakach zawiesił a na torbie pewnie sam by się powiesił
Dziękujemy
Zosia uwielbia tą torbke i zawsze jak wychodzi na dwór to ją bierze

ja objechałam wszystkie supermakety jakie u mnie są i tylko w kauflandzie były.

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-03-26, 12:10   #4987
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Jak bym Nine widziała.Ta sama czapka(tylko ma kokardę)kamizelka identyko i apaszka również.Jeśli leginsy są z h&m to Nina również takie ma
Torebki również preferuje,ale tylko mamusine
Cytat:
.
Z tym ubieraniem to też różnie jak się bawi na podwórku to wystarczy bluza ale jak wychodzimy gdzieś na otwartą przestrzeń to ubieram jeszcze polar a na rower to założę jeszcze kurtkę bo to jednak pęd powietrza.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 12:14   #4988
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość

hehe a tata nie może załatwić jakiś materiałów ? moj brat zawsze nam cos załawia nawet kopare nam raz przywiózł i wykopali nam dziury pod fundamenty, teoretycznie moglibyśmy ten prąd też zrobic ale jakoś nie mamy na to parcia, nie dość że jakiś tam koszt jednak poniesiemy to jeszcze rachunki dodatkowe trzeba będzie płacić
tata co będzie mógł to na pewno załatwi, ale mi teraz zasiałaś wątpliwości z tą koniecznością posiadania prądu-z jednej strony nie wyobrażam sobie nie móc zrobić kawy/herbaty, włączyć kosiarki, radia czy czegokolwiek innego, a z drugiej widzę, że można się obyć bez...hmmm...

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Nie robisz jej krzywdy Moja Ola teraz jak na skrzydłach leci do przedszkola dziecko musi pojąć że idzie się tam bawić że mama wróci i że tam jest fajnie a to chwilkę zajmuje . Panie są po to żeby odwrócić jej uwagę i żeby się nią zająć żeby było jej jak najlepiej . One mają doświadczenie , musisz im zaufać Zobaczysz jak wiele się tam nauczy
na razie niestety musowa przerwa w przedszkolu-tego się obawiałam, że wypadnie w niekorzystnym momencie czyli na samym początku. Gabrysia ma nieładny kaszel co podajecie jak jest tylko kaszel, a gorączka niewielka pojawia się koło południa i pod wieczór? Ja teraz daję jej lipomal, stodal i cebion, czasem psikam tantum verde
Nie wspomnę, że mnie też gardło nawala

Cytat:
Mrowak, chciałam Cię pocieszyć, że nie tylko Gabrysia płacze jak idzie do przedszkola, Julia juz zaczyna zawodzić jak tylko miniemy zjazd do babci
dzięki-ja też myślę, że przywyknie tylko teraz taki kijowy czas się trafił: po tygodniu się rozchorowała i ma przerwę, potem 4-go kwietnia chcemy wyjechać na kilka dni i znów przerwa...jakoś będzie, byle tylko mi wyzdrowiała
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:14   #4989
anakazar
Zakorzenienie

Moja babcia ma ten katalog,a w nim kupon -30% po wydaniu stówki do h&m.Pojadę w przyszłym tygodniu to kupię małej tą sukienkę i coś tam jeszcze.

Kurcze zaraz koniec wątku,jak Madziwnia się nie pojawi to trza będzie nowy założyć.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2012-03-26, 12:41   #4990
lindsley
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Karinki, Zosi i Marcelka

My dalej w domu, jak Michaś wstanie i nie będzie miał temp to wyjdziemy na trochę bo ładnie jest...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:43   #4991
mrowak
Zakorzenienie

Oczywiście dołączamy do życzeń dla solenizantów:roz a:

My dziś chyba nie wyjdziemy na dwór-myślałam, żeby na moment chociaż, ale jakoś nie mam przekonania-wieje, słońce niby świeci, ale jakoś tak...
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:50   #4992
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Wszystkiego Najlepszego dla Karinki, Zosi i Marcelka

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 13:01   #4993
evitka21
Zakorzenienie

wszystkiego najcudowniejszego dla ZOSI KARINIKI I MARCELKA!!!

Cytat:
śliczna zosia i ślicznie ubrana

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
na razie niestety musowa przerwa w przedszkolu-tego się obawiałam, że wypadnie w niekorzystnym momencie czyli na samym początku. Gabrysia ma nieładny kaszel co podajecie jak jest tylko kaszel, a gorączka niewielka pojawia się koło południa i pod wieczór? Ja teraz daję jej lipomal, stodal i cebion, czasem psikam tantum verde
Nie wspomnę, że mnie też gardło nawala
ale lipa, no zdrówka życzę
na kaszel dobry (w smaku) i skuteczny jest syrop prawoślzowy lub porawoślazowo-malinowy albo rubital (to to samo). Ona łagodzi i nawilża śluzówkę. A wykrztuśny to flavamed.
Podawaj to co dajesz i obserwuj. Jeszcze wapno w syropku możesz dołączyć

Cytat:
Evitka Twoja mała wygląda na 4 lata i ładniutka jak mamusia

Głowa mnie boli ,ryczeć mi się chce ,wszystko jest do dupy

dziękujemy

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Evitka i Sara - sliczne dziwczyny . I wg. mnie i jedna i druga podobna do mamy.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Evitka sliczne z Was kobietki. Rowerek chyba idealny do wzrostu
biedny eryczek, mam nadzieję że szybko mu miną te najgorsze niedogodności
Cytat:
Evitka śliczne jesteście
bardzo dziękujemy za komplementy
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Misiek dziś po południu znów zaczął lać w majtki, kupy znów nie zrobił (ostatnia we wt) a takie mieszanki już mu do jedzenia robię... We wt chyba do lekarza pojadę bo już mnie to zaczyna wkurzać
moim zdaniem idź koniecznie i nie daj się zbyć zmianą diety, kiedy już zmieniłaś
Cytat:
no właśnie kończę dojadać mojego mazurka kajmakowego ,jezu jako ja jestem łakomczuch aż wstyd
jak to mazurka? to ty się przed świętami już mazurkami opychasz?

no fakt, na dietowym cisza

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
ale ona duża albo Ty taka mała

A ja wczoraj na imprezę z koleżankami pojechałam , najpierw do jednej na żarełko a potem potańczyć polazłyśmy we cztery . przyjechałam do domu o 4 rano i dziś tylko patrzyłam gdzie tu się kimnąć , ale było super
Lubie takie babskie wypady
chyba ja mała (160cm mam), a lenka-ok. 13,5 kg a wzrostu to nie wiem-z 92cm?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

dziewczyny, gdzie ten kupon do reserved był?????

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2012-03-26 o 13:01
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 13:24   #4994
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc laseczki

Karinka dziekuje slicznie za zyczenia i zostawia slodkiego buziaka

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSIENKI I MARCELKA ZYCZY CIOCIA AGA KARINKA I ADRIANEK

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 13:32   #4995
evitka21
Zakorzenienie

dziewczyny, w świątecznej gazetce biedry będzie wga kuchenna za 25zł-mam taka i bardzo polecam jak ktoś planuje zakup

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 13:35   #4996
agnieszka09
Wtajemniczenie

SARA z Twojej corci to gwiazdeczka:l ove:sliczna jest i ja poprosze wiecej jej zdjec

EVITKA kituchy wygrywaja.jak taka mala wiewioreczka wyglada

TYLKOOLIWKA hmmm zaloze sie,ze Twoj synek ma juz tu na wateczku przyszla zone i tesciowa w gratisie jaby co to moja Karinka jeszcze wolna ubrany swietnie ale te boskie spojrzenie mnie urzeklo

NATASZKA sliczna wiecej wiecje zdjec

PL MADZIA czytalam i skora mi sie jezy co lekarze mowia na ten przestawiony kreg...duzo zdrowka dla Eryka

POP niedlugo bedzie juz wypasionym bobaskiem ale z tego co piszesz to chyba lepiej znosi wczesniactwo od Oliwki.bo jak na razie to zadnych wylewow nie bylo tylko widze caly czas do przodu ladnie idzie

dziewczyny koncze pozniej sie odezwe bo zaraz sie szykuje do dentysty boje sie jak strasznie...boli mnie zab.a jest to najgorszy zab nadajacy sie tylko aby zrobic koronke...chyba wole juz rodzic

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 13:35   #4997
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

U nas też zimno mimo pięknego słońca.
Zosia fajowo wyglada . Ja założyłam podobny zestaw znaczy legginy i kamizelka. Reszta oczywiście inna . Czapkę też taką mierzyłyśmy ale moja Zosia wygladała w niej komicznie a Twojej jak najbardziej super pasuje. Chciałam zrobić zdjęcie ale oczywiście mojego gnoma na miejscu nie da się utrzymać

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2012-03-26 o 14:01
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 14:49   #4998
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

a czym się zajmujesz?

jestem kosmetyczką,wizażystką czy jak kto woli.

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
SARA z Twojej corci to gwiazdeczka:l ove:sliczna jest i ja poprosze wiecej jej zdjec

EVITKA kituchy wygrywaja.jak taka mala wiewioreczka wyglada

TYLKOOLIWKA hmmm zaloze sie,ze Twoj synek ma juz tu na wateczku przyszla zone i tesciowa w gratisie jaby co to moja Karinka jeszcze wolna ubrany swietnie ale te boskie spojrzenie mnie urzeklo

NATASZKA sliczna wiecej wiecje zdjec

PL MADZIA czytalam i skora mi sie jezy co lekarze mowia na ten przestawiony kreg...duzo zdrowka dla Eryka

POP niedlugo bedzie juz wypasionym bobaskiem ale z tego co piszesz to chyba lepiej znosi wczesniactwo od Oliwki.bo jak na razie to zadnych wylewow nie bylo tylko widze caly czas do przodu ladnie idzie

dziewczyny koncze pozniej sie odezwe bo zaraz sie szykuje do dentysty boje sie jak strasznie...boli mnie zab.a jest to najgorszy zab nadajacy sie tylko aby zrobic koronke...chyba wole juz rodzic
Dziękuje, ona ma tyle zdjęć ze nie wiem ktore wybrać

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:

Ale ma słodziutką grzyweczke, w ogóle cała jest do schrupania
Co do torebek to Amela też albo torebke z MINI albo mamy torebke jakas mala.
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:25   #4999
nataszka25
Zakorzenienie

Tu jest mix ostatnich 4 miesięcy. Juz chyba wystarczajaco "poznalyscie" Amelke, ja uwielbiam ogladac dzieciaczki na zdjeciach

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-03-27 o 09:43
Stary 2012-03-26, 15:29   #5000
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

5-cio tysieczny post moj:d.. a ja dopiero weszłam.. to piszcie jeszcze tu a ja w ciagu 30 minut postaram sie nowy zrobic zbiore szybko tytuły bo nie spisywałąm ich na bierzaco

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:35   #5001
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
moim zdaniem idź koniecznie i nie daj się zbyć zmianą diety, kiedy już zmieniłaś
Dałam dziś czopka, wyszła wielka śmierdząca i ... rzadka kupa. Nie mam pojęcia jak on to wstrzymywał, nie bolało go jakoś to bardzo więc może się przekona że może być lekko... Wystraszył się chyba samym faktem robienia kupy i płakał trochę.
Byliśmy 1.5h w ogródku. Lekko wiało ale Misiek nie miał temp więc posiedzieliśmy. Dobrze nam to zrobiło

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:36   #5002
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
5-cio tysieczny post moj:d.. a ja dopiero weszłam.. to piszcie jeszcze tu a ja w ciagu 30 minut postaram sie nowy zrobic zbiore szybko tytuły bo nie spisywałąm ich na bierzaco
Można się wpisać na liste mamusiek? Jeszcze pytanko odnosnie zdjec. Mozna to jakos pousuwac? nie chcialabym by w starym watku to bylo, usuwacie zdjecia pociech?
Stary 2012-03-26, 15:48   #5003
madziwnia
Zakorzenienie

nie nie usuwamy.. ale za usuwanie mozesz zostac zbanowana.. ale ktos musiałby podkablować .. tak słyszałam
bo ja nie wiem czy oni sami wychacza ze usuwasz

nataszka podaj dane dolisty wg naszej listy mamus

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-03-26, 15:56   #5004
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie usuwamy.. ale za usuwanie mozesz zostac zbanowana.. ale ktos musiałby podkablować .. tak słyszałam
bo ja nie wiem czy oni sami wychacza ze usuwasz

nataszka podaj dane dolisty wg naszej listy mamus

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Nataszka25(Natalia 26 lat) ur.10.01.3560g, 54cmAmelia CC

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-03-26 o 15:57
Stary 2012-03-26, 16:10   #5005
aneczkkaa
Zakorzenienie

Oczywiście Wszystkiego Najlepszego dla naszych cudownych solenizantów

nataszka Amelka jest przesłodka
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:12   #5006
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Można się wpisać na liste mamusiek? Jeszcze pytanko odnosnie zdjec. Mozna to jakos pousuwac? nie chcialabym by w starym watku to bylo, usuwacie zdjecia pociech?
Ja usuwamI raczej nikt mi bana za to nie da.

Stary 2012-03-26, 16:23   #5007
madziwnia
Zakorzenienie

1, już dwa lata są za nami, a my dalej na wizażu zajmujemy się plotkami
2. jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci= marzec -kwiecień
3. Rowerek, hulajnoga , naszych dwulatkow pierwsza przygoda. Szogunki marzec kwiecien 2010.

"Nasze maluchy 2 latka już mają, na biegowych rowerkach przed mamą zwiewają "

Drugi roczek zaliczamy - zaraz mamy przegadamy
Bunt dwulatka już za nami teraz piękny okres mamy!

pachnie wokół wiosną, dwulatki nam rosną.

ja nie wiem który::::::::;d

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Bunt dwulatka własnie mamy, Mamo Tato PRZEPRASZAMY

Bunt dwulatka mamy, cycki mamie więdną ale przepraszamy:d

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Rogi nam urosły, mamo tato chcemy wiosny!!

Dziewczyny wybierzcie cos a ja musze szybko wyjsc bede ok 18

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-03-26, 16:26   #5008
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
1, już dwa lata są za nami, a my dalej na wizażu zajmujemy się plotkami
2. jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci= marzec -kwiecień
3. Rowerek, hulajnoga , naszych dwulatkow pierwsza przygoda. Szogunki marzec kwiecien 2010.

"Nasze maluchy 2 latka już mają, na biegowych rowerkach przed mamą zwiewają "

Drugi roczek zaliczamy - zaraz mamy przegadamy
Bunt dwulatka już za nami teraz piękny okres mamy!

pachnie wokół wiosną, dwulatki nam rosną.

ja nie wiem który::::::::;d

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Bunt dwulatka własnie mamy, Mamo Tato PRZEPRASZAMY

Bunt dwulatka mamy, cycki mamie więdną ale przepraszamy:d

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Rogi nam urosły, mamo tato chcemy wiosny!!

Dziewczyny wybierzcie cos a ja musze szybko wyjsc bede ok 18
podoba mi sie 2 i 3
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:38   #5009
monka23
Zakorzenienie

Sto lat dla slodkich solenizantow

Cytat:
Witam.

Moj Erwin juz wczoraj az sam siebie przebija, czasami biega i skacze jak podlaczony do pradu. Najlepsza zabawa to w potwora,chodzi i ryczy tym glosem,ze zlosliwa mina,a jak ktos za malo sie tego przestraszy to ma durna zabawe w lizanie :/ wyciaga jezor i zeby wywolac obrzedzenie lize tego co sobie upatrzy :/

Eryka przeniesli z intensywnej na zwykla sale z dwoma nastolatkami
.
no kochany szogun masz z nim ubaw.
Super ze mlody zostal przeniesiony

Cytat:
no właśnie kończę dojadać mojego mazurka kajmakowego ,jezu jako ja jestem łakomczuch aż wstyd
na pewno się przyzwyczaję ,najgorzej to rano bo zawsze sobie siedzieliśmy ,kawę piliśmy i gadaliśmy ,w dzień to jest mnóstwo zajęć ale wieczory też kiepskie ,ale chociaż kamerka mi zaczęła działać
Z jakiego przepisu robilas? Jutro chyba bujne na zakupy to moze bym cos upiekla, albo mauzrka albo wezme sie za szwajcara
Masz jakies rady co do tortu szwajcarskiego, chyba zrobie tego bloga moje wypieki

Cytat:

dziękuje, ja te jednorazowe tortownice kupiłam w kauflandzie.

No co ty, szkoda ze w Uk nie ma, ale u mnie w rodzinnym miescie jest, taakze jak nie znajde tutaj to u siebie juz w maju kupie Dzieki.

Cytat:
Bosz...Teraz patrzę przez okno,a moja sąsiadka prowadzi za rękę swoją 16-miesięczną córkę o zgrozo w kozakach!i kurtce zimowej-tej samej w którą dziewczynka ubrana była podczas naszego wspólnego spaceru kiedy było -16 stopnido tego zestaw wełniany czapka plus szalikAż musiałam włożyć łeb za firanę,bo myślałam,że coś mi na oczy padło,ale jednak nie
Trzeba byla jej cos powiedziec

Cytat:

Jejku ale sliczna modelka slicznie ubrana
Cytat:

Ja chatę wysprzątałam,poćwiczyłam,pobiegałam ,obiadu nie robię bo został z wczoraj ,mały śpi ,jak wstanie chyba pójdziemy cebulę sadzić do ogrodu ,a później na rower pójdziemy.

Mialam taki sam poranek , dobrze ze moj tz zabiera mi chlopakow po poludniu bo bym nie wyrobila Ja mam zawsze lenia po 16 -tej do 18 tej, zazwyczaj w tych godzinach spie , dzis wyjatkoww nie , nie wiem czemu

Cytat:
Tu jest mix ostatnich 4 miesięcy. Juz chyba wystarczajaco "poznalyscie" Amelke, ja uwielbiam ogladac dzieciaczki na zdjeciach
No slodzinka mala podoba do ciebie , ty tez sliczna jestes , tz powinien byc dumny ze ma takie laski w domu

Cytat:
Dałam dziś czopka, wyszła wielka śmierdząca i ... rzadka kupa. Nie mam pojęcia jak on to wstrzymywał, nie bolało go jakoś to bardzo więc może się przekona że może być lekko... Wystraszył się chyba samym faktem robienia kupy i płakał trochę.
Byliśmy 1.5h w ogródku. Lekko wiało ale Misiek nie miał temp więc posiedzieliśmy. Dobrze nam to zrobiło
jesooo masakra , wspolczuje tej sytuacji.
Cytat:
Ja usuwamI raczej nikt mi bana za to nie da.
ja tez , ale ciiii

Kupilam wczoraj w koncu rowerek wydaje mi sie okey. Zaraz wkleje linka.

Ja dzis bylam w koncu u fizjo z plecami powyginala mnie z kazdej strony hehe, za tydz kolejna wizyta a w domu mam cwiczyc dwa cwiczenia

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2012-03-26 o 16:40
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:13   #5010
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Jak bym Nine widziała.Ta sama czapka(tylko ma kokardę)kamizelka identyko i apaszka również.Jeśli leginsy są z h&m to Nina również takie ma
Torebki również preferuje,ale tylko mamusine

leginsy z h&m siostry bliźniaczki

Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Karinki, Zosi i Marcelka
[QUOTE=mrowak;33147044]Oczywiście dołączamy do życzeń dla solenizantów:roz a:
[QUOTE]

Cytat:
Wszystkiego Najlepszego dla Karinki, Zosi i Marcelka
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
wszystkiego najcudowniejszego dla ZOSI KARINIKI I MARCELKA!!!

śliczna zosia i ślicznie ubrana
Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSIENKI I MARCELKA ZYCZY CIOCIA AGA KARINKA I ADRIANEK
Cytat:
Cytat:

Ale ma słodziutką grzyweczke, w ogóle cała jest do schrupania
Co do torebek to Amela też albo torebke z MINI albo mamy torebke jakas mala.
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Oczywiście Wszystkiego Najlepszego dla naszych cudownych solenizantów
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Sto lat dla slodkich solenizantow

Jejku ale sliczna modelka slicznie ubrana
Zosia bardzo dziękuje ciociom za życzenia i komplementy

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Evitka ten kupon do reserved był na stronie reserved i na fb. Ale on był ważny tylko do wczoraj.

Ana ten do h&m jest do 6 kwietnia ważny.

Franio 24.07.2014 r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości