|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od marca-pierwsze starania po poronieniu
Dziewczynki tak fajnie się tutaj zrobiło, staram się nadgonić wątek od początku ale jednak sen mnie powoli zmaga jak i wizja jutrzejszej pobudki
![]() Dobranoc
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki,
ale żeśmy się wczoraj rozpisały Fajnie Pogoda dzisiaj u mnie już nie taka piękna, słońca brak:/Kurde w tym tygodniu rozstrzygnie się czy mąż dostanie awans, mam nadzieję, że dzisiaj się dowiemy bo stres jest ogromny.
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
nonononon rozpisalyście sie wczoraj konkretnie!
Misiaell - trzymam kciuki za awans meża! |
|
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Ale jestem niewyspana, brat o 4 jechał do pracy i o 3 robiłam mu pobudkę, a dobudzić go to masakra.Spałam u Rodziców, bo tŻ mi wyjechał![]() U mnie pogoda dziś superowa, pięknie słoneczko świeci i niebo bezchmurne. Po pracy będę myć samochód. Wieczorkiem muszę nadgonić 2 wątek, w którym się udzielam o aniołkowych mamach, bo tak dziewczyny dużo naskrobały przez weekend A chcę być w miarę na bieżąco co u nich słychać.Misiaeel trzymam kciuki za TŻ Czym się zajmuje?Ja dostałam okres i umieram...
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie u mnie nagle pogoda też się zmieniła
Słońce wyszło Ja się wzięłam za sprzątnie bo jak zwykle po weekendzie syf w domu, a powinno być chyba odwrotnie Muszę iść na zakupy jeszcze bo nie mam pomysłu na obiad a mąż stwierdził, że zjadłby coś chińskiego no to muszę mu zrobić Mi się właśnie wczoraj okres skończył na szczęście, czekam na owulację, żeby zobaczyć czy te zioła coś dają katka_19 a mój tż jest programistą
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2012-03-26 o 10:24 |
|
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
Misiaeel jakbyś coś wiedziała odnośnie TŻ to pisz nam tutaj
![]() Ja jeszcze 20 minut i do domku Tylko smutno mi będzie samej, bo TŻ ma swoją firmę transportową i mi wyjechał w trasę:/ aktualnie do Barcelony jedzie![]() A ja oglądam ofertki wyjazdowe i będę go chyba na Korfu namawiać
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() u mnie dziś też słoneczko pełną parą ![]() kolejny dzień i brak @, ale ból pobrzusza się zwiększył oraz śluź. ale mnie korci na test... |
|
|
|
|
#398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ewelina88 zrób test. Będziesz wiedziała, albo lepiej idź na betę
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2012-03-26 o 16:59 |
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewelinko - zrób test!
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde nie wiem;p
A co byś proponowała? Bo ja kiedyś szukałam czegoś dla nas i 5 czy 6 tys mnie trochę od tego pomysłu odstraszyło BYou a kiedy i gdzie jedziecie? Uważaj tam na jod
|
|
#403 |
|
MBZ♥
|
Misiaeel przy niedoczynności jak nie ma hashi to jod niestraszny
![]() jedziemy do Mielna na 2-3 tygodnie w lipcu albo w sierpniu, w zależności jak Mąż dostanie urlop
|
|
|
|
|
#404 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale super
Też marzę o jakimś wypadzie Ja właśnie mam jod zabroniony, szukam wszędzie soli nawet niejodowanej, ale nigdzie nie ma:/
|
|
#405 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
ewelcia rób test :0 ja składam już ciche gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
zazdroszczę ![]() bo ja w związku z tym, ze zaczełam pracę, to urolp pewnie tylko mogę sobie palcem na mapie zaplanować ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- A u mnie ogólnie jakoś źle... W pracy się poprawia i nawet dzisiaj oficjalne pochwały od złowieszczej dyrektorki dostałam ![]() Chyba mnie jakaś choroba łapie... bo normalnie gdyby nie mój okres to bym to łapała pod ciążowe objawy...cały czas chodze do wc, i tak mnie mdli, ze dzisiaj już musiałam wyjść szybko do wc, bo tak się bałam tych mdłości ;/ Coś mi tu jakimś wirusem śmierdzi .... |
||||
|
|
|
|
#406 |
|
MBZ♥
|
Misiaeel ja widuję sól niejodowaną w Auchan i Tesco
![]() karota jakaś wirusówka może? ![]() mam nadzieję, że odpoczniemy i nałapiemy dobrej energii ![]() jeździmy co roku do tego samego pensjonatu, jak nie ma pogody to objazdówka po wybrzeżu, zwiedzanie, spacerowanie ,a jak słóńce to plażowanie
|
|
|
|
|
#407 |
|
Rozeznanie
|
zaczełam pracę, to urolp pewnie tylko mogę sobie palcem na mapie zaplanować
![]() Moze majówkę dobrze wykorzystaj, no chyba ze masz taki system pracy jak ja soboty, niedzielę, święta itd. A ze w zeszłym roku majówkę miałam wolna po ślubie;-) to w tym pewnie mi nie odpuszcza:-( W pracy się poprawia i nawet dzisiaj oficjalne pochwały od złowieszczej dyrektorki dostałam ![]() To brawa się należą!! Zdolna bestia;-) ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Ja polecam na przeziębienie, wszystkie wirusy herbatkę z łyżka majeranki;-) taki babciny sposób na zdrowe jutro
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do wyjazdów ja tak myślę co by może się w majówkę właśnie gdzies wybrać. Chociaż nie mam pomysłu gdzie ![]() No i czy TŻ urlop dostanie:/
|
|
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
Moze coś na gruponach czy okazikach znajdziesz? Ja ostatnio planowałam wylot za 99zł do Krakowa w hotelu, wszystko świetnie pasowało i kieszeni tez nie urwało ale... Został tylko 1 bilet lotniczy na powrót wiec szukam innych okazji. I tak najlepiej odpoczywam w rodzinnej miejscowości męża, położona nad jeziorem, dużo lasu i takie czyste powietrze. Już nie moge doczekać się lata i leżaka;-) grila i długich ciepłych wieczorów;-)
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ważny jest dla Was standard hotelu? Ja np myślę nad Korfu na koniec czerwca, początek lipca i wychodzi za 4* z all za nas 2 3880 zł Ogólnie w graniach do 4500 można początkiem lipca coś z Grecji poszukać. 3* oczywiście taniej. Końcem czerwca, końcem sierpnia mogłabym Wam też Kretę do 3500-3600 za 2 osoby znaleźć No i wiadomo Turcja, Tunezja, Egipt.W sezonie to jednak koło 5 tyś na 2 osoby trzeba liczyć. Karota kuruj się, takie wirusy są najgorsze, wrrr:/
Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2012-03-26 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie cały czas szukam na gruponach, bo tam naprawdę super oferty można znaleźć
Dużo właśnie tam kupuje, fryzjer(była akurat oferta do tego do którego chciałam iść ), paznokcie, no i kompleks badań dla kobie w ciąży... No i właśnie też tak myślę czy opłaca nam się w majówke jechać gdzieś jak u moich rodziców jest działka, las itp. Można posiedzieć i się poopalać na tarasie. No i moja Siostra przyjezdza z synkiem ![]() katka_19 ja to bardziej nawet myślę o wrześniu. Wtedy mniej ludzi, taniej no i łatwiej o urlop. A za granicą w takich miejsach jak Grecja, Włochy to ciepło jest. Problem u mnie taki, że jak byłam mała to zwiedziłam już Grecje, Kretę, Włochy i Chorwację ( wycieczki auotkarowe bardziej nastawione na zwiedzanie, no i spanie w wieeeelkich namiotach, to dopiero była przygoda . Z TŻ byłam 2 lata temu w Chorwacji, teraz chyba bym się nastawiała właśnie na coś innego typu Turcja lub Tunezja do Egiptu się trochę boję, nie wiem czemu chociaż marzę żeby piramidy zobaczyc
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2012-03-26 o 19:16 |
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
W tym roku pobiłam rekord opalania;-) w sobotę co prawda na tarasie w centrum miasta ale opalamko było;-) od weekendu maż dręczy aby postawią kryjący plot;-) chyba liczy na gole opalanie;-)
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te kraje żyją z infrstruktury hotelowej głównie
|
|
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie wiem. Trudna decyzja;p;p
Może Włochy, sama już nie wiem muszę pogadać z mężem Ale jak coś to na pewno wrzesień bo wtedy na pewno urlop dostanie no i co najważniejsze to będzie na pewno taniej Kurde dziewczyny weszłam na jeden wątek i tam dziewczyny wklejają zdjęcia testów z II krechami, ja tez tak chcę. Też chcę te II kreseczki.
|
|
#415 |
|
MBZ♥
|
Misiaeel Ty tez wkleisz, w maju
![]() a do maja już niedługo, marzec się kończy, kwiecień szybko zleci bo święta i rachu-ciachu maj
|
|
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogólnie mi tż powiedział, że jak zajdę w ciążę to mam zakaz wchodzenia forum. Powiedział, że będe tylko siedziała i znajdywała sobie co nowe to choroby. Albo doszukiwała się czegoś złego. Powiedział mi, że tak to zablokuje że ni cholery nie wejdę;p;p
|
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Tunezji Thalassa Village Skanes Oasis Fun Club ten sam termin z Łodzi z All za 3414 zł za Was dwóch. Eeeee więcej nie piszę chyba że chcesz bo wyjdzie, że jakąś reklamę tu sieję, a ja po prostu uwielbiam to co robię i mogłabym siedzieć i siedzieć w tych wakacjachJ
|
|
|
#418 |
|
MBZ♥
|
Misiaeel i ma rację
co ma być to i tak bedzie a takie doszukiwanie się to tylko nerwy i stresy, a to najmniej pożądane w takim stanie
|
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyn, widze ze rozmowa w toku, moge sie przylaczyć?
|
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
katka_19 Kochana teraz jeszcze chyba trochę za wcześnie za zakup takich wakacji co? Poza tym muszę się uporać jeszcze z urządzeniem mieszkania do końca, bo jeden pokój jeszcze stoi pusty i dopiero wtedy zasiądę z tż i zobaczymy na co będzie nas stać
Ale super Cie mieć tu ;*BYou pewnie, że ma rację ale wiesz jak to jest. Ja ostatnio od razu dołączyłam do wątku - Mamusie Lipcowo Sierpniowe. Można jednak wymieniać się doświadczeniami i wrażeniami. Następnym razem po prostu wstrzymam się do II trymestru i tyle ![]() Blanka25! Pewnie dawno Cie nie było Kochana
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Fajnie

No i wiadomo Turcja, Tunezja, Egipt.