|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
ważne, by obie strony czuły się dobrze w zwiazku. uważam, że jeśli kobieta czułaby się źle z tym, ze jej facet ma iść na striptiz, to facet powinien z tego zrezygnować. nie mówić, że nie chce, bo ma babę, której to nie pasuje tylko że on nie chce i kropka. chyba że byłby jakimś dzikusem, który marzy o striptizie na kawalerskim, ale to dla mnie dziwne akurat - żeby striptiz na kawalerskim był sensem całej imprezy. W każdym razie jeśli nie jest to dla niego marzenie (a chyba dla większości - Bogu dzięki - nie jest), to powinien z uwagi na uczucia swojej narzeczonej zaznaczyć wyraźnie, że tego nie chce. a jak będzie striptiz, to wyprosić panią bez tańca (jeśli miała płatne z góry, a pewnie tak). Zuzia, właśnie też mi się wydaje, że to mało seksowna sytuacja wbrew pozorom co innego jakby to był taniec sam na sam.
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Frezi ale ja mówię- wolałabym, żeby mój mężczyzna nie musiał korzystać z takich rozrywek, ale gdyby skorzystał, serce by mi nie pękło
![]() Masz rację, przede wszystkim chodzi o szacunek więc jeśli według Ciebie Twój mąż nie powinien się w ten sposób bawić- to on to zrozumie. Po prostu kwestia dotarcia się w pewnych sprawach i rozumienia siebie nawzajem. Nie jestem zwolenniczką wolnych związków, bez wymagań wobec drugiej osoby itd. Ale zwyczajnie wydaje mi się, że jak mój mężczyzna pójdzie na striptiz z kolegami a ja w tym czasie posączę z koleżankami drinki przez słomki w kształcie penisów, to świat się nie zawali. On się nie podnieci na tyle, że przestanie ze mną uprawiać seks a ja niewiele stracę na tym, że popatrzył na coś, co ja też bym chętnie zobaczyła. No, chyba, że by chciał mnie zabrać ze sobą to już w ogóle nie miałabym żadnego ale ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() o właśnie
|
|
#1533 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko napisałam tylko moje odczucia
![]() też się nie ranimy, szanujemy wzajemnie i dobrze nam jest ze sobą![]() mogę Ci zadać pytanie? jesli nie chcesz to nie odpowiadaj: czy myslisz, że Twojemu TŻ nie podobają się Inne Kobiety poza Tobą? |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi - a z ciekawości jeszcze: jak Twój facet miałby pójść na kawalerski, na którym jest striptiz, to też byłabyś na nie? Pani tańczyłaby dla kogoś innego wtedy, nie dla niego, no ale widziałby jej ciało siłą rzeczy.
faktycznie strasznie mocno byś to przeżywała. dobrze, że Twój mąż liczy się z Twoim zdaniem |
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no! i piękna puenta! Czyli wracając do korzeni naszych rozważań: WSZYSTKO ZALEŻY OD GRANIC TOLERANCJI KAŻDEJ Z NAS! i capri - jeśli Cię to boli, to mu to powiedz..... jeśli masz potem żyć z tymi myślami, to wytłumacz mu, że tylko oboje na tym stracicie..... bo przeżyć moment przezyjesz, ale później będziesz się z tym męczyć.... taka prawda niestety.... mimo woli będziesz pytać jaka była i z każdą informacją będzie Ci gorzej, a z każdym brakiem odpowiedzi będziesz sobie wyobrażać Bóg wie co..... |
|
|
|
|
#1536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W zasadzie więcej hardkorowych historii słyszałam na temat wieczorów panieńskich Wybaczcie, ale oszczędzę Wam szczegółów - u mnie wywołały wyłącznie niesmak. Na pewno nie chciałabym żadnego striptizera - być może koleżankom by się podobało, ale ja jakoś nie mam ochoty patrzeć na nagiego obcego faceta, bleee. Co innego striptizerka! ![]()
Edytowane przez CzarnaKocurka Czas edycji: 2012-03-26 o 18:44 |
|
|
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane chodzi mi tylko o striptiz! tak mam no ![]() Cytat:
![]() nie poszedł na ten kawalerski.... i panie (bo przyszły dwie) nie dość, że tańczyły dla pana młodego, to jeszcze dla naszego kolegi (który zresztą wygrał to w poprzednio przeprowadzonej rozgrywce pokera) zrobiły im lap dance, ściągnęły z niego koszulkę (wrócił z założoną na lewą stronę i powiedział swojej dziewczynie, że nie zauważył, ze źle założył) i zabierały się za jego pasek.... a potem kulturalnie z cyckami nie wierzchu piły z nimi drinki..... żal!!!! |
||
|
|
|
#1538 |
|
Rozeznanie
|
Ale początkowo była mowa o prywatnym tańcu dla naszego faceta, a nie oglądanie striptizu ze sceny z kumplami, bo to bardzo duża róznica
Byou ja mam takie samo zdanie jak frezi i mogę Ci odpowiedziec, że wiem, że mojemu mężczyźnie podobają się wizualnie też inne kobiety, ale co to ma do rzeczy? Inaczej jak spojrzy na jakąś na ulicy a inaczej jak się ona przed nim rozbiera, c'nie?
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście idiotyczna sytuacja ![]() A ja piszę o nierządzie teraz. I właśnie się dowiedziałam, że mam okaleczony związek oparty wyłącznie na namiętności i pożądliwościach ciał. I jeżeli się rozstanę z mężem kiedyś, to dlatego że współżyłam przed ślubem. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-03-26 o 18:51 |
|
|
|
|
#1541 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1544 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() na pewno z nim pogadam szczerze jakoś bliżej ślubu ![]() Cytat:
) go ominęły bo był wtedy w UK i przylatywał na śluby tylko, więc nie wiem co tak naprawdę myśli, ale myślę też że jeszcze za wcześnie na takie rozmowy, bo jak mi się nie spodoba jego punkt widzenia to będę się niepotrzebnie denerwować i stresować,porozmawiamy bliżej ślubu![]() Cytat:
![]() ja mam z tym o tyle problem, że bardzo dużo wiem o przeszłości TŻta.. Pisałam Wam kiedyś, że na początku związku chciałam WSZYSTKO wiedzieć, TŻ spokojnie opowiedział o swoich doświadczeniach (także z różnego rodzaju "paniami"), uspokoił mnie, ucieszyłam się że jest że mną szczery i zamknęliśmy temat. Niestety, nie myślę o tym na codzień, ale mimo wszystko to czasem wraca Więc czasem mam takie obawy, że a nuż będzie mu się chciało "wrócić" do lat młodości i zaszaleć...![]() To coś w stylu jak "facet, który raz zdradził, będzie zdradzał zawsze"...no może też nie do końca, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi... w każdym razie, generalnie mu ufam bardzo, ale boję się że jak będzie taka sytuacja, on się schleje czy coś no i coś się wydarzy...takie już mam czarne wizje i nic nie poradzę...![]() Cytat:
![]() Cytat:
takich sytuacji chciałabym uniknąć---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
to, co było najciekawsze dla mnie w temacie nierządu, to wpis, w którym facet podaje, że przed ślubem całował się 3 razy ze swoją przyszłą żoną, nie mówiąc o czymkolwiek więcej. Teraz są 21 lat po ślubie i jest super, mają dwoje dzieci wychowanych w wierze itp.
Ale normalnie koparę podnosiłam z ziemi, że ktoś żeni się z kimś, kogo trzykrotnie pocałował (z czego raz po zabawie w remizie, a raz na dzień przed ślubem). Nie ogarniam tego. Rozumiem czekanie do ślubu ze współżyciem i z pieszczotami, szanuję to. Rozumiem unikanie sytuacji, które mogłyby prowadzić do dotykania się zbyt intymnie, ale brak czułości w postaci pocałunków mnie zmiażdżył... jak jeszcze wyczytam, że są pary, które się nie przytulały, nie trzymały za ręce przed ślubem, to chyba zemdleję no nie ogarniam, ale w końcu ja mam w drugą stronę: seks jest dla mnie tak ważny, że nawet o nim magisterkę piszę |
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, rutynowe nie było...
|
|
|
|
#1547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie znam go, ale jakoś nie wierzę, że zaryzykował by cudowny związek dla chwili szaleństw z młodości Głupi by był jak but powiem Ci Spokojnie
Edytowane przez Maalini Czas edycji: 2012-03-26 o 19:10 |
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to kiedyś wyczytałam, że w razie wesel w rodzinie, gdy para nie jest po ślubie a chcą ich położyć w jednym łóżku, facet powinien odstąpić łóżko kobiecie i nie powinni spać razem. Pomijając sytuację do grzechu nie wyśpią się razem. Wszystko rozumiem, czystość przedmałżeńską także. Ale ja się pytam: po ślubie w tym jednym łóżku się wyśpią?
|
|
|
|
|
#1549 |
|
MBZ♥
|
tak jak Frezyjka napisała wszystko zalezy od granic tolerancji i zasad przyjętych w związku
![]() mój TŻ był na takim wieczorze ale jak to określił: nie jego bajka i myślał o mnie przynajmniej tak utrzymuje![]() Caprioszku jesli to Cię dręczy i męczy to myslę, że nie ma co czekać i powiedzieć wczęsniej niż zamierzałaś na spokojnie będziecie mieć dużo czasu na przeanalizowanie wszystkiego nie ma co tego odkładać![]() widzisz, taka nasza kobieca wada, że jestęsmy ciekawskie i chcemy wiedziec o przeszłosci wszystko a potem piszemy sobie czarne scenariusze. Wiesz, że kocha tylko Ciebie z Tobą chce się związać na zawsze i nie w głowie Mu szaleństwa przeszłości ![]() Naj o maj gasz
|
|
|
|
#1550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo teraz przed swietami nie mam czasu napewno odezwe sie i zaproponuje jakis termin![]() Cytat:
![]() Gwizdak, moim zdaniem tez dobrze wygladasz W ogole włosy ci urosły i bardzo fajnie wygladasz Młodo ![]() Frezi, ja tez sie z Toba zgadzam odnosnie stroptizu. we wszystkim w 100% ![]() btw super jest twoj wątek o therm line!!!! az z ciekawosci zapytałam sie tzta co mysli o striptiuzach, paniach na raz itd. powiedział, ze gdyby mu koledzy załatwili taka panią, to by z nią porozmawiał Juz kiedys mi mowił, że chciałby porozmawiać z dziwką- wypytac sie jak to jest byc taka osoba, miec taka prace itd ALe on to z roznymi dziwnymi osobami by chciał porozmawiać ![]() mi natomiast raz jak byłąm młoda i piękna i jeszcze wolna zdarzyła sie sytuacja, ze podrywali mnie w celu zabawienia sie faceci, ktorzy przyjechali na kawalerski... Med, kciuki za Tzta!! ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Naj, ja znam bardzo katolickich ludzi, ale to co ty opisujesz to chyba juz jakis fanatyzm.. mega ultra katolickie forum chyba znalazłas :P
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
woohoo
przyszedł długo oczekiwany @ ![]() ile to minęło od 12 stycznia?
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
...a na mnie gadają, że mam długie cykle
![]() Jeszcze raz któraś mnie skomentuje, że mam długie cykle to zamorduję bez ostrzeżenia ![]()
|
|
|
|
#1553 |
|
MBZ♥
|
też podpytałam TŻ
dla Niego koleś który idzie do burdelu i musi korzystać z takich usług jest dziwny i to dla Niego to byłoby ukorzające, e jakaś jest dla Niego miła bo Jej za to płaci.jednak z drugiej strony jak już jakiś facet musi rozładować sowje napięcie a nie jest w stałym związku to lepiej chyba, że pójdzie do domu publicznego gdzie jest czysto, dziewczyny są przebadane niż ma złapać jakąś galeriankę, która z niejednego pieca chleb jadła ![]() co do striptizu jak twierdzi wszystko zależy od pani która przyjdzie na taki kawalerski i towarzystwa. jesli to profesjonalistka to nie da się dotykac, odtańczy, wczęsniej pytając PM czy życzy sobie dotknięć itp. a jeśli to pierwsza lepsza z łapanki to niestety cuda wianki i impreza z udziałem takiej ani się przedłuża ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Rain a ile teraz trwa Twój cykl ![]() Frezyjko super
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się iść po kalendarz (
) ale o ile pamiętam to aktualnie 22 dni są. Ma się dobrze
|
|
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ciakawa, kiedy dostane @... niektorzy dostaja nawet po roku
ale ja mam nadzieje, ze dostane bardzo szybko, bo nie karmie tak czesto i duzo.
|
#1558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do tej pory koledzy się śmieją z niego, że miał najdroższą rozmowę w życiu z ta panią
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. U mnie ksiądz na religii zawsze mówił, że pary nie powinny się trzymać nawet za ręce, i że najlepszy związek to taki, kiedy ludzie patrzą na chłopaka i dziewczynę i w życiu by nie powiedzieli, że oni są razem, nie widać związku między nimi.---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- No to pewnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

tylko że on nie chce i kropka. 

Pisałam Wam kiedyś, że na początku związku chciałam WSZYSTKO wiedzieć, TŻ spokojnie opowiedział o swoich doświadczeniach (także z różnego rodzaju "paniami"), uspokoił mnie, ucieszyłam się że jest że mną szczery i zamknęliśmy temat. Niestety, nie myślę o tym na codzień, ale mimo wszystko to czasem wraca

) ale o ile pamiętam to aktualnie 22 dni są. Ma się dobrze